Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Καράογλου: «Ανησυχώ για την απόφαση, μακάρι να διαψευστώ»

Ο Θόδωρος Καράογλου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον Ηρακλή και την προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να αδειοδοτηθεί η ομάδα. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄Θεσσαλονίκης, γνωστός για τα αισθήματα του προς τον Ηρακλή μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Προσπαθώ πάντα από την θέση μου και όπου ο Ηρακλής με χρειάζεται να βοηθάω. Πιστυεύω πως θα επικρατήσει η δικαιοσύνη έστω και στο φινάλε, γιατί η απόφαση είναι άδικη. Υπάρχει μια σειρά άλλων συλλόγων που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα και ξεπεράστηκαν τα προβλήματα αυτά. Αν κάποιοι γραφειοκράτες θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου, τότε θα δώσουν την άδεια στον Ηρακλή.
Η ομάδα στον ένα χρόνο μετά τα περυσινά γεγονόντα έχει δείξει πως προσπαθεί να είναι συνεπής προς το δημόσιο, προς τους παίκτες, πληρώνει μια ρύθμιση η οποία έχει γίνει και γίνεται προσπάθεια να νοικοκυρευτεί το σωματείο.
Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, αν και υπάρχουν πιο έντονα προβλήματα σε σχέση με πέρυσι. Μακάρι να διαψευστώ και να πάρει ο Ηρακλής την άδεια. Ανησυχώ όμως γιατί έχουμε μπει στη μαύρη λίστα της ΕΠΟ. Ας ελπίσουμε ότι αυτοί που θα κρίνουν την απόφαση τη Δευτέρα, θα έχουν ένα ευρύ πνεύμα και θα δουν πως η ιστορία του Ηρακλή είναι στη μεγάλη κατηγορία.
Καλό είναι να βλέπουμε τα προβλήματα και να τα αντιμετωπίζουμε και να μην λέμε ότι όλά είναι ωραία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και από τη Δευτέρα και μετά να συζητήσουμε για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Αν μου ζητηθεί από τη διοίκηση, τη Δευτέρα θα είμαι στην Αθήνα μαζί με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: