Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ο Κετσπάγια θέλει εκδίκηση!!

Ο Μιχάλης Τσόχος εξηγεί το γιατί ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να πάρει... εκδίκηση με την Εθνική Γεωργίας!
Ο Κετσπάγια θέλει εκδίκηση!
Επισήμως θα πει ότι είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα που απλώς θέλει να το κερδίσει.
Ανεπισήμως ο Τιμούρ μας τη φυλάει για τον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό και ζει και αναπνέει για το ματς της Τρίτης…
Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο Τιμούρ Κετσπάγια ακούει Ελλάδα και δεν έχει καθόλου ευχάριστες αναμνήσεις. Ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε από τον Ολυμπιακό είναι για τον Τιμούρ… πηγή εκδίκησης, αφού ακόμη και σήμερα δεν έχει χωνέψει τι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι.
Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το χρεώνει στον ελληνικό Τύπο και τους δημοσιογράφους οι οποίοι θεωρεί ότι του έκαναν πόλεμο. Τα έχει γενικά, όμως, με το ελληνικό ποδόσφαιρο και με το γεγονός ότι δεν τον σεβάστηκε, όπως ο ίδιος πιστεύει και κυρίως δεν σεβάστηκε το πέρασμα του από την Ελλάδα ως παίκτης.
Ο Κετσπάγια -ένας φύσει φιλόδοξος άνθρωπος- πήρε την απόφαση μετά τις πολύ μεγάλες επιτυχίες με την Ανόρθωση στην Κύπρο, να παίξει το χαρτί του Ολυμπιακού ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα άνοιγε ο δρόμος για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Βλέπε προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Νιούκαστλ. Για κάποιο λόγο λοιπόν μας θεωρεί (τους Ελληνες) υπεύθυνους που δεν έγινε αυτή η διαδρομή γιατί δεν του επιτρέψαμε να δείξει πράγματα στον Ολυμπιακό.
Όπως αντιλαμβάνεστε όλο αυτό είναι μία υπερβολή στο μυαλό του Κετσπάγια. Προσέξτε: Όχι ότι δεν αδικήθηκε, όχι ότι δεν πήρε την ευκαιρία που άξιζε. Το ότι έφυγε, όμως, οφειλόταν κυρίως στη δική του λάθος επιλογή. Πριν ακόμη αναλάβει τον Ολυμπιακό, γνώριζε ότι καλώς ή κακώς η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας δεν τον ήθελε και τον περίμενε στη γωνία.
Από την παρουσίαση κιόλας, οι πάντες την είχαν πέσει στον Κόκκαλη για την επιλογή του Γεωργιανού τεχνικού. Ο ίδιος όμως πίστεψε ότι με τη δουλειά του θα κέρδιζε και τον κόσμο της ομάδας. Ξέχασε μία λεπτομέρεια. Ότι μία (όχι δύο) στραβή σε ένα ματς να συνέβαινε, ήταν αρκετή για να ζητήσει ο κόσμος το κεφάλι του στο πιάτο.
Ανεξάρτητα πάντως από το τι έγινε τότε, ο Τιμούρ δεν μας το έχει συγχωρήσει. Και τώρα είναι έτοιμος να δείξει στο ελληνικό κοινό γενικότερα πόσο λάθος τον είχαμε εκτιμήσει τότε. Θέλει να μας κόψει το δρόμο για το Euro, όπως πιστεύει ότι κάναμε εμείς με την καριέρα του. Μην γελιέστε λοιπόν. Ο Τιμούρ θα λυσσάξει για να μας νικήσει, θα εμφανίσει στο χόρτο 11 καμικάζι που θα βρουν κίνητρο από το πουθενά. Δεν χρειάζεται καμία Κροατία να τους πριμοδοτήσει, από μόνοι τους το περιμένουν καιρό αυτό το ματς στη Γεωργία -και ο Κετσπάγια ήταν ο πρώτος που πανηγύρισε την περασμένη Παρασκευή τη νίκη της Ελλάδας με την Κροατία. Ετσι, έχει νόημα γι’ αυτόν το ματς της Τρίτης.
Ο Τιμούρ καλώς ή κακώς ψάχνει την εκδίκηση του και δεν το κρύβει από κανέναν γνωστό του αυτό. Με όποιο μιλά και εμπιστεύεται τις τελευταίες μέρες, μία κουβέντα λέει: «Τώρα θα μάθουν στην Ελλάδα αν είμαι καλός προπονητής ή όχι»…
Πηγή: sport-fm.gr

"Έμαθα πολλά στην Ελλάδα"

Ξεχωριστό "σχολείο” στην καριέρα του χαρακτηρίζει τη θητεία του στα ελληνικά γήπεδα ο Ριβάλντο μιλώντας στην "Marca.
"Έμαθα πολλά στην Ελλάδα"
Ο 39χρονος Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην καριέρα του στα γήπεδα της Ευρώπης και στάθηκε ιδιαίτερα στο πέρασμά του από την Ελλάδα .
Τι έχει αλλάξει στον σημερινό Ριβάλντο από εκείνον που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα ήταν η ερώτηση. “Ελάχιστα πράγματα θα έλεγα. Κυρίως έχω αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία . Στην Μπαρτσελόνα ήμουν παιδί. Στην συνέχεια πήγα σε πολλά μέρη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα έμαθα πολλά πράγματα για το άθλημα που με βοήθησαν να εξελιχθώ” είπε χαρακτηριστικά.
Από την συνέντευξη δεν μπορούσε να λείψει η σύγκριση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ αλλά και τους Γκουαρδιόλα , Μουρίνιο . “Η Μπαρτσελονα είναι ένα βήμα μπροστά από τη Ρεάλ ωστόσο και οι δυο ομάδες έχουν σπουδαίους προπονητές” υποστήριξε ο Βραζιλιάνος ενώ χαρακτήρισε την σημερινή ομάδα της Μπαρτσελόνα , ως μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών.
Πηγή: contra.gr

"Aυτά τα πράγματα δεν θα τα έγραφε ούτε πρωτοετής της νομικής!!

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Ρόδου με την οποία επιτίθεται κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League/Football League 2.
"Aυτά τα πράγματα δεν θα τα έγραφε ούτε πρωτοετής της νομικής!
Σε αυτήν τονίζεται πως ενώ ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση για την απόφαση υποβιβασμού τους, δεν έχουν πάρει ακόμη το σκεπτικό, ενώ τονίζουν πως το αντίστοιχο για την Παναχαϊκή «δεν θα το έγραφε ούτε πρωτοετής της νομικής»!
Η ανακοίνωση:
«Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ώρα 20:00, και...παραλίγο να μας κάνετε να ξεχάσουμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε ''σκληρά'', αμείλικτα και άδικα την ομάδα μας!
Κι αυτό διότι όταν τιμωρείται μια ομάδα...συνηθίζεται η ποινή να ''συνοδεύεται'' κι από ένα σκεπτικό! Το οποίο δεν έχουμε πάρει ακόμη στα χέρια μας για να το μελετήσουμε, αφού σκοπεύουμε να υποβάλλουμε αύριο και την έφεσή μας.
Πάντως...μεταξύ μας, μιας και δεν είχαμε το δικό μας σκεπτικό, μελετήσαμε ξανά και ξανά αυτό που αφορά στην απόφαση του υποβιβασμού της Παναχαϊκής. Και ξέρετε τι συμπεράναμε; Ότι αυτά τα πράγματα δεν θα τα έγραφε ούτε πρωτοετής της νομικής!
Να υποθέσουμε ότι το σκεπτικό της ποινής του Διαγόρα το δώσατε να το γράψουν σε...μαθητές λυκείων-υποψήφιους νομικών σχολών;

Μην...μας ξεχάσετε! Αν έχετε την... ευγενή καλοσύνη να εκδώσετε σήμερα κιόλας και το δικό μας σκεπτικό διότι εδώ παίζεται ''κορώνα γράμματα'' το μέλλον μιας ομάδας που (πιθανόν να είσαστε ανιστόρητοι και να μη γνωρίζετε ότι) μετράει 105 χρόνια ιστορίας και είναι βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών ως ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος για το ήθος και την προσφορά του στον αθλητισμό και την πατρίδα.
Κύριοι δικαστές δεν είμαστε υπήκοοι της Τουρκίας, αλλά Έλληνες πολίτες της ακριτικής Ρόδου. Είναι φασιστικό και αηδιαστικό να μας ταυτίζεται (χωρίς ίχνος στοιχείων) με άνομες εγκληματικές πράξεις.
Σας ευχαριστούμε και συγνώμη για την ενόχληση...».

Πηγή: sport-fm.gr

Γυναίκες..Γιατί πάνε πάντα 2-2 στην τουαλέτα;

Γιατί άραγε... Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος. Ας τις δούμε λοιπόν…
Γυναίκες..Γιατί πάνε πάντα 2-2 στην τουαλέτα;
Θεωρία συνωμοσίας 1η:
Mια ακραία εκδοχή που ίσως δεν έχεις σκεφτεί και αποκαλύπτει πολλά για τη γυναικεία ψυχολογία. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν την ανάγκη τους η αλλιώς “τσισάκια”. Και κάπου εκεί είναι που χρειάζεται η φίλη-bodyguard. Mην κοροϊδευόμαστε σε πολλά club τυχαίνει οι τουαλέτες να μην κλειδώνουν η να έχει χαλάσει το πόμολο. Όταν μάλιστα οι τουαλέτες ανδρών και γυναικών είναι μαζί καταλαβαίνουμε ότι δημιουργούνται πολύ ευχάριστες καταστάσεις…εεεεε προβλήματα ήθελα αν πω!
Θεωρία συνωμοσίας 2η:
Θεωρούμε πως η υποψήφια ,ως γνήσια γυναίκα υποκινουμένη από τις ανασφάλειες σχετικά με την εμφάνισή της, θα χρησιμοποιήσει την τουαλέτα για καλλωπισμό ( lak στο μαλλί που κάτσιασε, καθάρισμα της μάσκαρας, προσθήκη κραγιόν για χείλη ελκυστικά κ.α) Σε αυτή την περίπτωση η φίλη χρειάζεται για να κάνει σχόλια όπως «θεά είσαι φιλενάδα», «κούκλα», «τέλεια», «τρέλα η σκιά σου», «όχι καλέ δεν μουντζουρώθηκες» και άλλες τέτοιες γυναικείες μ…ες που θα της φτιάξουν τη διάθεση.
Θεωρία συνωμοσίας 3η:
Και τώρα ας μπούμε στα άδυτα της γυναικείας ψυχολογίας. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ…
Θέλει να σχολιάσει! Για τον γκόμενο δίπλα, για την τσούλα απέναντι που θέλει να της τον φάει, για τον μαλάκα που την έστησε και ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο, για το καλτσόν που την κόβει, για τις γόβες που θα ήθελε να είχε… Μόνη της θα μιλάει η άλλη? Κρατιέται όσο μπορεί όμως επειδή θα σκάσει θα πάρει τη φίλη της από το χεράκι (θα τη σύρει με το ζόρι αν το παίξει δύσκολη) και τρέχοντας θα την οδηγήσει στην τουαλέτα για «μπλα-μπλα». Στην τουαλέτα που η φωνή της μπορεί να ακουστεί, που δεν θα χρειάζεται να ξελαρυγγίζεται, που δεν θα στήνει αυτί η άλλη η αχώνευτη (όλα θέλει να τα μαθαίνει η κουτσομπόλα), και γενικά μπορεί να “θάψει” με την ησυχία της.
Θεωρία συνωμοσίας 4η:
H πιο ρεαλιστική από όλες τις εκδοχές. Δυο κοπέλες κοιτάζονται, χαμογελάει η μια στην άλλη, ξανακοιτάζονται και σηκώνονται να πάνε μαζί στην τουαλέτα. Στη συνέχεια μπαίνουν μέσα κλειδώνουν. Φιλιούνται, η μια βγάζει το φόρεμα της άλλης… σοβαρέψου. Πολλές τσόντες δεν έχεις δει;
ΠΗΓΗ: frappedoupoli.blogspot.com

Μεγάλη... εβδομάδα για Αστέρα!!

Την Δευτέρα (10/10) εκπνέει η προθεσμία του Αστέρα Tρίπολης για την κατάθεση υπομνημάτων, ενώ την Τετάρτη αναμένεται η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων.
Μεγάλη... εβδομάδα για Αστέρα
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την αθώωση του Αστέρα, όμως μέχρι να βγει η απόφαση η αβεβαιότητα θα επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας της Τρίπολης.
Μοιραία το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς μπορεί να υπάρχουν προπονήσεις όμως άπαντες ανησυχούν για την όλη κατάσταση. Ο Οράσιο Γκονσάλβες προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του στους παίκτες του και το τι έχει καταφέρει εάν στις 22 Οκτωβρίου αντιμετωπίσει την Ξάνθη.
Πηγή: sport-fm.gr

"Βάλτε πιο φτηνό εισιτήριο"!

Η πτώση στην κίνηση των εισιτηρίων στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ είναι ενδεικτική της γενικότερης οικονομικής κατάστασης της χώρας. Και είναι και απόλυτα δικαιολογημένη, εδώ που τα λέμε...
"Βάλτε πιο φτηνό εισιτήριο"!
Σε όλους τους τομείς έχει πέσει "ψαλίδι", αλλά ειδικότερα στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη κοροϊδία να δίνεις 20 και 30 ευρώ για να δεις το άθλιο θέαμα σε γήπεδα με ελάχιστες ανέσεις.
Ο κόσμος το φωνάζει στα ραδιόφωνα, στα φόρουμ, όπου μπορεί. "Βάλτε πιο φτηνά τα εισιτήρια". Δεν υπάρχει χρήμα για μια οικογένεια να πάει στο γήπεδο την Κυριακή το απόγευμα. Τα 80 ή 120 ευρώ που πρέπει να ξοδέψει ένας οικογενειάρχης για να πάει με τα παιδιά του στο γήπεδο, είναι τεράστιο ποσό τη σήμερον ημέρα.
Να τα έδινε για να δει τον Ρούνεϊ, τον Ντρογκμπά και τον Φαν Πέρσι στο "Όλντ Τράφορντ", το "Στάμφορντ Μπριτζ" και το "Έμιρεϊτς", να πάει στα κομμάτια, αν φυσικά είχε την οικονομική δυνατότητα. Εδώ, όμως, στο Ελλάντα, μιλάμε για θέαμα και ανέσεις για τα οποία θα έπρεπε οι φίλαθλοι ...όχι να πληρώνουν, αλλά να πληρώνονται για να πάνε να τα παρακολουθήσουν!

πηγή: sportdog.gr

Τον... "έκραξαν", αλλά τον κρατάνε!!

«Κωλοτούμπα» της Κροατικής Ομοσπονδίας, αφού μετά το... κράξιμο, αναγκάστηκε να τονίσει πως κρατά τον Σλάβεν Μπίλιτς για το ματς με τη Λετονία την Τρίτη. Οι Κροάτες ρίχνουν το φταίξιμο στους παίκτες και αυτοί στηρίζουν τον προπονητής τους.
Τον... "έκραξαν", αλλά τον κρατάνε!
Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής η Ομοσπονδία της Κροατίας να μην ήθελε να βάλει... ούτε στο αεροπλάνο τον Σλάβεν Μπίλιτς και να τόνιζε πως έχει ήδη... απολυθεί, ωστόσο μετά το «κράξιμο» από ανθρώπους του ποδοσφαίρου της χώρας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βλάτκο Μάρκοβιτς έκανε... κωλοτούμπα.
Σε συνάντηση που έγινε, αποφασίστηκε πως ο Μπίλιτς θα κοουτσάρει το ματς με την Λετονία το βράδυ της Τρίτης, ενώ πιθανότατα δεν θα αλλάξουν και στα πλέι οφ. Άνθρωποι του ποδοσφαίρου... αποδοκίμασαν τη στάση της Ομοσπονδίας που είχε ήδη φέρει στην ομάδα τον Κράνιτσαρ, ενώ και οι παίκτες της ομάδας εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Μπίλιτς.
Πηγή: gazzetta.gr

"Ας αγοράσουμε ένα ελληνικό νησί"

Προκλητική πρόταση να αγοράσει η Λιθουανία ελληνικό νησί και να το μετατρέψει σε τουριστικό θέρετρο κατέθεσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της χώρας, Arturas Zuokas. Μέχρι και 7 εκατ. ευρώ είναι αρκετά δηλώνει στους Λιθουανούς επιχειρηματίες που τυχόν ενδιαφέρονται.
"Ας αγοράσουμε ένα ελληνικό νησί"
Ο δήμαρχος του Βίλνιους προέτρεψε τη Παρασκευή, σύμφωνα με το Emirates247.com, τους Λιθουανούς επιχειρηματίες να αγοράσουν ένα ελληνικό νησί δίνοντας έως και 7 εκατ. ευρώ (9,3 εκατ δολάρια), με σκοπό να το μετατρέψουν σε τουριστικό θέρετρο που θα ελκύει επισκέπτες από τη Βαλτική.
"Όταν το ελληνικό νησί περάσει υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της Λιθουανίας, θα είναι ένα υπέροχο μέρος για τους Λιθουανούς και όχι μόνο, ενώ θα αποτελεί και μια παγκόσμια διαφήμιση για τη Λιθουανία", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ο 43χρονος, συνέχισε τις προκλητικές του δηλώσεις λέγοντας πως το τουριστικό θέρετρο θα διαθέτει σπα, μουσεία και θέατρα, καθώς επίσης και την οικία του Λιθουανού πρέσβη στην Ελλάδα.
Ωστόσο, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Zuokas θεωρούν τουλάχιστον γελοίες τις δηλώσεις του. "Το Βίλνιους είναι βυθισμένο στο χρέος. Ο δήμαρχός του αντί να ενδιαφέρεται για τους πολίτες της πρωτεύουσας της Λιθουανίας επιχειρεί να τραβήξει την προσοχή", δηλώνει ο συντηρητικός Vidas Urbonavicius.
Οι προκλητικές δηλώσεις του έρχονται λίγες μέρες αφότου βραβεύτηκε με το εναλλακτικό Νόμπελ Ειρήνης, επειδή αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα του πάρκινγκ, ισοπεδώνοντας ένα πολυτελές όχημα παρκαρισμένο παράνομα, με ένα τεθωρακισμένο όχημα.
ΠΗΓΗ: news247.gr

Άντε και καλό χειμώνα...!!

Η φθινοπωρινή κακοκαιρία ήδη έχει ξεκινήσει από τα δυτικά της χώρας και θα πλήξει ολόκληρη τη χώρα.
Άντε και καλό χειμώνα...
Βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Πτώση της θερμοκρασίας έως 11 βαθμούς.

Κρίσιμο ραντεβού "Ζαγόρ" με Βρύζα!!

Τις επόμενες ώρες θα τα πουν οι Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Ζήση Βρύζα προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο στα διοικητικά, μετά την επιθυμία του Σαχπατζίδη για διοίκηση πέντε έως επτά ατόμων.
Κρίσιμο ραντεβού "Ζαγόρ" με Βρύζα
Κρίσιμη συνάντηση για το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχουν σήμερα Κυριακή οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας. Το ραντεβού των δύο ανδρών κλείστηκε μετά το μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους φίλους του «δικεφάλου» στα Τέμπη και σίγουρα αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις.
Πρόθεση να ξεκαθαριστεί το τοπίο καθώς ο Γιώργος Σαχπατζίδης είχε αναφέρει στον Θοδωρή Ζαγοράκη πως επιθυμία του αν όλα πάνε καλά και μπει στην ΠΑΕ, είναι το Δ.Σ να έχει από πέντε ως επτά άτομα.
Πηγή: gazzetta.gr

Ισπανικές "σειρήνες" για "Τόρο", Αβραάμ και Σωκράτη!!

Τις περιπτώσεις των Βασίλη Τοροσίδη. Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εξετάζουν πολύ σοβαρά στην Σεβίλλη.
Ισπανικές "σειρήνες" για "Τόρο", Αβραάμ και Σωκράτη!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο στενός συνεργάτης του Μόντσι Ροντρίγκες στην ομάδα της Ανδαλουσίας, Βίκτορ Ορτα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και είχε στραμμένη την προσοχή του στους δύο διεθνείς αμυντικούς του Ολυμπιακού, αλλά και τον διεθνή στόπερ της Τζένοα, που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Βέρντερ Βρέμης.
Οι τρεις παραπάνω παίκτες, που αποτελούν βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας στην πορεία προς την πρόκριση για την τελική φάση του ευρωπαίκού πρωταθλήματος του 2012, είχαν προταθεί στην Σεβίλλη και έχουν μπει στη λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών από τη διοίκηση της άλλοτε κατόχου του Κυπέλλου UEFA.
Ο Τοροσίδης μπορεί να στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού αποχώρησε τραυματίας με τη λήξη του πρώτου μέρους, ωστόσο, τόσο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα πρέπει να άφησαν αρκετά ικανοποιημένο τον σκάουτερ της ομάδας της Ανδαλουσίας αφού είχαν πολύ καλή απόδοση.
Πηγή: gazzetta.gr

Κεραυνός χτύπησε αστυνομικό τμήμα στο Μεσολόγγι!!

Στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου έπεσε κεραυνός και συγκεκριμένα την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας. Διάβασε τι είπε ο αστυνομικός υπηρεσίας.
Κεραυνός χτύπησε αστυνομικό τμήμα στο Μεσολόγγι
Προβλήματα από τον κεραυνό στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου υπέστησαν οι τηλεπικοινωνίες, αλλά και ο ασύρματος σε περιπολικά.
Το κύμα κακοκαιρίας πέρασε από το Μεσολόγγι και ένας δυνατός κεραυνός "χτύπησε" την αστυνομική διεύθυνση Αιτωλίας, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το thebest.gr o αστυνομικός υπηρεσίας γλίτωσε από θαύμα και δήλωσε πως είδε μια μεγάλη λάμψη και άκουσε έναν πολύ δυνατό θόρυβο.

Βλάβη υπέστησαν οι τηλεπικοινωνίες αλλά και ο ασύρματος επικοινωνίας με τα περιπολικά!
ΠΗΓΗ: deltiokairou.gr

«Αγοράζω την Ελλάδα με την πιστωτική μου»!

Ο σταρ του NBA, Τρέισι ΜακΓκρέιντι, βρέθηκε προσφάτως για διακοπές στην Ελλάδα κι ένας «ακόλουθός» του στο Twitter τον ρώτησε πώς τα πέρασε κι αν χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα του.
«Αγοράζω την Ελλάδα με την πιστωτική μου»!
Ο δις πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ δεν έχασε την ευκαιρία κι ειρωνεύτηκε την κατάσταση στην Ελλάδα.
«Θα μπορούσα να αγοράσω την Ελλάδα με την πιστωτική κάρτα μου» ήταν η απάντηση του 32χρονου!
Πηγή: gazzetta.gr

Αργούν οι ανανεώσεις, προηγούνται άλλα...!!

Ο ΠΑΟΚ εδώ και μία εβδομάδα δεν έχει διοίκηση και αυτό είναι κάτι που σύντομα θα ξεκαθαρίσει κι όταν αυτό συμβεί, τότε θα ξεκινήσουν οι επαφές για να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες.
Αργούν οι ανανεώσεις, προηγούνται άλλα...
Πρώτη εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει είναι αυτή της απόκτησης του Γιώργου Κατσικά ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ περιμένει να ολοκληρωθεί η υπόθεση της προσφυγής του και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο 21χρονός κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, δεν μπορεί να προπονηθεί ακόμη με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι ένα θέμα το οποίο δεν οφείλεται καθαρά στην έλλειψη διοίκησης, αφού υπάρχει και η προσφυγή του.
Από εκεί και πέρα, το θέμα επέκτασης της συνεργασίας με τον Άντρε Βιεϊρίνια, ήταν να συζητηθεί μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, κάτι που δεν συνέβη τελικά λόγω των διοικητικών εκκρεμοτήτων. Μόλις οι ζυμώσεις ολοκληρωθούν, μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης θα είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, όμως τώρα είναι η ώρα για αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά με μικρότερη πίεση, ανήκει και η περίπτωση του Στέλιο Μαλεζά, με τον διεθνή στόπερ να ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ επίσης το καλοκαίρι του 2013, αλλά να κάθεται να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για επέκταση μέχρι το τέλος της σεζόν.
Τέλος, ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να μιλήσει και με τον Σωτήρη Μπαλάφα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η περίπτωση του Αρτινού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, σίγουρα έχει κερδίσει πόντους, σίγουρα έχει μόνο συμπάθειες μέσα στην ομάδα και μετά την δημιουργία της νέας διοίκησης θα φανεί το κατά πόσο θα ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.gr

Αποθεώθηκε στις Σέρρες ο Τσιώλης!!

Ο Σάκης Τσιώλης το μεσημέρι της Κυριακής, βρέθηκε στην πόλη των Σερρών όπου παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ των τοπικών Ικάρων με τον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Αφορμή ήταν ο γιος ενός οικογενειακού του φίλου που αγωνίζεται στην ομάδα του Ηρακλείου.
Αποθεώθηκε στις Σέρρες ο Τσιώλης
Ο τεχνικός του Άρη έγινε αντικείμενο λατρείας από τους φιλάθλους οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του στις κερκίδες, δεν έχασαν την ευκαιρία να τον προσεγγίσουν, να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο τεχνικός των κιτρίνων ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, δεν αρνήθηκε σε κανέναν, δείγμα της απλότητας και της ευγένειας που τον διακρίνει.
Πηγή: novasports.gr

«Δεν παίζω εκεί τέννις! Έχω... υψοφοβία...» (ΦΩΤΟ)

Το υψηλότερο γήπεδο τέννις στον κόσμο βρίσκεται στο Ντουμπάι. Και όταν μιλάμε για... υψηλότερο εννοούμε ότι βρίσκεται 210 μέτρα πάνω από το έδαφος σε... κρεμαστό μπαλκόνι ξενοδοχείου.
«Δεν παίζω εκεί τέννις! Έχω... υψοφοβία...» (ΦΩΤΟ)
Ο λόγος για το Bujr Al Arab που είναι και το μοναδικό ξενοδοχείο 7 αστέρων. Δείτε τις εικόνες και το βίντεο:















"Θύμα" του Ρομανόφ και ο Ζούρος;

Η Ζαλγκίρις Κάουνας του Ηλία Ζούρου γνώρισε χθες την ήττα με 86-78 από την Αστάνα στο Καζακστάν και σήμερα λιθουανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σκέψεις του προέδρου της ομάδας, Βλάντιμιρ Ρομανόφ, για αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού.
"Θύμα" του Ρομανόφ και ο Ζούρος;
Μπορεί κάποιοι να απορούν καθώς η χρονιά βρίσκεται στο ξεκίνημά της, αλλά ο ιδιόρρυθμος Βλάντιμιρ Ρομανόφ αλλάζει τους προπονητές... σαν τα πουκάμισα και όπως λένε στη Λιθουανία «δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει προπονητή ακόμη και έπειτα από μια εβδομάδα συνεργασίας».
Το μόνο που απομένει πλέον είναι να δούμε εάν ισχύει το ρητό «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και για την περίπτωση του 45χρονου τεχνικού. Πάντως όπως αναφέρει η lrytas.lt, οι άνθρωποι της διοίκησης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με την εικόνα της ομάδας του Κάουνας και σκέφτονται να απολύσουν τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος.
Πηγή: gazzetta.gr

Σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών με λεφτά της ΕΥΔΑΠ!!

Η εταιρεία ύδρευσης γλιτώνει χιλιάδες εργαζόμενους από την πληρωμή διδάκτρων για ξένες γλώσσες. Ο εργαζόμενος μάλιστα θα εισπράξει τη δαπάνη για φροντιστήρια, προσαυξημένη κατά 45%.

Σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών με λεφτά της ΕΥΔΑΠ
Μαθήματα ξένων γλωσσών με επιδότηση "απολαμβάνουν" οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ. Η εταιρεία ύδρευσης καλύπτει τα έξοδα φροντιστηρίου για την εκμάθηση ξένων γλωσσών τόσο για τους ίδιους όσο και για τα παιδιά τους. Ετσι, οι γονείς απαλλάσσονται από το βάρος αλλά και το άγχος της πληρωμής των διδάκτρων.
Πρόκειται για βοήθημα που προβλέπεται από τις συλλογικές συμβάσεις και απαλλάσσει χιλιάδες υπαλλήλους από το βάρος της πληρωμής διδάκτρων εδώ και πολλά χρόνια.
Αν και δεν είναι γνωστός ο συνολικός αριθμός όσων κάνουν χρήση του μέτρου, εκτιμάται ότι η παροχή αφορά χιλιάδες εργαζόμενους που έχουν εύλογα σπεύσει να την αξιοποιήσουν.
Η ΕΥΔΑΠ θεωρεί ότι είναι μια κοινωνική παροχή, ενώ από πλευράς των εργαζομένων υπογραμμίζεται ότι προβλέπεται στις συλλογικές συμβάσεις και έχει δοθεί ως αντιστάθμισμα αντί αυξήσεων.
Δεν είναι γνωστό, πάντως, τι ισχύει για τους εργαζόμενους που δεν έχουν παιδιά ή δεν μαθαίνουν οι ίδιοι ξένες γλώσσες καθώς δεν αξιοποιούν αυτήν τη δυνατότητα έναντι αυξήσεων που δεν δόθηκαν.
Το θέμα των προνομίων εργαζομένων σε ΔΕΚΟ επανέρχεται σε μια εποχή που το κράτος αναζητεί εσπευσμένα, έως 17 Οκτωβρίου, τεχνικούς και νομικούς συμβούλους για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ. Ανάλογοι προβληματισμοί όμως για τα κεκτημένα των εργαζομένων υπάρχουν και σε άλλες ΔΕΚΟ, όπως στη ΔΕΗ.
Στην ΕΥΔΑΠ η κάλυψη διδάκτρων για ξένες γλώσσες ισχύει επί πολλά χρόνια και συνεχίζεται φέτος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 22 Αυγούστου 2011 και αναφέρεται στο τρέχον εκπαιδευτικό έτος, η παροχή ισχύει για όλο το προσωπικό: "... και κατά το σχολικό έτος 2011-2012 η Εταιρεία αναλαμβάνει τη δαπάνη των διδάκτρων για την εκμάθηση Ξένων Γλωσσών απο τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους".
Απαιτείται βεβαίως να προσκομίσουν στην Υπηρεσία Προσωπικού τις αποδείξεις και υπεύθυνη δήλωση από τη σχολή ξένων γλωσσών όπου θα αναφέρεται η γλώσσα, η τάξη, η διάρκεια της φοίτησης, η μηνιαία και η ετήσια δαπάνη της κάθε ξένης γλώσσας κλπ.
Για το θέμα αυτό, το Γραφείο Τύπου της ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι: "αποτελεί μια ελάχιστη κοινωνική παροχή προς τους εργαζομένους η οποία προβλέπεται από τη συλλογική σύμβαση. Οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί μειώσεις μισθών κατά 10%, συν τις περικοπές επιδομάτων, αδείας, Χριστουγέννων, χωρίς να αποτελούν δημόσιο τομέα".
Επίσης, πηγές από την εταιρεία συμπληρώνουν ότι η ΕΥΔΑΠ είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, ότι το Δημόσιο της οφείλει 500 εκατ. ευρώ και υποστηρίζουν ότι "δίνει μέρισμα στο Δημόσιο και δεν είναι χρηματοδοτούμενη". Υπενθυμίζεται ότι το Ελληνικό Δημόσιο ελέγχει το 61,03% της εταιρείας, η Αγροτική Τραπεζα 10,04%, νομικά πρόσωπα 19,72% και το ευρύ επενδυτικό κοινό 9,21%.
Από πλευράς των εργαζομένων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Δημούδης λέει στο "Εθνος της Κυριακής" ότι "η χρηματική κάλύψη των μαθημάτων προβλέπεται από τις συλλογικές συμβάσεις. Στο παρελθόν, αντί για αυξήσεις στο προσωπικό, είχαν ενταχθεί τα χρήματα για εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσω των Συλλογικών Συμβάσεων. Προβλέπεται εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι πρόσθετη παροχή του αέρα".
Ιδιαίτερη εντύπωση στην ανακοίνωση προκαλεί μία παράγραφος, καθώς σύμφωνα με τη διατύπωση ο εργαζόμενος θα εισπράξει ολόκληρο το ποσό που κατέβαλε, προσαυξημένο κατα 45%!
Δικαιολογητικά
"Μετά την προσκόμιση των δικαιολογητικών η Εταιρεία θα καταβάλει στους εργαζόμενους τη δαπάνη των διδάκτρων προσαυξημένη κατα 45% σε οκτώ ισόποσες δόσεις", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
"Η προσαύξηση είναι ο φόρος που παρακρατείται", εξηγεί ο κ. Δημούδης. "Τα χρήματα αυτά μπαίνουν μέσα στη μισθοδοσία και η προσαύξηση γίνεται ώστε τελικά να προσεγγίζεται το ποσό που έχει καταβληθεί".
Δηλαδή, εν τέλει, οι εργαζόμενοι καλύπτονται για το 95% του ποσού που κατέβαλαν, ενώ έχει καλυφθεί και ο επιπλέον φόρος που προκύπτει και παρακρατείται από την αύξηση των απολαβών.
ΠΗΓΗ: news247.gr

Εθνική Απογείωση (ΦΩΤΟ)

To “Kουρκούτι” περνά το δικό του μήνυμα για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία.
Εθνική Απογείωση (ΦΩΤΟ)
Καιρό είχαμε να χαρούμε για κάτι ως λαός. Είχαμε μάθει στη μιζέρια, την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, τον βιασμό της προσωπικότητάς μας, την κοροϊδία και την ψευτιά, σε βαθμό που ίσως πρώτη φορά να ζει αυτό το χιλιοβασανισμένο Έθνος. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πρώτη προτεραιότητα στη ζωή, κάθε άλλο… Είναι μια δευτερεύουσα ασχολία που σκοπό έχει να ομορφαίνει τη ζωή μας, να γεμίζει ευχάριστα τις ελεύθερές μας ώρες και να μας επιτρέπει να ξεφεύγουμε όσο χρειάζεται, πριν χρειαστεί να ξαναπροσγειωθούμε στην πραγματικότητα.
Η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε άλλες 2 ημέρες. Θα ήθελα όμως προσωπικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά που μου θύμισαν πως η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούν να πολεμήσουν και να βγουν νικητές! Κάτι που θα χρειαστεί ίσως πολύ σύντομα και πέραν του ποδοσφαίρου, όχι για να προκριθούμε σε κάποιο Euro, αλλά για τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας…
ΠΗΓΗ: sport24.gr

"Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη..."

Δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι για το μέλλον του ο Φαν Πέρσι.
"Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη..."
"Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά που κάνουμε στο σύλλογο. Ανάμεσα στη νίκη και την ήττα υπάρχει μία λεπτή γραμμή, όπως στο παιχνίδι μας με την Τότεναμ. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεται κανένας. Δεν πρόκειται να κάνω δηλώσεις για το μέλλον μου, όχι τώρα ούτε στο εγγύς μέλλον", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ολλανδού επιθετικού για να συμπληρώσει:
"Βρίσκομαι στην Άρσεναλ οκτώ χρόνια και αυτό είναι απίστευτο στις μέρες μας. Γι’ αυτό φέρομαι έτσι. Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον μου. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος είναι έξαλλος, αλλά εγώ είμαι αφοσιωμένος στην Άρσεναλ για τώρα. Το μέλλον μου είναι προσωπικό μου θέμα και όταν υπάρξουν εξελίξεις θα τις μάθει ο κόσμος".

Ο Τσιώλης έστειλε και...πήρε "μηνύματα"

Φαίνεται ότι ο Σάκης Τσιώλης αλλάζει πρόσωπα και πλάνο στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Άρη.
Ο Τσιώλης έστειλε και...πήρε "μηνύματα"
Το σαββατιάτικο φιλικό με την Κ-20 αποδείχθηκε, τελικά, αρκετά χρήσιμο από πολλές απόψεις. Δεν ήταν μόνο η επάνοδος του Ντάνιελ Τσέζαρεκ μετά τον τραυματισμό του, ή οι ευκαιρίες που πήραν οι νεοαποκτηθέντες να εγκλιματιστούν περισσότερο στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Σάκης Τσιώλης έστειλε τα «μηνύματά» του στα αποδυτήρια και δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές. Και τομές, αν χρειαστεί.
Για παράδειγμα, ο πρώτος που θα πληρώσει το «μάρμαρο» του άσχημου ξεκινήματος φαίνεται ότι θα είναι ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος χάνει τη θέση του στην εντεκάδα, δικαιολογημένα αφού είναι σκιά του καλού του εαυτού. Και ο Αρης δεν μπορεί να τον περιμένει, όπως δεν μπορεί να περιμένει κανέναν παίκτη του άλλο. Ο Χαβιέ Ουμπίντες θα εκτοπίσει τον Νέτο από το αρχικό σχήμα και η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός φαντάζει πιο ορθολογική λύση για τη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.
Επειτα, ο Παπαζαχαρίας χρειάζεται χρόνο ακόμη για να βρει το ρυθμό του, μετά την πολύμηνη απουσία του και χάνει τη θέση του στο δεξιό άκρο της άμυνας. Αυτό μαρτυρά η χρησιμοποίηση του Μανόλη Παπαστεριανού στη θέση του δεξιού μπακ και μάλλον σ’ αυτήν την λύση θα καταλήξει ο Τσιώλης ενόψει Εργοτέλη. Η χρησιμοποίηση του Ακόστα στην αριστερή πτέρυγα λύνει το πρόβλημα που δημιουργεί η τιμωρία του Καστίγιο, αλλά ο Μεξικανός δεν θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για τη θέση του στην εντεκάδα, πλέον. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το πώς θα τα πάει ο Ακόστα στο Παγκρήτιο, αλλά του δίνεται μία καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει.
Στα πολύ ευχάριστα για τον Τσιώλη για τη συνέχεια είναι ότι μπορεί, επιτέλους, να υπολογίζει και στους δύο φορ της ομάδας. Τον Τσέζαρεκ και τον Γιάκομπ. Η παρουσία των δύο φορ αυξάνει τον ανταγωνισμό και του δίνει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει είτε και τους δύο σε σχήμα 4-4-2 όταν το απαιτούν οι περιστάσεις, είτε τον πιο φορμαρισμένο όταν θα παίζει με έναν φορ. Επειτα, ο Τσιώλης περιμένει το φορμάρισμα των Βράνιες, Πρίττα, δύο παικτών που υπολογίζει ιδιαίτερα από εδώ και πέρα, αφού προσανατολίζεται σε αλλαγή του συστήματος.
Ο 53χρονος τεχνικός δεν έστειλε μόνο τα δικά του μηνύματα. Πήρε κιόλας το «μήνυμα» της ομάδας από τα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής. Ο,τι δηλαδή, δεν «προχωράει» το 4-4-2 σε ρόμβο με έναν ανασταλτικό μέσο, αλλά χρειάζονται δύο «κόφτες». Στο προχθεσινό «διπλό» με την Κ-20 έπαιξε για μεγάλο διάστημα με 4-2-3-1, κάτι που σημαίνει ότι θα διαφοροποιήσει το πλάνο του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πηγή: allaboutaris.com

Στο 60% το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους!!

Σύμφωνα με Γερμανούς διαπραγματευτές.
Στο 60% το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους
Λίγες ώρες απομένουν για την αναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί στο Βερολίνο και Γερμανοί διαπραγματευτές δήλωσαν σήμερα στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι τα κράτη μέλη της ευρωζώνης εξετάζουν ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους έως και 60%.
Πηγές προσκείμενες στη γερμανική κυβέρνηση δήλωσαν ωστόσο ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ληφθεί μια τελική απόφαση όσον αφορά την έκταση του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους.
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι δεν θα ληφθεί καμία απόφαση έως ότου ολοκληρωθεί η έκθεση για την κατάσταση των δημοσιονομικών της Ελλάδας από το κλιμάκιο της τρόικας.
Πηγή: newsbeast.gr

Η γκολάρα του Σταθάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φιλικό Ξάνθη  - Δόξα Δράμας 3-3, ο Σταύρος Σταθάκης των γηπεδούχων πέτυχε ένα φανταστικό γκολ!
Η γκολάρα του Σταθάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το βίντεο έστειλε στο sportdog.gr ένας φίλος του Γ.Γ!

Ο ...κανονικός Γεωργιάδης!!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πέτυχε το πρώτο του γκολ (έστω και ανεπίσημο) με τον ΠΑΟΚ, εναντίον της Αναγέννησης Επανομής και έδειξε ότι ανεβαίνει και αυτός.
Ο ...κανονικός Γεωργιάδης
Ο 24χρονος, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει από τον Πανσερραϊκό, από το ξεκίνημα της σεζόν, έχει πάρει ευκαιρίες από τον Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος υπολογίζει πολύ στο ταλέντο και τις δυνατότητες του.
Στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν στο Καζάν, είχε κάνει το πρώτο "ώριμο" αγώνα του και μάλιστα είχε και την ασίστ στο γκολ του Αθανασιάδη. Στο "Γ. Καραϊσκάκης", παραλίγο να κάνει το 2-2 στο τέλος του αγώνα, ενώ χθες με την Επανομή, όποτε έπαιρνε τη μπάλα από δεξιά, δημιουργούσε πρόβλημα και μάλιστα το γκολ που πέτυχε ήταν εκπληκτικό, περνώντας όλη την άμυνα.
Μάλιστα, ο Μπόλονι για ένα διάστημα τον χρησιμοποίησε και στην κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας ότι δεν αποκλείεται σε καταστάσεις ανάγκης να τον δούμε και εκεί σε κάποιο παιχνίδι.
Το θετικό όλων είναι ότι ο Γεωργιάδης, δείχνει ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που του ζητάει ο προπονητής του τακτικά και σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει μπορεί να γίνει εξαιρετική λύση. Και για την εθνική Ελλάδας, φυσικά, που έχει πρόβλημα στους ακραίους μεσοεπιθετικούς...
Πηγή: paok24.com

Η εγγύηση στην άμυνα και η αναγνώρισή του!!

O Στέλιος Μαλεζάς που κατάφερε στην αρχή της φετινής σεζόν να κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και να κληθεί στην εθνική.
Η εγγύηση στην άμυνα και η αναγνώρισή του
Οι προοπτικές για τον Στέλιο Μαλεζά δεν ήταν καλές τη φετινή χρονιά. Έχοντας ως δεδομένο την παρουσία του Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας, ο νεαρός αμυντικός ήταν... τρίτος στη σειρά για να γίνει ο παρτενέρ του. Σήμερα, πάντως, ο Μαλεζάς φαντάζει πιο σίγουρος στην ενδεκάδα ακόμα και από τον Χιλιανό.
Στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ υπήρξε και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα ήταν πολύ δυνατός στον αέρα και θα "κούμπωνε" καλά με τον αξεπέραστο με την μπάλα κάτω Κοντρέρας. Οι υποψήφιοι να έρθουν στην Τούμπα ήταν πολλοί. Ντουγκλάο, Σανκαρέ αλλά και αμυντικοί που γνώριζε καλά ο Λάσλο Μπόλονι από τη θητεία του στο Σαμπιονά.
Μάλιστα τα σενάρια για κεντρικό αμυντικό παρέμεναν "ζωντανά" ακόμα και όταν μετά από περιπέτειες ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Τσιρίλο. Τελικά παίκτης δεν αποκτήθηκε και αρχικά ο Ιταλός είχε το προβάδισμα για τη θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού. Όπως και έγινε μέχρι που τραυματίστηκε ο Ιταλός ενώ παράλληλα ο Κοντρέρας ήταν φανερά επηρεασμένος και ανέτοιμος λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα.
Αναγκαστικά, λοιπόν, ο Μαλεζάς πήρε χρόνο συμμετοχής και κατάφερε με τη μαγκιά του να "κερδίσει" τον Λάσλο Μπόλονι. Ο Μαλεζάς έκανε εξαιρετικά παιχνίδια όντας πολύ πιο σταθερός στην απόδοσή του ακόμα και από τον Κοντρέρας και η εμπιστοσύνη του Ρουμάνου τον έκανε μόνιμο στη βασική ενδεκάδα. Υπήρχε, όμως και συνέχεια. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται πλέον και λογικά να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του ενώ και ο Φερνάντο Σάντος τον υπολογίζει στην εθνική ομάδα παρότι αγωνίζεται σε μια θέση όπου υπάρχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών. Άλλωστε το Σάββατο τον κάλεσε για τον αγώνα με τη Γεωργία.
Πλέον το στοίχημα για τον Στέλιο Μαλεζά είναι καινούριο. Η παρουσία του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ να συνδυαστεί με ακόμα καλύτερη απόδοση και αν γίνεται στο τέλος της σεζόν πέραν από το να πετύχει τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, να πάρει και μια θέση στην αποστολή για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Και το αξίζει βάσει της τωρινής του απόδοσης.
Τα φετινά παιχνίδια του Στέλιου Μαλεζά
02/10/11 Πρωτ. Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1
29/09/11 UCUP Ρουμπίν Καζάν - ΠΑΟΚ 2-2
25/09/11 Πρωτ. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-0
18/09/11 Πρωτ. Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2
15/09/11 UCUP ΠΑΟΚ - Τότεναμ 0-0
10/09/11 Πρωτ. Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 2-1
28/08/11 Πρωτ. ΠΑΟΚ - Σκόντα Ξάνθη 1-0
25/08/11 UCUP Κάρπατι Λβιβ - ΠΑΟΚ 1-1
18/08/11 UCUP ΠΑΟΚ - Κάρπατι Λβιβ 2-0
04/08/11 UCUP ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα 3-0
28/07/11 UCUP Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 0-2
Πηγή: olapaok.gr

"Καλύτερος παίκτης απ' ότι κλόουν!"

Μεγάλα κέφια και όρεξη για πειράγματα είχε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην επίσημη φωτογράφιση της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
"Καλύτερος παίκτης απ' ότι κλόουν!"
Πάντως, ο προπονητής του Έλληνα σέντερ, Ντέιβιντ Μπλατ θεώρησε πως δεν έχει και πολύ... χιούμορ, τονίζοντας ότι "είναι καλύτερος παίκτης απ' ό,τι κλόουν!".
Τον "Σόφο" υπερασπίστηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς: "Ξέρει πως δεν πρέπει να τα βάλει μαζί μου, γιατί τον...έχω. Κανείς δεν πρέπει τον... φοβάται επειδή είναι θηριώδης, γιατί πρόκειται για τον καλύτερο άνθρωπο. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας και σπουδαίος φίλος. Μερικές φορές θέλει να περάσει το μήνυμα, όπως πειράζοντας τον Πνίνι και τον Οχαγιόν, αλλά έχει μεγάλη καρδιά και χαίρομαι που τον βλέπω χαρούμενο κι ότι περνάει καλά".

Ο Πέκοβιτς έκανε εμετό στη γραμματεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκολα Πέκοβιτς κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Παρτίζαν έκανε εμετό στο τραπέζι της γραμματείας! Δείτε το βίντεο.
Ο Πέκοβιτς έκανε εμετό στη γραμματεία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού προφανώς είχε στοματικές διαταραχές από κάτι που έφαγε πριν το παιχνίδι.


πηγή: sportdog.gr   (κλικ πάνω στη εικόνα)

"Διάκριση στο Κύπελλο και 6η θέση"

Τo μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Καρακατσάνης αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους που έχουν θέσει οι "κυανόλευκοι", ενώ τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
"Διάκριση στο Κύπελλο και 6η θέση"
Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου:
Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στις πέντε πρώτες αγωνιστικές: «Ασφαλώς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί η ομάδα παραμένει αήττητη έχοντας δώσει τρία παιχνίδι εκτός έδρας και δύο εντός εκ των οποίων το ένα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι η βαθμολογική μας θέση αποδίδει δικαιοσύνη γιατί σε όλα τα παιχνίδια είχαμε καλύτερη απόδοση από τον αντίπαλο μας με εξαίρεση εκείνο της Τρίπολης με τον Αστέρα, όπου από τύχη πήραμε ένα βαθμό. Από την άλλη πλευρά όμως στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στη Κρήτη θα μπορούσαμε να είχε καθαρίσει» από το α' ημίχρονο και τελικά το «πληρώσαμε» μένοντας στην ισοπαλία».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η ομάδα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί τώρα το πρόγραμμα των τριών επόμενων αγωνιστικών για να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας καθώς θα παίξουμε εκτός έδρας με την Κέρκυρα και ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο. Ασφαλώς κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, εκτιμώ όμως ότι ο Ατρόμητος είναι ικανός για μεγάλα πράγματα και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει».
Για τους στόχους που μπορεί να θέσει ο Ατρόμητος στη φετινή περίοδο: «Ξεκάθαρα μπορώ να σας πω ότι ένα πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα ή εξάδα και η διάκριση στο κύπελλο Ελλάδας αποτελούν ρεαλιστικούς στόχους. Δεν πρέπει όμως να είμαστε υπερφύαλοι. Φέτος έγινε μεγάλη ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό και έχουμε μια νέα ομάδα που στηρίζεται επί το πλείστον σε Έλληνες παίκτες κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς και τότε πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα και στους δύο στόχους».
Για τη συνέχεια στην «οργάνωση» που χαρακτηρίζει με μια λέξη τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια: «Η οργάνωση αποτελεί το βασικό συστατικό για την εκτόξευση του Ατρόμητου. Ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου εντός κι εκτός του γηπέδου είναι υποδειγματικός και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποδώσει καρπούς. Το εγγυάται η παρουσία του προέδρου μας κυρίου Γιώργου Σπανού και των ανθρώπων που έχουν επιφορτιστεί το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το οργανωτικό».
Για την συμπαράσταση των φιλάθλων του Περιστερίου το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ: «Εκτιμώ ότι φέτος θα έχουμε περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά. Ήδη στο ματς με τον Παναιτωλικό υπήρχε εκπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος του Περιστερίου έχει δεθεί ακόμη περισσότερο με την ομάδα κι επιπλέον αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς. Βρίσκομαι επί σειρά ετών κοντά στην ομάδα και νομίζω ότι διανύουμε πραγματικά μια εποχή που πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Ο Ατρόμητος διαθέτει μεγάλη δυναμική και ο κόσμος αποτελεί τη μεγάλη του δύναμη».
Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι κι εξακολουθεί να περνάει δύσκολες στιγμές. Εμείς είμαστε ένα σωματείο που ξέρει τι θα πει «υγεία» και στηρίζουμε την πρόοδό μας αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις. Οι φίλαθλοι μας το αναγνωρίζουν αλλά περισσότερο χαίρομαι που οι φίλαθλοι άλλων ομάδων από όλη την Ελλάδα λένε τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο και αυτό είναι πολύ σημαντικό κέρδος για εμάς».

Σκέψου να μην τον πίστευαν κιόλας...!!

Σε μόνιμη ...ναφθαλίνη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Πετρόπουλος, αν και πολλοί πίστεψαν πως φέτος (μετά και την αποχώρηση του Σισέ) θα έπαιρνε πολλές ευκαιρίες.
Σκέψου να μην τον πίστευαν κιόλας...
Ο Έλληνας φορ βλέπει συνεχώς την πλάτη των Τοτσέ και Ρούντολφ, ακόμα και τώρα που ο Φερέιρα σκέφτεται να καθιερώσει το 4-4-2 στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας φορ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, είναι προβληματισμένος και δεν το κρύβει.
Τα προηγούμενα δύο χρόνια, άλλωστε, έκανε υπομονή καθώς μπροστά του υπήρχε ο κίλερ Τζιμπρίλ Σισέ. Τώρα που βλέπει τον Τοτσέ και τον Ρούντολφ να αγωνίζονται και ο ίδιος να κάθεται στον πάγκο, η απογοήτευσή του μεγαλώνει.
Και η αλήθεια είναι πως χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης από τον Φερέιρα, αφού μπορεί να του δώσει λύσεις. Αρκεί να χρησιμοποιηθεί. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι μέσα στον Παναθηναϊκό που πιστεύουν στην αξία του και σε κάθε ευκαιρία το επισημαίνουν.

πηγή: sportdog.gr