Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

"Δεν ήρθα για να τρώω γκολ"

Ο Ματέους Βίβιαν μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Ραπίντ, αλλά και τη δική του προσωπική απόδοση.
"Δεν ήρθα για να τρώω γκολ"
Αναλυτικά όσα είπε ο Ματέτους Βίβιαν:
Για τον αποκλεισμό από τη Ραπίντ: «Είμαι λυπημένος για μένα, για την ομάδα μου, για τους προπονητές, για τους φιλάθλους που ήρθαν από μακριά για να μας συμπαρασταθούν. Εγώ, προσωπικά, ήρθα στον ΠΑΟΚ με πολλή όρεξη για να αγωνιστώ στο Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά, και η ομάδα ήθελε πολύ να συνεχίσει στη διοργάνωση, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ατρόμητο, έτσι ώστε να ξεχάσουμε γρήγορα τον αποκλεισμό μας».
Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε: «Στο ποδόσφαιρο, όταν δεν σκοράρεις, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Είχαμε τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά αυτά ήρθαν από την πλευρά της Ραπίντ. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο για μια ομάδα να επανέλθει και να ανατρέψει σκορ επιπέδου 2-0».
Για το κλίμα που συνάντησε στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε καλή ομάδα και, το κυριότερο, με ανθρώπους που δουλεύουν για καλό του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση και οι προπονητές κάνουν τα πάντα για να πάει μπροστά η ομάδα. Και να ξέρετε ότι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα είναι οι άνθρωποι, που διαχειρίζονται τις τύχες της».
Για το γκολ που έχασε κι αυτά που δέχθηκε: «Υπάρχουν μέρες που, αν θέλει και ο θεός, ένας αμυντικός καταφέρνει να σκοράρει στη μία από τις συνολικά δέκα φορές που θα κατέβει στην αντίπαλη εστία. Μέρα με τη μέρα αισθάνομαι καλύτερα μέσα στην ομάδα. Είναι άσχημο, βέβαια, ότι σαν αμυντικός δέχθηκα στον αγώνα της Πέμπτης τα γκολ της Ραπίντ, αλλά να ξέρετε ότι στον ΠΑΟΚ δεν έχω έρθει για να τρώω γκολ. Άλλωστε, εμάς τους Βραζιλιάνους μας αρέσει πάντα vα κερδίζουμε. Πώς άραγε, περιμένετε να νιώθω μετά την εξέλιξη που είχε ο αγώνας με τη Ραπίντ;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: