Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Φαν Χάαλ!


Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Φαν Χάαλ

Έτοιμος να αποχωρήσει οικειοθελώς από το τιμόνι της Γιουνάιτεντ είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Πρώτη επιλογή ο Μουρίνιο.

Έτοιμος να αποχαιρετήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ, αφού σύμφωνα με τη «Mirror» σκοπεύει να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν, ανεξάρτητα του που θα φτάσει με τη Γιουνάιτεντ.

Ο Φαν Χάαλ που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο στόχαστρο κριτικής και έχει δεχθεί αμφισβήτηση από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», έχει προβληματιστεί από την άποψη των οπαδών για εκείνον και δεν σκοπεύει να συνεχίσει, παρόλο που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017.

Σύμφωνα με τους Άγγλους δημοσιογράφους, η παραίτηση Φαν Χάαλ, ανοίγει το δρόμο στο να έρθει στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ζοζέ Μουρίνιο, που αποτελεί πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ για τον πάγκο του συλλόγου.

Βέβαια στο βάθος υπάρχει και η λύση του πιστού στρατιώτη Ράιαν Γκιγκς, όμως πρώτος στόχος είναι ο Special One, που φαίνεται θετικός στο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: