Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Στη Γουέστ Χαμ ο Μπεναγιούν!!

Στη Γουέστ Χαμ ο Μπεναγιούν
Στο Λονδίνο και το «Άπτον Παρκ» επιστρέφει, έπειτα από πέντε χρόνια, ο Γιόσι Μπεναγιούν! Ο Ισραηλινός άσος της Τσέλσι, παραχωρήθηκε δανεικός για τον επόμενο χρόνο στην ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή στη Λίβερπουλ.

Ο διεθνής άσος, δεν θα συνέχιζε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το γνώριζε από την πρώτη στιγμή. Πέρυσι, παραχωρήθηκε στην Άρσεναλ, το καλοκαίρι επέστρεψε στην Τσέλσι και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο τον ενημέρωσε πως θα έπρεπε να βρει άλλη ομάδα για να παραχωρηθεί ξανά με τη μορφή δανεισμού.

Η Γουέστ Χαμ φάνηκε να τον «χάνει» το μεσημέρι της Παρασκευής, υπήρξε μια επαφή με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, αλλά οι τελευταίοι ήταν αφοσιωμένοι στην προσπάθειά τους να… δουν τον Κλιντ Ντέμπσεϊ να καταλήγει τελικά στην Τότεναμ.

Τα «σφυριά» έκαναν δυναμικό come-back στην υπόθεση και ο Μπεναγιούν συμφώνησε για να αγωνιστεί στο «Άπτον Παρκ» τη φετινή σεζόν.

Θα καταβάλλουνν 20.000 λίρες εβδομαδιαίως για τους μισθούς του παίκτη μέχρι τα Χριστούγεννα και η Τσέλσι θα πληρώνει έως τότε, 40.000. Στη συνέχεια, η Γουέστ Χαμ θα καταβάλλει 46.000 λίρες την εβομάδα και η Τσέλσι 26.000, ενώ, αν οι νεοφώτιστοι παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ισραηλινό να ξεκινάει στο 60% των αγώνων, η Τσέλσι θα βάλει στα ταμεία της 350.000 λίρες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: