Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Βερδού!!


Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Βερδού

O Γιοάν Βερδού είναι το τελευταίο όνομα που ακούγεται για να καλύψει τη θέση του μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ. «Στο επόμενο δεκαήμερο θα κριθούν πολλά», δηλώνει ο μάνατζερ του Ισπανού άσου.

Δεδομένες είναι οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με διάφορους εκπροσώπους ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως «10άρια».

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο όνομα που προστίθεται στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Γιοάν Βερδού, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Φιορεντίνα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια έκανε σπουδαία καριέρα σε Εσπανιόλ, Λα Κορούνια και Μπέτις, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τη φετινή σεζόν στην Ιταλία ο 32χρονος άσος έχει 7 συμμετοχές και έχει πετύχει 1 γκολ, χωρίς να έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάουλο Σόουζα.

«Ο Βερδού έχει συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η ομάδα του δε δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο στο επόμενο δεκαήμερο θα κριθούν πολλά και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί», τόνισε ο μάνατζερ του Βερδού, Μάγικο Ντίαθ, στο PAOK24 και όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά», απάντησε:

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Και πριν από δύο χρόνια υπήρχε έντονο ενδιαφέρον, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Αυτή τη στιγμή δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο σε αυτό που με ρωτάτε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, καταλαβαίνετε τη θέση μου και νομίζω ότι θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας για να μάθετε περισσότερα».

Για το αν έχει έρθει σε επαφή Φρανκ Άρνεσεν για τον πελάτη του, υπογράμμισε: «To μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γνωρίζω τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, τον κ. Άρνεσεν. Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: