Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΑΟΚ απαντά με αγωγή σε δημοσιογράφο!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα απαντήσει με αγωγή σε δημοσιογράφο (ερυθρόλευκων αποχρώσεων…) για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον Σύλλογο σε σημερινό  άρθρο του. 
Ο εν λόγω δημοσιογράφος αποκάλεσε «κλεφτρόνια και πρεζόνια» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ.
ADVERTISEMENT
Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν πέρασαν από τον επίσημο ΠΑΟΚ απαρατήρητοι και τη Δευτέρα θα κατατεθεί αγωγή από τη νομική υπηρεσία του «Δικεφάλου», που όπως έλεγαν χαρακτηριστικά «δεν πρόκειται να ανεχθούμε δημοσιεύματα που προσβάλλουν και ρίχνουν λάσπη στον κόσμο και τους υπαλλήλους της ομάδας».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Η Ντόρτμουντ για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ!!

Μπορεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ να είναι προγραμματισμένος για τις 10 Δεκεμβρίου, σε δύο μήνες από σήμερα, αλλά η Ντόρτμουντ υποχρεώθηκε να ανακοινώσει από τώρα το πότε θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια της αναμέτρησης. 

Το αρμόδιο τμήμα εισιτηρίων της Μπορούσια «βομβαρδίζεται» εδώ και πολλές μέρες από Ελληνες, κυρίως, φιλάθλους που θέλουν να πληροφορηθούν πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του τελευταίου αγώνα για τον 3ο όμιλο του Europa League.
ADVERTISEMENT
Σύμφωνα με την σημερινή επίσημη ενημέρωση της Μπορούσια η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 16 Νοεμβρίου, αλλά ουδείς γνωρίζει αν θα επιτραπεί σε Ελληνες να προμηθευτούν εισιτήρια σε κερκίδες του Βεστφάλεν, πλην του συγκεκριμένου χώρου όπου θα φιλοξενηθούν οι 3.400 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που θα έχουν εισιτήρια από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

*Πηγή: gazzetta.gr*

H απόκρυφη αλήθεια του αρχιαπατεώνα Μπλάτερ!!

«Είμαι καθαρός» δήλωσε ο επί σειρά ετών παμπόνηρος και ικανότατος πρόεδρος της FIFA, της παγκόσμιας συνομοσπονδίας του ποδοσφαίρου. Ο αρχιγάτος Γιόζεπ Μπλάτερ. Όλοι το ξέρουν ότι δεν είναι καθαρός. Ακόμα και οι δικοί του, οι υποστηρικτές του, όποιοι έχουν σε επίπεδο διαπλοκής συμφέροντα μ' αυτόν, τον Μπλάτερ, αρχικουμανταδόρο στις ποδοσφαιρικές μπίζνες. Στα ατελείωτα πακέτα που κυκλοφορούν στο εν λόγω μαγαζί, την FIFA.

Τι να έλεγε ο Ελβετός μάνατζερ, ο πλανητάρχης της μπάλλας, ότι είμαι βρώμικος. Θα πει ότι είναι ο Πάπας της ποδοσφαιρικής θρησκείας και υπηρετεί ταπεινά και ευλαβικά τον βασιληά των σπορ, το ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια δεν βρίσκεται αν πράγματι είναι αλεπουδιάρης ο Μπλάτερ, ούτε αν είναι αθώα περιστερά. Άλλη είναι η αλήθεια. Η απόκρυφη αλήθεια.

Κατ' αρχήν. Ο Μπλάτερ δεν είναι ούτε υπηρέτης, ούτε μάνατζερ, ένας τεχνοκράτης όπως πρωτοεμφανίστηκε και ανέβασε το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στο ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του εξουσιαστή. Διαχειρίζεται, βέβαια, σα μάνατζερ τις εμπορικές δραστηριότητες του ποδοσφαίρου, αλλά το παίζει και πατριάρχης των φτωχών και αδυνάτων.

Μοιράζει λεφτά ο άνθρωπος. Σε χώρες υποανάπτυκτες ποδοσφαιρικά, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς υποδομές, χωρίς στελέχη διοικητικά, προπονητικά. Και συντηρεί την εξουσία του, διότι ο πολιτισμός μας απαιτεί... δημοκρατία και μια ψήφο έχει η Ρωσία π.χ. και η Κίνα, η Αγγλία και η Γερμανία, μια ψήφο κάποιο Κωλοδιστάν, Μπουρδιστάν.

Τα ψωμιά του Μπλάτερ τελείωσαν. Η «συμφωνία» που έχει κάνει, για να μην τον χώσουν στο μπουντρούμι, μ' αυτά που έχουν βρει σε βάρος του, είναι να φύγει με «αξιοπρέπεια» τέλη Φεβρουαρίου 2016. Θα φύγει, όμως, χωρίς να πει την αλήθεια. Την απόκρυφη αλήθεια.

Ότι ναι μεν αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της διαφθοράς, στα αλισβερίσια με τις πολυεθνικές και τους χορηγούς που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο σα βαποράκι παγκόσμιας προβολής των προϊόντων τους. Από την άλλη, όμως, έτσι ακριβώς τον θέλει το διεθνές παραγοντικό κατεστημένο. Απατεώνα. Να βγάζει μαύρα λεφτά. Να σπρώχνει στους δικούς του μαύρα λεφτά. Και καθαρά λεφτά που θα τα διαχειρίζονται οι δικοί του άνθρωποι ο καθένας στις χώρες του.

Το σύστημα δεν γκρεμίζεται. Το σύστημα θα παίξει μπάλλα με τον επόμενο Μπλάτερ. Που για να συντηρηθεί στην κορυφή θα χρειαστεί να ικανοποιεί πυραμιδικά το δεύτερο και το τρίτο και το τέταρτο επίπεδο ομοσπονδιαρχών.

Κεραυνός κτύπησε τον κορυφαίο παγκόσμιο γκολτζή, διάβασε στον apodytiriakias.gr
Ένας είναι ο Μύλερ, ο Γκερντ! Κι άλλοι Γερμανοί ποδοσφαιριστές με το όνομα Μύλερ φόρεσαν τη φανέλλα της εθνικής ομάδας, ο Χάνσι, ο Τόμας, όμως ένας ήταν ο «μπόμπερ του έθνους», ο αρχιγκολτζής Γκερντ με τα πόδια λουκάνικα. Ο κυνηγός που θεωρούσε το γκολ εύκολη υπόθεση! Και το έκανε κι έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα. Όπως κι αν δεχόταν τη μπάλλα και με την πλάτη στον τερματοφύλακα από τα 5 μέτρα και τα 15 μ., δεξιά, αριστερά από τη βούλα της περιοχής.
Λυπηρό. Τον κτύπησε η νόσος αλτσχάιμερ, στα 70 του χρόνια. Για μια φορά ακόμα ο μεγάλος, ο κορυφαίος, ο ανεπανάληπτος Γκερντ Μύλερ έγινε πρωτοσέλιδος. Αυτή τη φορά για να εκφράσει η Γερμανία ολόκληρη τη συμπάθειά της στον ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε.
Αλτσαχάιμερ. Σα να δέχθηκε κεραυνό ένα δένδρο αιωνόβιο. Αρρώστεια που σε βγάζει από τη ζωή. Που σε ξεκόβει από τον ίδιον σου τον εαυτό.
Τον θυμάμαι στο Καραϊσκάκη. Φιλικό ματς Ολυμπιακός-Μπάγερν. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι τον βλέπουμε στα αποδυτήρια να φοράει το περιβραχιόνιο του κάπταιν. Άλλη ήταν η έκπληξη. Ο κοντός έπαιξε στη θέση του επιτελικού μέσου! Ο μέγας γκολτζής και στα 90' έκανε το παιχνίδι της Μπάγερν, σα στρατηγικός χαφ της ομάδας του!
Αλτσχάιμερ. Τέλος από την Μπάγερν ο Μύλερ. Στην ομάδα που δοξάστηκε και μέχρι πρόσφατα συνέχιζε να δραστηριοποιείται στις ακαδημίες. Μέχρι εδώ ήσουνα, Γκερντ! Το αλτσχάιμερ ίσως δεν θα σου επιτρέπει να βιώνεις τις μνήμες τις προσωπικές τις γιορταστικές από τα γήπεδα.
Παγκόσμιο κύπελλο 1970, το μουντιάλ που γράφτηκε στην ποδοσφαιρική συνείδηση των Ελλήνων, το πρώτο που μεταδόθηκε ζωντανά. Προημιτελικός Αγγλία-Δυτική Γερμανία. Ματς που το βλέπεις και σήμερα! Οι Γερμανοί κάνουν 2-2 το 2-0 των Άγγλων και στο 108 της παράτασης ο Μύλερ κερδίζει τον τερματοφύλακα της Τσέλσυ Πήτερ Μπονέτι.
Όλη την επόμενη ημέρα, και κάθε 5 λεπτά, η τηλεόραση της Γερμανίας έδειχνε το γκολ του Μύλερ, το 3-2 στην Αγγλία. Όλη την ημέρα! Κάθε πέντε λεπτά.


*Πηγή: sportdog.gr*

Ξεμούδιασμα... με γκολ Μπερμπάτοφ!

Με δύο γκολ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της ομάδας Κ20 και «ξεμούδιασε» στο φιλικό που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία.

Ξεμούδιασμα... με γκολ Μπερμπάτοφ
Φιλικό κόντρα στην ομάδα Κ20, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να επικρατεί με 3-1 στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να βρίσκει δίχτυα δύο φορές.
Το άλλο γκολ σημείωσε ο Μαλεζάς, που αγωνίστηκε ένα ημίχρονο με την κανονική ομάδα και ένα με την Κ20.

Επιπλέον, για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Τέρι Αντόνις, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Λέοβατς, που έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στο παιχνίδι δεν πήραν μέρος οι Γλύκος και Τσίμιροτ, που ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Σκόνδρας απουσίαζε, αφού ταλαιπωρείται από ίωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Δικέφαλη» κιτρινόμαυρη επίθεση!!

Μαυροκεφαλίδης και Μιλόσεβιτς συνέθεσαν ένα σούπερ δίδυμο ψηλών και η ΑΕΚ με ξέσπασμα στα μέσα της τέταρτης περιόδου πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, 65-53, στην πρεμιέρα της Α1.

«Δικέφαλη» κιτρινόμαυρη επίθεση
Ο ένας είναι η μεγαλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Ο άλλος ο λιγότερο διαφημισμένος ξένος της. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ οδήγησαν την ομάδα τους στο 65-53 επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι Δικεφάλων της πρεμιέρας, μπροστά σε περίπου 4.000 «κιτρινόμαυρους».

Εξαιρετικός ο Βασιλειάδης με 22 πόντους και 6/10 τρίποντα για τους φιλοξενούμενους, που όμως εγκλωβίστηκαν από την άμυνα της ΑΕΚ κι έμειναν χωρίς πόντο στα τελευταία 6:46 του αγώνα.

inner

Το ματς

Γουόρεν, Καλαμπόκης, Χέρστον, Μιλόσεβιτς και Μαυροκεφαλίδης ήταν οι πρώτοι πέντε των γηπεδούχων έχοντας απέναντί τους Ντούβνιακ, Τέπιτς, Βασιλειάδη, Μάρκοβιτς και Μπάλαμπαν. Η ΑΕΚ με επιθετική αιχμή τον Μαυροκεφαλίδη και «κλειδί» τον Μιλόσεβιτς είχε τον έλεγχο (5-0, 13-7), αλλά τα τρίποντα του Βασιλειάδη κρατούσαν κοντά στο σκορ (15-12) τον ΠΑΟΚ, που με τον Μαργαρίτη σε ρόλο δημιουργού και εκτελεστή πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (15-17). Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου κυκλοφορούσαν άριστα την μπάλα και με τον Κακαρούδη έφτασαν στο +4 (22-26), την ώρα που οι γηπεδούχοι παρά την επιστράτευση των Σάκοτα και Κάρτερ δυσλειτουργούσαν στις δύο πλευρές του παρκέ. Η αποχώρηση του Τσόχλα με διάστρεμμα έπληξε τον ΠΑΟΚ, η «Ένωση» αντέδρασε με αφετηρία την άμυνά της, Σκραμπ και Παπαντωνίου έδωσαν πνοή στην επίθεση και οδήγησαν την ομάδα τους σε ένα 12-0, την ώρα που ο ΠΑΟΚ μετά από 5:20 χωρίς πόντο είχε τον τελευταίο λόγο στο πρώτο ημίχρονο (36-30).

inner

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να συνέρχονται επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια και με τρίποντα από Βασιλειάδη και Ντούβνιακ πλησίασαν στο καλάθι (38-36), την ώρα που Μαυροκεφαλίδης και Μάρκοβιτς αποσύρονταν στον πάγκο με τρία και τέσσερα φάουλ εκατέρωθεν. Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ είχε πάρει «φωτιά» και με ένα ακόμη μακρινό σουτ (5/7) έφερε την ισορροπία στο ματς, 41-41. Ένα ξέσπασμα του Ανοσίκε οδήγησε την ΑΕΚ στους πέντε (48-43), ενώ το τρίποντο του Μαυροκεφαλίδη στους έξι (53-47), προβάδισμα που όμως εξανέμισαν «πυροβολώντας» από μακριά Δέδας και Βασιλειάδης (53-53). Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με 10-0 από τους κορυφαίους τους στο ματς, Μαυροκεφαλίδη και Μιλόσεβιτς φτάνοντας στο 63-53 τρία λεπτά πριν το τέλος. Η άμυνα της ΑΕΚ δεν δέχτηκε πόντο στα τελευταία 6:46 του αγώνα και η νίκη ήρθε φυσιολογικά, με 65-53.

Δεκάλεπτα: 15-12, 36-30, 48-45, 65-53.

ΑΕΚ (Σάκοτα): Ανοσίκε 3 (2 ριμπ.), Παπαντωνίου 7 (5 ασίστ, 4 ριμπ.), Σάκοτα 2, Χέρστον (3 ασίστ), Μιλόσεβιτς 16 (11 ριμπ.), Σκραμπ 10 (4 ριμπ.), Μαυροκεφαλίδης 18 (12 ριμπ., 2 ασίστ, 2 κλεψ., 5 λάθη), Κάρτερ (1 ριμπ.), Καλαμπόκης 5 (3 ριμπ.), Γουόρεν 4 (2 ασίστ).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 4 (4 ριμπ., 3 ασίστ), Λιάπης, Βασιλειάδης 22 (6 ριμπ.), Κακαρούδης 8 (6 ριμπ.), Τσόχλας (4 ασίστ), Δέδας 3 (5 ριμπ.), Μαργαρίτης 7, Κώττας, Ντούβνιακ 3 (2 ριμπ., 2 ασίστ), Μάρκοβιτς 2 (6 ριμπ.), Μπάλαμπαν 4 (2 ριμπ., 5 λάθη).

Διαιτητές: Κορομηλάς, Ψαριανός, Δεσλής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σήκωσε μανίκια ο Κλοπ!! (pics/video)

Με τα μούτρα στη δουλειά, έπεσε με το καλημέρα ο Γιούργκεν Κλοπ, που την επόμενη της παρουσίασης του, βρέθηκε στο Κέρκμπι για να παρακολουθήσει παιχνίδι της U-18.

Σήκωσε μανίκια ο Κλοπ (pics/video)
Δουλειά έπιασε αμέσως ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος την επόμενη της ανακοίνωσης του από τη Λίβερπουλ, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Κέρκμπι, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, για να παρακολουθήσει παιχνίδι της ομάδας U-18.

Μαζί με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος παρακολούθησε τη νίκη των νέων των «reds» με 1-0 κόντρα στη Στόουκ, συνοδευόταν από τον άμεσο συνεργάτη του, Πίτερ Κράβιτς, αλλά και τον διευθυντή των ακαδημιών Άλεξ Ίνγκλθορπ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

inner

inner

Δείτε τα σχετικά βίντεο












*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτό θα πει επιστροφή!!

Με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε η Καβάλα στην Α1, καθώς με το τρίποντο του Κοστόφ στα τελευταία δευτερόλεπτα, νίκησε 68-66 το Λαύριο! «Μοιραίος» ο Κρουμπάλι για τους φιλοξενούμενους.

Αυτό θα πει επιστροφή!
Τι ματσάρα ήταν αυτή;

Ύστερα από τις δύο άστοχες βολές του Κρουμπάλι, ο Κοστόφ πέτυχε το τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα και έτσι η Καβάλα νίκησε 68-66 το Λαύριο, για την πρεμιέρα της Α1! Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Γιάννη Τζήμα έκανε την αντεπίθεσή της!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χρήστος Ταπούτος με 20 πόντους, ενώ ο Βούλγαρος «λυτρωτής» πρόσθεσε από την πλευρά του άλλους 17. Από τους ηττημένους κορυφαίος ήταν ο Νίκος Μπάρλος με 14 πόντους, ενώ ο μοιραίος Κρούμπαλι έκανε νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Το ματς


Εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε στην αναμέτρηση το Λαύριο, το οποίο όχι μόνο είχε τα ηνία από τα πρώτα λεπτά, αλλά συντηρούσε και μία διαφορά ασφαλείας (8-16). Η επίθεση της Καβάλας είχε «κολλήσει» αρκετά και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Γιαννακόπουλος και Μπάρλος με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει τους φιλοξενούμενους στο +11 (15-26).

Στη δεύτερη περίοδο ήταν η σειρά της Καβάλας να μπει λίγο πιο δυνατά και με τους Ταπούτο και Μεντλάιν, μείωσε στους πέντε (22-27). Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις απαντήσεις, ξεφεύγοντας ξανά στο +10 (24-34), όμως οι γηπεδούχοι έκαναν μία μίνι-επιστροφή για το 31-35 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου το τέλος του βρήκε το Λαύριο να προηγείται 46-47. Στην τέταρτη περίοδο, η Καβάλα πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην αναμέτρηση (48-47), ενώ περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη έφτασε ακόμη και στο +5 (63-58). Ωστόσο, η ομάδα του Σερέλη δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη και με ένα σερί 8-0 έκανε το 63-66!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι έγινε… ροντέο, καθώς κανείς από τους δύο δεν ήταν ψύχραιμος (65-66). Μάλιστα, ο Κρουμπάλι είχε την ευκαιρία να δώσει «μαξιλαράκι» ασφαλείας στο τέλος, αλλά έχασε τις δύο βολές, με τον Κοστόφ να πετυχαίνει το τρίποντο –σχεδόν με τη λήξη- και να δίνει τη νίκη στην Καβάλα με το τελικό 68-66!

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 31-35, 46-47, 68-66

Καβάλα (Τζήμας): Γκόρντον 7 (1), Κοστόφ 17 (2), Κεμπ 15, Φαν Ντερ Μαρς 2, Ταπούτος 20 (2), Σταμπούλης, Βάργκας, Βελισσαρίου, Δεμερτζής, Γκέλιος, Μεντλάιν 5 (1), Καλαϊτζίδης 2.

Λαύριο (Σερέλης): Γιαννακόπουλος 12 (2), Νίξον 5, Μπάρλος 14 (3), Γιανγκ 11 (1), Κρουμπάλι 10, Περράκης 4, Τσίρος, Νικολακόπουλος, 3 (1), Κακλαμανάκης, Καπώνης, Έβανς 2, Σακελλαρίου 5 (1).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σπουδαίο διπλό τα Τρίκαλα!!


Ιδανική εκκίνηση για τα Τρίκαλα που επικράτησαν μέσα στην Αμαλιάδα με 73-64 σε βάρος του Κόροιβου. Νταμπλ-ντάμπλ ο Σόκο.

Σπουδαίο διπλό τα Τρίκαλα
Με τέσσερις παίκτες σε διψήφιο αριθμό πόντων και τον Βρετανό πάουερ-φόργουορντ Οβί Σόκο σε μεγάλα κέφια, πέτυχε σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Κόροιβο. Σε μια έδρα που πέρσι τα Τρίκαλα είχαν ηττηθεί με 22 πόντους και παρά το γεγονός πως ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο φινάλε και εκμεταλλευόμενη την φθορά του αντιπάλου, η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη που είχε ακόμα Τιγκ με 12 και Κόνγκερ με 13, πήρε το ροζ φύλλο. Από τον Κόροιβο ο Ντάρελ Χάρις πάλεψε μόνος στο δεύτερο μέρος αφού έφτασε τους 18, όμως η αποβολή του, όσο και του Βασιλόπουλου έγειραν την πλάστιγγα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Κόροιβος έχτισε μια διαφορά στο ξεκίνημα της τάξεως των πέντε πόντων (13-8) στο 8’, όμως τα Τρίκαλα μέσα σε ένα λεπτό ισορρόπησαν το ματς με 13-13. Στο τελευταίο λεπτό με ένα καλάθι του Κάουνσιλ και ένα τρίποντο του Ντέιβις, η ομάδα της Αμαλιάδας, με ένα επιμέρους 5-1, έκλεισε προηγούμενη με διαφορά τεσσάρων πόντων την πρώτη περίοδο (18-14).

Στην δεύτερη περίοδο ο Κόροιβος κατάφερε να διατηρήσει μια διαφορά που έφτασε σε δύο περιπτώσεις μέχρι και τους επτά πόντους (28-21) με τρίποντο του Βασιλόπουλου στο 15’ και 33-26 στο 17’ με τρίποντο του Τρότερ. Η διαφορά κυμαινόταν με μια διαφορά 4 ως 7 πόντους για τους γηπεδούχους, για να τελειώσει το πρώτο μέρος με 37-33 με λέι-απ του Ντάουελ. Ο Χάρις με 8 πόντους και 4 ριμπάουντ, ο Τρότερ με 7, αλλά και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (7π.) που είχε απόλυτη ευστοχία με 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντα 2 ασίστ και 1 κλέψιμο ήταν οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου στο πρώτο μέρος, ενώ από την άλλη ο Ρόμπινσον είχε 8. Τα Τρίκαλα κυριάρχησαν στα ριμπάουντ στο πρώτο μέρος με 19 έναντι 13, ωστόσο τα 11 λάθη, για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος, τους έφερε να κυνηγούν μονίμως το σκορ.

Με τον Χάρις να μπαίνει ζεστός στην 3η περίοδο, ο Κόροιβος έφτασε στο +8 (45-37) στο 25’ όμως τα Τρίκαλα επανέκαμψαν και με γκολ-φάουλ από τον Τιγκ μείωσαν σε 47-46, 2:15 πριν τη λήξη της 3ης περιόδου. Ένα καλάθι και φάουλ του Κάουνσιλ και ένα τρίποντο του Ντέιβις έφεραν και πάλι την διαφορά στο +7 για τους γηπεδούχους, όμως τα Τρίκαλα επέστρεψαν και πάλι για να κλείσει η 3η περίοδος στο 54-51.

Με τρίποντο του Βίλχαμσον και μία βολή του Κόνγκερ τα Τρίκαλα παίρνουν το πρώτο προβάδισμα στο παιχνίδι (54-55) στο 32’ , ενώ ακριβώς στα μισά της τελευταίας περιόδου το ματς βρέθηκε σε απόλυτη ισορροπία με 58-58. Σε εκείνο το σημείο τα Τρίκαλα εκμεταλλεύονται άριστα την φθορά του αντιπάλου με τους Βασιλόπουλο και Χάρις να αποβάλλονται με 5 φάουλ.

Με καλάθια του Σόκο και του Τιγκ τα Τρίκαλα, παίρνουν για πρώτη φορά προβάδισμα με τέσσερις πόντους (58-62) 2:53 πριν το φινάλε. Ο Σλαφτσάκης με δύο εύστοχες βολές κάνει το 60-62, όμως τα Τρίκαλα με Τιγκ και Ντάουελ πάνω στο +6 (60-66), 1:37 πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι με ένα ζευγάρι βολές από τον Βίλχαμσον και με μία ακόμα από τον Τιγκ φτάνουν στο 62-69, με τελικό αποτέλεσμα 73-64 για τους φιλοξενούμενους.


Tα δεκάλεπτα: 18-14, 37-33, 54-51, 64-73


Κόροιβος (Χάρης Μαρκόπουλος): Ντέιβις 10 (2), Τρότερ 7 (1), Σλαφτσάκης 5, Α. Χριστοδούλου 8, Χάρις 18 (11ριμπ.), Πουλιανίτης 2, Γιωργάκης 1, Βασιλόπουλος 7 (1), Κάουνσιλ 6

Τρίκαλα (Κώστας Φλεβαράκης): Ντάουελ 8, Τσιάρας 6 (1), Κόνγκερ 13 (1), Κουκουλάς, Βίλχαμσον 7 (1), Καραθανάσης, Σόκο 14 (12ριμπ.), Τσιλούλης, Ρόμπινσον 10 (2), Τιγκ 12, Βαρυτιμιάδης, Καλογιαννίδης 3 (1) *Πηγή: sport-fm.gr*

Και γεύση από ποδοσφαιρική ΑΕΚ στο ντέρμπι!! (pics)

Έντονη η παρουσία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στο ματς της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρας της Basket League, καθώς Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και παλαίμαχοι δίνουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Και γεύση από ποδοσφαιρική ΑΕΚ στο ντέρμπι (pics)
Αρκετά μέλη της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, όπως και παλαίμαχοι παίκτες της πήγαν στον ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Basket League.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, αλλά και οι Ράφικ Τζεμπούρ, Βασίλης Δημητριάδης είναι από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και οι παλιές δόξες της Ένωσης, Θωμάς Μαύρος-Στέλιος Σεραφείδης.

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν θα έχανε από… έναν!!

Παίζοντας καλό μπάσκετ και έχοντας μοναδική απειλή από πλευράς Απόλλωνα τον Μέιερ, το Ρέθυμνο Cretan Kings μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα της Basket League, νικώντας 87-73 τους πατρινούς.

Δεν θα έχανε από… έναν
Μία πρώτη γεύση από τις πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχει ως ομάδα και φέτος έδειξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Οι κρητικοί, επικράτησαν 87-73 του Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», έχοντας κορυφαίους τους Σάφτενααρ, Γιαννόπουλο και Κλουφ και γενικότερα πολλές βοήθειες απ’ όλους όσοι αγωνίστηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν στα ίσια για δεκαπέντε λεπτά, αλλά τους κόστισαν τα πολλά λάθη και η… μοναξιά του φοβερού και τρομερού Μέιερ στο σκοράρισμα.

Το ματς:

Πόντο-πόντο πήγαιναν στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες 12-11 (στο 7΄) με τους Κλουφ και Μέιερ να σκοράρουν για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα. Οι κρητικοί πήραν προβάδισμα 27-24 στο 13΄ έχοντας βοήθειες και από τον Χάροου, ενώ με τον Γιαννόπουλο να είναι «καυτός» έξω από τα 6.75 (3/3), έφτασαν τη διαφορά στους πέντε (32-27 στο 16΄) και στους οκτώ στο τέλος του ημιχρόνου (41-33). Οι πατρινοί ανανέωναν επιθέσεις με επιθετικά ριμπάουντ, όμως τα πολλά λάθη που έκαναν και η… μοναξιά του καταπληκτικού Μέιερ στο σκοράρισμα, δεν τους επέτρεπαν να πάρουν προβάδισμα. Σε συνδυασμό με την πιο προσεκτική, όσο περνούσε η ώρα, άμυνα του Ρεθύμνου, δεν έβρισκαν πλέον διαδρόμους για το καλάθι.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το τρίτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν προβάδισμα οκτώ πόντων (52-44 στο 26΄) με τον Σάφτενααρ να έχει πάρει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και τον Απόλλωνα να συνεχίζει να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο Σκουρτόπουλος έπαιρνε πράγματα στο παιχνίδι απ’ όλους τους παίκτες του (πολύ καλός ο Καμπερίδης), ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν μονοδιάστατα και με μοναδική πηγή κινδύνων τον Μέιερ.

Το Ρέθυμνο έφτασε τη διαφορά στους 12 πόντους (69-57) οκτώ λεπτά πριν το φινάλε και ήλεγχε απόλυτα την κατάσταση, όμως ο Απόλλωνας έκανε σε εκείνο το σημείο τη τελευταία προσπάθεια. Με τους Παχλμπλάντ και Ντάνκαν, να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους, οι πατρινοί έτρεξαν ένα επί μέρους 15-6 και μείωσαν σε 75-72, με τέσσερα λεπτά να απομένουν. Ακολούθησε ένα προσωπικό 5-0 σερί του Ρέλφορντ σε ένα λεπτό για το 80-72, με αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί οριστικά με το τελικό 87-73…

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 41-33, 64-55, 87-73.

Ρέθυμνο Cretan Kings (Σκουρτόπουλος): Κλουφ 14 (2), Σάφτενααρ 18 (1), Γιαννόπουλος 13 (3), Κορόλεφ 7, Ρέλφορντ 9 (1), Σχίζας 6, Χάροου 10, Κουκ, Θεοδωρίδης, Καμπερίδης 10 (1).
Απόλλων Πατρών (Παπαχατζής): Αθανασούλας 5 (1), Παχλμπλάντ 11 (1), Ντάνκαν 10 (1), Μέιερ 31 (5), Γουντς 2, Αργυρόπουλος 7, Πελεκούδας, Νηφόρας 4, Πέρι 3. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κανονικά θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – Άρης!!

Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στο βόλεϊ για το Λίγκ Καπ, παρά το αίτημα της αναβολής που είχαν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι».

Κανονικά θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – Άρης
Το αίτημα του Άρη για αναβολή του παιχνιδιού του Λιγκ Καπ με τον ΠΑΟΚ, δεν έγινε δεκτό από την ΕΣΑΠ, με αποτέλεσμα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή.

Ο Άρης, που είχε καταθέσει το συγκεκριμένο αίτημα εξαιτίας της μη υπογραφής συμβολαίων λόγω της απουσίας διοίκησης, θα παραταχθεί στο τάραφλεξ κυρίως με έφηβους παίκτες.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την πρώτη φάση το Λιγκ Καπ που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή19:00 στο PAOK Sports Arena.

Ανεξάρτητα από τα προβλήματα του αντιπάλου ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται κανονικά και το αντιμετωπίζει ως ένα τεστ προετοιμασίας όπου ο Νικολάι Ζελιάσκοφ θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους παίκτες. Αναμφίβολα προπονητικό τιμ και παίκτες περίμεναν μια διαφορετική πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο τους αφού το ματς αυτό υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 24 Οκτωβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αφού ο Άρης θα παραταχθεί με κάποιους μικρούς αθλητές από τη βασική ομάδα και κάποιους έφηβους.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα και αμέσως μετά αντιπροσωπεία των παικτών του ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στην έναρξη του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου παρέα με την ομάδα της NOVA.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ τόνισε:«Περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία να γίνει ένα καλό παιχνίδι το οποίο θα αποτελούσε για εμάς , παρά και την απουσία των Κουβανών, ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει ωστόσο να αποδεκτούμε το πρόβλημα που προέκυψε και από την πλευρά μας να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τους νεαρούς αθλητές που θα παίξουν απέναντι».

Δεν προλαβαίνει ο Μπεργκ!!

Με την απουσία του Μάρκους Μπεργκ απ’ το επόμενο παιχνίδι του πρέπει να συμβιβαστεί ο Παναθηναϊκός. Ο τραυματισμός του Σουηδού με την εθνική κατά πάσα πιθανότητα θα τον κρατήσει εκτός με τον ΠΑΣ.

Δεν προλαβαίνει ο Μπεργκ
Τουλάχιστον για ένα παιχνίδι θ’ αναγκαστεί να στερηθεί ο Παναθηναϊκός τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο τραυματισμός του Σουηδού στην αναμέτρηση της Σουηδίας με το Λιχτενστάιν δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα το πόσο σοβαρός είναι.

Μετά όμως από επικοινωνία που είχε ο ίδιος με ανθρώπους των «πράσινων» θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα λείψει απ’ τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη μεθεπόμενη Δευτέρα.

Όσο για το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, θα ξεκαθαριστεί την Κυριακή, όταν και θα μπορεί να γίνει εκτίμηση για το διάστημα που θα λείψει από τις προπονήσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ και Πλετίκοσα!!

Την ώρα που ο Στίπε Πλετίκοσα διέψευσε τα σενάρια για επαφές του με τον ΠΑΟΚ, νέα δημοσιεύματα επιμένουν, για ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη στον «δικέφαλο του Βορρά».

Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ και Πλετίκοσα
Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Στίπε Πλετίκοσα, πράγμα που διέψευσε κατηγορηματικά ο Κροάτης τερματοφύλακας.

Ωστόσο νέα δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «vecernji.hr», που επικαλείται πηγές από το εξωτερικό, αναφέρει ότι ο Κροάτης γκολκίπερ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει, ότι ήδη ο Ιβάν Σαββίδης, έχει δώσει το «οκ» στον Άρνενσεν, για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δήλωση-σοκ από Τσίπρα: «Υπάρχει παρακράτος στο ποδόσφαιρο. Άμεσα εξυγίανση»!

Σε προαναγγελία κάθαρσης στο ποδόσφαιρο -αφήνοντας παράλληλα σοβαρά υπονοούμενα- προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω παρά «το παρακράτος των τραμπουκισμών»

Δήλωση-σοκ από Τσίπρα: «Υπάρχει παρακράτος στο ποδόσφαιρο. Άμεσα εξυγίανση»!

Κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τις πρόσφατες δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επαναφέρει την υγεία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το έκανε, δε, αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα για απειλές και δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά (που θα πρέπει ν’ απαντηθούν) για την προέλευση και τους σκοπούς τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Τσίπρας ανέφερε κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το κράτος και το παρακράτος των τραμπουκισμών δεν ακουμπάει σε εμάς. Δεν πρόκειται να μας αποτρέψει και να κάνουμε πίσω… Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και όλους τους οικονομικούς ελέγχους σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φιλανθρωπική δράση από Σαλπιγγίδη!

Πρεσβευτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που συλλέγει και δημοπρατεί αθλητικά αντικείμενα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Φιλανθρωπική δράση από Σαλπιγγίδη
Πρεσβευτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Charity Idols», που δημοπρατεί προσωπικά αντικείμενα αθλητών για φιλανθρωπικούς σκοπούς, θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα συνδράμει, στην ευαισθητοποίηση για τις δράσεις του οργανισμού που ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια, γνωστοποιώντας στο ευρύ κοινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του οργανισμού

«Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε πως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γίνεται ο πρώτος πρεσβευτής του Charity Idols. Το ήθος του αλλά και οι κοινωνικές του ευαισθησίες συνάδουν απόλυτα με την φιλοσοφία του οργανισμού μας και η κοινή μας συμπόρευση ήταν φυσικό επακόλουθο. Ο Δημήτρης υποσχέθηκε να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση αθλητών, στην δημοσιοποίηση της αποστολής του οργανισμού μας αλλά και στην διεύρυνση των πρότζεκτ μας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και τον διαβεβαιώνουμε πως το όνομά του μας επιφορτίζει με ευθύνες για μεγιστοποίηση του φιλανθρωπικού μας έργου»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σίφουνας με τη Ferrari ο Νεϊμάρ!! (video)

Πραγματικός σίφουνας ήταν ο Νεϊμάρ, που μετά την προπόνηση της Μπαρτσελόνα, επιβιβάστηκε στη Ferrari του και εξαφανίστηκε μέσα σε μόλις δευτερόλεπτα.

Σίφουνας με τη Ferrari ο Νεϊμάρ  (video)

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, πρόσφατα άφησε την Porsche του για τα μάτια μιας Ferrari και φαίνεται πως το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «μπλαουκράνα», συνελήφθη από την κάμερα να εξαφανίζεται σε λίγα δευτερόλεπτα, κατά την αποχώριση του από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον «άνεμο» Νεϊμάρ




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Άγγλος οπαδός που πανηγύρισε… ελληνικά!! (video)


Υποστηρίζει την Άστον Βίλα. Είναι Άγγλος. Με τον τρόπο, όμως που πανηγυρίζει γκολ της ομάδας του (στολίζοντας τους απέναντι και δίνοντας ραντεβού για μετά) θα μπορούσε κάλλιστα να ‘ναι Έλληνας οπαδός

Ο Άγγλος οπαδός που πανηγύρισε… ελληνικά! (video)

Ποιος βάζει, όμως, το χέρι του στη φωτιά ότι είναι Άγγλος;

Ότι -ακόμα κι αν είναι- δεν έχει βρεθεί σε άφθονα ελληνικά ντέρμπι;

Γιατί ο τρόπος που εντοπίστηκε να πανηγυρίζει γκολ της ομάδας του (με το τρίπτυχο μπινελίκια στον απέναντι, προτροπές για το πώς να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του και κλείσιμο ραντεβού «απ’ έξω») είναι κλασικό στιγμιότυπο δικών μας γηπέδων…




*Πηγή: sport-fm.gr*

Κατέθεσε έφεση ο Πλατινί!

Έφεση κατά της απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, κατέθεσε ο Μισέλ Πλατινί, τον οποίο στηρίζουν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας και η συνομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής.

Κατέθεσε έφεση ο Πλατινί
Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Μισέλ Πλατινί, όπως άλλωστε και ο Σεπ Μπλάτερ, έχουν σκοπό να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, κάτι που φαίνεται σύμφωνα με το BBC, να έκανε ήδη ο πρόεδρος της UEFA.

Η έφεση από την πλευρά του Πλατινί, κατατέθηκε στη FIFA, έχοντας τη δεδηλωμένη στήριξη, τόσο από τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας, όσο και από την ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής.

Μάλιστα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας, φαίνεται να ζήτησε την παρέμβαση από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), ούτως ώστε να μπορέσει να διασφαλιστεί η υποψηφιότητα του Πλατινί για την προεδρία της FIFA.

Θυμίζουμε ότι η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, έχει επιβάλει ποινή αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για διάστημα 90 ημερών, τόσο σε Μπλάτερ, όσο και σε Πλατινί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Ντενίσα Ροσόλοβα θα σε κάνει να… τρέχεις! (pics/vid)

Είναι γρήγορη και κούκλα. Η Ντενίσα Ροσόλοβα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400μ. εμπόδια και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να… τρέξεις μέχρι τους Ολυμπιακούς του Ρίο για να τη συναντήσεις.

Η Ντενίσα Ροσόλοβα θα σε κάνει να… τρέχεις (pics/vid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Από θέσης ισχύος ο Ρόσμπεργκ!

Για δεύτερο συνεχές Grand Prix και 18ο στην καριέρα του, ο Νίκο Ρόσμπεργκ εξασφάλισε την pole position και θα εκκινήσει από θέση ισχύος στην πίστα του Σότσι. Δεύτερος ο Χάμιλτον.

Από θέσης ισχύος ο Ρόσμπεργκ

Απογοητευτικές ήταν οι Red Bull, καθώς ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ήταν δέκατος και ο Ντάνιιλ Κβίατ μια θέση πίσω του, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο έμεινε εκτός στην Q1. Σημειώνεται πως ο Κάρλος Σάινθ δεν έτρεξε με την Toro Rosso μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στον τρίτο γύρο ελεύθερων δοκιμών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 14:00 (ώρα Ελλάδος).

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μουρίνιο και Φαν Χάαλ, βλέπουν την πλάτη του Κλοπ... στο twitter!! (pic)

Έσπασε τα κοντέρ και στο twitter o Γιούργκεν Κλοπ, αφού τα «retweets» που έγιναν από τους χρήστες μετά την ανακοίνωση του από τη Λίβερπουλ, ξεπερνούν τα αντίστοιχα, άλλων κορυφαίων προπονητών.

Μουρίνιο και Φαν Χάαλ, βλέπουν την πλάτη του Κλοπ... στο twitter (pic)
Την πλάτη του Γιούργκεν Κλοπ βλέπουν ήδη κορυφαίοι συνάδελφοι του, όπως ο Μουρίνιο, ο Φαν Χάαλ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όχι, ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε ακόμα να κάνει αγωνιστικά θαύματα, αλλά έχει καταφέρει στο άκουσμα του ονόματος του, να γίνεται... χαμός.

Η ανακοίνωση του από τους «κόκκινους», ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στο Twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, να αναπαράγουν κατά χιλιάδες την είδηση, που ξεπέρασε τα 70.000 retweets.

Στη δεύτερη θέση, φιγουράρουν τα retweets που έγιναν όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Λουίς Φαν Χάαλ, ενώ στην τρίτη βρίσκεται η ανακοίνωση του Μουρίνιο από την Τσέλσι στη δεύτερη θητεία του.

Δείτε τα στατιστικά

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Είναι καλά και θέλει να τρέξει ο Σάινθ!!

Ούτε που… ταρακουνήθηκε ο Κάρλος Σάινθ από το τρομακτικό του ατύχημα στην πίστα του Σότσι. Με μήνυμά του μέσω Twitter διαβεβαιώνει πως είναι καλά και δηλώνει πως θέλει να τρέξει στο Grand Prix.

Είναι καλά και θέλει να τρέξει ο Σάινθ!

Λίγες ώρες μετά τη διακομιδή του αεροπορικώς στο νοσοκομείο κι αφού οι εξετάσεις δεν έδειξαν το παραμικρό, ο 21χρονος πιλότος της Toro Rosso όχι απλώς καθησύχασε πως είναι απολύτως καλά, αλλά δήλωσε πως θέλει να τρέξει την Κυριακή στο ρωσικό Grand Prix!

«Όλα είναι καλά, μην ανησυχείτε για τίποτα! Ήδη σκέφτομαι πώς θα πείσω τους γιατρούς να με αφήσουν να τρέξω αύριο», έγραψε στο Twitter ο Σάινθ συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο.





Ο μάνατζέρ του, λίγο νωρίτερα, είχε επίσης μοιραστεί με το κοινό τα ευχάριστα νέα. «Ο Κάρλος είναι μια χαρά. Του κάνουν κάποιες εξετάσεις, αλλά είναι εντάξει. Δεν πονά. Ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας», έγραψε.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήγμα με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό;

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΣ θα κάνει ο Μάρκους Μπεργκ. 7-10 μέρες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, όπως ανέφερε ο τεχνικός της εθνικής Σουηδίας.

Πλήγμα  με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό;
Αμφίβολος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19/10) για το πρωτάθλημα είναι ο Μάρκους Μπεργκ.

Το πρόβλημα που αποκόμισε στον μηρό στον αγώνα της εθνικής Σουηδίας με αντίπαλο το Λιχτενστάιν (2-0) δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά ίσως να τον κρατήσει 7-10 μέρες εκτός προπονήσεων, όπως ανέφερε ο Έρικ Χάμρεν.

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με την Μολδαβία και όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό τιμ της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Χρηστίδη ο Άρης!!

Ο Βασίλης Χρηστίδης, μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό U18, ανήκει στον Άρη. Θα παραμείνει για τη φετινή σεζόν στον Μαντουλίδη δανεικός και θα ενταχθεί του χρόνου στους «κίτρινους».

Ανακοίνωσε Χρηστίδη ο Άρης!

Η ανακοίνωση:
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Χρηστίδη από τον Μαντουλίδη. Ο 17χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί ως δανεικός κατά τη φετινή σεζόν στην ομάδα του Μαντουλίδη και από το καλοκαίρι του 2016 θα ενταχθεί στο δυναμικό του Αυτοκράτορα, με πενταετές συμβόλαιο.

Ο Βασίλης Χρηστίδης γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1998 στην Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαντουλίδη το 2011, με τον οποίο την σεζόν 2013-14 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, στο οποίο ήταν πρώτος σκόρερ, MVP και φυσικά μέλος της καλύτερης 5άδας.

Η πρώτη του επαφή με τις Εθνικές ομάδες ήταν με την Παίδων, ενώ το καλοκαίρι που πέρασε (2015) στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων (U18) στον Βόλο. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έπαιξε 9 αγώνες, είχε μέσο όρο 9.8 λεπτά συμμετοχής, 4.8 πόντους και 2.6 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνει ΑΕΚ ο Ντουρμάζ!!

Χωρίς τον Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού ο προπονητής της εθνικής Σουηδίας ενημέρωσε ότι θα μείνει εκτός δράσης για 7 με 10 μέρες.

Χάνει ΑΕΚ ο Ντουρμάζ
Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Σουηδίας επί του Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού αποχώρησε πρόβλημα τραυματισμού ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του μηρού και έγινε αλλαγή στο 69’.

Όπως δήλωσε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Έρικ Χάμρεν, ο διεθνής άσος των νταμπλούχων Ελλάδας θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου επτά με δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει εκτός απροόπτου το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Καλλινικίδης: «Υπάρχει δημιουργικό άγχος»

Ο Αρκαδικός προετοιμάζεται για το ιστορικό ματς με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και ο Άκης Καλλινικίδης γράφει για την πρώτη παρουσία της ομάδας στα σαλόνια της Basket League, μέσα από το blog του.

Καλλινικίδης: «Υπάρχει δημιουργικό άγχος»
Αναλυτικά τι έγραψε ο έμπειρος φόργουορντ στο esake.gr:

Το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αρχίζει και από αυτή την στήλη θα τα λέμε πριν τις αναμετρήσεις της ομάδας του Αρκαδικού.

Αυτή είναι μια καινούργια σεζόν για την ομάδας μας στην Τρίπολη και όπως είναι λογικό υπάρχει δημιουργικό άγχος αλλά και προσμονή για κάτι καλό. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε προσπαθήσει να αφομοιώσουμε όσα μας έλεγε ο προπονητής μας και φυσικά θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα.

Κάθε αρχή και δύσκολη και έτσι για εμάς, η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Είναι μια ομάδα, η οποία έχει… ψηθεί την περασμένη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία και έχει ένα καλό σύνολο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως εμείς θα παραδοθούμε αμαχητί. Εξάλλου, αυτό απέχει πολύ από το DNA της ομάδας μας και το δείξαμε και πέρσι στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2. Θα πάμε, λοιπόν, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας το πρώτο μου κείμενο για το μπλογκ μου στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, υγεία για κάθε αθλητή πάνω απ’ όλα και φυσικά να ζήσουμε μια αγωνιστική περίοδο μακριά από κρούσματα βίας. Παράλληλα θέλω να καλέσω τον κόσμο του Αρκαδικού να στηρίξει τις φετινές μας προσπάθειες και να είναι δίπλα μας στα παιχνίδια.

Καρέ-καρέ το σοκαριστικό ατύχημα του Σάινθ!! (pics)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Κάρλος Σάινθ. Το μονοθέσιό του προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά της πίστας του Σότσι, αλλά ο ίδιος βγήκε σώος.

Καρέ-καρέ το σοκαριστικό ατύχημα του Σάινθ (pics)
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*