Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το παρασκήνιο με Σάλπι και Θέλτα!!

Οι δύο κρούσεις της ισπανικής ομάδας στο διεθνή επιθετικό και η στάση του που έδειξε ότι βλέπει μόνο ΠΑΟΚ για τη συνέχιση της καριέρας του.
Το παρασκήνιο με Σάλπι και Θέλτα
Το ενδιαφέρον της Θέλτα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη έφερε στη δημοσιότητα ένα σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Τάσου Σαλονίδη, συνεργάτη του ατζέντη του διεθνή επιθετικού, Βαγγέλη Αγγελή.
"Ο Σαλπιγγίδης παρά την καλή πρόταση της Θέλτα έδειξε την μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ και αρνήθηκε την ευκαιρία να παίξει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ποιες είναι, όμως, οι λεπτομέρειες της κρούσης της ισπανικής ομάδας στον 31 χρονο φορ;

Το φλερτ ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες. Τότε οι Ισπανοί επιχείρησαν μία πρώτη προσέγγιση, μέσω του Τάσου Σαλονίδη, η οποία απέβη άκαρπη. Η πλευρά Σαλπιγγίδη θεώρησε το θέμα λήξαν, όμως, οι άνθρωποι της Θέλτα έκαναν νέα κρούση πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα, άρχισαν να συζητούν με τον  Έλληνα ατζέντη που διαμένει στην Ελβετία για διετές ή τριετές συμβόλαιο ελπίζοντας ότι θα καταλήξουν σε μία φόρμουλα που θα γινόταν αποδεκτή από τον Σαλπιγγίδη,

Ο φορ του ΠΑΟΚ, όμως, έχοντας ήδη βρει σημείο προσέγγισης στην διαπραγμάτευσή του με τον ΠΑΟΚ (διατήρηση του ισχύοντος διετούς συμβολαίου με μικρή  μείωση των πριμ) δεν θέλησε να μπει καν σε διαδικασία συζητήσεων με τη Θέλτα παρότι οι Ισπανοί ήταν διατεθειμένοι να κάνουν μία αξιόλογη, οικονομικά, προσφορά.  
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: