Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Επιχείρηση… ανασυγκρότησης στον Ολυμπιακό!

Με αρκετή βιντεοθεραπεία πέρασαν τη μέρα τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, την επομένη του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Αγώνα… δρόμου για το ΟΑΚΑ κάνει ο Οθέλο Χάντερ.

Επιχείρηση… ανασυγκρότησης στον Ολυμπιακό
Όπως η περσινή, έτσι και η φετινή σεζόν μπήκε πολύ… στραβά για τον Ολυμπιακό, καθώς στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Από την άλλη, όμως, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει αφού τώρα ξεκινά η χρονιά και έτσι μία μέρα μετά το… στραβοπάτημα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε ραντεβού στο ΣΕΦ με τους παίκτες του, νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα προπόνησης.

Ο λόγος ήταν για να κάνουν τη… βιντεοθεραπεία τους. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν ξανά και ξανά τα λάθη τους στο ματς κόντρα στο «τριφύλλι», τα… εμπέδωσαν και στη συνέχεια γυμνάστηκαν κανονικά στο παρκέ, αποφασισμένοι να γυρίσουν το… τσιπάκι. Αρχής γενομένης από το ματς της πρεμιέρας της Α1 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου την Κυριακή (11/10) στο Φάληρο.

Από ‘κει και πέρα, ο μεγάλος απών του ντέρμπι, Οθέλο Χάντερ, συνεχίζει τις ατομικές του προπονήσεις, λόγω ενός αιματώματος στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο, τα πηγαίνει όλο και καλύτερα και έτσι υπάρχει μία μικρή ελπίδα να προλάβει το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στους «πράσινους» για τη δεύτερη αγωνιστική, τη μεθεπόμενη Δευτέρα (19/10).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: