Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αργούν οι ανανεώσεις, προηγούνται άλλα...!!

Ο ΠΑΟΚ εδώ και μία εβδομάδα δεν έχει διοίκηση και αυτό είναι κάτι που σύντομα θα ξεκαθαρίσει κι όταν αυτό συμβεί, τότε θα ξεκινήσουν οι επαφές για να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες.
Αργούν οι ανανεώσεις, προηγούνται άλλα...
Πρώτη εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει είναι αυτή της απόκτησης του Γιώργου Κατσικά ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ περιμένει να ολοκληρωθεί η υπόθεση της προσφυγής του και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο 21χρονός κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, δεν μπορεί να προπονηθεί ακόμη με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι ένα θέμα το οποίο δεν οφείλεται καθαρά στην έλλειψη διοίκησης, αφού υπάρχει και η προσφυγή του.
Από εκεί και πέρα, το θέμα επέκτασης της συνεργασίας με τον Άντρε Βιεϊρίνια, ήταν να συζητηθεί μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, κάτι που δεν συνέβη τελικά λόγω των διοικητικών εκκρεμοτήτων. Μόλις οι ζυμώσεις ολοκληρωθούν, μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης θα είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, όμως τώρα είναι η ώρα για αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας.
Στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά με μικρότερη πίεση, ανήκει και η περίπτωση του Στέλιο Μαλεζά, με τον διεθνή στόπερ να ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ επίσης το καλοκαίρι του 2013, αλλά να κάθεται να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για επέκταση μέχρι το τέλος της σεζόν.
Τέλος, ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να μιλήσει και με τον Σωτήρη Μπαλάφα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η περίπτωση του Αρτινού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, σίγουρα έχει κερδίσει πόντους, σίγουρα έχει μόνο συμπάθειες μέσα στην ομάδα και μετά την δημιουργία της νέας διοίκησης θα φανεί το κατά πόσο θα ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: