Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αποθέωση παικτών και Δώνη στο Περιστέρι από 500 οπαδούς του Ατρομήτου

Θερμή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι περίπου 500 οπαδοί του Ατρομήτου που παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη στο γήπεδο του Περιστερίου.
Ολοι οι παίκτες γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό ενώ το ίδιο συνέβη και με τον προπονητή Γιώργο Δώνη. Ιδιαίτερη προτίμηση ο κόσμος έδειξε στον Ανρί Καμαρά ο οποίος την Τρίτη είχε δηλώσει σίγουρος για την κατάκτηση του τροπαίου. Την προπόνηση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Το «κορίτσι» των Ριμπερί και Μπενζεμά ξαναχτυπά

Ο λόγος για την Γαλλίδα Ζαχία Ντεχάρ, η οποία πέρυσι είχε ταρακουνήσει όλη τη Γαλλία με το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί, ότι είχε σεξουαλική επαφή με τους Καρίμ Μπενζεμά και Φρανκ Ριμπερί.


Φέτος όμως βρήκε νέο τρόπο για να δημιουργήσει περισσότερο ντόρο γύρω από το όνομα της, καθώς η 18χρονη Ζαχία πρωταγωνιστεί σε ένα αισθησιακό στριπτίζ μπροστά σε μια γιγαντιαία γάτα.

Γιάννης Ιωαννίδης στο The Player: «Με ακούσατε να πω ότι κατεβαίνω;»


Ο Άρης ετοιμάζεται για τις εκλογές της ΠΑΕ μέσω των διαδικασιών της Λέσχης (11 Μαΐου θα γίνει στο Βελλίδειο η γενική συνέλευση) και μέχρι αυτήν την ώρα, μόνο σενάρια και φήμες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Με βάσει αυτά, πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι στις εκλογές θα κατέβουν δυο ψηφοδέλτια, το ένα με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Θανάση Αθανασιαδη. Το άλλο θα συγκροτείται από μια ομάδα μελών της Λέσχης, οι οποίοι θέλουν να εκφράσουν τα δικά τους πιστεύω για την διοίκηση των κίτρινων και ενδεχομένως τις ενστάσεις τους. 

Πριν από λίγες μέρες, υπήρξαν άλλα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία, ο Γιάννης Ιωαννίδης μελετούσε το ενδεχόμενο να εμπλακεί στις εκλογές, ακόμη και με τη σύσταση δικού του ψηφοδέλτιου. Σε πρώτη φάση, το... περιβάλλον του διέψευσε κάθε τέτοια εξέλιξη, θεωρώντας «άνθρακες τον θησαυρό» και το θέμα ως «μη υπαρκτό».

Το The Player επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης με τον «ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ και κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Τον εντοπίσαμε την ώρα που έβγαινε από τη Βουλή (όντας βουλευτής Θεσσαλονίκης) και δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί δείχνοντας από τον τρόπο που μιλούσε, ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα να εμπλακεί στα διοικητικά των κίτρινων...

Κατά το τηλεφώνημα που του κάναμε, σημειώθηκε ο παρακάτω διάλογος:

- Κύριε Ιωαννίδη, οι φήμες στη Θεσσαλονίκη σας φέρουν υποψήφιο να εμπλακείτε στις εκλογές για την ΠΑΕ Άρης...

«Πάλι τα ίδια; Τα είπαμε αυτά επανειλημμένως. Τόσα χρόνια όταν έχω να πω κάτι, το λέω εγώ ο ίδιος. Τόσα χρόνια δεν με ξέρετε; Ποτέ στη ζωή, δεν έβαλα μπροστά τρίτους. Μιλάω ο ίδιος, για θέματα που με αφορούν»

- Υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή;

«Δεν υπάρχει κάτι, να το ξεκαθαρίσουμε. Αν και όταν υπάρξει να περιμένετε να μιλήσω εγώ ο ίδιος. Ακούσατε εγώ να πω κάτι σχετικό;»

- Όχι, γι' αυτό ενοχλούμε εσάς, απευθυνόμαστε στην... πηγή, για να μας πείτε τι συμβαίνει...

«Οπότε σας είπα, αυτά που σας είπα. Είναι αρκετά»

- Δεχθήκατε ενοχλήσεις από κάποιους παράγοντες ή άλλους ενδιαφερόμενους;

«Δεν θέλω να μπω σε αυτά τα παιχνίδια, δεν βοηθούν κανέναν. Η θέση μου είναι σαφής... Σας παρακαλώ πολύ, ας το κλείσουμε εδώ το θέμα»

- Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη...

«Αληθώς Ανέστη, χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη»

Καπετάνος «Κίνητρο για Άρη ο Τσιώλης»

Ο Κώστας Καπετάνος είναι... ελεύθερος και ωραίος από το απόγευμα της Πέμπτης, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μετά από μια καλή παρουσία με τα ερυθρόλευκα θα κοιτάξει την επόμενη μέρα της καριέρας του. Ο Καπετάνος μίλησε στο The Player για το κεφάλαιο που έκλεισε, αλλά και τη νέα σελίδα στην καριέρα του.
 
Ελευθέρος και ωραίος;

«Ελεύθερος ναι και τυπικά. Ελυσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό Βόλου και πηγαίνω στο χωριό μου να ηρεμήσω για κάποιες ημέρες, να φορτώσω τις μπαταρίες μου και να δω τους δικούς μου ανθρώπους. Χρειάζονται κι αυτά, μετά από την αγωνιστική δράση»
 
Η χρονιά ήταν πολύ καλή για σένα...

«Πράγματι, ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα στην οποία απέδειξα τι μπορώ να κάνω. Βοήθησα όσο μπορούσα την πρώην, πλέον, ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της». 
 
Με ποια συναισθήματα φεύγεις;

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν υπέροχος αυτός ο χρόνος στο Βόλο, αν εξαιρέσω βέβαια αυτά που συνέβησαν το τελευταίο 20ήμερο». 
 
Η επόμενη μέρα ποια είναι;

«Εχω προτάσεις από αρκετές ομάδες. Είναι απόρροια της καλής χρονιάς που έκανα, όπως βλεπετε (σ.σ. γέλια)». 
 
Έχει γραφθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη. Εσύ τι ξέρεις;

«Ξέρω ότι ο μάνατζέρ μου βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Άρη. Δεν το κρύβω ότι είναι μια πολύ καλή προοπτική για μένα. Δεν παύει να είναι ο Άρης ένα παραπάνω βήμα στη καριέρα μου».
 
Είναι προπονητής και ο Σάκης Τσιώλης...

«Ναι είναι πολύ θετικό αυτό, το ότι είναι προπονητής ο κ. Τσιώλης με τον οποίο συνεργαστήκαμε φέτος άψογα και θα είναι ότι καλύτερο για μένα. Από κει και πέρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο». 
 
Ακούστηκε και για ομάδες από το εξωτερικό.

«Υπάρχουν αρκετές προοπτικές σας είπα. Το μόνο που θέλω είναι να τελειώσει το θέμα μου όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσω να κοιτάξω το ποδοσφαιρικό μέλλον μου».

Βαριά «καμπάνα» για Ρέιντζερς!!

Αμείλικτη ήταν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία με τους Ρέιντζερς και τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους στον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν στο Europa League.

Οι οπαδοί των «διαμαρτυρόμενων» στο πρώτο σκέλος των νοκ-άουτ αγώνων με την PSV προκάλεσαν ζημιές στο «Philipps Stadion» και η UEFA τιμώρησε την σκωτσέζικη ομάδα με 40.000 ευρώ πρόστιμο, συν απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για τα δύο επόμενα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

«Επικίνδυνοι» ΟΦΗ, Δόξα Δράμας!!

Σκούρα τα πράγματα για δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς συναντούν εμπόδια στο να πάρουν άδεια και να διεκδικήσουν άνοδο στη Superleague. Οι φάκελλοί τους εξετάζονται από το αρμόδιο όργανο αδειοδότησης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αρνητική εισήγηση για τον ΟΦΗ και τη Δόξα Δράμας. Ο μεν ΟΦΗ …σκοντάφτει σε οφειλές προς τους Πόποβιτς, Ψωμά και Μανούσο, η δε Δόξα Δράμας έχει ελλείψεις στο φάκελλό της που αφορούν το προπονητικό κέντρο, το γραφείο Τύπου και τον προπονητή της.


Αποφάσεις για όλες τις ΠΑΕ που υπέβαλλαν φακέλους στο Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης αναμένεται να εκδοθούν αύριο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης εξέτασε σήμερα τους φακέλους των ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας και αύριο αναμένεται να εκδοθούν οι αποφάσεις. Αύριο, επίσης, θα εξεταστούν οι φάκελοι των ΠΑΕ Βέροια, Τρίκαλα, Διαγόρας, Πανθρακικός.

Κριστιάνο Ρονάλντο vs Μουρίνιο: Νέα διαμάχη με προηγούμενα (;)

«Δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ, γιατί αυτό είναι που μου ζητάνε», δήλωσε ο Πορτογάλος «καρφώνοντας» τον συμπατριώτη του προπονητή και αναζωπυρώνοντας μία κόντρα που έχει προηγούμενα.

Μπορεί τους δύο άνδρες να συνδέει μία... χώρα, καθώς και οι δύο κατάγονται από την Πορτογαλία, αλλά αν και πλέον βρίσκονται στην ίδια ομάδα, φαίνεται ότι δεν έχουν ξεπεράσει τα παλιά.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μουρίνιο στην Τσέλσι.

«Φαίνεται ότι απαγορεύεται να σφυρίζουν πέναλτι κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είχε δηλώσει τότε ο προπονητής, με τον νυν παίκτη του να απαντά: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα παράπονα του Μουρίνιο για τη διαιτησία, γιατί όλος ο κόσμος ξέρει πώς είναι, πάντα έχει κάτι να πει γιατί δεν ξέρει να δέχεται τις αποτυχίες του».

Φυσικά, οι δηλώσεις δεν έμειναν χωρίς απάντηση από τον «Special One»: «Αυτός δεν είναι καν πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα σε μένα και αυτόν. Είναι ένα παιχνίδι όπου ένα παιδάκι έκανε κάποιες δηλώσεις χωρίς να δείξει ούτε ωριμότητα ούτε σεβασμό, κάτι που οφείλεται στην δύσκολη παιδική ηλικία που είχε, το γεγονός ότι δεν πήρε την κατάλληλη εκπαίδευση, όλα αυτά συνέβαλαν, γι` αυτό πιστεύω ότι έπρεπε να του απαντήσω, αφού και ο Σερ Άλεξ θεώρησε ότι έπρεπε να προστατέψει το παιδάκι του».

Λίγο καιρό αργότερα, όταν το όνομα του Μουρίνιο ακουγόταν για διάδοχος του Φέργκιουσον στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων», ο CR7 ρωτήθηκε σχετικά μην κρύβοντας για ακόμη μία φορά την... αντιπάθειά του: «Δεν μιλάω για τον Ζοσέ Μουρίνιο, αν με ρωτήσουν για τον Σερ Άλεξ, θα τους πω ο,τιδήποτε, αλλά δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά που συμβαίνουν στον Μουρίνιο».

Και η μάχη των δηλώσεων συνεχίστηκε, αυτή τη φορά με τον Μουρίνιο να χαρακτηρίζει «ψεύτη» τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν ο Ρονάλντο λέει ότι είναι ψέμα ότι δεν σφυρίζουν πέναλτι σε βάρος της Μάντσεστερ, τότε λέει ψέματα. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να μάχεται κόντρα στα γεγονότα. Αν είναι ψεύτης, δεν θα φτάσει ποτέ στο επίπεδο που θέλει».

Άραγε μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Πορτογάλου άσου, ξεκινά ένας νέος πόλεμος, εμφύλιος αυτή τη φορά;
Πηγή: theplayer.gr

Στον Μέσι το «χρυσό παπούτσι»

Πηγή: theplayer.gr
Με τά δύο γκολ που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα έντεκα στη φετινή διοργάνωση και ουσιαστικά εξασφάλισε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αφού από τους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν κανείς δεν έχει σημειώσει περισσότερα από έξι.

Ο Αργεντινός σουπερ σταρ έφτασε τα 52 τέρματα σε 50 αγώνες τη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, μία επίδοση εξωπραγματική για τα δεδομένα του σημερινού ποδοσφαίρου και για το βαθμό δυσκολίας του ισπανικού πρωταθλήματος και της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επιπλέον, ο Μέσι βρίσκεται στην 7η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης με 36 γκολ, έχοντας ήδη προσπεράσει τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Φερνάντο Μοριέντες, ενώ απέχει μόλις πέντε γκολ για να «πιάσει» τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στην 6η θέση. Παράλληλα, έχει τον δεύτερο καλύτερο μέσο όρο αγώνων και τερμάτων μετά τον Φαν Νίστελρόι. Συγκεκριμένα, μετράει 36 γκολ σε 55 ματς (0.65), τη στιγμή που ο Ολλανδός έχει 56 τέρματα σε 81 αναμετρήσεις (0.69).

Τέλος, ο διεθνής επιθετικός έφτασε τον δεύτερο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να βγει πρώτος σκόρερν σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Κύπελλο ισπανίας τερμάτισε στην 1η θέση μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στο πρωτάθλημα είναι επίσης στην 1η θέση, και πλέον μόνο με θαύμα δεν θα βγει πρώτος και στο Champions League, καθώς για να χάσει τον τίτλο, πρέπει είτε ο Κριστιπάνο, είτε ο Μπενζεμά να σκοράρουν 6 φορές στον επαναληπτικό...

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ της φετινής διοργάνωσης:

1. Λιονέλ Μέσι (Μπαρετσελόνα) 11

2. Σαμουέλ Ετό (Ιντερ) 8

. Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν Μονάχου) 8
 
4. Νικολά Ανελκά (Τσέλσι) 7
 
5. Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης) 6 

. Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια) 6

. Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρ.) 6

8. Ραούλ (Σάλκε) 5

Οι πρώτοι σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ (1993-σήμερα):
  
1. Ραούλ (Ισπανία) 71
  
2. Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ (Ολλανδία) 56
  
3. Τιερί Ανρί (Γαλλία) 50
  
4. Αντρέι Σεβτσένκο (Ουκρανία) 48
  
5. Φίλιπο Ιντζάγκι (Ιταλία) 46
  
6. Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (Ιταλία) 42

7. Λίονελ Μέσι (Αργεντινή) 36

8. Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού) 33

9. Φερνάντο Μοριέντες (ισπανία) 33

10. Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) 28

Το έβλεπες, το έπαιξες, Σίλβιο;

Tρέξτε στα πρακτορεία. Η μεγάλη πρόβλεψη είναι πλέον γεγονός. Και είναι και στανταράκι. Σίγουρα κέρδη λοιπόν. Ποιος Ίκερ το χταπόδι;Ο παλιός είναι αλλιώς. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θεωρεί το «σκουντέτο», τελειωμένη υπόθεση υπέρ της ομάδας του !

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι, ο προεδρικός λόγος είναι «σπαθί». Οι αντίπαλοι της Μίλαν , πλέον δεν θα πρέπει να κατεβαίνουν στο γήπεδο. Στο περιθώριο, λοιπόν, της βράβευσης από τον Ολλανδό πρέσβη στην Ιταλία του Κλάρενς Ζέεντορφ, ο πρόεδρος των «ροσονέρι», δήλωσε απλά και ξεκάθαρα : «Έχει τελειώσει πλέον. Το πρωτάθλημα είναι δικό μας».

Ο ιταλικός λαός, λοιπόν, αναμένει με αγωνία να ζήσει τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές στην ομάδα του Μιλάνο, όπου πεθερός (Σίλβιο Μπερλουσκόνι), κόρη (  Μπάρμπαρα  Μπερλουσκόνι) και γαμπρός (Πάτο) θα πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι την κατάκτηση του τίτλου.

ΛεΜπρον: Η σειρά που όλοι θέλουν να δουν!!

Η Χιτ απέκλεισε σχετικά εύκολα τους Σίξερς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, η συνέχεια όμως αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα του Μαϊάμι, καθώς στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τους Σέλτικς. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ρωτήθηκε για τις μάχες με τους Κέλτες εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του. "Χωρίς πολλά λόγια είναι η σειρά που όλοι θέλουν να δουν. Οι Σέλτικς είναι σπουδαία ομάδα, η πρώτη ουσιαστικά που λειτούργησε άψογα έχοντας στο ρόστερ τρεις ολ σταρ παίκτες. Ανυπονονώ για τα παιχνίδια" τόνισε ο Τζέιμς.

«Σπέσιαλ» πέναλτι από τον Τότι (Video)

Ο Φραντσέσκο Τότι για μια ακόμη φορά έδειξε την εκτελεστική του ικανότητα, όμως αυτή τη φορά δεν το έκανε σε αγώνα της Ρόμα, αλλά σε προπόνηση που έκανε η ομάδα του στο Ολίμπικο.

Συγκεκριμένα ο «καπιτάνο» των «τζιαλορόσι» αποφάσισε να εκτέλεση ένα πέναλτι στο τερματοφύλακα της ομάδας, Ντόνι, χωρίς να γνωρίζει o πορτιέρο της Ρόμα τι τον περιμένει.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός δεν εκτέλεσε το πέναλτι, με τον παραδοσιακό τρόπο, παίρνοντας φόρα και σουτάροντας αλλά όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζουμε.
Πηγή: theplayer.gr

Ανταλλαγή Ετό – Φάμπρεγκας ;

Στη λεπτή διαχωριστική γραμμή της φήμης από την πραγματικότητα, βρίσκεται η –μέχρι στιγμής- μεγαλύτερη μεταγραφική «βόμβα» ενόψει καλοκαιριού. Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Φάμπρεγκας, δε σταματά μόνο στη φιλολογία, αλλά παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι «νερατζούρι» είναι έτοιμοι να δώσουν χρήματα αλλά και το Σαμουέλ Ετό για να αποκτήσουν τον Ισπανό μέσο.

Η ιταλική Corriere dello Sport αναφέρει ότι η ομάδα του Μιλάνο εξετάζει σοβαρά την ανταλλαγή αυτή και σε περίπτωση που οι «κανονιέρηδες» αρνηθούν, τότε έχουν και εναλλακτικές προσφορές, με τα ονόματα των Γουέσλι Σνάιντερ και Ζούλιο Σέζαρ να βρίσκονται στα υπ όψιν.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πάντως, «χρίζει» ως φαβορί για την απόκτηση του Φάμπρεγκας τη Μπαρτσελόνα και επίσης θα έπρεπε να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, καθώς στο παρελθόν οι Ιταλοί έχουν αποδειχθεί σεναριολάτρες…

Στο πλευρό του Ολυμπιακού για Πιζάρο και οι φίλαθλοι της Ρόμα!!

Έναν ακόμη πολύ δυνατό σύμμαχο θα έχει στο πλευρό του ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει για απόκτηση του Νταβίντ Πιζάρο. Ο λόγος για τους oπαδούς της Ρόμα, οι οποίοι βλέπουν με θετικό μάτι την ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη τους στους «ερυθρόλευκους»  με την προοπτική οι «τζιαλορόσι» να αποκτήσουν τον Αντρέα Πίρλο για αντικαταστάτη του.

Κάτι που αναφέρει και το δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας «imperoromanista.it».  Εκεί τονίζεται ότι το συμβόλαιο του Πιζάρο λήγει το 2013 σε αντίθεση με αυτό του Πίρλο με τους «ροσονέρι», που εκπνέει το καλοκαίρι. Οι Ιταλοί δεν ξεχνούν να αναφέρουν ότι ο διεθνής Ιταλός μέσος ταιριάζει τέλεια στο 4-3-3 του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πιστεύουν ότι θα είναι ο νέος τους τεχνικός.

Άνετα το 1-0 ο Παναθηναϊκός!!

Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης αλλά ο Παναθηναϊκός απλώς επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στο Περιστέρι, επικράτησε με 88-60 κι έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. Πλέον οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο (30/4) στο Περιστέρι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσπάθησε να "βάλει" στο πνεύμα του αγώνα όλους τους παίκτες του και να τους διατηρήσει "φρέσκους" και "ζεστούς".Και είναι αλήθεια ότι οι "πράσινοι" είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μιά εξαιρετική προετοιμασία απέναντι σε μιά ομάδα που  παίζει σωστά τακτικά καθώς διαθέτει την ταυτότητα ενός σπουδαίου προπονητή, όπως ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το "βομβαρδισμό" στο πρώτο δεκάλεπτο όταν με 6/8 τρίποντα προηγήθηκε 20-15. Η είσοδος του Καλάθη και του Φώτση έδωσε περισσότερη ζωντάνια στον Παναθηναϊκό που ξέφυγε 34-21 στο 15' και 47-32 στο ημίχρονο. Το Περιστέρι προσπάθησε να αντισταθεί αλλά ήταν θέμα χρόνου το πόσο θα άντεχε... Είχε μιά σχετική επαφή με το σκορ μέχρι το 21' (σκορ 47-34) αλλά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ξέφυγε... Με σερί 12-0 πέρασε 59-34 στο 23' (μέσα σε 2 λεπτά) και για πρώτη φορά έφθασε στο +30 (σκορ 82-52 στο 35')...

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 47-32, 69-46, 88-60

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Τέπιτς 2, Μάριτς 5, Περπέρογλου 5, Μπατίστ 6, Φώτσης 15, Σάτο 2, Νίκολας 12, Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 11, Βουγιούκας 6, Καλάθης 13, Καϊμακόγλου 3

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Β. Μάντζαρης, Γούντγουορντ 2, Ψαρόπουλος, Παπανικολάου 12, Α. Μάντζαρης 3, Σκοτ 18, Πέτρουλας 5, Βρκιτς 9, Λούμπι 8, Μαρίνος, Μότσνικ 3

Πειθαρχικές διαδικασίες κατά Μουρίνιο, Ρεάλ και Μπάρτσα η UEFA!!

Στο μικροσκόπιο της UEFA θα μπουν οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και οι αποβολές του προπονητή της Ρεάλ και των Ζοάο Πίντο και Πέπε και όσα συνέβησαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, καθώς η UEFA ξεκινά πειθαρχικές διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό σώμα θα εξετάσει την αποβολή του Μουρίνιο, καθώς και τις «ανάρμοστες», όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο θα μπουν οι αποβολές των Πέπε για τη Ρεάλ και Πίντο για την Μπαρτσελόνα, ενώ η «Βασίλισσα» μπορεί να τιμωρηθεί και για τη ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων και την εισβολή στο γήπεδο.

Η υπόθεση θα εξεταστεί στις 6 Μαΐου.

Δεν παρατάει το... κυνήγι του Ψωμιάδη η ΑΕΚ!!

Για μια υπόθεση που... κοντεύει να ξεχαστεί, αλλά είναι πολύ σημαντική για την ΑΕΚ, μίλησε ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Χάρης Οικονομόπουλος. Ο λόγος για την δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Ψωμιάδη, για την οποία τελεσιδίκησε απόφαση στις 8 Φεβρουαρίου, που επιδικάζει στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ποσό των 44 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα είπα ο Χάρης Οικονομόπουλος:

Για την απόφαση που δικαίωσε την ΑΕΚ: «Στις 8 Φεβρουαρίου τελεσιδίκησε η απόφαση που επιδίκασε 44 εκατ. ευρώ που οφείλει η οικογένεια Ψωμιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Τώρα, με τους τόκους, τα χρήματα αυτά έχουν φτάσει στα 70 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση γι’ αυτή την υπόθεση. Τα μόνα έξοδα αφορούν την έρευνα των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Ψωμιάδη». 

Για τις ενέργειες που γίνονται τώρα: «Κοινοποιήθηκε η κατάσχεση σε όλες τις τράπεζες της Ελλάδας. Βρέθηκαν κάποιοι λογαριασμοί, που δεν θα ήθελα, όμως, να τους αποκαλύψω. Σε κάθε περίπτωση, οι 24 τράπεζες απάντησαν. Σε κάποιες από αυτές υπάρχουν λογαριασμοί, έστω και με λίγα χρήματα. Με την επιμονή του Ντέμη που παρίσταται σε όλα τα δικαστήρια, επιδιώκεται η είσπραξη οποιουδήποτε ποσού μπορεί να εισπραχθεί και η ποινική δίωξη των εμπλεκομένων». 

Για τα ποσά που διεκδικούνται: «Η ΑΕΚ διεκδικεί επιταγές για τηλεοπτικά δικαιώματα και ποσό περίπου 13 εκατ. ευρώ για την έκδοση πλαστών τιμολογίων στους Θρακομακεδόνες, αλλά και για ποσά που αφορούν πρόστιμα που βάρυναν την ΑΕΚ εξαιτίας της κακοδιαχείρισης. Όλα αυτά τα χρήματα επιδικάστηκαν με την απόφαση στην ΑΕΚ». 

Για τον κίνδυνο της παραγραφής του αδικήματος: «Ψάχνουμε τα χρήματα και θα τα βρούμε. Υπάρχουν δύο ποινικά δικαστήρια σε εξέλιξη. Το πρώτο στις 18 Μαΐου, το οποίο θα γίνει μετά από προσφυγή το 2003! Υπενθυμίζω, όμως, ότι στα 15 χρόνια παραγράφεται το αδίκημα. Αν δοθεί άλλη μια αναβολή τώρα και άλλη μια στις 6 Ιουνίου (όπου η υπόθεση είναι ήδη εξ αναβολής) το ενδεχόμενο της παραγραφής δεν θα είναι μακριά. 

Θα είναι μια ομολογία αποτυχίας του συστήματος της δικαιοσύνης αν συμβεί αυτό. Αν οι τακτικές που μεταχειρίζονται οι κατηγορούμενοι τέτοιων ενεργειών αποδεικνύονται αποτελεσματικές, ώστε να γλιτώνουν την τιμωρία. Το σύστημα της ατιμωρησίας πρέπει να πάψει. Και αυτό πρέπει να γίνει με πρωτοβουλία της Δικαιοσύνης. Θα πρέπει να δικάζει όσο το δυνατόν ταχύτερα και όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο». 

Για τη σημασία που έχει το θέμα για την ΑΕΚ: «Αυτή η υπόθεση δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι μια υπόθεση που με πρωτοστάτη τον Ντέμη Νικολαΐδη, τη συνεργασία με την ΠΑΕ και τους υπόλοιπους συνεργάτες μου, είμαστε αποφασισμένοι να την πάμε μέχρι το τέλος. Ακόμα και αν δε βρεθεί καμία δραχμή. Υπάρχουν άνθρωποι που έγιναν ΑΕΚ, επειδή πιστεύουν ότι με βάση αυτές τις αρχές πρέπει να πορεύεται η ομάδα τους. Θα τους απογοητεύαμε αν δεν ενεργούσαμε έτσι».
 

Είναι κορμάρα η Ταμάρα! (Photostory)

Μπορεί ο Εζεκιέλ Γκαράι να μην αγωνίζεται βασικός στην Ρεάλ Μαδρίτης , ωστόσο , όπως φαίνεται, στην προσωπική του ζωή «παίζει μεγάλη μπάλα».

Ο λόγος για την 23χρονη σύντροφο του  αργεντινού κεντρικού αμυντικού της «βασίλισσας», Ταμάρα Γκόρο, η οποία είναι μοντέλο και με το εκπληκτικό της σώμα διαφημίζει αρκετές μάρκες εσωρούχων.

Ο κάθε άντρας θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση του και ο λόγος είναι απλώς και θα τον καταλάβετε από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε  παρακάτω. Πηγή: theplayer.gr


 
 

Δικαίωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!!

Με πρόσφατη απόφασή του το διαιτητικό όργανο της BAT της FIBA, δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της ΚΑΕ ΟΣΦΠ στην αντιδικία της με τον αθλητή Thomas Kelati και τον εκπρόσωπό του David Maravilla.

Στις 17 Ιουλίου 2009 ο Thomas Kelati είχε υπογράψει σύμβαση παροχής αθλητικών υπηρεσιών με την ΚΑΕ ΟΣΦΠ για τις αγωνιστικές περιόδους 2009-2010, 2010-2011 με την προυπόθεση ότι θα περνούσε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβαλλόταν. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπέφερε από σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Για το λόγο αυτό η ΚΑΕ ΟΣΦΠ θεώρησε τις ιατρικές εξετάσεις ανεπιτυχείς και και ότι η σύμβαση με τον αθλητή δεν ίσχυε.

Τον Ιούλιο 2010, ο αθλητής και ο εκπρόσωπός του προσέφυγαν στο ΒΑΤ της FIBA κατά της ΚΑΕ ΟΣΦΠ ζητώντας να τους επιδικασθεί αποζημίωση 618.000 δολάρια πλέον τόκων και εξόδων, λόγω άκυρης καταγγελίας της ανωτέρω σύμβασης. Ισχυρίστηκαν ότι η τότε διάγνωση των ιατρών της ΚΑΕ ΟΣΦΠ ήταν λανθασμένη σύμφωνα με γνωματεύσεις άλλων ιατρών στις Η.Π.Α. και ότι ο αθλητής δεν έπασχε από σύνδρομο προσαγωγών-κοιλιακών, αλλά αντιθέτως μπορούσε να αγωνιστεί και μάλιστα σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο χωρίς να χρειάζεται εγχείρηση ή οποιουδήποτε άλλου είδους θεραπεία.

Με την από 13.4.2011 απόφασή του, το διαιτητικό όργανο της FIBA έκρινε ότι η διάγνωση της ιατρικής ομάδας της ΚΑΕ ΟΣΦΠ ήταν ορθή, ότι ο γιατρός της είχε την απαραίτητη εμπειρία και τις ικανότητες για να φθάσει σε ένα αμερόληπτο συμπέρασμα χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές εξέτασης που αποσκοπούσαν στη διάγνωση παρομοίων παθήσεων, ότι ορθώς έκρινε η ΚΑΕ ΟΣΦΠ ότι η σύμβαση παροχής αθλητικών υπηρεσιών του αθλητή ουδέποτε τέθηκε σε ισχύ. Επιπλέον επιδικάσθηκε υπέρ της ΚΑΕ ΟΣΦΠ όλα τα δικαστικά της έξοδα σε σχέση με τη διαιτησία.
 

Οι απολύσεις συνεχίζονται...!!

Η Μ. Εβδομάδα ολοκληρώθηκε, αλλά η «μεγάλη» εβδομάδα στα ΜΜΕ όχι απλά εξακολουθεί, αλλά είναι διαρκείας και ουδείς γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί. 
Μόλις σήμερα έγιναν απολύσεις σε δύο Μέσα.  Στο Sport TV και στην Sportday πιο συγκεκριμένα έξι (δύο δημοσιογράφων και τεσσάρων απ' το υπόλοιπο προσωπικό).
Πηγή: theplayer.gr

Η κατάλληλη στιγμή για «Μπάρτσα»!

Τη δεδομένη χρονική περίοδο χαρακτήρισε ως ιδανική ο Αντουάν Γκρίζμαν για να αντιμετωπίσει η ομάδα του τη Μπαρτσελόνα. Η Σοσιεδάδ ρίχνεται αυτή την αγωνιστική στη «μάχη» της παραμονής κόντρα στη Μπαρτσελόνα και ο Γάλλος αριστερός χαφ πιστεύει πως ο σύλλογός του μπορεί να τα καταφέρει.

Η κούραση των Καταλανών από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λίγκ σε συνάρτηση με το γεγονός ότι βρίσκονται οκτώ βαθμούς μακριά από τους δεύτερους «μερένχες» και θα είναι ουσιαστικά αδιάφοροι  κάνουν τον Γκρίζμαν αισιόδοξο.

« Πρέπει να παίξουμε στην αντεπίθεση, όπως έκανε η Ρεάλ. Δεν πρέπει να φοβηθούμε και θα είναι σωστό όταν αμυνόμαστε να είμαστε σκληροί και όταν έχουμε τη μπάλα, δημιουργικοί. Έτσι και με τη βοήθεια του κόσμου μας, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη», δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Γιάννης Ιωαννίδης στο The Player: «Με ακούσατε να πω ότι κατεβαίνω;»

Πηγή: theplayer.gr
Ο Άρης ετοιμάζεται για τις εκλογές της ΠΑΕ μέσω των διαδικασιών της Λέσχης (11 Μαΐου θα γίνει στο Βελλίδειο η γενική συνέλευση) και μέχρι αυτήν την ώρα, μόνο σενάρια και φήμες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Με βάσει αυτά, πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι στις εκλογές θα κατέβουν δυο ψηφοδέλτια, το ένα με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Θανάση Αθανασιαδη. Το άλλο θα συγκροτείται από μια ομάδα μελών της Λέσχης, οι οποίοι θέλουν να εκφράσουν τα δικά τους πιστεύω για την διοίκηση των κίτρινων και ενδεχομένως τις ενστάσεις τους. 

Πριν από λίγες μέρες, υπήρξαν άλλα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία, ο Γιάννης Ιωαννίδης μελετούσε το ενδεχόμενο να εμπλακεί στις εκλογές, ακόμη και με τη σύσταση δικού του ψηφοδέλτιου. Σε πρώτη φάση, το... περιβάλλον του διέψευσε κάθε τέτοια εξέλιξη, θεωρώντας «άνθρακες τον θησαυρό» και το θέμα ως «μη υπαρκτό».

Το The Player επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης με τον «ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ και κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Τον εντοπίσαμε την ώρα που έβγαινε από τη Βουλή (όντας βουλευτής Θεσσαλονίκης) και δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί δείχνοντας από τον τρόπο που μιλούσε, ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα να εμπλακεί στα διοικητικά των κίτρινων...

Κατά το τηλεφώνημα που του κάναμε, σημειώθηκε ο παρακάτω διάλογος:

- Κύριε Ιωαννίδη, οι φήμες στη Θεσσαλονίκη σας φέρουν υποψήφιο να εμπλακείτε στις εκλογές για την ΠΑΕ Άρης...

«Πάλι τα ίδια; Τα είπαμε αυτά επανειλημμένως. Τόσα χρόνια όταν έχω να πω κάτι, το λέω εγώ ο ίδιος. Τόσα χρόνια δεν με ξέρετε; Ποτέ στη ζωή, δεν έβαλα μπροστά τρίτους. Μιλάω ο ίδιος, για θέματα που με αφορούν»

- Υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή;

«Δεν υπάρχει κάτι, να το ξεκαθαρίσουμε. Αν και όταν υπάρξει να περιμένετε να μιλήσω εγώ ο ίδιος. Ακούσατε εγώ να πω κάτι σχετικό;»

- Όχι, γι' αυτό ενοχλούμε εσάς, απευθυνόμαστε στην... πηγή, για να μας πείτε τι συμβαίνει...

«Οπότε σας είπα, αυτά που σας είπα. Είναι αρκετά»

- Δεχθήκατε ενοχλήσεις από κάποιους παράγοντες ή άλλους ενδιαφερόμενους;

«Δεν θέλω να μπω σε αυτά τα παιχνίδια, δεν βοηθούν κανέναν. Η θέση μου είναι σαφής... Σας παρακαλώ πολύ, ας το κλείσουμε εδώ το θέμα»

- Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη...

«Αληθώς Ανέστη, χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη»


Στοιχημα με τον Bet Steloumpas

Καλησπερα αδερφια...
Πεμπτη σημερα με τους αγωνες του Γιουροπα Λιγκ να εχουν την τιμητικη τους. Η Πορτο υποδεχεται την Βιγιαρεαλ και πολυ βιαστηκανε να διαγραψουνε την Ισπανικη ομαδα καθως ακομα και οι στοιχηματικες εταιριες δινουνε μεγαλο φαβορι την Πορτο, θα κρατησω το Χ2 της Βιγιαρεαλ σε ενα χαλαρο δελτιο. Θα ασχοληθω με ενα ειδικο στοιχημα στο ματς της Μπενφικας με την Μπραγκα. Οι φιλοξενουμενοι πυστευω οτι μπορουνε να κρατησουνε για ενα ημιχρονο το μηδεν στην αμυνα τους και οτι στο δευτερο η Μπενφικα θα βαλει μπρως την μηχανη, κραταω το Χ ημιχρονο 1 τελικο...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΗΜΙΧΡΟΝΟ - ΤΕΛΙΚΟ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ : Χ-1 (5,20)
ΒΕΤ 100€
Καλη τυχη σε ολους, να περνατε καλα...

Εγκώμια Μπατίστα για Μέσι!!

Εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, Σέρζιο Μπατίστα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ευχαριστεί τον Θεό που υπάρχουν τέτοιοι παίκτες».
«Είδα τον Μέσι που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Πάει ολοταχώς να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος. Για κάποιον που τον ξέρει και τον βλέπει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, είναι ο καλύτερος στον κόσμο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Μπουένος Άιρες, La Red και δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας να «στάζει μέλι» για τον παίκτη του στη «μπιανκοσελέστε»: «Βγήκα από το γήπεδο και είπα: «Ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχουν τέτοιοι παίκτες, όπως ο Μέσι και ο Τσάβι. Παίκτες – ποίημα. Σου σηκώνεται η τρίχα, ο καθένας συγκινείται».

Χορεύοντας με την... Αρετή! (photos)

Η Αρετή Μιχαήλ είναι μια εκρηκτική κοπέλα που χορεύει συχνά σε μεγάλα clubs της Αθήνας και καίει... καρδιές!
Η πανέμορφη Αρετή φωτογραφήθηκε πριν λίγους μήνες στο MAXIM. Δείτε τις φώτο που ακολουθούν!
Πηγή: katimagiko.gr



Χορεύοντας με την... Αρετή! (photos)
Χορεύοντας με την... Αρετή! (photos)
Χορεύοντας με την... Αρετή! (photos)
Χορεύοντας με την... Αρετή! (photos)

«Θέλει Ρόμα ο Σαντάνα»


Το συμβόλαιο του Αργεντινοιταλού δύσκολα θα ανανεωθεί από την Φιορεντίνα και ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επιθυμία του είναι η παραμονή στην Ιταλία όπου βρίσκεται από το 2002 και ο μάνατζέρ του έχει ξεκινήσει επαφές με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, μία από τις οποίες είναι και η Ρόμα.

«Συναντήθηκα με διευθυντή της Ρόμα, Ντανιέλε Πράντε πριν λίγο καιρό κι ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και το ενδεχόμενο ο Σαντάνα να μετακομίσει στους "τζιαλορόσι"», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού, Μάρκο Πίκολι για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Επίσης περιμένουμε να μας καλέσει η Φιορεντίνα για το ενδεχόμενο ανανέωσης. Υπάρχουν πολλές προσφορές για τον Αλμπέρτο, αλλά θα ήμασταν χαρούμενοι εάν η Ρόμας μα καλούσε ξανά, αφού θα επιθυμούσε να μετακομίσει στην Ρώμη».

Το γκολ για το Γουέμπλεϊ!! (video)

Σαν σήμερα πριν 40 χρόνια ο Παναθηναϊκός με το γκολ του Αριστείδη Καμάρα έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό του Γουέμπλεϊ.
«Ο Καμάρας, γκολ, το γκολ του Καμάρα, το τρίτο γκολ του Αριστείδη του Καμάρα». Η περιγραφή του Γιάννη Διακογιάννη είναι από αυτές που μένουν χαραγμένες στο μυαλό σου όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αρκετοί που έζησαν εκείνη τη χρυσή εποχή την θυμούνται ακόμα και σήμερα που συμπληρώνονται 40 χρόνια από το έπος της ομαδάρας του Πούσκας που στις 28 Απρίλη του 1971 έλιωνε τον Ερυθρό Αστέρα στο καμίνι της Λεωφόρου και έπαιρνε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό του Γούεμπλεϊ. Αλλά και οι μικρότεροι δεδομένα την έχουν ακούσει κάποια στιγμή στη ζωή τους μέσω του βίντεο του αγώνα. Τέτοιες στιγμές δεν ξεχνιούνται...
Πριν, λοιπόν, από ακριβώς 40 χρόνια ο Παναθηναϊκός πετύχαινε το ακατόρθωτο. Στην πρώτη αναμέτρηση στο Βελιγράδι είχε έρθει η πανωλεθρία για τους «πράσινους», με τους αχτύπητους τότε Γιουγκοσλάβους να επικρατούν με 4-1 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Όστοϊτς που σημείωσε τρία τέρματα, ωστόσο, το γκολ του Καμάρα στο 55 αποδείχθηκε χρυσό.
Φυσικά το 4-1 δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον Παναθηναϊκό για πρόκριση, αφού κυνηγούσε το θαύμα του 3-0 κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά ουδείς είχε διάθεση να καταθέσει τα όπλα. Ο Φέρεντς Πούσκας έφτιαξε τους παίκτες του ψυχολογικά, τα φέιγ βολάν των Γιουγκοσλάβων που ανέγραφαν: «Τελικός Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ερυθρός Αστέρας - Αγιαξ» τους πείσμωσαν ακόμα περισσότερο και το κλουβί της Λεωφόρου είχε γεμίσει ασφυκτικά για να ...υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα.
Χαρακτηριστικά όσα είχε πει ο Κώστας Ελευθεράκης μερικά χρόνια αργότερα: «Ο όρκος που είχαμε κάνει στο δωμάτιο του Δομάζου, μας είχε κάνει θηρία. Και πιο πολύ πεισμώσαμε, όταν είδαμε τυπωμένα φέιγ-βολάν των γιουγκοσλάβων, που έγραφαν: "Τελικός Κυπέλλου Πρωταθλητριών: Ερυθρός Αστέρας - Άγιαξ»
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, με τον Αντώνη Αντωνιάδη μόλις στο 2 να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίκτυα και το γήπεδο να παίρνει φωτιά. Στο 54 και πάλι ο «ψηλός» κάρφωσε τους Γιουγκοσλάβους και πλέον ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν ένα γκολ για να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Γούεμπλεϊ. Η λύτρωση ήρθε εννέα λεπτά αργότερα από τον άνθρωπο που στο Βελιγράδι είχε κρατήσει ζωντανό το όνειρο για τον Παναθηναϊκό, τον Αριστείδη τον Καμάρα που χάρισε την πρόκριση στους «πράσινους».
Μια πρόκριση που προκάλεσε διεθνή θαυμασμό για την ομαδάρα του Πούσκας.
Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο αλησμόνητο εκείνο παιχνίδι:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κωνσταντίνου, Τομαράς, Σούρπης, Καμάρας, Βλάχος, Καψής, Δομάζος, Φυλακούρης (90 Χατζηανδρέου), Γραμμός, Αντωνιάδης, Καλιγγέρης (54 Αθανασόπουλος)
Ερυθρός Αστέρας: Ντουϊκοβιτς, Τζόριτς, Παύλοβιτς, Μπογκίσεβιτς, Κλενκόφσκι, Νόφκοβιτς, Κάρασι, Ατσίμοβιτς, Γιάνκοβιτς, Οστοϊτς, Φιλίποβιτς.

Πηγή: leoforos.gr



Πορτογάλοι, Ισπανοί και κούπα!

Με κοινή ώρα έναρξης της 22.05 ώρα Ελλάδας η… καρδιά του Europa League θα «χτυπά» σε δυο μεγάλες πόλεις της Πορτογαλίας, τη Λισσαβόνα και το Οπόρτο. Σε «Ντα Λουζ» και «Ντραγκάο» (δύο γήπεδα στα οποία έγραψε ιστορία η Εθνική μας ομάδα πριν από επτά χρόνια…) θα διεξαχθούν οι ιβηρικές μονομαχίες μεταξύ των Μπενφίκα-Μπράγκα και Πόρτο-Βιγιαρεάλ.
Φυσικά, τα βλέμματα μαγνητίζει περισσότερο η αναμέτρηση της Πόρτο με τους Ισπανούς μια και οι δύο ομάδες μοιάζουν να είναι τα φαβορί για την κούπα, και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει επιπλέον πιθανότητες για την πρόκριση στον επαναληπτικό του «Ελ Μαδριγάλ».
Στον αντίποδα, στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, η Μπενφίκα ως φαβορί θα υποδεχτεί την συμπατριώτισσά της Μπράγκα η οποία και αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης. Οι «αετοί» θέλουν να «καθαρίσουν» από το πρώτο κιόλας ματς την υπόθεση πρόκριση για τον τελικό του Δουβλίνου, αλλά οι φιλόδοξοι παίκτες της Μπράγκα θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να βάλουν το δικό τους χρώμα στον πορτογαλικό εμφύλιο…

Ο Ρίο, το clasico και η Εθνική Ελλάδας!

Αναλυτικά οι κυριότερες ατάκες του στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως τις ανέγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στην εν λόγω ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
 «Επιτέλους! Ώρα για Τσάμπιονς Λιγκ! Προβλέπω σκορ 1-1 με σκόρερς τους Ρονάλντο και Βίγια. Οι περισσότεροι βλέπω ότι προβλέπετε νίκη της Ρεάλ.
Μεγάλη απώλεια ο Ινιέστα για την Μπαρτσελόνα. Μπορεί να αλλάξει μόνος του την τύχη ενός αγώνα».
Για τον Πέδρο ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος:
«Αυτή η βουτιά ήταν ανέκδοτο. Θα πρέπει να ντρέπεται. Νομίζω ότι ο Πέδρο όταν το ξαναδεί θα αναρωτηθεί γιατί ακριβώς το έκανε αυτό. Οι παίκτες του ράγκμπι μάλλον θα γελάνε».
Για την τακτική των ομάδων αλλά και την εθνική Ελλάδας:
«Οι παίκτες της Ρεάλ δεν παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο όμως κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν την πρόκριση. Και η Ίντερ είχε πάρει με παρόμοιο τρόπο το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τη θαύμασα ποτέ αλλά σεβάστηκα τον τρόπο της».
Δεν κερδίζεις τίποτα με το όμορφο ποδόσφαιρο. Στην ιστορία μένεις με τα τρόπαια. Η Ελλάδα κατέκτησε το Euro. Δεν ήταν ευχάριστος στα μάτια ο τρόπος παιχνιδιού της όμως οφείλεις να την παραδεχτείς».
Για τον τραυματισμό του Ντάνι Άλβες στη φάση αποβολής του Πέπε:
Αν με δείτε ποτέ να με μεταφέρει έξω φορείο και έπειτα να μπαίνω μέσα τρέχοντας τότε σας δίνω όλους το ελεύθερο να έρθετε και να μου κάνετε τάκλιν.
Τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα κάνει το 1-0
Γκολ ο Μέσι. Τέλος ο αγώνας.
Μου αρέσει πολύ να βλέπω μία τεχνική ομάδα να προσφέρει θέαμα. Το ίδιο όμως μου αρέσει να βλέπω τη μεταμόρφωση μίας ομάδας από το ένα άκρο στο άλλο για να πετύχει το σκοπό της».
Το τελευταίο του μήνυμα σήμερα το πρωί:
Ξύπνησα κουρασμένος γιατί κάθισα μέχρι αργά να δω τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο. Άξιζε τον κόπο. Κανονικά θα έπρεπε να βάλουν χρέωση ανά άτομο που την παρακολουθεί.

Οι... απαράδεκτοι!

Στην Ελλάδα των θαυμάτων κανείς δεν περίμενε κάτι άλλο! Μια υπόθεση που... εκκρεμεί από τις 19/2 κι έγινε μπαλάκι ανάμεσα σε ΕΠΟ-Superleague χαρακτηρίστηκε τελικά «απαράδεκτη» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώθηκε! Επίπληξη σε Μπέο!
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγορούνταν για συμπεριφορές στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη στις 19 Φεβρουαρίου. Τελικά αφού η ΕΠΟ εξέτασε την υπόθεση και δήλωσε αναρμόδια η πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας αθώωσε τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς χαρακτήρισε απαράδεκτη την πρόταση του εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι για το συγκεκριμένο αδίκημα έχει επιβληθεί ποινή από την συγκεκριμένη επιτροπή!

Έτσι τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με την αιτιολογία της ύπαρξης του δεδικασμένου. Με επίπληξη τιμωρήθηκε για την μία υπόθεσή του και με 15 χιλ. ευρώ για την άλλη ο Αχιλλέας Μπέος.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  30ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π.Γιαννόπουλο (εκπρόσωπο), Αχ. Μπέο (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Π.Γιαννόπουλου και του προέδρου κ. Α.Μπέου καθώς επίσης διότι : « Στο 50΄λεπτό του αγώνα εξαφανίστηκαν τα BALL BOYS ενώ το σκορ αυτού ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ εμφανίστηκαν στο 66΄λεπτό όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο και εξαφανίστηκαν πάλι όταν το σκορ της γηπεδούχου ομάδας προηγήθηκε» : επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Π. Γιαννόπουλο τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Τέλος επιβάλλει στον κ. Α. Μπέο την ποινή της επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ε. Μαρινάκη (Πρόεδρο): « Βάσει της υπ’ αριθμ. πρωτ. 7239/24-2-2011 κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της υπ’ αριθμ. πρωτ. 6980/22-2-2011 Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της υπ΄αριθμ. 178/14-4-2011 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παραπάνω κλήση (7239/24-2-2011)»: Κηρύσσει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη λόγω της ύπαρξης δεδικασμένου.

Οι παρακάτω αποφάσεις αφορούν την 29η αγωνιστική

Α)  ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ.Α.Μπέου:  επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Μπέο την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Άρης αναβλήθηκε.

Διαδοχικές συναντήσεις ο Μαρινάκης!!!

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκλήρωσαν την μεταγραφική τους συνάντηση. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών τα... είπε και με τους Εντουάρντο Μαθία, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Αρκετή ώρα διήρκησε η εφ' όλης της ύλης συζήτηση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα και μίλησαν για το υπάρχον ρόστερ.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε άλλη συνομιλία και με τον Εντουάρντο Μαθία αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Όπως προκύπτει όλα ξεκινούν από μηδενική βάση ως προς τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή θα υπάρξει πιθανότατα ραντεβού των Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς.

10-3 υπέρ των playoffs

Ο Βασίλης Οικονομίδης πρότεινε να αναβληθούν τα playoffs, αλλά οι ομάδες με ψηφοφορία 10-3 αποφάσισαν να διεξαχθούν κανονικά με την ισχύουσα βαθμολογία, αλλά όλα είναι υπό αίρεση στο ΑΣΕΑΔ!

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε κατά τη συνεδρίαση του Συνδέσμου πως «δεν μπορούμε να διεξάγουμε τα πλει οφ, γιατί δεν ξέρουμε την τελική κατάταξη των θέσεων 5-8, αν δεν τελεσιδικήσει η απόφαση του αθλητικού δικαστή. Ακόμα και αν συμφωνήσουμε να συνεχίσουμε με τη βαθμολογία ως έχει, το ΑΣΕΑΔ μπορεί να μας βγάλει παράνομους».

Παρόλα αυτά, όταν τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ κλήθηκαν να ψηφίσουν για την τύχη των playoffs αποφάσισαν με 10-3 να συνεχιστεί ως έχει η τελική φάση του πρωταθλήματος βάσει της ισχύουσας βαθμολογίας.


Υπέρ της διεξαγωγής των playoffs με τα ζευγάρια που ήδη υπάρχουν ψήφισαν οι: ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος, Κολοσσός, ΑΕΚ, Περιστέρι, Ίκαρος, Μαρούσι, Καβάλα και ΕΟΚ. Αντιθέτως, υπέρ της αναβολής των playoffs ψήφισαν οι: Ηλυσιακός, Ηρακλής και Πανιώνιος.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν κατά πλειοψηφία και ενώ δεν έχει κατατεθεί προσφυγή ακόμα, άρα ο ΕΣΑΚΕ δεν είναι παράνομος ακόμα. Ο Ηλυσιακός βέβαια, έχει δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή μέσα στις επόμενες 48 ώρες και οι παράγοντες του διαβεβαίωναν ότι θα ασκήσουν.

Η απόφαση ωστόσο, αφορά τις θέσεις 1-8 και αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τις θέσεις 9-14. Όσοι ψήφισαν παραιτούνται τους δικαιώματος να προσφύγουν μελλοντικά. Όσοι δεν ήταν εδώ (απουσίαζαν Παναθηναϊκός και Άρης) οφείλουν να πειθαρχήσουν. Για το αν τελικά θα μείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία ή θα ανέβει ομάδα από την Α2, στο ΕΣΑΚΕ δηλώνουν αναρμόδιοι.

Ανακοινώθηκε ο Μαθία!!!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή Εντουάρντο Μαθία και από σήμερα ο Ισπανός πιάνει δουλειά.!
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Εντουάρντο Μαθίας, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Ισπανός πιάνει αμέσως δουλειά, θα έχει επαφές τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφικές υποθέσεις. Ο ίδιος έχει δώσει τη λίστα με ονόματα, έχει συζητήσει με τον Βάσκο τεχνικό και ο Ολυμπιακός βάζει μπροστά τις μηχανές για την ενίσχυσή του.

Παραμένει «νερατζούρο» ο Ναγκατόμο!!

Η Ίντερ σκοπεύει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που διατηρεί στην περίπτωση του Γιούτο Ναγκατόμο, ώστε να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του από την Τσεζένα το προσεχές καλοκαίρι.
Η Τσεζένα προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου Ιάπωνα το περασμένο καλοκαίρι από την Τόκυο με τη μορφή δανεισμού, ενώ διατηρούσε οψιόν αγοράς του που άγγιζε το 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Ναγκατόμο, που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο τελευταίο Μουντιάλ, αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν με τη φανέλα της Τσεζένα, ήταν πολύ καλός και προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ίντερ.

Οι «καβαλούτσι μαρίνι» αγόρασαν τα δικαιώματα του Ναγκατόμο και στη συνέχεια τον παραχώρησαν στην ομάδα του Μιλάνο τον περασμένο Ιανουάριο, με τη νέα οψιόν αγοράς του να ορίζεται στα 4 εκατ. ευρώ. Ο άσος της Ίντερ έχει ικανοποιήσει πλήρως με τις εμφανίσεις του και οι «νερατζούρι» αναμένεται να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα, ώστε να αποκτήσουν τον παίκτη το προσεχές καλοκαίρι.

Μίλαν και Ντόρτμουντ για Ποντόλσκι!!

Ο Λούκας Ποντόλσκι ενδέχεται να αποχωρήσει από την Κολωνία το προσεχές καλοκαίρι και γερμανικά ρεπορτάζ φέρνουν την Μίλαν και την Ντόρτμουντ να ενδιαφέρονται για τον παίκτη.
Ο Γερμανός άσος δεν είναι ικανοποιημένος από την μετριότητα της ομάδας του και σε περίπτωση που η Κολωνία υποβιβαστεί, θεωρείται δεδομένο ότι θα πει αντίο. Σύμφωνα μάλιστα με γερμανικά δημοσιεύματα, οι δύο σημαντικότερες υποψήφιες για την απόκτησή του είναι η Μίλαν και η Ντόρτμουντ.

Η σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια Ιταλίας, πάντως, έχει ουκ ολίγες λύσεις στην επίθεση, κάτι που ισχύει και για την Μπορούσια. Ωστόσο, στην Ντόρτμουντ είναι πολύ πιθανή η πώληση του Μπάριος επομένως η λύση του Ποντόλσκι δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Πάει... Βιετνάμ ο Στόιτσκοφ!!

Το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα του Βιετνάμ εξετάζει ο Χρίστο Στόιτσκοφ. Οπως αποκάλυψε στενός φίλος του, ο πρώην τεχνικός της Βουλγαρίας, πέταξε στην ασιατική χώρα για διαπραγματεύσεις!
«Χθες το βράδυ, ο Στόιτσκοφ πέταξε για το Βιετνάμ, αφού έλαβε μία πρόταση για να γίνει προπονητής της Εθνικής ομάδας», είπε ο Εμίλ Ντιμιτρόφ, πρόεδρος ενός συλλόγου δεύτερης κατηγορίας κοντά στη Σόφια, σε συνέντευξη Τύπου. «Πήγε εκεί για να διαπραγματευθούν και θέλει να επιλέξει εάν θα υπογράψει διετές ή τετραετές συμβόλαιο», είπε ο Ντιμιτρόφ. Ο προηγούμενος προπονητής του Βιετνάμ, Ενρίκε Καλίστο, παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα. Ο Στόιτσκοφ, εκτός από την Εθνική Βουλγαρίας έχει κοουτσάρει την Θέλτα και τους Μαμέλοντι Σαντάουνς της Νοτίου Αφρικής.

Από γκάφα σε γκάφα η ΟΥΕΦΑ!!

Η ΟΥΕΦΑ μετά το λάθος στο σάιτ της με το 0-4 της Μπαρτσελόνα μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» χρέωσε τον Πέπε και με... δύο κόκκινες κάρτες.
Το λάθος διορθώθηκε αλλά το print screen είχε ήδη γίνει.
Δείτε, λοιπόν, τώρα και τον πίνακα με τα στατιστικά. Ο Μέσι έχει πετύχει… τέσσερα γκολ, δυο στο 76 κι άλλα δυο στο 87, ο Πέπε έφαγε δυο κόκκινες κάρτες, ο Βίγια έγινε δυο φορές αλλαγή, η κατοχή της μπάλας ήταν 50-50 κι όχι συντριπτικά υπέρ της Μπάρτσα, όπως κι άλλα.
Γκέλες, λοιπόν, γίνονται και στα καλύτερα σπίτια – σάιτ. Όπως λέγανε παλιά στα κανάλια «αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές», έτσι συμβαίνουν και στις ζωντανές μεταδόσεις από το διαδίκτυο. Πηγή: sportdog.gr

«Κλαίνε σαν μωρά οι μπλαουγκράνα!»

Αιχμές για τον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα άφησε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ κατηγορώντας τους «μπλαουγκράνα» για θεατρινισμούς στον πρώτο ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.
«Παίζουμε ένα άθλημα για άντρες και κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε την Μπαρτσελόνα, οι παίκτες της πέφτουν κάτω και κλαίνε σαν μωρά. Έχω αντιμετωπίσει σαν παίκτης της Ρεάλ τρεις φορές την Μπαρτσελόνα και σε κάθε ματς παίζουμε με δέκα παίκτες», τόνισε ο Αφρικανός επιθετικός της Ρεάλ.

«Όλοι λένε για το fair play της Μπαρτσελόνα, αλλά εγώ νομίζω πως απέχουν πολύ από αυτό. Σε κάθε επαφή πέφτουν στο χορτάρι και χτυπιούνται πιάνοντας το πρόσωπό τους. Ο προπονητής, οι οπαδοί τους και όλοι στον πάγκο συνέχεια κλαίνε. Η Μπαρτσελόνα είναι φανταστική ομάδα και παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που κάνει πρέπει να σταματήσει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Χάνει τη Σοσιεδάδ ο Λιονέλ Μέσι!!

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί πιθανότατα η Μπαρτσελόνα στην ερχόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ο Αργεντίνος τραυματίστηκε στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.
Ο Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ, αλλά αποχώρησε με έναν μικροτραυματισμό στο πόδι, κάτι που πιθανότατα θα του στοιχήσει τη συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις αργά το απόγευμα, αλλά άνθρωποι του κοντινού του περιβάλλοντος αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο «Σαν Σεμπαστιάν». Το ιατρικό επιτελείο φέρεται να έχει προτείνει την απουσία του Αργεντίνου από την αναμέτρηση του πρωταθλήματος προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει της ρεβάνς του Καμπ Νου απέναντι στη Ρεάλ για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Καράογλου: «Ανησυχώ για την απόφαση, μακάρι να διαψευστώ»

Ο Θόδωρος Καράογλου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον Ηρακλή και την προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να αδειοδοτηθεί η ομάδα. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄Θεσσαλονίκης, γνωστός για τα αισθήματα του προς τον Ηρακλή μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Προσπαθώ πάντα από την θέση μου και όπου ο Ηρακλής με χρειάζεται να βοηθάω. Πιστυεύω πως θα επικρατήσει η δικαιοσύνη έστω και στο φινάλε, γιατί η απόφαση είναι άδικη. Υπάρχει μια σειρά άλλων συλλόγων που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα και ξεπεράστηκαν τα προβλήματα αυτά. Αν κάποιοι γραφειοκράτες θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου, τότε θα δώσουν την άδεια στον Ηρακλή.
Η ομάδα στον ένα χρόνο μετά τα περυσινά γεγονόντα έχει δείξει πως προσπαθεί να είναι συνεπής προς το δημόσιο, προς τους παίκτες, πληρώνει μια ρύθμιση η οποία έχει γίνει και γίνεται προσπάθεια να νοικοκυρευτεί το σωματείο.
Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, αν και υπάρχουν πιο έντονα προβλήματα σε σχέση με πέρυσι. Μακάρι να διαψευστώ και να πάρει ο Ηρακλής την άδεια. Ανησυχώ όμως γιατί έχουμε μπει στη μαύρη λίστα της ΕΠΟ. Ας ελπίσουμε ότι αυτοί που θα κρίνουν την απόφαση τη Δευτέρα, θα έχουν ένα ευρύ πνεύμα και θα δουν πως η ιστορία του Ηρακλή είναι στη μεγάλη κατηγορία.
Καλό είναι να βλέπουμε τα προβλήματα και να τα αντιμετωπίζουμε και να μην λέμε ότι όλά είναι ωραία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και από τη Δευτέρα και μετά να συζητήσουμε για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Αν μου ζητηθεί από τη διοίκηση, τη Δευτέρα θα είμαι στην Αθήνα μαζί με την ομάδα».