Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Μισογεμάτο ή μισοάδειο…!


Μισογεμάτο ή μισοάδειο…

Ανάμεικτα συναισθήματα για την ΑΕΚ από το 1-1 με τον Πανιώνιο. Ικανοποίηση για την αντίδραση, όχι όμως και την απόδοση της ομάδας. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία Στυλιαρά. Ουδέν θέμα με Τζεμπούρ.

Το νικηφόρο σερί τριών αγώνων της ΑΕΚ σταμάτησε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (1-1) με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα στις τάξεις της ομάδας για την εικόνα της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν καλά στο ματς, αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα και διάρκεια, βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ χωρίς ο αντίπαλος να μπει στην περιοχή τους, ισοφάρισαν και πάνω που έδειχναν να έχουν τον έλεγχο και καλές πιθανότητες για την ανατροπή, ήρθε η αποβολή του Άρθο με αποτέλεσμα να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο και να μείνουν με την ισοπαλία.

Στις τάξεις της «Ένωσης» δεν υπάρχει ικανοποίηση τόσο για την απόδοση της ομάδας, όσο για την αντίδρασή της στο προβάδισμα του αντιπάλου, ενώ τα παράπονα για τη διαιτησία είναι πολλά. Στην ΑΕΚ φωνάζουν για πέναλτι που δεν δόθηκε σε καθαρή ανατροπή του Γιόχανσον στο 0-0, την ακύρωση του γκολ του Αραβίδη στις καθυστερήσεις, ενώ θεωρούν πως και η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Άρθο ήταν υπερβολική.

Ουδέν θέμα με το ξέσπασμα του Τζεμπούρ

Η εικόνα του Ράφικ Τζεμπούρ να κλωτσά ό,τι έβρισκε μπροστά του πηγαίνοντας στον πάγκο μετά την αντικατάστασή του στο 85’ ερμηνεύτηκε από πολλούς ως δυσαρέσκεια του Αλγερινού προς τον προπονητή του. Ωστόσο από τους ανθρώπους του πάγκο της ΑΕΚ έγινε σαφές πως ο «τρομοκράτης» ξέσπασε έτσι για τη διαιτησία, καθώς φορτώθηκε από νωρίς με κίτρινη κάρτα και θεωρεί πως ο διαιτητής τον είχε βάλει στο μάτι. Οι σχέσεις του με τον Πογέτ είναι πολύ καλές, αν και η εικόνα ενός παίκτη (με το παρελθόν του Τζεμπούρ σε πειθαρχικά παραπτώματα) να ξεσπά έτσι στον πάγκο δεν βοηθά σε τίποτα.

Προβλήματα εν όψει Λάρισας

Ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή και από τη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λάρισα, την ερχόμενη Πέμπτη (19:30) για το Κύπελλο, εφόσον αυτός διεξαχθεί λόγω της απεργίας ΠΣΑΠ. Η «Ένωση» έχει ήδη προκριθεί, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία για να τερματίσει και πρώτη στο γκρουπ. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Άρθο μετά την αποβολή του, ενώ τη Δευτέρα θα φανεί η κατάσταση των Γιόχανσον και Μάνταλου, που αποχώρησαν με διαστρέμματα και δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: