Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Kόκε: «Αμοιβαία αγάπη με Άρη»

Tην πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Ντάιναμο έκανε ο πρώην αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, αφού βρίσκεται ήδη στο Χιούστον. Ο Ισπανός άσος, που πρόλαβε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη βίζα ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες του MLS με την ομάδα του, στις δηλώσεις μετά την πρώτη του προπόνηση τόνισε την αγάπη του για τους Θεσσαλονικείς.
«Είμαι πολύ χαρούμενους. Μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα χρειαζόμουν μια αλλαγή. Όμως στενοχωρήθηκα κιόλας που έφυγα, γιατί ο Άρης μού πρόσφερε τα πάντα και είχα εξαιρετική σχέση με τους φιλάθλους. Υπήρχε αμοιβαία αγάπη. Ήμουν ο αρχηγός της ομάδας και με αγαπούσαν. Ελπίζω να καταλαβαίνουν πως χρειαζόμουν να ακολουθήσω ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα μου. Όταν έρχεται η ώρα, πρέπει να αλλάξεις περιβάλλον. Έχω πολλές ελπίδες για το νέο αυτό ξεκίνημα», δήλωσε ο 28χρονος επιθετικός στη «Houston Chronicle».

«Έχω αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ελλάδα, αλλά αυτά τα πρωταθλήματα έμοιαζαν αρκετά μεταξύ τους. Το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετικό, αλλά πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα. Είμαι ένας έξυπνος παίκτης, με καλή τεχνική και ισπανικό στυλ ποδοσφαίρου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: