Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Αδέρφια ζείτε"

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ για 12η χρονιά τέλεσε το μνημόσυνο στη μνήμη των έξι παιδιών που έφυγαν πρόωρα από την ζωή σε τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο μνημείο.
"Αδέρφια ζείτε"
Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/10) στα Τέμπη ώστε με την παρουσία του να τιμήσει την μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ που έχασαν την ζωή τους γυρνώντας από εκδρομή από το ΟΑΚΑ το 1999. Σύσσωμος ο σύλλογος (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Σ.) καθώς και πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο μνημόσυνο, αρκετή ώρα πριν την έναρξη του οποίου βρισκόταν στο σχετικό μνημείο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ από την νυν διοίκηση παρευρέθηκε και ο Ζήσης Βρύζας.
Παρών από την απερχόμενη διοίκηση ήταν ο αντιπρόεδρος αυτής, Γιώργος Μιχαηλίδης, τα μέλη της, Μηλιωρίδης, Χατζόπουλος, Φαρλαλής και Ποικιλίδης. Από τους βετεράνους, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι, ήταν οι Πέλλιος, Μπορμπόκης και Κουκίδης, από τον Α.Σ. οι Παπαδόπουλος (Δημοκράτης), Ισαιάδης, Μπεκιάρης και Ποζατζίδης, ενώ από την ΚΑΕ οι Πρέλεβιτς και Πανάκας.
Με πούλμαν του Α.Σ. έφτασαν στα Τέμπη οι αθλητές της ομάδας του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Αυτοί ήταν οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Βιειρίνια, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κυριάκο Κυριάκο και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Τάκη Τονουσίδη, καθώς επίσης και οι Μπαλάφας, Γλύκος, Παπάζογλου, Λεονάρντο αλλά και οι Στίγκερς, Καλαμπάκας, Αράπης και Λιάπης.
Αρκετά ήταν στα στεφάνια που κατατέθηκαν, τα οποία ήταν ξεχωριστά από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, το δ.σ. αυτής, των παικτών, του Α.Σ. και του Χρυσού Δικεφάλου. Επιπλέον υπήρχαν απλωμένα δύο πανό που έγραφαν "αδέλφια ζείτε" και ένα πανό από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, που φέρει το όνομα του από τα ένα εκ των έξι "αετόπουλων". Ιερέας του μνημόσυνου ήταν ο Πατέρας Βασίλειος (κατάγεται από την κοινότητα Αμπελάκια) που βρίσκεται κάθε χρόνο στο σχετικό μνημείο.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: