Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Βάλτε πιο φτηνό εισιτήριο"!

Η πτώση στην κίνηση των εισιτηρίων στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ είναι ενδεικτική της γενικότερης οικονομικής κατάστασης της χώρας. Και είναι και απόλυτα δικαιολογημένη, εδώ που τα λέμε...
"Βάλτε πιο φτηνό εισιτήριο"!
Σε όλους τους τομείς έχει πέσει "ψαλίδι", αλλά ειδικότερα στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη κοροϊδία να δίνεις 20 και 30 ευρώ για να δεις το άθλιο θέαμα σε γήπεδα με ελάχιστες ανέσεις.
Ο κόσμος το φωνάζει στα ραδιόφωνα, στα φόρουμ, όπου μπορεί. "Βάλτε πιο φτηνά τα εισιτήρια". Δεν υπάρχει χρήμα για μια οικογένεια να πάει στο γήπεδο την Κυριακή το απόγευμα. Τα 80 ή 120 ευρώ που πρέπει να ξοδέψει ένας οικογενειάρχης για να πάει με τα παιδιά του στο γήπεδο, είναι τεράστιο ποσό τη σήμερον ημέρα.
Να τα έδινε για να δει τον Ρούνεϊ, τον Ντρογκμπά και τον Φαν Πέρσι στο "Όλντ Τράφορντ", το "Στάμφορντ Μπριτζ" και το "Έμιρεϊτς", να πάει στα κομμάτια, αν φυσικά είχε την οικονομική δυνατότητα. Εδώ, όμως, στο Ελλάντα, μιλάμε για θέαμα και ανέσεις για τα οποία θα έπρεπε οι φίλαθλοι ...όχι να πληρώνουν, αλλά να πληρώνονται για να πάνε να τα παρακολουθήσουν!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: