Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Διακριτικά για Μαραγκό, επενδύει σε Γροντή ο Ατρόμητος!


Διακριτικά για Μαραγκό, επενδύει σε Γροντή ο Ατρόμητος

Δύο περιπτώσεις που δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό και θεωρούνται έξτρα λύσεις εξετάζει ο Ατρόμητος, καθώς παρακολουθεί διακριτικά τον Στέλιο Μαραγκό και κινείται για τον Δημήτρη Γροντή.

Πιο έντονη απ' ό,τι ανέμεναν και οι ίδιοι οι ιθύνοντες του Ατρόμητου αναμένεται η μεταγραφική δραστηριότητα του Ιανουαρίου, αφού μετά την απόκτηση του Πολ Κεϊτά που θα καλύψει το κενό του Φερνάντο Γοδόι και τις προσδοκόμενες... ενισχύσεις στη θέση του «10ριού» και αυτή των εξτρέμ, πολύ πιθανή είναι η κίνηση για δύο επιπλέον προσθήκες.

Σε πρώτη φάση ο Ατρόμητος αναμένεται να είναι η επόμενη επαγγελματική στέγη του Δημήτρη Γροντή που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται, δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος και έχει ειδοποιηθεί να ψάξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Αυτή αναμένεται να είναι του Περιστερίου, καθώς και με τη σύμφωνη γνώμη του Τραϊανού Δέλλα που έχει ιδία άποψη για τον ποδοσφαιριστή, οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να επενδύσουν πάνω του. Πρόκειται για μια περίπτωση φθηνή που δεν επηρεάζει τον υπάρχοντα μεταγραφικό σχεδιασμό και ό,τι έχει να κάνει την πρόθεση για την απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών.

Ένα όνομα που έχει πέσει εσχάτως στο τραπέζι είναι αυτό του Στέλιου Μαραγκού. Ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Βέροια, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες (ακόμα και σήμερα) να συναντηθεί με τη διοίκηση και να μεταφέρει την επιθυμία του να αποδεσμευθεί. Αν συμβεί αυτό, τότε και μόνο τότε ο Ατρόμητος θα κάνει την κίνησή του και έπειτα είναι θέμα διαπραγμάτευσης η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. «Εμπόδιο» στην πρόθεση του κεντρικού αμυντικού που αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ, ίσως αποτελέσει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας, καθώς δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής να τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Στα «μέτωπα» της αποδέσμευσης των Μπόρισλαβ Στόιτσεφ και Μαρσελίνιο δεν υπάρχει κάποιο νεότερο, γεγονός που δυσκολεύει και τις κινήσεις για ενίσχυση, ειδικότερα στη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί που υπάρχει σε ισχύ το «βαρύ» συμβόλαιο του Βραζιλιάνου. Σε κάθε περίπτωση, μετά το οριστικό «ναυάγιο» της περίπτωσης Κλέιτον, οι Περιστεριώτες ψάχνουν λύση από την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς ούτως ή άλλως δεν υπάρχει θέση για ξένο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Πολ Κεϊτά στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό, από τον Ατρόμητο εκφράζεται η σιγουριά ότι το δελτίο του Σενεγαλέζου θα είναι έτοιμο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: