Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μαθήματα ποδοσφαίρου Ζιντάν σε Ρονάλντο!


Μαθήματα ποδοσφαίρου Ζιντάν σε Ρονάλντο

Όταν έχεις τον Ζινεντίν Ζιντάν για προπονητή, σίγουρα έχεις πολλά να μάθεις δίπλα του. Ακόμα κι όταν είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Περνάμε καλά στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει προς τα έξω» είναι το κλίμα που επικρατεί στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Και ο διαγωνισμός χτυπήματος φάουλ μεταξύ του Γάλλου τεχνικού και του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ακόμα μια απόδειξη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportyou, κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Πορτογάλος άσος εξασκούσε τις κεφαλιές του, όταν τον πλησίασε ο Ζιντάν: «Κοίτα να μαθαίνεις πώς χτυπάνε τα φάουλ» του είπε, ατάκα με την οποία ξεκίνησε η μεταξύ τους «κόντρα». Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 43χρονος προπονητής είχε 9 στα 10 εύστοχα χτυπήματα, ενώ ο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα μόλις 2 φορές!

Στο τέλος, ο ηττημένος Κριστιάνο «αναγκάστηκε» να κουβαλήσει στην πλάτη του τον θριαμβευτή Ζιντάν και να δεσμευτεί μελλοντικά για περισσότερη προπόνηση στα χτυπήματα. Να σημειώσουμε εδώ πως και ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, είχε ζητήσει κάτι ανάλογο από τον Ρονάλντο, χωρίς να ικανοποιηθεί το αίτημά του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: