Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ποιος πάει να βγάλει τρελό ποιόν;


Ποιος πάει να βγάλει τρελό ποιόν;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται κάποια πράγματα μέσα από το sport-fm.gr για το… περιβόητο συμβάν με τον αναπτήρα…

• Υποστηρίζουν κάποιοι ότι, «ο Ολυμπιακός πάει να μας βγάλει τρελούς, λέγοντας ότι ο αναπτήρας δεν κτύπησε τον Κουλιμπαλί κι ότι υπήρχε από πριν στο χορτάρι».

• Εγώ λέω το άλλο: Ότι τρελούς θέλουν να μας βγάλουν εμάς, όποιοι λένε ότι έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι στον Πλατανιά, να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός, να του αφαιρεθούν και δύο βαθμοί και να φάει τώρα και δύο αγωνιστικές!!!

• Διότι συγνώμη, αλλά όταν λένε όλα αυτά τα πράγματα για ένα αναπτήρα, τρελούς πάνε να μας βγάλουν! Τότε να σταματήσει να παίζεται ποδόσφαιρο! Και κάθε παιχνίδι στο οποίο πέφτει το παραμικρό να διακόπτεται οριστικά!



• Δείτε το παραπάνω βιντεάκι. Από το φετινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Πριν εκτελέσει το κόρνερ ο Φορτούνης πέφτουν πίσω του κροτίδες. Κι αμέσως μετά, πάντα πριν την εκτέλεση, πέφτει κι ένα μπουκάλι. Μπροστά από αυτόν και τον επόπτη. Ο επόπτης του κάνει νεύμα, «παίξε». Κι ο Φορτούνης παίζει. Δεν κάνει παραμυθάκι να σηκωθεί να φύγει από το κόρνερ. Έγινε καμία διακοπή αγώνα;

• Ο Κουλιμπαλί διαμαρτυρήθηκε και είπε κάτι. Είναι τρελός, θα μου πείτε; Κι εγώ θα σας πω: ο Ντουρμάζ που πήγε και του την έπεσε για θέατρο κι έκανε και δηλώσεις ότι τίποτα δεν τον κτύπησε τον παίκτη του Πλατανιά, είναι τρελός; Δηλαδή, γιατί να είναι τρελός ο Ντουρμάζ; Ρωτάω εγώ.



• Και δείτε και στο παραπάνω βίντεο τι είπαν για την επίμαχη φάση οι παλιοί διαιτητές Σπανέας και Κωνσταντινέας στην εκπομπή Δίκη. Εκτός κι αν κάποιος τους θεωρεί κι αυτούς φιλολυμπιακούς...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: