Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Σφυροκοπήματα» από παντού!!

«Σφυροκοπήματα» από παντού
Δύο στα δύο για τη Γουέστ Χαμ στο γήπεδό της, με την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς να πιάνει τη Φούλαμ από το λαιμό, να τη «σφυροκοπά» και να μην σταματά με τίποτα!

Σημαντική η παρουσία του Άντι Κάρολ, πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, με τους οποίους αγωνίστηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Τα «σφυριά» είχαν τον Κάρολ σε μεγάλα κέφια, με τον Άγγλο επιθετικό να αποτελεί την κολώνα της ομάδας, να έχει ρόλο target man και να σπάει την μπάλα δεξιά και αριστερά.

Ο Ρικάρντο Βαζ Τε κινούνταν σε ρόλο ελεύθερου επιθετικού και από πίσω ο Κέβιν Νόλαν «έκοβε και έραβε». Η Φούλαμ δεν κατάφερε να σπάσει το ρυθμό των γηπεδούχων και σε συνδυασμό με την τραγική απόδοση της άμυνάς της έμεινε σε ρόλο κομπάρσου στο ματς.

Α’ Ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις του και χρειάστηκε να περάσουν, μόλις, 54 δευτερόλεπτα για να σκοράρουν. Ο Κάρολ έσπασε την μπάλα, η άμυνα της Φούλαμ δεν κατάφερε να απομακρύνει για να έρθει ο Κέβιν Νόλαν από πίσω –σαν τρέιλερ- και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα για τους «κότατζερς», αφού όλες οι επιθετικές ενέργειες της Γουέστ Χαμ ήταν με τον ίδιο τρόπο και κατέληγαν είτε σε γκολ, είτε σε σημαντικές ευκαιρίες!

Ο Κίεραν Ρίτσαρντσον είχε σημαντικά προβλήματα από την αριστερή πλευρά, και αργότερα ως εσωτερικός μέσος, ενώ η συνεργασία των Κάρολ-Βαζ Τε ήταν για …όσκαρ! Στο 28’ η Γουέστ Χαμ έκανε δύο τα τέρματά της, με τον Ριντ να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από κόρνερ. Ο Σβάτσερ φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε, αφού η κεφαλιά έγινε μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον γκολκίπερ της Φούλαμ να διστάζει να βγει να καθαρίσει τη φάση. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, τα «σφυριά» μετέτρεψαν τη νίκη τους σε θρίαμβο, με τον Τέιλορ να εκμεταλλεύεται ακόμη μία ασταθή απόκρουση των αμυντικών της Φούλαμ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Β’ Ημίχρονο

Η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα, τουλάχιστον όσον αφορά την προσπάθεια της Γουέστ Χαμ να έχει τον έλεγχο. Ο Κάρολ συνέχισε να αγωνίζεται σε ρόλο target man, έσπαγε την μπάλα και ο Βαζ Τε αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνων. Η Φούλαμ, από την πλευρά της, κατάφερε να κόψει κάπως το ρυθμό των γηπεδούχων, χαλάρωσε το τέμπο του αγώνα και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει να φανεί ιδιαίτερα απειλητική.

Η είσοδος του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ κράτησε απασχολημένους τους αμυντικούς των «σφυριών», ωστόσο η μπάλα δεν έφτανε εύκολα στον Βούλγαρο επιθετικό. Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες αλλαγές και έτσι η Γουέστ Χαμ πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος με την ψυχολογία στα ύψη!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Γουέστ Χαμ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ (Χαλ 78'), Ριντ, Κόλινς (Τόμκινς 77'), Ο’ Μπράιν, Νομπλ, Ντιαμέ, Νόλαν, Βαζ Τε, Κάρολ (Κόουλ 68')

Φούλαμ: Σβάτσερ, Ρίτερ, Χιουζ, Χάγκελαντ, Ρίισε, Νταφ, Σίντγουελ, Ντιαρά, Ρίτσαρντσον (Κατσάνικλιτς 59'), Ρονταγιέγκα, Πέτριτς (Μπερμπάτοφ 46')

Πηγή: England365.gr

Ανανέωσε ο Καπίνο!!

Ανανέωσε ο Καπίνο
Μέχρι το 2016 θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ο Στέφανος Καπίνο, αφού ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε διετή επέκταση του συμβολαίου του. «Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου», δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Καπίνο για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 18χρονος διεθνής τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι από 12 χρονών στην Παιανία και αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου. Η πρόταση ανανέωσης μου έδειξε ότι η ομάδα με εμπιστεύεται και θέλω να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη με σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να γίνομαι συνέχεια καλύτερος και να καθιερωθώ στην ομάδα».

Δεν τα παρατάει για Κόκε!!

Δεν τα παρατάει για Κόκε
Μπορεί η περίπτωση του Σέρχιο Κόκε να ναυάγησε για τον Ατρόμητο, όμως φαίνεται πως αυτό είναι εντελώς… προσωρινό για την ομάδα του Περιστερίου. Ο παίκτης είχε μια ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με την οποία υπήρχε ένα συγκεκριμένο ποσό με το οποίο θα μπορούσε να αποχωρήσει μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με αυτή τη ρήτρα, την 1η Σεπτέμβρη ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος και έτσι σε περίπτωση που η ΕΠΟ δώσει ειδική άδεια στις ομάδες για ελεύθερους μετά την πρώτη Σεπτέμβρη, τότε οι «κυανόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Αλλιώς, θα κάνουν υπομονή και τον Γενάρη θα εξετάσουν και πάλι το ενδεχόμενο απόκτησής του, με αυτό το σενάριο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.



πηγή: sport-fm.gr
 

«Πρέπει η Ίντερ να κατακτήσει το Europa»

«Πρέπει η Ίντερ να κατακτήσει το Europa»
Την επιθυμία να δει την Ίντερ να κατακτά το Europa League εξέφρασε ο Λιούις Φίγκο, μετά την κλήρωση που έφερε τους «νερατζούρι» αντιμέτωπους με τις Ρουμπίν Καζάν, Νέφτσι Μπακού και Παρτιζάν.

Ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της Ίντερ τόνισε πως πέρα από τα μακρινά ταξίδια, ο όμιλος δεν είναι δύσκολος.

«Πάντα είναι ωραίο να συμμετέχεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε αυτό είναι Champions League, είτε είναι το Europa. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει η Ίντερ να κάνει τα πάντα και να προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο φέτος και μετά να επιστρέψει για να διεκδικήσει το Champions League.

Στην Ιταλία υπάρχει μία διαφορά μεταξύ του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Οι ομάδες που τα πηγαίνουν καλά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, δυσκολεύονται στην Ευρώπη.

Είμαστε σε έναν όμιλο, στον οποίο έχουμε πολλά μακρινά ταξίδια, αλλά προσωπικά δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα από τεχνικής άποψης
», ήταν τα λόγια του Φίγκο.



πηγή: sport-fm.gr
 

«Θα παίξουμε πλήρεις κόντρα στη Μίλαν»

«Θα παίξουμε πλήρεις κόντρα στη Μίλαν»
Τη χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στην αρχική ενδεκάδα της Μπολόνια, η οποία θα αντιμετωπίσει απόψε την Μίλαν, προανήγγειλε ο Στέφανο Πιόλι. Οι «ροσομπλού» απέκτησαν τον Τζιλαρντίνο από την Τζένοα και τον μέσο Πατσιέντσα από τη Γιουβέντους τη τελευταία μέρα των μεταγραφών. Οι δύο παίκτες θα είναι στο αρχικό σχήμα της Μπολόνια στο «Dall’Ara», όπου θα υποδεχτούν την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε τη Μίλαν», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Από αυτό το παιχνίδι, θα είμαστε μία πλήρως ανταγωνιστική ομάδα. Η Μίλαν έχει πολλές επιλογές και οι παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο μπορούν να βρουν τρόπο για να αναπτυχθεί σωστά η ομάδα τους. Έτσι δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν χώρο κοντά στην περιοχή του πέναλτι».

Καταλήγοντας, ο Πιόλι τόνισε: «Θέλω να δω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, όσα μας έλειψαν στο παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα: τη μέγιστη προσοχή, ένταση, πίεση, δουλειά και συγκέντρωση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Τόνι: «Πηγαίνω σπίτι…»

Τόνι: «Πηγαίνω σπίτι…»
Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στη Φιορεντίνα, όπου «έφτιαξε» το όνομά του, εμφανίστηκε ο Λούκα Τόνι, μιλώντας στο Tuttomercatoweb.

Ο Ιταλός επιθετικός επιστρέφει στη Φλωρεντία και έκανε το «μπαμ» της τελευταίας μέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Αν και οι «βιόλα» είχε ακουστεί ότι θα πάρουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τελικά προχώρησαν στην απόκτηση του 35χρονου φορ που είχε μείνει ελεύθερος από την Αλ Νασρ.

«Πηγαίνω σπίτι και είμαι χαρούμενος για αυτό. Αύριο (σήμερα) το πρωί θα είμαι στη Φλωρεντία για να περάσω από ιατρικές εξετάσεις», τόνισε ο Τόνι, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι απολαβές του θα αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Μπέντνερ: «Όχι μόνο στην προπόνηση…»

Μπέντνερ: «Όχι μόνο στην προπόνηση…»
Αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν από τη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Νίκλας Μπέντνερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου. Στόχος του Δανού στράικερ είναι να… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα και να μην περιοριστεί το έργο του μόνο στην προπονήσεις των «μπιανκονέρι».

«Η πρώτη μου αίσθηση είναι ότι είμαι στον καλύτερο σύλλογο σε ολόκληρη την Ιταλία. Η μεταγραφή αυτή έχει έρθει την κατάλληλη στιγμή στην καριέρα μου. Έχω παίξω απέναντι σε αρκετές ομάδες από την Ιταλία και είναι πολύ δυνατές στο κομμάτι της τακτικής», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ και πρόσθεσε.

«Από την πλευρά μου, θα φέρω ενθουσιασμό, μεγάλη προθυμία και μεγάλη καρδιά. Θέλω να δείξω πολλά μέσα στο γήπεδο και δεν μιλάμε μόνο εκτός αυτού, όπως συνήθιζα στο παρελθόν. Ξέρω ακριβώς πως έπαιζε ο Αντόνιο Κόντε, αφού ήταν ένας φανταστικός παίκτης και τώρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής».

Καταλήγοντας, ο Μπέντνερ τόνισε: «Είναι μεγάλη η τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ και υπερήφανο να φοράω αυτή την φανέλα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω πολλά γκολ».



πηγή: sport-fm.gr