Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πορτογάλοι, Ισπανοί και κούπα!

Με κοινή ώρα έναρξης της 22.05 ώρα Ελλάδας η… καρδιά του Europa League θα «χτυπά» σε δυο μεγάλες πόλεις της Πορτογαλίας, τη Λισσαβόνα και το Οπόρτο. Σε «Ντα Λουζ» και «Ντραγκάο» (δύο γήπεδα στα οποία έγραψε ιστορία η Εθνική μας ομάδα πριν από επτά χρόνια…) θα διεξαχθούν οι ιβηρικές μονομαχίες μεταξύ των Μπενφίκα-Μπράγκα και Πόρτο-Βιγιαρεάλ.
Φυσικά, τα βλέμματα μαγνητίζει περισσότερο η αναμέτρηση της Πόρτο με τους Ισπανούς μια και οι δύο ομάδες μοιάζουν να είναι τα φαβορί για την κούπα, και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει επιπλέον πιθανότητες για την πρόκριση στον επαναληπτικό του «Ελ Μαδριγάλ».
Στον αντίποδα, στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, η Μπενφίκα ως φαβορί θα υποδεχτεί την συμπατριώτισσά της Μπράγκα η οποία και αποτελεί την έκπληξη της διοργάνωσης. Οι «αετοί» θέλουν να «καθαρίσουν» από το πρώτο κιόλας ματς την υπόθεση πρόκριση για τον τελικό του Δουβλίνου, αλλά οι φιλόδοξοι παίκτες της Μπράγκα θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να βάλουν το δικό τους χρώμα στον πορτογαλικό εμφύλιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: