Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωσε Χρηστίδη ο Άρης!!

Ο Βασίλης Χρηστίδης, μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό U18, ανήκει στον Άρη. Θα παραμείνει για τη φετινή σεζόν στον Μαντουλίδη δανεικός και θα ενταχθεί του χρόνου στους «κίτρινους».

Ανακοίνωσε Χρηστίδη ο Άρης!

Η ανακοίνωση:
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Χρηστίδη από τον Μαντουλίδη. Ο 17χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί ως δανεικός κατά τη φετινή σεζόν στην ομάδα του Μαντουλίδη και από το καλοκαίρι του 2016 θα ενταχθεί στο δυναμικό του Αυτοκράτορα, με πενταετές συμβόλαιο.

Ο Βασίλης Χρηστίδης γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1998 στην Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μαντουλίδη το 2011, με τον οποίο την σεζόν 2013-14 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, στο οποίο ήταν πρώτος σκόρερ, MVP και φυσικά μέλος της καλύτερης 5άδας.

Η πρώτη του επαφή με τις Εθνικές ομάδες ήταν με την Παίδων, ενώ το καλοκαίρι που πέρασε (2015) στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων (U18) στον Βόλο. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έπαιξε 9 αγώνες, είχε μέσο όρο 9.8 λεπτά συμμετοχής, 4.8 πόντους και 2.6 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: