Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Aυτά τα πράγματα δεν θα τα έγραφε ούτε πρωτοετής της νομικής!!

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Ρόδου με την οποία επιτίθεται κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League/Football League 2.
"Aυτά τα πράγματα δεν θα τα έγραφε ούτε πρωτοετής της νομικής!
Σε αυτήν τονίζεται πως ενώ ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση για την απόφαση υποβιβασμού τους, δεν έχουν πάρει ακόμη το σκεπτικό, ενώ τονίζουν πως το αντίστοιχο για την Παναχαϊκή «δεν θα το έγραφε ούτε πρωτοετής της νομικής»!
Η ανακοίνωση:
«Κυριακή 9 Οκτωβρίου, ώρα 20:00, και...παραλίγο να μας κάνετε να ξεχάσουμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε ''σκληρά'', αμείλικτα και άδικα την ομάδα μας!
Κι αυτό διότι όταν τιμωρείται μια ομάδα...συνηθίζεται η ποινή να ''συνοδεύεται'' κι από ένα σκεπτικό! Το οποίο δεν έχουμε πάρει ακόμη στα χέρια μας για να το μελετήσουμε, αφού σκοπεύουμε να υποβάλλουμε αύριο και την έφεσή μας.
Πάντως...μεταξύ μας, μιας και δεν είχαμε το δικό μας σκεπτικό, μελετήσαμε ξανά και ξανά αυτό που αφορά στην απόφαση του υποβιβασμού της Παναχαϊκής. Και ξέρετε τι συμπεράναμε; Ότι αυτά τα πράγματα δεν θα τα έγραφε ούτε πρωτοετής της νομικής!
Να υποθέσουμε ότι το σκεπτικό της ποινής του Διαγόρα το δώσατε να το γράψουν σε...μαθητές λυκείων-υποψήφιους νομικών σχολών;

Μην...μας ξεχάσετε! Αν έχετε την... ευγενή καλοσύνη να εκδώσετε σήμερα κιόλας και το δικό μας σκεπτικό διότι εδώ παίζεται ''κορώνα γράμματα'' το μέλλον μιας ομάδας που (πιθανόν να είσαστε ανιστόρητοι και να μη γνωρίζετε ότι) μετράει 105 χρόνια ιστορίας και είναι βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών ως ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος για το ήθος και την προσφορά του στον αθλητισμό και την πατρίδα.
Κύριοι δικαστές δεν είμαστε υπήκοοι της Τουρκίας, αλλά Έλληνες πολίτες της ακριτικής Ρόδου. Είναι φασιστικό και αηδιαστικό να μας ταυτίζεται (χωρίς ίχνος στοιχείων) με άνομες εγκληματικές πράξεις.
Σας ευχαριστούμε και συγνώμη για την ενόχληση...».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: