Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ο ...κανονικός Γεωργιάδης!!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πέτυχε το πρώτο του γκολ (έστω και ανεπίσημο) με τον ΠΑΟΚ, εναντίον της Αναγέννησης Επανομής και έδειξε ότι ανεβαίνει και αυτός.
Ο ...κανονικός Γεωργιάδης
Ο 24χρονος, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει από τον Πανσερραϊκό, από το ξεκίνημα της σεζόν, έχει πάρει ευκαιρίες από τον Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος υπολογίζει πολύ στο ταλέντο και τις δυνατότητες του.
Στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν στο Καζάν, είχε κάνει το πρώτο "ώριμο" αγώνα του και μάλιστα είχε και την ασίστ στο γκολ του Αθανασιάδη. Στο "Γ. Καραϊσκάκης", παραλίγο να κάνει το 2-2 στο τέλος του αγώνα, ενώ χθες με την Επανομή, όποτε έπαιρνε τη μπάλα από δεξιά, δημιουργούσε πρόβλημα και μάλιστα το γκολ που πέτυχε ήταν εκπληκτικό, περνώντας όλη την άμυνα.
Μάλιστα, ο Μπόλονι για ένα διάστημα τον χρησιμοποίησε και στην κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας ότι δεν αποκλείεται σε καταστάσεις ανάγκης να τον δούμε και εκεί σε κάποιο παιχνίδι.
Το θετικό όλων είναι ότι ο Γεωργιάδης, δείχνει ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που του ζητάει ο προπονητής του τακτικά και σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει μπορεί να γίνει εξαιρετική λύση. Και για την εθνική Ελλάδας, φυσικά, που έχει πρόβλημα στους ακραίους μεσοεπιθετικούς...
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: