Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Λύτρωση στο 94’ για Ατρόμητο!!


Λύτρωση στο 94’ για Ατρόμητο

Μετά από έξι αγωνιστικές, ο Ατρόμητος με γκολ ουσιαστικά του ΛεΤαλέκ που πιστώθηκε στον Ουσέρο, πήρε το τρίποντο με 1-0 κόντρα στην Καλλονή, στο 94’ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο «τελικός» του Ατρόμητου με την Καλλονή έμοιαζε να φτάνει ξανά σε αδιέξοδο για τους Περιστεριώτες, αλλά στο 94’ ο ΛεΤαλέκ ουσιαστικά και...τυπικά ο Ουσέρο χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μετά από έξι αγωνιστικές. Οι Περιστεριώτες σπατάλησαν ένα ημίχρονο, δίχως να κάνουν φάση.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Δέλλα φαινόταν να μην πιάνουν τόπο και το ματς κυλούσε δραματικά για ένα ακόμα ματς για τον Ατρόμητο. Ο Ούμπιντες με σέντρα βρήκε τον ΛεΤαλέκ στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κεφαλιά, κρέμασε τον Χογκ, με τον Ουσέρο, να σπρώχνει ενώ η μπάλα κατέληγε μέσα στην εστία, την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Στους 13 πόντους η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που πήρε βαθιά ανάσα, ουραγός με επτά η Καλλονή. Με εννέα τελείωσε η Καλλονή, αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη ο Ελλακόπουλος στο 76' και ο Κεϊτά στο 95'.

Το ματς

Η Καλλονή κατάφερε να κρατήσει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους τον Ατρόμητο, μακριά από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Μάλιστα ήταν οι φιλοξενούμενοι εκείνοι που σε κάποιες περιπτώσεις έβρισκαν χώρο για ν’ απειλήσουν

Στο 18’ ο Σάμπα δοκίμασε σουτ, που βρήκε τον Γκορμπούνοφ σε ετοιμότητα, ενώ στο 27’ ήρθε η καλή στιγμή με το σουτ του Μανούσου που εξουδετέρωσε ο πορτιέρο του Ατρόμητου. Καλή στιγμή και στο 37’ για την Καλλονή με το σουτ του Γεωργίου να περνάει έξω. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα αφυπνίστηκαν μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, με τον Κούρο στο 42’ να τροφοδοτεί με κεφαλιά τον Ναπολεόνι, αλλά αυτός από δύσκολη θέση ήταν αδύνατο να νικήσει τον Χογκ, ενώ στο 44΄ σουτ του Κούρου, εξουδετέρωσε ο Χογκ. Μάλιστα στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Γεωργίου έβγαλε τον Κεϊτά, σε γρήγορη αντεπίθεση σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός κόπηκε την τελευταία στιγμή από την άμυνα.

Το δεύτερο μέρος ποιοτικά έγινε ακόμα χειρότερο. Ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να δώσει οντότητα μεσοεπιθετικά με την είσοδο του Πίτου Γκαρσία στην έναρξη του β’ μέρους, αλλά και του Μαρσελίνιο λίγο πριν τη μία ώρα αγώνα. Τα πολλά φάουλ, οι κάρτες που δεν δίσταζαν να πάρουν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Έτσι το τρικ του Δέλλα, με τους τέσσερις αριστεροπόδαρους και τον Μπρίτο να παίζει κάτι σαν φουνταριστός δεν έφερε αποτέλεσμα. Ωστόσο στο 76’ ο Ελλακόπουλος, που είχε περάσει σαν αλλαγή αντί του Σάμπα, έκανε ένα δώρο στους γηπεδούχους, αφού μέσα σε ένα λεπτό δέχτηκε δύο κάρτες (η πρώτη για καθυστέρηση, η δεύτερη για μαρκάρισμα στον Πίτου Γκαρσία) κι έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους.

Στο 81’ ο Μαρσελίνιο, είδε το σουτ του να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Χογκ. Στο 85’ ο πορτιέρο της Καλλονής θα πραγματοποιήσει μεγάλη επέμβαση, σε σουτ του Ούμπιντες, που είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του, από σφάλμα του Γεωργίου. Το ματς κυλούσε βασανιστικά προς την λήξη, όταν στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ούμπιντες έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο ΛεΤαλέκ έπιασε κεφαλιά και ο Ουσέρο ενώ η μπάλα πήγαινε να περάσει την γραμμή, απλά την έσπρωξε στο βάθος της εστίας για να λυτρώσει τον Ατρόμητο. Με την σέντρα την δεύτερη κίτρινη είδε και ο Κεϊτά, για την Καλλονή.


Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κούρος (77’ Λε Ταλέκ), Μπιτόλο, Φυτανίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μπαστακός (46’ Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι, Ουσέρο, Λημνιός (58’ Μαρσελίνιο)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαρκας, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Κιβρακίδης

Καλλονή: Χογκ, Ούκα, Γιορέντε (13’ Κρολ), Τσαμπούρης, Κεϊτά, Αναστασιάδης, Σαμπά (71’ Ελλακόπουλος), Καλτσάς, Γεωργίου, Μπαργκάν (80’ Αντέτζο), Μανούσος

Στον πάγκο έμειναν οι: Μάλλης, Κλαντρούμπσκι, Μάρκοβιτς, Οόκο *Πηγή: sport-fm.gr*

Skoda, χωρίς... γκάζι!


Skoda, χωρίς... γκάζι

Ούτε τώρα η Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα έμεινε στο 1-1 (και τα δύο γκολ με πέναλτι μέσα σε τρία λεπτά) με τη Βέροια, που βολεύτηκε με τ’ αποτέλεσμα, δείχνοντας και πάλι ότι είναι σε κακό… φεγγάρι.

Χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς (και τέταρτο μαζί με το Κύπελλο) έμεινε η Ξάνθη, που είχε δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε 1-1 με τη Βέροια στα Πηγάδια.

Τα… πάντα συνέβησαν μέσα σ’ ένα τρίλεπτο, καθώς ο Ναζλίδης ευστόχησε στο 41’ σε πέναλτι που κέρδισε ο Μαλόν (χέρι του Γουάλας) και στο 43’ ο Νιέτο σ’ αυτό που έκανε ο Πούγγουρας στον Βασιλακάκη.

Το ματς


Σε μόλις τρία σημεία μπορεί να σταθεί κάποιος, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος.

Φυσικά, στα δύο πέναλτι (ένα κάθε ομάδα) και στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Στο 41’ ο Μαλόν έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Γουάλας, που προσπάθησε να απειλήσει νωρίτερα σε δύο περιπτώσεις (13’, 38’) έκανε χέρι και ενώ ήταν στη γωνία της μεγάλης περιοχής. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Ανδρέας Παππάς δεν έδειξε κατευθείαν την άσπρη βούλα και το έπραξε, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον βοηθό του. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τσέναμο έπεσε καλά, αλλά η μπάλα βρήκε στην άκρη των δακτύλων και κατέληξε στα δίχτυα.

inner

Ωστόσο, πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών της Βέροιας, ο Πούγγουρας ανέτρεψε τον Βασιλακάκη που μπήκε στην περιοχή. Ο Νιέτο νίκησε αρκετά πιο εύκολα τον Λόπεθ (συγκριτικά με τον Ναζλίδη), στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ισπανού πορτιέρο που έπεσε δεξιά.

inner

Πριν συμβούν όλα αυτά, η μόνη καλή ευκαιρία έγινε από πλευράς Βέροιας. Ο Φλίσκας στο 34’ γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, τροφοδοτώντας αντίπαλο και συγκεκριμένα τον Καϊκούτ που βγήκε φάτσα με τον Τσέναμο, ο οποίος αντέδρασε καλά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Η Ξάνθη είχε την κατοχή της μπάλας και στα μέσα του πρώτου μέρους έφθασε 67%-33% υπέρ της, αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά.

Πάνω-κάτω έτσι κύλησε και το δεύτερο μέρος. Με το ματς να έχει ελάχιστές ευκαιρίες, αλλά κάπως καλύτερο ρυθμό και περισσότερη ένταση σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Το γεγονός ότι δεν ήταν ικανοποιημένος ο Λουτσέσκου από την εικόνα της ομάδας του και από το πόσο απειλητική ήταν φάνηκε και από το γεγονός ότι έκανε τρεις αλλαγές μέσα σε έξι λεπτά, προσπαθώντας να φρεσκάρει την επίθεση της ομάδας του. Στην αντίπερα όχθη, ο Γεωργιάδης έκανε κοντά στο 80’ την πρώτη αλλαγή του και αυτό «μαρτυράει» το ότι σχεδόν όλα κυλούσαν όπως τα ‘θελε.

(Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Γιουράι Μπούτσεκ στο γήπεδο)
inner

Κάπως διαφοροποιήθηκε η εικόνα των γηπεδούχων (και κατ’ επέκταση και του ματς) από εκεί και πέρα, που ήταν πιο κινητικοί, αλλά όχι δραματικά. Λίγο έλειψε πάντως να ανοίξει το σκορ η Ξάνθη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ερέα έκανε την προβολή για να νικήσει τον Λόπεθ, αλλά ο δεύτερος βγήκε δυναμικά και απομάκρυνε.

inner

Οι συνθέσεις:


Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Καρυπίδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης (67' Ερέα), Φλίσκας, Νιέτο, Φάρκας, Σολτάνι (71' Τριάδης), Ράνος (67' Καπετάνος).

Στον πάγκο Ρουμάνος τεχνικός είχε επίσης τους Γκαραβέλη, Ορφανίδη, Λισγάρα, Ντιμιτρόφ.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Νέτο (90+1' Μάραγκος), Όστοϊτς, Μπατιόν, Μαλόν, Άρτσε, Γεωργιάδης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Καϊκούτ (79' Σιόντης), Ναζλίδης (90+4' Κόλα)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε επίσης τους Καντιμοίρη, Ιμπραΐμ, Ετζενγκέλε, Νάστο στη διάθεση του.

Γήπεδο: Πηγάδια

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς. Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ 4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έσωσε… ό,τι σωζόταν η Βαλένθια!! (video)


Έσωσε… ό,τι σωζόταν η Βαλένθια (video)

Παίζοντας με δέκα παίκτες για μισή ώρα και μην αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, η Βαλένθια κατάφερε να… σώσει τα προσχήματα, αποσπώντας στο τέλος την ισοπαλία (1-1) με την Εϊμπάρ.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Βαλένθια... Οι νυχτερίδες αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, αν και δεν έπαιξαν καλά, κατάφεραν στο τέλος να τσιμπήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, 1-1, στην έδρα της δυνατής φέτος Εϊμπάρ.

Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με τον Ένριχ δευτερόλεπτα πριν βγει το πρώτο μέρος και ουσιαστικά δικαιώθηκαν για τη σαφή υπεροχή που είχαν. Στο 63' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ορμπάν που μετέτρεψε σε... βουνό την προσπάθεια της ομάδας του Νέβιλ για θετικό αποτέλεσμα.

Παρόλ' αυτά, όμως, το αυτογκόλ του Ζουνκά στο 85' λύτρωσε -εν μέρει- τη Βαλένθια που ισοφάρισε σε 1-1 σκορ που έμεινε ως το τέλος κι ενώ αποβλήθηκε στο 93' ο Ραμίς των γηπεδούχων (με τη Βαλένθια στο νήμα να έχει φάουλ σε καλό σημείο, αλλά να μην βρίσκει στόχο).

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι παραμένουν ισόβαθμοι στη μέση της Primera Division με 21 πόντους, ύστερα από 15 αγωνιστικές.



Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 11/12
Χετάφε-Σοσιεδάδ 1-1
(46' Σαράμπια-67' Αγκιρέτσε)

Σάββατο, 12/12
Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια 2-2
(39' Μέσι, 62' Ράκιτιτς - 77' Λούκας Πέρεθ, 86' Μπεργκαντίνιος)

Θέλτα-Εσπανιόλ 1-0
(42' Άσπας)

Λεβάντε-Γρανάδα 1-2
(66' Σιμάο - 50', 88' Πεναράντα)

Σεβίλλη-Χιχόν 2-0
(76', 80' Γκαμεϊρό)

Λας Πάλμας-Μπέτις 1-0
(93’ Γουίλιαν)

Κυριακή 13/12
Ράγιο Βαγεκάνο-Μάλαγα 1-2
(7’ Χάβι Γκέρα-59’ Τσάρλες, 87’ Τσοπ)

Εϊμπάρ-Βαλένθια 1-1
(45' Ένριχ - 85' αυτ. Ζουνκά)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπιλμπάο (19:15)

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Επόμενη αγωνιστική (16η):

Σάββατο (19/12)
Βαλένθια-Χετάφε (17:00)
Εσπανιόλ-Λας Πάλμας (19:15)
Μπέτις-Σεβίλλη (21:30)
Λα Κορούνια-Εϊμπάρ (23:05)

Κυριακή (20/12)
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιεκάνο (17:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ (19:15)
Γρανάδα-Θέλτα (19:15)
Μπιλμπάο-Λεβάντε (19:15)
Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο τραυματισμός του Γιορέντε που πάγωσε το Περιστέρι!! (pics)


Ο τραυματισμός του Γιορέντε που πάγωσε το Περιστέρι (pics)

Με έντονους πόνους έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιορέντε στο ματς με τον Ατρόμητο, όταν χτύπησε το κεφάλι του στο γόνατο του Ναπολεόνι. Δείτε καρέ καρέ τον τραυματισμό που «πάγωσε» το Περιστέρι.

Έντονη ανησυχία προκάλεσε στον κόσμο που παρακολούθησε το ματς της Καλλονής με τον Ατρόμητο ο τραυματισμός του Γιορέντε.

Ο παίκτης των νησιωτών έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, όταν χτύπησε το κεφάλι του στο γόνατο του Ναπολεόνι σε διεκδίκηση της μπάλας. Οι παίκτες που βρίσκονταν κοντά έντρομοι φώναξαν το ιατρικό τιμ, αφού όλοι φοβήθηκαν πως γύρισε τη γλώσσα του ποδοσφαιριστή.

Τελικά, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, αφού τελικά ένα σκίσιμο στο δεξί φρύδι προκάλεσε αιμορραγία. Ο Γιορέντε μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού έχοντας τις αισθήσεις του και αντικαταστάθηκε απ' τον Κρολ στο 14ο λεπτό.

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καμάρας: «Μάστιγα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»


Καμάρας: «Μάστιγα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Εγώ έχω στηρίξει τις ελπίδες μου στην ελληνική δικαιοσύνη» τόνισε ο Αριστείδης Καμάρας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ο Αριστείδης Καμάρας μίλησε για μάστιγα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι έχει στηρίξει τις ελπίδες του στην Ελληνική δικαιοσύνη.

«Έχουμε μια ομάδα, μια ΠΑΕ που αγωνίστηκε να αντιμετωπίσει την μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μια μάστιγα αυτό που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είπε ο κ. πρόεδρος πριν ότι στην FIFA υπήρξε εκκαθάριση μέσα σε λίγες εβδομάδες. Κάτι που εδώ στην Ελλάδα έχουμε ανθρώπους που παραπέμπονται με βουλεύματα και λένε αυτοί να στηρίξουμε το προϊόν. Μια κατάσταση που αντιμετωπίζει κυρίως ο Παναθηναϊκός.

Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν κάνουμε την καλόπιστη κριτική. Πιστεύω και ελπίζω ότι η ελληνική δικαιοσύνη έστω καθυστερημένα θα στείλει τους ανθρώπους εκεί που τους αξίζει. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί. Κάποτε θα αλλάξει και ας ελπίσουμε πως η πολιτεία θα κινηθεί σωστά. Γιατί αν δεν γίνει αυτό δεν υπάρχει ελπίδα. Εγώ έχω στηρίξει τις ελπίδες μου στην ελληνική δικαιοσύνη»

Ένας «υπέροχος» κόσμος στον οποίο οι τζιχαντιστές σκοτώνουν νεογέννητα…!

Ένας «υπέροχος» κόσμος στον οποίο οι τζιχαντιστές σκοτώνουν νεογέννητα…
Ο Νικόλας Ακτύπης προσπερνά τη δίχως εκπλήξεις αθλητική επικαιρότητα και γράφει για τις μορφές ζωής που δρουν χωρίς ιερό και όσιο και μολύνουν με την ύπαρξή τους τον όρο «ανθρώπινο είδος».

Όσο και να προσπαθήσεις να αφήσεις λίγο χώρο στο μυαλό σου για να χωρέσει η μετριοπάθεια, όσο κι αν πασχίζεις να μην επιτρέψεις στην οργή να καθοδηγήσει τις σκέψεις σου μέχρι εκείνες να μετατραπούν σε λέξεις στην οθόνη, έρχεται το γεγονός και σε στριμώχνει… Σε οδηγεί εκεί που δεν θα ‘θελες να μπεις.

Του Νικόλα Ακτύπη

Σε στεγνώνει από οίκτο. Σ’ αφήνει ανήμπορο να διαχειριστείς το μίσος και την οργή σου. Έρμαιο των συναισθημάτων σου και με μια αίσθηση πως μπορεί να γίνεις ίδιος μ’ εκείνο που απεχθάνεσαι, που γρήγορα όμως πνίγεται στη βεβαιότητα ότι υπάρχουν περιπτώσεις για τις οποίες καμία τιμωρία δεν θα ήταν αρκετή. Λειτουργεί σαν το καθαρτήριο που σου επιτρέπει να συμβιώνεις με τις ένοχες σκέψεις σου και η επιθυμία σου να δεις το θηρίο όχι ν’ αλλάζει, αλλά να πεθαίνει, γίνεσαι εσύ.

Με μια προφορική «φετβά», μια οδηγία δηλαδή που στο ισλαμικό δίκαιο έχει ισχύ διατάγματος ή νόμου κι επομένως είναι αδιαπραγμάτευτη, το ISIS καλεί τους «πιστούς» του να σκοτώνουν τα νεογέννητα με σύνδρομο Down ή άλλες γενετικές ανωμαλίες. Σύμφωνα με τους ακτιβιστές του «Mosul Eye» έχουν ήδη καταγραφεί 38 περιπτώσεις τέτοιων θανατώσεων βρεφών ηλικίας μέχρι τριών μηνών από εκείνους που έσπευσαν να υλοποιήσουν την επιταγή του θρησκευτικού ηγέτη τους…

Δεν χρειάζεται να πασχίσει κανείς ιδιαίτερα για να ανακαλύψει τις τερατώδεις ομοιότητες του ισλαμικού καθεστώτος που έχει εγκατασταθεί στη Μέση Ανατολή με εκείνες του Γ’ Ράιχ. Ίσως η μόνη διαφορά να είναι πως ο Χίτλερ ουδέποτε υποσχέθηκε βουνά με πιλάφια ή μαυρομάτες παρθένες σε όσους κατάφερε να πλανέψει με τα λόγια του. Γεγονός που μάλλον καθιστά την εμπλοκή της θρησκείας στα κηρύγματα μίσους των συγκεκριμένων μουφτήδων «γαρνιτούρα» και απλή λεπτομέρεια…

Η ουσία δεν κρύβεται στο «χώμα» που χρησιμοποιεί κανείς για να σπείρει, αλλά στη φύση όσων φυτρώνουν… Και με τα ζιζάνια που εξέθρεψε η Δύση και -μεταξύ άλλων- καλύπτουν το πρόσωπο ενός νεογέννητου μέχρι αυτό να σταματήσει ν’ αναπνέει, κάτι πρέπει να γίνει.

Αντί για υστερόγραφο, μια λεπτομέρεια... Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «φετβά» βγήκε από το στόμα ενός Σαουδάραβα. Ενός πολίτη, δηλαδή, κράτους στο οποίο αυτές τις μέρες μόλις δόθηκε για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες (!) -έστω με προϋποθέσεις- και παραμένει ακόμη ο σημαντικότερος σύμμαχος του «πολιτισμένου» κόσμου στην περιοχή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σίλβα: «Αναγνωρισμένο το επίπεδό μας, ήταν φυσιολογικό το σημερινό»


Σίλβα: «Αναγνωρισμένο το επίπεδό μας, ήταν φυσιολογικό το σημερινό»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει εκ νέου στις καλές εμφανίσεις εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Καμία ανησυχία δεν προκάλεσε στον Μάρκο Σίλβα η εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, στην συνέντευξη Τύπου, δικαιολόγησε την ομάδα για την εμφάνιση στο πρώτο της ματς μετά την ήττα κόντρα στην Άρσεναλ.

Παράλληλα στάθηκε στην συνύπαρξη των Φορτούνη και Τσόρι στην ίδια ενδεκάδα τονίζοντας πως δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Αναλυτικά:

H ομάδα φάνηκε επηρεασμένη από το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Πόσο δύσκολο είναι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους ρυθμούς που τον είχαμε συνηθίσει;

«Δεν είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Όλα χρειάζονται δουλειά. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσουμε το επίπεδό μας, το οποίο με την αξία μας κερδίσαμε. Όλοι βλέπουμε ότι είναι αναγνωρισμένο. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι όταν παίζεις ένα ματς μετά από UEFA Champions League είναι φυσιολογική η κούραση ή το να έχεις επηρεαστεί. Σήμερα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, να δώσουμε φρεσκάδα, αυτό δεν έγινε γιατί είχε προηγηθεί ένα ματς υψηλών απαιτήσεων. Σήμερα η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καλοί, ήταν όμως μία νίκη σημαντική μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να δουλεύουμε. Δεν πιστεύω ότι το γεγονός ότι επηρεαστήκαμε από τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ θα κρατήσει δύο-τρεις εβδομάδες».

Τον Παναιτωλικό πώς τον είδατε και πόσο σας δυσκόλεψε; Και επίσης, ποιες μονάδες του Παναιτωλικού ξεχωρίσατε;
«Δεν πρόκειται να ξεχωρίσω κάποιον από τους παίκτες του Παναιτωλικού. Δεν το κάνω ποτέ. Ο αντίπαλος κάνει τη δουλειά του, εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο γιατί παίξαμε κάπως αργά σε σχέση με το πώς παίζουμε συνήθως. Δεν έχω σκοπό να αναλύσω τι έκανε ο αντίπαλος. Πιστεύω ότι εμείς ήμασταν κάπως αργοί, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και πώς θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ που δεν έγινε από την πλευρά μας».

Για πρώτη φορά επιλέξατε τον Φορτούνη και τον Τσόρι μαζί .Είχε γίνει γενικότερα κουβέντα και γενικότερα για το αν μπορούν να συνυπάρξουν. Τελικά, εσείς πήρατε απάντηση σε αυτό το ερώτημα;
«Δεν είναι εύκολο να τους βλέπουμε μαζί. Δεν είναι τόσο εύκολο να βρίσκουμε την ευκαιρία να παίζουν μαζί. Σήμερα ήταν από τα παιχνίδια που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να ρισκάρουμε περισσότερα πράγματα. Είχαμε κάποια κέρδη, όμως είδαμε ότι χάσαμε και κάποια άλλα όπως τα γρήγορα κατεβάσματα του Φορτούνη. Έχουμε καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιούνται μαζί».

Στο τέλος ακούσαμε μία μικρή δυσαρέσκεια από τον κόσμο. Πιστεύετε ότι έχει να κάνει με την σημερινή εμφάνιση ή με τον αποκλεισμό;
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η σημερινή απογοήτευση του κόσμου είχε να κάνει αποκλειστικά με τον Παναιτωλικό. Ακόμα κι όταν οι φίλαθλοί μας έχουν στενοχωρηθεί, έχουμε αποκλειστεί από την Άρσεναλ έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την ομάδα που είναι στην κορυφή της Premier League. Ήμασταν σε έναν όμιλο που ήταν δύσκολο να προκριθούμε παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε κοντά. Η απογοήτευση του κόσμου έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος όταν παίζουμε καλά. Όταν δεν παίζουμε καλά, σίγουρα ο κόσμος απογοητεύεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την σημερινή μας εικόνα, όμως, το σημαντικό είναι ότι πήραμε μία ακόμη νίκη. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε».

Σε ένα παιχνίδι που δεν πήγε καλά η ομάδα σας, δεν κάνατε τρίτη αλλαγή. Γιατί;
«Αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω δύο αλλαγές. Αυτή ήταν η απόφασή μου. Το ότι δικαιούμαστε τρεις αλλαγές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω και τις τρεις. Είδα ότι κάνοντας δύο αλλαγές δεν άλλαξαν πολύ τα πράγματα».

Με αφορμή το τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη θα θέλατε να μας κάνετε έναν σύντομο απολογισμό της παρουσίας σας στον Ολυμπιακό;
«Είχαμε μιλήσει και πριν από το παιχνίδι για αυτό. Ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και θέλαμε να παίξουμε καλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Σε σχέση με τους τελευταίους έξι μήνες, είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά της ομάδας, από την τέλεια συγκομιδή βαθμών. Είμαι ικανοποιημένος, λοιπόν, θέλω να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Ο στόχος μου για τη συνέχεια είναι να δουλεύει η ομάδα με σκοπό να βελτιώνεται».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαντζουράκης: «Κέρδος είναι μόνο οι βαθμοί»


Μαντζουράκης: «Κέρδος είναι μόνο οι βαθμοί»

Στην δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Παναιτωλικός λόγω της συγκομιδής στάθηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των παικτών του όχι όμως και από το αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα. Παράλληλα δήλωσε πως ο Ολυμπιακός ήταν επηρεασμένος από την ήττα με την Άρσεναλ, ενώ υπογράμμισε πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι οι βαθμοί.

Αναλυτικά:

Τον αγώνα στο Καραϊσκάκη
: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση και ενδεχομένως να αξίζαμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν το ματς και με αριθμητικό μειονέκτημα».

Την εικόνα της ομάδας του: «Τα παιδιά δώσανε μία μάχη. Μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο. Με την μαχητικότητά τους και τα μέτρα που έτρεξαν στο γήπεδο».

Το κατά πόσον ήταν η πιο καλή εμφάνιση της άμυνάς του: «Ε όχι. Αυτή δεν είναι η καλύτερη ημέρα της άμυνάς μας. Με τον Πλατανιά δεν μπήκε ο αντίπαλος στην περιοχή μας. Σταματούσε στα 20 μέτρα και παρόλα αυτά φάγαμε δύο γκολ από το πουθενά».

Την ροή του αγώνα: «Ήταν μία καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες. Εάν εξαιρέσεις ένα επτάλεπτο στο α' μέρος με απανωτές ευκαιρίες του Ολυμπιακού μετά το ματς το ελέγχαμε. Είχαμε και το σχήμα 4-4-1-1. Το 3-4-2-1 ήταν τολμηρό».

Τον Χαντάκια: «Όποια παιδιά δουλεύουν και έρθει η σειρά τους και αξίζουν, παίζουν. Από αυτούς εξαρτάται. Και ο Χαντάκιας και ο Μύγας και ο Κωνσταντινόπουλος είναι τέτοια παιδιά. Πήραν μία συμμετοχή. Έχουν το μέλλον μπροστά τους. .

Τα κέρδη του αγώνα: «Τι κέρδη; Ποιά κέρδη; Όταν έχεις 13 πόντους δεν υπάρχουν κέρδη. Κρατάμε μόνο την καλή εμφάνιση. Κέρδος είναι μόνο οι βαθμοί».

Τις απουσίες: «Τελευταία στα παιχνίδια προσπαθούμε να βολευτούμε και με ειδική αγωγή και με απουσίες. Δεν υπάρχει ματς που να μην έχουμε τουλάχιστον 2 απουσίες».

Το πόσο επηρεάσε η Άρσεναλ τον Ολυμπιακό:
«Πολύ σωστή ερώτηση. Ο Ολυμπιακός είχε να σκεφτεί τι έγινε. Μία τέτοια αποτυχία ή εάν θέλετε καλύτερα η απώλεια μίας τέτοιας αποτυχίας δεν γίνεται να μην σε αφήσει σκεπτικό. Ένας παίκτης μπορεί να το αφήσει πίσω. Και έτσι πρέπει. Πράγματι. Και η κόπωση. Δεν σε κουράζει τόσο η κόπωση όσο η αποτυχία από την προσπάθεια. Έπρεπε για μένα να είχε προετοιμαστεί πιο καλά. Έπρεπε να είχε ετοιμαστεί και η ομάδα και ο κόσμος και το γήπεδο και να πούνε 'πάμε για να προκριθούμε'. Να σταματήσω όμως εδώ. Αρκετά είπα».

Το κατά πόσον το ματς με τον Ηρακλή είναι ο επόμενος... τελικός: «Όλοι είναι τελικοί. Και ο σημερινός και με Ηρακλή. Είμαστε σε θέση που έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι πως σιγά σιγά οι παίκτες μας ανεβάζουν το ηθικό και την ετοιμότητά τους για να πετύχουν τον στόχο μας. Ακόμα περισσότερο θα ενισχυθεί το ηθικό τους στην συνέχεια».

Την τιμωρία του Κυριακίδη μετά την αποβολή σε συνδυασμό με τις επεμβάσεις και το θετικό πρόσημο του Στεφανάκου: «Μα έχουμε Κύπελλο. Θα ξετιμωρηθεί ο Κυριακίδης. Κάθε καλή εμφάνιση δίνει αναπνοή στον παίκτη. Βέβαια τον κρατάει όρθιο τον Στεφανάκο».

Έκανε... μάγκα τον γερο-Τόνι!!


Έκανε... μάγκα τον γερο-Τόνι!

Η Μίλαν πίστευε πως θα έφτανε σε μια –δύσκολη έστω- νίκη επί της Βερόνα, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Λούκα Τόνι που με πέναλτι διαμόρφωσε το 1-1!

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Μίλαν στη Serie A. Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν της ουραγού Βερόνα με το γκολ του Μπακα στο 52’, όμως είδε τον Νάιτζελ ντε Γιοννγκ να τα καταστρέφει.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολλανδός όχι μόνο έκανε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λούκα Τόνι, αλλά αποβλήθηκε κιόλας, μη επιτρέποντας στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό.

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Κιέβο επί της Αταλάντα (1-0) που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες, ενώ η Έμπολι δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από την αδύναμη Κάρπι την οποία και νίκησε με σκορ 3-0.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου


Τζένοα-Μπολόνια 0-1
(91’ Ροσετίνι)

Παλέρμο-Φροζινόνε 4-1
(5’ Γκολντανίγκα, 17’ Βάσκεθ, 60’ Τραϊκόφσκι, 86’ Τζιλαρντίνο – 24’ Σαμάρκο)

Σασουόλο-Τορίνο (αναβολή)

Ουντινέζε-Ίντερ 0-4
(23', 84' Ικάρντι, 31' Γιόβετιτς, 86' Μπρόζοβιτς)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Κιέβο-Αταλάντα 1-0
(56’ Μπίρσα)

Έμπολι-Κάρπι 3-0
(46’, 61’ Μακαρόνε, 51’ Σαπονάρα)

Μίλαν-Βερόνα 1-1
(52’ Μπάκα – 57’ πεν. Τόνι)

Νάπολι-Ρόμα (19:00)
Γιουβέντους-Φιορεντίνα (21:45)

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Λάτσιο-Σαμπντόρια (21:45)

Το πρόγραμμα της επόμενης (17ης) αγωνιστικής

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου


Μπολόνια-Έμπολι (21:45)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου


Κάρπι-Γιουβέντους (13:30)
Αταλάντα-Νάπολι (16:00)
Φιορεντίνα-Κιέβο (16:00)
Βερόνα – Σασουόλο (16:00)
Ρόμα-Τζένοα (16:00)
Φροζινόνε-Μίλαν (19:00)
Σαμπντόρια-Παλέρμο (19:00)
Τορίνο-Ουντινέζε (19:00)
Ίντερ – Λάτσιο (21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Την βρήκε… πονεμένη και ξέσπασε με Ντοσεβί!! (video)


Την βρήκε… πονεμένη και ξέσπασε με Ντοσεβί (video)

Ο αποκλεισμός απ’ το Europa πόνεσε την Κλαμπ Μπριζ και η Σταντάρ Λιέγης βρήκε έδαφος να… εκδικηθεί για την οδυνηρή ήττα του πρώτου γύρου, επικρατώντας 2-0 στην 18η αγωνιστική, με κορυφαίο τον Ντοσεβί

Με κομμένα τα φτερά μετά την απαράδεκτη εμφάνιση κόντρα στη Μίντιλαντ και τον αποκλεισμό απ’ το Europa League πήγε στη Λιέγη η Κλαμπ Μπριζ, για το ματς με την Σταντάρ.

Η ομάδα της Λιέγης το εκμεταλλεύτηκε άψογα, επικρατώντας 2-0 στο ματς για την 18η αγωνιστική της Jupiler Leauge και της στέρησε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή.
Βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να ξεσπάσει για την οδυνηρή ήττα με 7-1 που είχε δεχτεί στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου.

Βασικοί αγωνίστηκαν οι πρώην του Ολυμπιακού, Γιαταμπαρέ και Ντοσεβί, με τον τελευταίο μάλιστα να είναι MVP.

Η αποβολή του Μπόμπο στο 49’ διευκόλυνε το έργο της Σταντάρ, με τον φαν Νταμ να ανοίγει το σκορ στο 50’, ενώ στο 66’ ο Ντοσεβί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.




Αναλυτικά η 19η αγωνιστική

Παρασκευή 11/12

Βέστερλο-Γκενκ 0-0

Σάββατο 12/12
Σαρλερουά- Λέουβεν 2-1
(52’ Ντεσολέιλ, 56’ Πέρμπετ – 69’ Ριμάκλ)

Μαλίν-Λόκερεν 1-1
(7’ Χάνι – 14’ Μάριτς)

Ζούλτε-Βάρεγκεμ-Μπέβερεν 2-1
(8’ Τιάμ, 21’ Λέιε – 78’ Μάριτς)

Κορτράικ-Μουσκρόν 1-3
(66’ Τομάσεβιτς – 15’ 84’ Σκέποβιτς, 45’ Μάρκοβιτς)

Κυριακή 13/12

Σταντάρ Λιέγης-Κλαμπ Μπριζ 2-0
(50’ φαν Νταμ, 66’ Ντοσεβί)

Σεντ Τρούιντεν-Γάνδη (19:00)
Άντερλεχτ-Οστάνδη (21:00)

Η επόμενη (20η) αγωνιστική:
Παρασκευή 18/12
Λόκερεν-Ζούλτε Βάρεγκεμ (21.30)

Σάββατο 19/12
Γκενκ-Σιντ Τρούιντεν (19.00)
Μουσκρόν-Μπέβερεν (21.00)
Βέστερλο-Σαρλερουά (21.00)
Λέουβεν-Μαλίν (21.30)

Κυριακή 20/12
Κλαμπ Μπριζ-Άντερλεχτ (15.30)
Οστάνδη-Σταντάρ Λιέγης (19.00)
Γάνδη-Κόρτραϊκ (21.00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Συστηματική απάτη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»


«Συστηματική απάτη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Φέτος όμως με τα στοιχεία που υπάρχουν θα έχουμε πιο σοβαρές εξελίξεις» είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο Γιάννης Αλαφούζος, έκανε λόγο για συστηματική απάτη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού.

«Το παρασκήνιο το πολεμάμε με νόμιμα μέσα, αν έχω ένα παράπονο από τους οπαδούς, στρέφονται καμία φορά κατά των ποδοσφαιριστών και όχι κατά των διαιτητών με όλα αυτά που βλέπουμε να γίνονται. Έβλεπα τραγικά πράγματα από η διαιτησία και να εκδηλώσουν το θυμό τους σε λάθη που γίνονται.

Το παρασκήνιο αντιμετωπίζεται με νόμιμα μέσα. Υπάρχει συστηματική απάτη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε κάνει πολλές αποκαλύψεις. Έχουμε κάνει γνωστό το θέμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η UEFA για τυπικούς λόγους δεν μας δικαίωσε. Το CAS αποφάνθηκε ότι είχαμε κάθε δικαίωμα να προσφύγουμε.

Φέτος όμως με τα στοιχεία που υπάρχουν θα έχουμε πιο σοβαρές εξελίξεις. Στόχος μας είναι να είμαστε δεύτεροι με στόχο να επωφεληθούμε της δίκαιης τιμωρίας που θα έχει ο πρώτος. Ελπίζουμε η ελληνική πολιτεία να λειτουργήσει πιο δραστικά. Τα στοιχεία είναι τέτοια που της το επιτρέπουν
» .
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αλαφούζος: «Έχω βάλει 23 εκατ. στον ΠΑΟ, δεν βοηθάει κανείς»

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού από το 2012 και μετά.

Αλαφούζος: «Έχω βάλει 23 εκατ. στον ΠΑΟ, δεν βοηθάει κανείς»Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε τον απολογισμό της θητείας του στην προεδρία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αφού βάσει καταστατικού δεν του επιτρέπεται να είναι ξανά υποψήφιος.

Εξέφρασε την απογοήτευση του για τη μικρή συμμετοχή του κόσμου από το 2012, ενώ τόνισε ότι το ποσό που έχει επενδύσει ο ίδιος στην ΠΑΕ είναι 23 εκατομμύρια ευρώ.

«Τον Μάιο του 2012 ξεκινήσαμε μία προσπάθεια για να σωθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τότε δυστυχώς πήγαινε κατευθείαν για την Γ' κατηγορία. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να διορθώσουμε τα οικονομικά μας. Αυτό έγινε με δύο τρόπους, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας, και βρίσκοντας επιπλέον χρήματα.

Δυστυχώς εκτός από εσάς, και τα μέλη που έχουμε, είναι περιορισμένη η βοήθεια. Περιμέναμε να έχουμε 40 και 50.000 μέλη και ποτέ δεν ξεπεράσαμε τις 10.000. Ελπίζαμε να έχουμε εισφορές σχετικά μεγάλες, αλλά δυστυχώς λόγω της κρίσης και επειδή μάλλον δεν αγκαλιάστηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία, δεν τα καταφέραμε.

Γι αυτό κι αν θέλετε αναγκάστηκα να επενδύσω σημαντικά ποσά, γιατί ποτέ δεν είχα τη δυνατότητα ή τη θέληση να επενδύσω αυτά τα ποσά στον Παναθηναϊκό. Eχω επενδύσει προσωπικά 23 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό. Πληροφοριακά σας λέω ότι είναι περισσότερα από όσα είχε επενδύσει ο κ. Βγενόπουλος επί πολυμετοχικότητας. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι εκτός από έναν άνθρωπο που βοηθάει συστηματικά, ούτε ένας επώνυμος Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ.

Είχαμε περίπου 45 εκατομμύρια χρέη, σήμερα έχουμε λιγότερα από 10 εκατομμύρια, και τα περισσότερα είναι διακανονισμένα με την εφορία, μέσω των 100 δόσεων. Στην εφορία όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει 23,2 εκατομμύρια, χρήματα που είναι εκτός των ρυθμίσεων».

Μία παρέμβασή φιλάθλου που μίλησε για αποτυχία ενόχλησε τον Γιάννη Αλαφούζο που του απάντησε ότι αν θέλει μπορεί να ζητήσει την παραίτηση του. Είπε στη συνέχεια ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε 2 χρονιές δεύτερος, τη μία πήρε το Κύπελλο πριν δύο χρόνια διέλυσε τον Ολυμπιακό και πέρυσι του έκλεψαν το πρωτάθλημα με όσα έγιναν μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

"Ας έρθει και κάποιος άλλος να βάλει λεφτά επιτέλους"

Λίγο αργότερα ένα μέλος είπε στον Γιάννη Αλαφούζο, ότι ήταν άστοχο να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε: «Το μόνο που είπα ήταν ότι έβαλα περισσότερα χρήματα από τον κύριο Βγενόπουλο. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό. Ας έρθει και κάποιος άλλος να βάλει λεφτά επιτέλους.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν και εσείς καταλήξατε ότι αν φεύγαμε από το πρωτάθλημα θα έπρεπε να κάνουμε ποινικές ενέργειες. Την δικαιοσύνη ή την πιστεύουμε ή όχι. Έχουμε κάνει πολλές νομικές ενέργειες. Αυτό που είπα για τον κ. Βγενόπουλο είναι ότι έχω βάλει περισσότερα λεφτά. Δεν ήθελα να πω τι έχω βάλει αλλά κάποιοι με λένε αφραγκούζο και υποχρεώθηκα να το πω και πρέπει να βάλω και άλλα. Και να σας πω και κάτι άλλο ας έρθει και κάποιος άλλος να βάλει λεφτά επιτέλους. Μπορούμε 300 άνθρωποι να πάρουμε τον Παναθηναϊκό και να φύγουμε από το πρωτάθλημα; Έχουμε 2 εκατ. οπαδούς. Όταν κάναμε αυτή την προσπάθεια η οποία σε ένα μεγάλο μέρος έχει διασώσει τον Παναθηναϊκό θεώρησα ότι δεν έπρεπε να πάει στην Γ' Εθνική, το θεώρησα απαράδεκτο για την ιστορία του Παναθηναϊκού».

«Μιλάω συχνά με τον Κ. Πατέρα, δεν μου έχει πει ότι θέλει να επιστρέψει»

Για τα όσα ακούγονται για επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην ομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε: "Μιλάω συχνά με τον κ. Πατέρα, δεν μου έχει εκφράσει τέτοια σκέψη. Θα μου ήταν πολύ ευχάριστο να βρεθεί κάποιος να πάρει αυτό το βάρος.

Είναι ευπρόσδεκτη η βοήθεια. Καθόλου δεν θα στεναχωρηθώ να έρθει κάποιος, ίσα ίσα που θα μπορώ να βλέπω την ομάδα ως φίλαθλος και χωρίς να έχω αυτό το βάρος. Ο κ. Πατέρας είναι από τους λίγους που βοηθάνε, μου λέει τη γνώμη του. Μιλάμε 2-3 φορές το μήνα".

Για τις δικαστικές εξελίξεις

«Υπήρξαν ειδήσεις ότι δυο δικαστές ενώ δεν έπρεπε να συμμετέχουν στην διαδικασία απάλλαξαν τον Μαρινάκη. Έχουμε μια μεγάλη υπόθεση η οποία έχει φύγει από τον ανακριτή. Έχει δυο άμεσες συνομιλίες του Μαρινάκη όπου φέρετε να χειραγωγεί αγώνες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, έξι μηνών, αναμένεται να έχουμε άμεσες εξελίξεις. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Γιατί είναι πολλές οι παρανομίες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάπου θα σκάσει».

Για την συνομιλία Κοντονή-Μαρινάκη και τις selfie των παικτών του Ολυμπιακού στη Θύρα 13

«Πρέπει να ομολογήσω ότι η αντιμετώπιση μας στην Λεωφόρο σαν διοίκηση και σαν στελέχη δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε να είναι. Έχουμε ευθύνη και ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που επιτρέψαμε να γίνει κάτι τέτοιο. Να σας πω για τον κ. Κοντονή εμείς σαν Παναθηναϊκός και πολύ περισσότερος σαν Γιάννης Αλαφούζος δεν έχω τη δυνατότητα να βάλω κάποιον φυλακή, ούτε να κάνω υποκλοπές. Εμείς το ζητήσαμε και τότε βγήκε ο κ. Κοντονής και είπα μίλησα με τον κ. Μαρινάκη. Το θεωρώ απαράδεκτο αλλά ξέρετε δεν τον έβγαλα εγώ Υπουργό».

Για τις ακαδημίες και τα χρέη

«Να πω για τις ακαδημίες. Είμαστε πάρα πολύ ανήσυχοι για τα αποτελέσματα της Κ20. Ο σκοπός της, βέβαια, δεν είναι τα αποτελέσματα, αλλά να βγάζει ποδοσφαιριστές.

Οσον αφορά τα οικονομικά του Παναθηναϊκού με βάζετε προφορικά να σας πω πράγματα που είναι διαθέσιμα παντού. Τα μόνα μακροχρόνια χρέη που έχουμε είναι τα χρέη στην εφορία, που είναι περίπου 5 εκ. ευρώ και υπολείπονται λιγότερα από 3 εκ. ευρώ σε χρέη προς ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δάνειο μακροχρόνιο, δηλαδή δάνειο να πληρώσει στην τράπεζα! Την χρονιά 11/12 είχαμε 26 εκ. ευρώ ζημιές, τις οποίες καλύψαμε».

Για το συλλαλητήριο

«Το τι θα γίνει εξαρτάται από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να πω περισσότερα απ' αυτό το μικρόφωνο. Εξαρτάται από τον κόσμο. Ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και νομίζω έχουμε να κάνουμε πολλά.

Πριν το ματς είχαμε συζητήσει μετά το παιχνίδι να κάνουμε ένα μεγάλο συλλαλητήριο για την εγκληματική οργάνωση. Έπρεπε να αναθεωρήσουμε την στρατηγική μας όμως. Εξαρτάται από τον κόσμο του Παναθηναϊκού».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής!


Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής

Στην κορυφή και στο +10 ο Άρης από τον δεύτερο Νέστο, τεσσάρα για Νίκη Βόλου, γκέλα για την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκη, συγκατοικούν στην πρώτη θέση Σπάρτη-Παναργειακός, ανάσα για ΟΦΗ, οδηγεί ο Φωστήρας.

1ος όμιλος - 15η αγωνιστική

Απόλλων Κρύας Βρύσης-Έβρος Σουφλίου 2-2
Κοζάνη-Απόλλων Καλαμαριάς 2-0
FC Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης 0-3
Άρης-Θύελλα Φιλώτα 4-1
Εθνικός Αλεξανδρούπολης- ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2
Καβάλα-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-3
Εορδαϊκός-Εθνικός Αγιονερίου 2-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Καμπανιακός 1-1
Ρεπό: Δόξα Δράμας

2ος όμιλος - 15η αγωνιστική

Φαρκαδόνα-Θεσπρωτός 2-2
Ρήγας Φεραίος-Δωτιέας Αγιάς 3-0
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πιερικός 2-2
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη Βόλου 1-4
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αιγινιακός 0-1
Πύδνα Κίτρους-Φωκικός 4-0
Οπούντιος Μαρτίνου-Πύρασος Νέας Αγχιάλου 2-2
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Τύρναβος 2-2
Ρεπό: ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

3ος όμιλος - 11η αγωνιστική

Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας Μεγάρων 4-0
Κανάρης Νενήτων-Αιολικός 2-2
Δόξα Ν. Μανωλάδας-ΠΑΟ Βάρδας 2-1
Παναρκαδικός-Ερμιονίδα 0-0
Καλαμάτα-Σπάρτη 1-2
ΑΟ Λεβάντε-Παναργειακός 2-2
Χαλκίδα-Λουτράκι 0-0

4ος όμιλος - 12η αγωνιστική

Ατρόμητος Πειραιά-Αστέρας Βάρης 0-1
Ηράκλειο-Κηφισιά 1-3
Ερμής Ζωνιανών-Τριγλία Ραφήνας 1-1
Εθνικός Πειραιά-Γλυφάδα 1-0
ΟΦΗ-Ιωνικός 2-0
Φωστήρας-ΠΑΟ Κρουσώνα 1-0
Επισκοπή-Ηλυσιακός 1-2
Άλιμος-Ιάλυσος 2-3
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όλα δικά της τα θέλει η Άρσεναλ!! (video)


Όλα δικά της τα θέλει η Άρσεναλ (video)

Μετά την είσοδό της στους «16» του Champions League, επέστρεψε εξίσου «νευριασμένη» και στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Η Άρσεναλ ανέβηκε στην κορυφή, περνώντας από την έδρα της Άστον Βίλα, 2-0.


Με φόρα από την πρόκριση στους «16» του Champions League με τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, επέστρεψε στην Premier η Άρσεναλ. Η μαχητικότητα της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» δεν ήταν αρκετή για να «μπλοκάρουν» τους «κανονιέρηδες» που επικράτησαν 2-0 και ανέβηκαν –έστω ίσως και προσωρινά- στην κορυφή.

Ο δρόμος προς τη νίκη για τους Λονδρέζους άνοιξε από νωρίς. Ο Γουόλκοτ κέρδισε πέναλτι (8’) και ο Ολιβιέ Ζιρού ευστόχησε από την «άσπρη βούλα». Το ματς τελείωσε ουσιαστικά από την γενναιοδωρία του Εζίλ στο 38’, όταν έδωσε την ασίστ στον Ράμσεϊ για το 2-0 στο 38ο λεπτό.





Έτσι, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ανέβηκε στην πρώτη θέση, έπειτα από 16 αγωνιστικές με 33 βαθμούς. Η μόνη που μπορεί να την προσπεράσει είναι η Λέστερ, που υποδέχεται την Δευτέρα την Τσέλσι.

Αναλυτικά τo πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Νόριτς – Έβερτον 1-1
(47' Χούλαχαν - 15' Λουκάκου)

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον 1-0
(38' Καμπάιγ)

Γουέστ Χαμ – Στόουκ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι 2-1
(26' Μπόνι, 90+2' Τουρέ - 90' Γκομίς)

Σάντερλαντ – Γουότφορντ 0-1
(4' Ιγκάλο)

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
(2' Στάνισλας, 54' Κινγκ - 24' Φελαϊνί)

Κυριακή 13/12

Άστον Βίλα-Άρσεναλ 0-2
(8’ Ζιρού πεν. – 38’ Ράμσεϊ)

Τότεναμ – Νιουκάστλ (18.00)
Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ (18.00)

Δευτέρα 14/12
Λέστερ – Τσέλσι (22.00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στενό μαρκάρισμα της Κέρκυρας στην κορυφή!


Στενό μαρκάρισμα της Κέρκυρας στην κορυφή

Τη νίκη της την περασμένη αγωνιστική στη Λάρισα εξαργύρωσε η Κέρκυρα, που επικράτησε 1-0 του Παναιγιαλείου στο νησί των Φαιάκων και πλησίασε στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Καυτή την ανάσα της Κέρκυρας νιώθουν οι πρωτοπόροι της Football League, ΑΕΛ & Απόλλων Σμύρνης. Οι Φαίακες δυσκολεύτηκαν αλλά νίκησαν 1-0 τον Παναιγιάλειο και μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στον ένα βαθμό.

Γνωρίζοντας ότι η ΑΕΛ έμεινε για 3η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, η Κέρκυρα ήθελε τη νίκη επί του Παναιγιαλείου στην έδρα της, για να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση.

Οι Φαίακες θέλησαν να επιβάλλουν από νωρίς το ρυθμό τους, ωστόσο η ομάδα του Αιγίου με σωστή αμυντική τακτική δεν επέτρεπε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις κοντά στην περιοχή της. Έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη, η Κέρκυρα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και με τις αλλαγές του Αλέκου Βοσνιάδη, έγινε ακόμα πιο επιθετική. Το «χρυσό» γκολ ήρθε εν τέλει για τους γηπεδούχους στο 81’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιόγκο, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11/12

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 1-1
(61' Μαυριάς - 45+1' Μπουντόπουλος)

Σάββατο 12/12

Κισσαμικός – Πανελευσινιακός 1-0
(74’ Βαττής)

Ζάκυνθος – ΑΟ Χανιά 3-3
(32' Ναζίμ, 38', 61' Ζαϊρί - 26' Μπριλάκης, 56' Τσούτσης, 83' Δεινόπαπας)

Ολυμπιακός Βόλου – Αγροτικός Αστέρας 0-0

Πανσερραϊκός – Αχαρναϊκός 3-0
(23' Φουρτάδο, 25' Μπεριάν, 61' Μπαλού)

Εργοτέλης – Παναχαϊκή 3-1
(47' Μάνος, 61' Γρομητσάρης, 85' Ρέντζας - 25' Κάργας)

Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα (18:00)

Κυριακή 13/12

Κέρκυρα – Παναιγιάλειος 1-0
(81’ Ντιόγκο)

ΑΟ Τρίκαλα – Λαμία (18:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Θύελλα» ο Άρης!


«Θύελλα» ο Άρης

«Ντόρτια» για τον Άρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με τον Κόκε να αποδεικνύει την ποιότητά του, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν εύκολα 4-1 της Θύελλας Φιλώτας και προελαύνουν για Football League.

Όγδοη σερί νίκη για τον Άρη που προελαύνει τη φετινή σεζόν και επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του. Με τον Κόκε να κάνει… ωραία πράγματα (και να σκοράρει), οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 4-1 της Θύελλας Φιλώτα και παραμένουν στην κορυφή και στο +10 από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Στις εξέδρες βρέθηκε και ο Νίκος Κυζερίδης, ο πρώην παίκτης της ομάδας που δίνει μάχη με τον καρκίνο και που αύριο θα γίνει φιλικό προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον αγώνα του…

Παίζοντας με άκρως επιθετικό σχήμα, εν τέλει η πίεση απέδωσε καρπούς. Ο Κόκε –που ήταν πολύ δραστήριος- έκανε φοβερή ενέργεια, έβγαλε κάθετη για τον Νλουντούλου κι αυτός γύρισε στον Τάτο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ, λύνοντας στο 19’ τον γόρδιο δεσμό.

Στο 34’ όμως ο Σιδεράκης δεν εκτίμησε σωστά την φάση και ο Θεοδουλίδης της Θύελλας «πάγωσε» προσωρινά το Βικελίδης, ισοφαρίζοντας με ωραία γυριστή κεφαλιά. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ήρθε η νέα συνεργασία των Τάτου-Κόκε, με τον Ισπανό να πιάνει όμορφο σουτ και να κάνει το 2-1 με την λήξη του πρώτου μέρους.

Όλα πλέον είχαν μπει σε… σωστή βάση για τον Άρη, είχε διώξει το άγχος και ήταν πιο «ελεύθερος». Και δεν άργησε να «κλειδώσει» οριστικά το τρίποντο της νίκης. Στο 48’ ο Ντούνης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (είχε μπει σαν αλλαγή) χρίστηκε σκόρερ με εν κινήσει σουτ κι ανέβασε το δείκτη του σκορ, στο 3-1. Η ομάδα της Φλώρινας επ’ ουδενί δεν μπορούσε να απειλήσει και ουσιαστικά στο 68’ ήρθε ο Ιντζίδης με ωραίο εναέριο σουτ να διαμορφώσει το τελικό 4-1, με το υπόλοιπο του αγώνα να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης (61’ Βουτσιάς), Κόκε, Ροβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (46’ Ντούνης), Καπνίδης (71’ Κωνσταντινίδης), Τάτος, Τσουμάνης.

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου (84’ Αθανασιάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μπαστάνης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Καϊμακόγλου νίκησε τον Μπαρτζώκα!


Ο Καϊμακόγλου νίκησε τον Μπαρτζώκα

Η Ούνιξ έκανε την έκπληξη και με τον Κώστα Καϊμακόγλου σε μεγάλα κέφια πέρασε από το Κράσνονταρ με 58-56 απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τις εννέα νίκες σε έντεκα ματς της VTB League συμπλήρωσε η Ούνιξ, καθώς πέτυχε σπουδαία νίκη στο Κράσνονταρ επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν με 58-56.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με 20 πόντους ήταν μεν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, αλλά το κλειδί ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου που είχε 14 ριμπάουνρ, ανάμεσα στα οποία κι αυτό μετά την εκούσια χαμένη βολή του Μάλκολμ Ντιλέινι λίγο πριν το τέλος. Ο διεθνής φόργουορντ είχε 7 πόντους (1/2 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 33:26.

Ο Ντιλέινι είχε 18 πόντους για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που μετρά πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες στη VTB League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σίλβα: «Σημαντική νίκη παρά την εμφάνιση»


Σίλβα: «Σημαντική νίκη παρά την εμφάνιση»

Την… ουσία κρατά ο Μάρκο Σίλβα μετά το 1-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό, εστιάζοντας στην «προβληματική» εικόνα της ομάδας του, αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες για γκολ.

Δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα κρατά το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0) και την προέλαση στο πρωτάθλημα.

«Είναι μια σημαντική νίκη, μια ακόμα για εμάς στο πρωτάθλημα. Παρότι δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε, παρότι δεν βάλαμε την ένταση που θέλαμε, φτάσαμε στους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσαμε βέβαια να πετύχουμε περισσότερα γκολ, καθώς είχαμε δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες, είχαμε χαμένο πέναλτι. Είναι μια ακόμα νίκη και αυτό κρατάμε», είπε ο Πορτογάλος στην κάμερα της NOVA.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποδοκιμασίες στο Καραϊσκάκη!


Αποδοκιμασίες στο Καραϊσκάκη

Μερίδα του κόσμου αποδοκίμασε με το σφύριγμα της λήξης.

Με το σφύριγμα της λήξης στο Καραϊσκάκη από τον διαιτητή Παπαδόπουλο, από μερίδα του κόσμου ακούστηκαν αποδοκιμασίες.

Παρά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό που αγωνιζόταν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίχτες, η εικόνα της ομάδας ήταν κακή και ήρθε ως συνέχεια του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη δυσαρέσκεια του ο κόσμος την έδειξε και κατά τη διάρκεια του αγώνα σε λάθος πάσες, δείγμα του ότι εκτός από νίκες θέλει να βλέπει στο γήπεδο και καλές εμφανίσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Αντετοκούνμπο μιμείται τον Τζάστιν Μπίμπερ!! (video)


Ο Αντετοκούνμπο μιμείται τον Τζάστιν Μπίμπερ! (video)

Με αυτά που κάνει στο ΝΒΑ είμαστε διατεθειμένοι να συγχωρήσουμε τα πάντα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ακόμη και το γεγονός ότι μιμήθηκε τον Τζάστιν Μπίμπερ κάνοντας play back σε ένα τραγούδι του...

Μπορεί να κάνει όργια στο ΝΒΑ, με τελευταίο επίτευγμα το τριπλ-νταμπλ κόντρα στους Γουόριορς το αήττητο των οποίων έσπασαν, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν παύει να είναι ένα παιδί 21 ετών.

Και σαν τέτοιο, του συγχωρούμε τα πάντα. Ακόμη κι ότι-στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού μεταξύ συμπαικτών-κλήθηκε να κάνει lip singing σε ένα τραγούδι του Τζάστιν Μπίμπερ.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Με βαριά καρδιά!


Με βαριά καρδιά

Παρότι μαγκωμένος, συνεχίζει στον δρόμο προς τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός, αν και δεν ενθουσίασε, χάρη σε γκολ του Τσόρι επέκτεινε το απόλυτο, 1-0, με τον Παναιτωλικό, που έμεινε κακώς με 10 στο Καραϊσκάκη

Και ξανά προς τον τίτλο τραβά. Αφήνοντας πίσω του την ήττα από την Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκες την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη».

Υποδειγματική αμυντική λειτουργία για τους Αγρινιώτες, που όμως έμειναν κακώς με δέκα στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον Κυριακίδη, αλλά νωρίτερα προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Ιντέγε. Ο Τσόρι πριν οι δύο ομάδες μπουν στα αποδυτήρια έδωσε τη λύση, με σουτ έξω από την περιοχή (45+5).

Το πρόβλημα των «ερυθρόλευκων» στο δημιουργικό κομμάτι συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο, καθώς οι παίκτες του Μαντζουράκη δεν επηρεάστηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα. Έχασε πέναλτι ο σκόρερ των Πειραιωτών στο 55', έπειτα από ανατροπή του Καμπιάσο από τον Μάκο. Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων στο τέλος του ματς.

Το ματς:



Πέρασε σα… να μην έγινε το πρώτο 20λεπτο στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο και να οργανώσει την επιθετική του προσέγγιση απέναντι στην διπλή ζώνη άμυνας του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ σε δύο περιπτώσεις με τον Μιλιβόγεβιτς να απειλεί από στημένες φάσεις. Από την μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι ξεμύτιζαν μόνο όταν σιγούρευαν πως δεν θα απειληθούν στα μετόπισθεν και με ατομικές ενέργειες των Μύγα και Ουάρντα να προσπαθούν να αγχώσουν τον «άνετο» Ρομπέρτο.

inner

Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τους Αγρινιώτες να κερδίζουν κάποια μέτρα στο γήπεδο και να παίρνουν ανάσες στην άμυνα, που ακολουθούσε με χειρουργική ακρίβεια τις οδηγίες του Γιάννη Μαντζουράκη από την άκρη του πάγκου. Ενώ όλα έδειχναν πως θα πάνε οι δύο ομάδες με ηρεμία στα αποδυτήρια, η αποβολή του Κυριακίδη άναψε τα αίματα. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού βγήκε από την περιοχή, έδιωξε με το χέρι και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα, όμως νωρίτερα είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ιντέγε. Ο Ολυμπιακός και η κερκίδα «ξύπνησε» και η πίεση στα τελευταία λεπτά έφερε το γκολ του Τσόρι, με σουτ έξω από την περιοχή (45+5’).

Στην… τσίτα μπήκαν οι παίκτες του Σίλβα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. «Φορτσάτοι» από το γκολ στο φινάλε, οι Πειραιώτες θέλησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και η ευκαιρία τους δόθηκε, όμως ο Τσόρι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεφανάκο από την «άσπρη βούλα» στο 55ο λεπτό. Τα λεπτά περνούσαν και το αριθμητικό μειονέκτημα των φιλοξενούμενων δεν φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο.

inner

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε με τίποτα να διασπάσει την άμυνα του Στεφανάκου, που έβλεπε τους αμυντικούς του να «καθαρίζουν» κάθε υποψία ευκαιρίας μπροστά από την περιοχή του. Μάλιστα, η προσέγγιση του Παναιτωλικού στα τελευταία λεπτά εκνεύρισε και τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», που είδαν την ομάδα του Μαντζουράκη να κυνηγάει –παρότι ήταν με 10- την έκπληξη, ρισκάροντας αρκετά με την είσοδο του Καμαρά. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενοχλήθηκαν καθόλου στο αμυντικό κομμάτι και το τελευταίο σφύριγμα πρόσθεσε ακόμη ένα τρίποντο στην συγκομιδή τους.



Οι συνθέσεις:



Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντομίνγκες (73’ Πάρντο), Ντουρμάζ (73’ Σεμπά) και Ιντέγιε

Στον πάγκο: Καπίνο, Σιόβας, Φινμπόγκασον, Κασάμι, Σαλίνο

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κούσας, Μάκος, Μύγας, Κέβιν, Πάουλο, Χαντάκιας (45+3’ Στεφανάκος), Ρουσκουγιέδα, Ουαρντά, Βιγιαφάνες, Βασιλείου (70’ Κουτρομάνος)

Στον πάγκο: Καμαρά, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρομέρο, Ρουμπουλάκου, Μήλιος
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έτσι «καθαρίζει» η πρωταθλήτρια!


Έτσι «καθαρίζει» η πρωταθλήτρια

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε πολλά, όμως στο δεύτερο μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει και το κατάφερε η Σέλτικ που επιβλήθηκε 3-0 της Σεντ Τζόνστον και έμεινε ξεκάθαρα μόνη στην κορυφή της premiership.

Με αέρα… πρωταθλήτριας πέρασε η Σέλτικ απ’ την έδρα της Σεντ Τζόνστον, όπου επιβλήθηκε 3-0 στην 18η αγωνιστική της Premiership Σκωτίας.

Η Αμπερντίν είχε αρχίσει να πλησιάζει τους Κέλτες, όμως αυτοί άρχισαν να «καθαρίζουν» τα… χρωστούμενα και αυξάνουν ξανά την διαφορά, που αυτή τη στιγμή είναι στο +4 (με ένα παιχνίδι ακόμα να εκκρεμεί).

Η Σέλτικ –σε ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο- κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 35’ με τον Τσίφτσι, ενώ μπήκε πιο ορεξάτη στη συνέχεια. Ο Μπογάτα στο 49’ έκανε το 2-0, ενώ το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τσίφτσι στο 67’.

Αναλυτικά η 18η αγωνιστική

Σάββατο 12/12
Αμπερντίν-Χαρτς 1-0
(87’ Ρούνεϊ)

Νταντί Γιουν.-Πάρτικ 0-1
(51’ Ντουλάν)

Χάμιλτον-Ρος Κάουντι 1-3
(26’ Κουρτάι – 58’ Κουράν, 86’ Μάρντοχ, 90’ Μπόις)

Ινβερνές-Κιλμάρνοκ 2-1
(14’, 32’ Βίγκουρς – 87’ Κόνολι)

Μάδεργουελ-Νταντί 3-1
(6’ ΜακΝτόναλντ, 32’ Μουλτ, 90+1’ Πίρσον – 68’ Χάρκινς)

Κυριακή 13/12
Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ 0-3
(35’, 67’ Τσίφτσι, 49’ Μπογάτα)

Η επόμενη (19η) αγωνιστική:
Σάββατο 19/12
Σέλτικ-Μάδεργουελ (17.00)
Νταντί-Χάμιλτον
Ινβερνές-Νταντί Γιουν
Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν
Πάτρικ Θιστλ-Ρος Κάουντι
Σεντ Τζόνστον-Χαρτς
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην αποστολή, αλλά δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Μάρκοβιτς!


Στην αποστολή, αλλά δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Μάρκοβιτς

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Νίκολα Μάρκοβιτς στην εξ αναβολής αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα (17:30). Ο πάουερ φόργουορντ του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά ακολούθησε την αποστολή με προοπτική κυρίως να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα αναχωρήσουν από την πρωτεύουσα για τη Λιθουανία.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Τέπιτς, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Χάτσερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ευχαριστώ της ΠΑΕ Πανιώνιος στον κόσμο!


Ευχαριστώ της ΠΑΕ Πανιώνιος στον κόσμο

Η θερμή και χωρίς ακρότητες συμπαράσταση των φίλων του Πανιωνίου στην ομάδα τους στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ ανάγκασε την ΠΑΕ να εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο της ομάδας.

Θερμές ευχαριστίες στους φιλάθλους της ομάδας εκφράζει η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της για τη στάση τους στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ (1-1).

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον φίλαθλο κόσμο, με ιδιαίτερα μνεία στους οργανωμένους οπαδούς για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, αλλά και για την συνολικά άψογη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η στήριξη στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και το γεγονός ότι προστατεύτηκε η έδρα μας, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, είναι κάτι για το οποίο μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι
», αναφέρει η ανακοίνωση.

Απίθανα γκολ σε αγώνα beach soccer!! (video)


Απίθανα γκολ σε αγώνα beach soccer (video)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-2 της Αλ Αχλί σε αγώνα beach soccer και στον αγώνα σημειώθηκαν απίστευτα γκολ.

Ψαλιδάκια, γυριστά, σουτάρες, ακόμη και γκολ από τερματοφύλακα…

Από όλα είχε το μενού στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αλ Αχλί με 3-2 σε αγώνα beach soccer.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν γλιτώνει τη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός!!


Δεν γλιτώνει τη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης θα είναι ο αγώνας Κυπέλλου του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό, καθώς το γήπεδο του Περιστερίου δεν είναι διαθέσιμο.

Στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας για το Κύπελλο ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη.

Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είδε αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να ζητήσουν να γίνει το ματς στο γήπεδο του Περιστερίου, που έχουν δηλώσει σαν δεύτερη έδρα. Ωστόσο από πλευράς Ατρομήτου ενημερώθηκαν πως εξαιτίας της σποράς στο χορτάρι λόγω του χειμώνα, δεν ήταν δυνατή η χρησιμοποίηση του γηπέδου.

Έτσι αναπόφευκτα το ματς θα γίνει στη Ριζούπολη, όπως ενημερώθηκαν από τον Απόλλωνα τόσο η ΕΠΟ, όσο και ο Ολυμπιακός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ραντεβού με Ρίβερ η Χιροσίμα!! (video)

Η Χιροσίμα συνέτριψε 3-0 τη Μαζέμπε και θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ραντεβού με Ρίβερ η Χιροσίμα (video)Η έδρα… μίλησε και η Χιροσίμα επικράτησε άνετα της Μαζέμπε με 3-0 κλείνοντας θέση στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Οι Ιάπωνες οικοδεσπότες δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στους πρωταθλητές Κονγκό και κατόχους του αφρικανικού Champions League.

Ο Τσουκάσα στο 44’, ο Καζουχίκο στο 56’ και ο Τακούμα στο 78’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης των γηπεδούχων.

Στον άλλο ημιτελικό, την Πέμπτη, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθεί με εκείνη της Ασίας, Γκουανγκζού, που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας με 2-1 την Αμέρικα του Μεξικού.




*Πηγή: sport-fm.gr*

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το πανηγύρι της σπείρας φτάνει στο τέλος του»


ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το πανηγύρι της σπείρας φτάνει στο τέλος του»

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ κατά της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα κάνοντας λόγο για «σημαδεμένη τράπουλα» και καυτηριάζοντας τη στάση της Nova. «Ραντεβού σε 10 μήνες», αναφέρει με νόημα η ΠΑΕ.

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο αποδίδοντάς τη στην «εγκληματική οργάνωση». Οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν με νόημα πως «…Το πανηγύρι της ανομίας τους φτάνει στο τέλος του» και κάνουν λόγο για «ραντεβού σε δέκα μήνες», υπονοώντας προφανώς τις εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016, τη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Παράλληλα η «Ένωση» εκφράζει παράπονα για τη στάση της Nova και τα όσα αναφέρθηκαν στη μετάδοση του αγώνα της Νέας Σμύρνης, αλλά και σε εκπομπή που ακολούθησε.

Η ανακοίνωση:


«Ραντεβού σε δέκα μήνες

Γνωρίζουμε καλά ότι με ανακοινώσεις δεν διαλύονται οι εγκληματικές οργανώσεις. Άλλωστε στην ΑΕΚ δεν αρμόζει ο ρόλος της διαμαρτυρίας, αλλά της πρωτοβουλίας. Ραντεβού, λοιπόν, σε δέκα μήνες προκειμένου το ποδόσφαιρό μας να σταματήσει να αηδιάζει όσους το αγαπούν και συνειδητά απέχουν ολοένα και περισσότερο από ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Γνωρίζουμε πολύ καλά και το ποιόν και το ρόλο και τα κριτήρια των ανθρώπων, που αναδεικνύουν και επιλέγουν διαιτητές νομίζοντας ότι θα κάνουν εσαεί το δικό τους παιχνίδι. Η ανοχή, όμως, έχει προ πολλού εξαντληθεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα φύγει από τα χέρια τους και από τη σπείρα που το διαφεντεύει και θα επιστρέψει στον Έλληνα φίλαθλο.

Συγχαίρουμε τον δημοσιογράφο της Nova, κ. Αντώνη Καρπετόπουλο, που, όπως και στη Λεωφόρο γνώριζε πριν από τον διαιτητή ότι το ντέρμπι δεν θα διεξαχθεί, έτσι και χθες το βράδυ είχε την πληροφόρηση πριν από τον Πανιώνιο ότι θα βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία. Το θράσος τους, πλέον, να παρουσιάζουν τα θύματα ως θύτες προσβάλλει τη νοημοσύνη και των δικών τους οπαδών. Τα «έγκυρα» sms της άθλιας προπαγάνδας τους προκαλούν την ίδια σιχαμάρα και αποστροφή όσο και οι εμπνευστές τους. Όπως και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Nova, που επιβάλλονται στους δημοσιογράφους με την αυστηρή οριοθέτηση για το πού και πότε επιτρέπεται να παίρνουν θέση.

Το πανηγύρι της ανομίας φτάνει στο τέλος του…
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Χαρίση στη Λιβαδειά!


Με Χαρίση στη Λιβαδειά

Έτοιμος για το ματς με τον Λεβαδειακό είναι ο Χάρης Χαρίσης, που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Λιβαδειά. Δεν πρόλαβε ο Μιγκέλ Βίτορ, τέσσερις ακόμα απουσίες για τον Τούντορ.

Με τον Χάρη Χαρίση κανονικά στην αποστολή αλλά χωρίς τους Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κόστα και Γλύκο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Χαρίσης ακολούθησε κανονικά τις τελευταίες προπονήσεις και κρίθηκε έτοιμος για το ματς, αντίθετα με τον Βίτορ που ανέβασε στροφές, όμως δεν πρόλαβε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή:
Όλσεν , Μελίσσα , Μαλεζά , Σκόνδρα , Τζαβέλλα , Κωνσταντινίδη , Λέοβατς, Κάτσε , Σάμπο , Τζιόλη , Αντόνις , Τσίμιροτ , Χαρίση , Πέλκα , Μακ ,Μυστακίδη , Ροντρίγκες , Αθανασιάδη , Μπερμπάτοφ .
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παίρνει Τζαουάρα ο Απόλλων Πάτρας!


Παίρνει Τζαουάρα ο Απόλλων Πάτρας

Ο Καράμο Τζαουάρα αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ντέγιαν Τσουπ στο ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών.

Μια ακόμη προσθήκη παίκτη θα υπάρξει στον Απόλλωνα Πατρών, καθώς ο Ντέγιαν Τσουπ πρόκειται να αντικατασταθεί από τον Καράμο Τζαουάρα.

Ο 24χρονος νορβηγικής υπηκοότητας φόργουορντ (2,03μ.) βρίσκεται ήδη στην Πάτρα. Αποφοίτησε την προηγούμενη σεζόν από το North Carolina Central με 7,6 πόντους και 6,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην τελευταία του χρονιά, ενώ άρχισε τη σεζόν στη ρουμανική Κλουζ έχοντας 5,2 πόντους και 3,1 ριμπάουντ ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φιλικό και προβλήματα για ΑΕΚ!


Φιλικό και προβλήματα για ΑΕΚ

«Εσωτερικό» φιλικό έγινε την Κυριακή για την ΑΕΚ, δίχως όμως να λείπουν τα προβλήματα για τον Ντράγκαν Σάκοτα. Προβλήματα με Χέρστον και Μαυροειδή.

Η ΑΕΚ κορυφώνει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Νεπτούνας και την Κυριακή έγινε εσωτερικό φιλικό, στο οποίο όμως δεν συμμετείχαν ο Μαλίκ Χέρστον (ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα) και ο Δημήτρης Μαυροειδής (ίωση).

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου επικράτησε 70-65 της ομάδας του Αλεξάνταρ Μάτοβιτς σε αγώνα 30 λεπτών, που έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισαν οι Ντούσαν Σάκοτα και Ντι Τζέι Κούπερ με 20 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Διαιτητές της «αναμέτρησης» ήταν οι Ανδρικόπουλος και Θεονάς.

Κίτρινοι (Μάτοβιτς): Σάκοτα 20, Άτιτς 7, Μωραΐτης, Άρμστεντ 4, Κούπερ 17, Καλαμπόκης 8, Σαρικόπουλος 9.

Μαύροι (Μανωλόπουλος): Κατσίβελης 5, Μαυροκεφαλίδης 14, Παπαντωνίου 14, Κάρτερ 14, Μιλόσεβιτς 9, Σκραμπ 14, Καμαριανός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Γαλλικά» σε άπταιστα… ελληνικά από Σταφυλίδη στο Europa League!! (video)


«Γαλλικά» σε άπταιστα… ελληνικά από Σταφυλίδη στο Europa League (video)

Το ελληνικό αίμα «βράζει». Ο Κώστας Σταφυλίδης το απέδειξε βρίζοντας σε άπταιστα… ελληνικά στον αγώνα της Άουγκσμπουργκ με την Παρτιζάν.

Η Άουγκσμπουργκ κυνηγούσε ένα ακόμη γκολ στο Βελιγράδι για να περάσει (αντί της Παρτιζάν) στους «32» του Europa League.

Ο Κώστας Σταφυλίδης είχε νεύρα και δεν τα έκρυψε. Η κάμερα έπιασε τον αριστερό μπακ της γερμανικής ομάδας, που είχε συμβολή στη νίκη-πρόκριση της ομάδας του με 3-1, να λέει «γαλλικά» στα… ελληνικά.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο… μικροσκόπιο του Βενγκέρ ο Λούκας!!


Στο… μικροσκόπιο του Βενγκέρ ο Λούκας!

Την περίπτωση του Λούκας Πέρεθ που είχε περάσει και από τον ΠΑΟΚ φέρεται να παρακολουθεί η Άρσεναλ, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Εξαιρετική είναι η φετινή σεζόν για τον Λούκας Πέρεθ.

Ο Ισπανός χαφ, αφού πρώτα βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στα πλέι οφ του Europa League με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό στην Ισπανία με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ήδη σε 15 αγώνες ο 27χρονος άσος έχει πετύχει 11 γκολ και όπως είναι φυσικό οι επιδόσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, άνθρωπος της Άρσεναλ βρέθηκε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπου εκείνος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε άλλο ένα σε συμπαίκτη του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απάντησε στην κριτική του Μπάρκλεϊ ο Καρμέλο!


Απάντησε στην κριτική του Μπάρκλεϊ ο Καρμέλο

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είχε αμφισβήτησε τα ηγετικά προσόντα του Καρμέλο ο Άντονι και ο σταρ των Νικς δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση.

«Ο Καρμέλο Άντονι πρέπει να γίνει καλύτερος ηγέτης για την ομάδα του», είχε δηλώσει προ ημερών από τη θέση του αναλυτή ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ και ο σταρ των Νικς ενοχλήθηκε.

«Δεν ξέρω πώς να γίνω καλύτερος ηγέτης από ό,τι κάνω μέχρι τώρα. Ο καθένας έχει τη δική του ερμηνεία. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πώς μπορείς να πεις για κάποιον ότι δεν είναι ηγέτης, όταν δεν είσαι κοντά του και δεν τον γνωρίζεις. Ο Μπάρκλεϊ δεν ξέρει τίποτα για μένα εκτός από το να με βλέπει στο παρκέ για λίγα λεπτά του αγώνα. Μπορεί, λοιπόν, από αυτό να κρίνει ότι πρέπει να είμαι καλύτερος ηγέτης;», απάντησε ο «Μέλο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον Ζιλμπέρτο!


Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον Ζιλμπέρτο

Τον Ζιλμπέρτο για την προσφορά του στην ομάδα ευχαρίστησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση. «Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή», τονίζει.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη είδηση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο άσο για την προσφορά του στην ομάδα την τριετία 2008/2011 και τον χαρακτήρισε «μέλος της οικογένειας» του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

«Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του και ο Παναθηναϊκός οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτή την τεράστια φυσιογνωμία που τίμησε τη φανέλα του Συλλόγου μας από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του ημέρα στην Ελλάδα.

Ο Ζιλμπέρτο αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μια κορυφαία προσωπικότητα, έναν αληθινό ηγέτη, ο οποίος κέρδισε τον σεβασμό φίλων αλλά και αντιπάλων.

Ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2008 ως βασικό στέλεχος και εκ των αρχηγών της εθνικής Βραζιλίας μετά από πολυετή διαδρομή στην Άρσεναλ, παίζοντας στο πλέον υψηλό επίπεδο και έχοντας πανηγυρίσει ουκ ολίγους τίτλους.

Με την τριετή παρουσία του στον Παναθηναϊκό -με απολογισμό 119 εμφανίσεις, τρία γκολ και ένα νταμπλ το 2010- προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα και βοήθησε για να γραφτούν σημαντικές σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου, εντός αλλά κι εκτός συνόρων.

Για εμάς, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοιχτή γι’ αυτόν» .

Έτσι έσπασε την κατάρα ο Ολυμπιακός!! (video)


Έτσι έσπασε την κατάρα ο Ολυμπιακός (video)

Πέντε ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις στο «Μπομπλάν» μετρούσε ο Ολυμπιακός από τη Λιμόζ. Η κατάρα έλαβε τέλος την Πέμπτη. Θυμηθείτε πώς οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με 76-67 από το θρυλικό γήπεδο.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Από ταινίες πορνό στη διοίκηση ομάδας!! (pics)


Από ταινίες πορνό στη διοίκηση ομάδας (pics)

Η Σάρα Τομάσι έγινε γνωστή ως η κοπέλα του Μπαλοτέλι, ενώ είχε σχέση και με τον Ροναλντίνιο. Στο παρελθόν όμως έχει παίξει σε ταινίες πορνό και τώρα θα μπει στη διοίκηση μίας ιταλικής ομάδας.

Ως το σούπερ σέξι κορίτσι της ιταλικής τηλεόρασης έγινε γνωστή πρώτα στην Ιταλία η Σάρα Τομάσι, την οποία ο υπόλοιπος κόσμος την έμαθε ως την σύντροφο του Μάριο Μπαλοτέλι και στη συνέχεια ότι έβγαινε με τον Ροναλντίνιο.

Η μελαχρινή καλλονή συμμετείχε πριν από χρόνια σε ταινίες πορνό και τώρα μία ομάδα λίγο έξω από τη Ρώμη την προσέλαβε στη διοίκηση του συλλόγου.

Φυσικά οι λόγοι είναι διαφημιστικοί, ώστε η ομάδα να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, όπως δήλωσε και ο Ρομέο Ντι Αμόρε της ομάδας του Αγίου Βενέδικτου.

Δείτε φωτογραφίες της Σάρα

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*