Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Όλα καλά με το τρίτο χειρουργείο του Κούριτς!!


Όλα καλά με το τρίτο χειρουργείο του Κούριτς

Ο Κάιλ Κούριτς υποβλήθηκε σε τρίτη επέμβαση στο κεφάλι και όλα βαίνουν καλώς για την υγεία του.

Νικητής βγαίνει ο Κάιλ Κούριτς από τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο Αμερικανός άσος της Γκραν Κανάρια υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε τρίτη επέμβαση στο κεφάλι και όλα βαίνουν καλώς.

Ο Κούριτς είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο στις 5 Νοεμβρίου, δύο μέρες μετά χειρουργήθηκε ξανά για να περιοριστεί το οίδημα στον εγκέφαλό του, ενώ τώρα έκανε μια επέμβαση στο κρανίο του.

Εκτιμάται πως ο άτυχος παίκτης θα επιστρέψει στη δράση τον Ιανουάριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός η μισή ΑΕΚ!!


Εκτός η μισή ΑΕΚ

Εκτεταμένο rotation, σε όλες τις θέσεις πλην της επίθεσης, από τον Γκουστάβο Πογέτ στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής πολλοί βασικοί της ΑΕΚ.

Με πολλές αλλαγές θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (17:15) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποφάσισε να κάνει εκτεταμένο rotation κι έτσι άφησε εκτός αποστολής τους Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Ντίντακ, Μάνταλο για να ξεκουραστούν, αλλά και τους τραυματίες Άρθο και Ανάκογλου, μαζί με τον τιμωρημένο Βάργκας.

Εκτός έμειναν ακόμη οι Βούρας, Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Ανδρεόπουλος και Γροντής, που προφανώς δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Ντούνης (τερματοφύλακες), Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (αμυντικοί), Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Πλατέλλας, Φαγέ, Γιόχανσον (μέσοι), Τζεμπούρ, Κρισάντους, Μπουονανότε, Αραβίδης (επιθετικοί).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νοσταλγεί τον Κιάμο ο Πέτγουεϊ!!


Νοσταλγεί τον Κιάμο ο Πέτγουεϊ

Φοβερός Μπρεντ Πέτγουεϊ και πάλι, καθώς πόσταρε στίχους από τραγούδι του Πάνου Κιάμου (ως γνωστόν του έχει μεγάλη αγάπη) στο twitter.

Είναι γνωστή η λατρεία του Μπρεντ Πέτγουεϊ για τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου. Όπως και οι ικανότητα του να τα ερμηνεύει σε ικανοποιητικό επίπεδο (για τα δεδομένα κάποιου που δεν είναι καλλιτέχνης).

Ο 30χρονος φόργουορντ της Σάσαρι πόσταρε στο twitter στίχους από τραγούδι «Σκοτώνεις».







Εδώ η ερμηνεία του Αμερικανού στο All Star Game...
 



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρεάλ-Μπάρτσα 0-4; Όχι δα! Έληξε 7-0!! (video)


Ρεάλ-Μπάρτσα 0-4; Όχι δα! Έληξε 7-0! (video)

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Η Μπαρτσελόνα δεν συνέτριψε τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» με 4-0. Η «βασίλισσα» ήταν αυτή που διέσυρε την αντίπαλό της με 7-0 και υπάρχει ντοκουμέντο.


Έχοντας πολύ μεράκι, τα τεχνικά μέσα και άπλετο χρόνο στη διάθεσή του, μετέτρεψε την επώδυνη για την ομάδα του συντριβή με 4-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» σε θρίαμβο με 7-0.





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αδειάζει» τον Μπενζεμά ο πρωθυπουργός της Γαλλίας!!


«Αδειάζει» τον Μπενζεμά ο πρωθυπουργός της Γαλλίας

Θέση κατά του Καρίμ Μπενζεμά και της κλήσης του στην εθνική Γαλλίας εν όψει του Euro 2016 πήρε ο πρωθυπουργός της χώρας, Μανουέλ Βαλς, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση του Βαλμπουενά.

Η εμπλοκή του Καρίμ Μπενζεμά στο σκάνδαλο με τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά έχει κάνει πολλούς να ζητούν τον αποκλεισμό του από την εθνική Γαλλίας εν όψει Euro 2016, πριν καν αποδειχτεί η ενοχή του ή απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Θέση κατά του επιθετικού της Ρεάλ πήρε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς. «Ένας σπουδαίος αθλητής θα πρέπει να έχει και υποδειγματική συμπεριφορά. Αν όχι, τότε δεν έχει θέση στην εθνική ομάδα. Σε περίπτωση που ένας υπουργός αντιμετώπιζε τέτοιες κατηγορίες, δεν θα ήταν στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Βαλς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανουέλ Βαλς έχει γεννηθεί στη Βαρκελώνη και είναι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο είχε δεχτεί σκληρή κριτική, όταν χρησιμοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει στο Βερολίνο και να παρακολουθήσει με τους δυο γιους του τον τελικό του Champions League με τη Γιουβέντους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η συμβουλή του Τζόρνταν στον Κόμπι!!


Η συμβουλή του Τζόρνταν στον Κόμπι

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποκάλυψε πως ο Μάικλ Τζόρνταν γνώριζε από το καλοκαίρι την απόφαση της απόσυρσής του και του έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές.

Όλοι συνέκριναν πάντα τον Κόμπι Μπράιαντ με τον Μάικλ Τζόρνταν. Η ιστορία θα αποδείξει αν και κατά πόσο τον πλησίασε. Ο Κόμπι πάντως φρόντισε να ανακοινώσει πρώτα σε εκείνον την πρόθεσή του να σταματήσει το μπάσκετ: «Ο Τζόρνταν ήταν από τους πρώτους στους οποίους το είπα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Είχαμε συχνή επαφή».

Ο αστέρας του ΝΒΑ, μάλιστα αποκάλυψε και την συμβουλή που του έδωσε ο Τζόρνταν: «Απλώς απόλαυσέ το. Ο,τι και να γίνει. Μην αφήσεις κανέναν να σου το στερήσει, ό,τι κι αν συμβεί, καλό ή κακό. Απόλαυσέ το, φίλε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μπήκαν» Κινέζοι στη Σίτι!!


«Μπήκαν» Κινέζοι στη Σίτι!

Ποσοστό 13% των μετοχών της Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε κινεζική εταιρεία έναντι 377 εκατ. ευρώ.

Την είσοδο Κινέζων επενδυτών στη Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε η City Football Group, εταιρεία που έχει υπό τις ιδιοκτησία της το σύλλογο.

Όπως έγινε γνωστό, ο επενδυτικός όμιλος China Media Capital απέκτησε το 13% των μετοχών του κλαμπ έναντι 377 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια κίνηση που ανοίγει τους «πολίτες» και στην τεράστια αγορά της ασιατικής χώρας.

Η City Football Group έχει στην κατοχή της τόσο τη New York City FC, όσο και τη Melbourne City στην Αυστραλία, ενώ είναι μικρομέτοχος στη Yokohama Marinos της Ιαπωνίας, συνεπώς μετά τη συμφωνία με τους Κινέζους συνεχίζει τις προσπάθειες εξάπλωσης ανά την υφήλιο.

Ο πρόεδρος της κινεζικής εταιρείας, Ρούιγκανγκ Λι, θα έχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Σίτι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ούτε αναπτήρα στο Καραϊσκάκη!!


Ούτε αναπτήρα στο Καραϊσκάκη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος περιγράφει μέσα από το sport-fm.gr την "νέα" κατάσταση με τις τιμωρίες και για τον Ολυμπιακό, όπως και τον κίνδυνο υποτροπής.

• Μπορεί εύκολα να καταλάβει ο καθένας τα προβλήματα που βάζει στον Παναθηναϊκό η τιμωρία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ποτέ δεν έγινε. Τον καίει οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά.

• Είναι, όμως, η πρώτη φορά που έγιναν τόσο σοβαρά επεισόδια από τότε που ισχύει ο νέος κανονισμός κι αναπόφευκτα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται. Ένας κανονισμός πράγματι πολύ σκληρός, όπως είχε την…ευκαιρία να αντιληφθεί κι ο Ολυμπιακός-ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν θα έκλεινε το Καραϊσκάκη για μία αγωνιστική, "απλά" επειδή άναψαν δύο πυρσούς και τους πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο, όχι εναντίον παικτών η, διαιτητών, αλλά «έτσι, στο χαβαλέ».

• Πλέον όμως δεν υπάρχουν αυτά! Οι οπαδοί ας τα ξεχάσουν. Άδικος η, δίκαιος, ο νόμος είναι σαφής. Καπνογόνα, βαρελότα και προπάντων φωτοβολίδες, κομμένα. Ειδάλλως θα πέφτει τσεκούρι! Ειδικά δε οι φίλοι του Ολυμπιακού, εκ των οποίων 21.000 έχουν πληρώσει με τα ωραία τους λεφτά θέση διαρκείας, πρέπει να ξέρουν ότι ήδη ο σύλλογος είναι υπότροπος με τη μία αγωνιστική από το ματς στη Βέροια.

• Κοινώς, οποιαδήποτε ποινή έδρας επιβληθεί από εδώ και πέρα, αυτομάτως διπλασιάζεται! Δηλαδή, πέσουν π.χ. δύο καπνογόνα με τον Πανθρακικό το Σάββατο; Ο Ολυμπιακός θα παίξει και τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη! Η, αν υπάρξει μία άλλη παράβαση που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών, αυτόματα θα γίνουν τέσσερις! Και πλέον δεν υπάρχουν παραθυράκια για κανένα υπότροπο. Ό,τι πάρεις, είναι επί δύο!

• Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρέπει να καταλάβουν κι αυτοί ποια είναι τα νέα δεδομένα. Και στο Καραϊσκάκη να μην πέφτει ούτε αναπτήρας! Δεν μπορεί επειδή ένας γουστάρει να ρίχνει καφέ στον αντίπαλο προπονητή η, άλλος γουστάρει να πετάξει ένα καπνογόνο, να τιμωρείται μία ομάδα και χιλιάδες άνθρωποι, που θέλουν να πάνε να δουν την ομάδα τους.

• Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τεράστια βήματα μπροστά στη διοργάνωση των μεγάλων αγώνων μέσα στο Καραϊσκάκη. Εξ ου κι έχουν ελαχιστοποιηθεί οι τιμωρίες του από την ΟΥΕΦΑ. Εξ ου κι έχει κάνει και τα τρία πιο πρόσφατα ντέρμπι (με Παναθηναϊκό πέρσι, με ΑΕΚ φέτος και πέρσι) σε πλαίσια Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μπροστά ο Ολυμπιακός και σε αυτό το θέμα από τις άλλες ομάδες. Μόνο που δεν αρκεί! Θέλει κι άλλο, πώς να το κάνουμε. Είναι ωραίο πράγμα για τον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ, να παίζει χωρίς κόσμο με τον Αστέρα; Ήταν εικόνα αυτή;

• Και ίσως είναι και μία ευκαιρία με αυτούς τους καινούργιους σκληρούς κανονισμούς, να περιοριστεί κι αυτό το πράγμα με τα επεισόδια και τα επικίνδυνα εύφλεκτα που βλέπουμε στα γήπεδα. Πάσης φύσεως «επικίνδυνα». Εδώ στη Λεωφόρο τις προάλλες, ξέρετε τι βρήκαν δίπλα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού; Ένα γυάλινο βάζο γεμάτο με γλυκό του κουταλιού! Σοβαρά τώρα. Τους το είχαν πετάξει από την εξέδρα πάνω από τους πάγκους! Ευτυχώς που δεν βρήκε κανένα!

• Να πω την αμαρτία μου κι εμένα τα καπνογόνα μου αρέσουν! Να τα βλέπω ρε παιδί μου στο πέταλο. Είναι άλλη φάση. να τα βλέπω αναμμένα-αλλά όχι να τα ρίχνουν μέσα. Όμως, άντε να ελεγχθεί η κατάσταση, αν έχουν 10 η, 50 άτομα ένα καπνογόνο στο χέρι. Ποιός μου λέει ότι δεν θα βρεθούν δύο να τα πετάξουν μέσα και μετά ψάξε να βρεις την άκρη με τους αθλητικούς δικαστές.

• Θυμίζω δε ότι η ΟΥΕΦΑ με τις βαριές καμπάνες τα «έκοψε» όλα τα «εύφλεκτα». Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι ωραία η εικόνα του Καραϊσκάκη στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς τα καπνογόνα;…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καρεμπέ: «Αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής, θα γινόμουν πορνοστάρ»


Καρεμπέ: «Αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής, θα γινόμουν πορνοστάρ»

Αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στη Marca ο Κριστιάν Καρεμπέ, δήλωσε μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής θα γινόταν πορνοστάρ ή γιατρός.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι απολαυστικός και ακομπλεξάριστος στις συνεντεύξεις του. Έτσι όταν η Marca τον ρώτησε τι επάγγελμα θα είχε ακολουθήσει αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής, απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου «Γιατρός ή πορνοστάρ».

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε και για ένα τραγικό περιστατικό που τον σημάδεψε. «Είναι κάτι που κουβαλώ πάντα μαζί μου. Τα αδέρφια μου με άφησαν στο αεροδρόμιο και στην επιστροφή είχαν ένα τροχαίο. Σκοτώθηκαν. Η κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ ήταν αφιερωμένη στη μνήμη τους. Ήταν, επίσης, αφιερωμένη στο χωριό μου. Πριν μπω σε κάθε αγώνα τους σκεφτόμουν και προσευχόμουν για όλους τους δικούς μου στη Νέα Καληδονία».

Ο Καρεμπέ απέφυγε τις συγκρίσεις της δικής του Ρεάλ με τη σημερινή. «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη Ρεάλ του τώρα με αυτή της δικής μου περιόδου. Θα πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να δουλέψει και πιστεύω ότι σε δύο μήνες θα μπορούμε να τον κρίνουμε. Όσον αφορά τους παίκτες, πάντα μου άρεσαν ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Προφανώς τώρα ξεχωρίζουν ο Κριστιάνο και ο Μέσι που είναι οι σούπερ σταρ του πρωταθλήματος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε δημοπρασία το πρώτο αυτοκίνητο του Μπέκαμ!!


Σε δημοπρασία το πρώτο αυτοκίνητο του Μπέκαμ

Το αυτοκίνητο που οδήγησε ως νέος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, βγάζει η ιστοσελίδα της Independent σε δημοπρασία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν σε παιδιατρική κλινική.

Η ιστοσελίδα της Independent, διοργανώνει φιλανθρωπική δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο Great Ormond Street Hospital, την μεγαλύτερη παιδιατρική κλινική της Αγγλίας. Στην λίστα με τα προς «χτύπημα» αντικείμενα είναι και το πρώτο αυτοκίνητο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ένα τιρκουάζ VW Golf του 1994.

Μην φανταστείτε ότι ο Βρετανός σούπερ σταρ έχει τέτοια τρέλα με τα αυτοκίνητα που είχε κρατήσει το πρώτο του. Το είχε πουλήσει χρόνια πριν, όμως το όνομά του είναι γραμμένο στο επίσημο «βιογραφικό» του αμαξιού που θα λάβει ο πλειοδότης νικητής.

Στον πλειστηριασμό θα μπουν μεταξύ άλλων η παρουσία σε προπόνηση της Τσέλσι, η παρακολούθηση ενός αγώνα της Μάντσεστερ Γ. από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ένα 4ήμερο ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι, μία βόλτα με Άστον Μάρτιν, μία συμμετοχή στον μαραθώνιο του Λονδίνου, μία εβδομάδα σε σατό της Ελβετίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κριστιάνο ποζάρει με το σούπερ αυτοκίνητό του!! (pic)


Ο Κριστιάνο ποζάρει με το σούπερ αυτοκίνητό του (pic)

Κάτι από... Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο οποίος επιδεικνύει τον πλούτο του, θύμισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανεβάζοντας το πρωί μια φωτογραφία έξω από τη βίλα του και δίπλα στο υπερπολυτελές αυτοκίνητό του.







Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις





*Πηγή: sport-fm.gr*

Έξαλλος ο Χάμες με Μπενίτεθ!!


Έξαλλος ο Χάμες με Μπενίτεθ

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας ακόμη σταρ της Ρεάλ δεν αντέχει τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο λόγος για τον Χάμες Ροντρίγκες που έχει φτάσει στα όριά του.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί συνήθως την πρώτη αλλαγή της Ρεάλ και άλλοτε ξεκινά από τον πάγκο.

Η υπομονή του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού εξαντλείται και σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο θέμα της σημερινής Marca, δεν αντέχει άλλο τη συνεργασία με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Θεωρεί πως ο προπονητής δεν τον εμπιστεύεται, τη στιγμή που η άποψη των συμπαικτών του, αλλά και του Τύπου είναι πως θα πρέπει να είναι από τους ακλόνητους στην ενδεκάδα της «βασίλισσας» παίκτες.

Πρόκειται για τον δεύτερο αστέρα της Ρεάλ που φέρεται να έχει σοβαρό πρόβλημα στη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απίστευτο: Πρόεδρος χώρας βαρέθηκε και διέταξε… πέναλτι στο Σούπερ Καπ!!


Απίστευτο: Πρόεδρος χώρας βαρέθηκε και διέταξε… πέναλτι στο Σούπερ Καπ

Ο πρόεδρος της Μαυριτανίας κουράστηκε από το θέαμα στον τελικό του Σούπερ Καπ της χώρας και διέταξε τη λήξη της αναμέτρησης στο 63’, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους πρόωρα στα πέναλτι.

Θα μπορούσε να το κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα και δεν θα ήταν έκπληξη. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τέτοιοι ηγέτες χωρών.

Ο πρόεδρος της Μαυριτανίας, Μοχάμεντ Ουλν Αμπντέλ Αζίζ τίμησε με την παρουσία του τον τελικό του Σούπερ Καπ της χώρας. Όμως το θέαμα ήταν τόσο κακό, που βαρέθηκε. Αντί να κάνει υπομονή ή έστω να αποχωρήσει, εκείνος επέλεξε μια πιο δραστική λύση: διέταξε τη λήξη του αγώνα στο 63ο λεπτό και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τον τίτλο στα πέναλτι!

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας απέδωσε την απόφαση σε οργανωτικό πρόβλημα, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν. Άλλωστε αν δεν υπερασπιζόταν τον «προϊστάμενό» του, μπορεί να είχε άλλου είδους προβλήματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άλλαξε μέρα το Άρης-Μπάνβιτ!!


Άλλαξε μέρα το Άρης-Μπάνβιτ

Την Τρίτη, 15/12, θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Άρη με την Μπάνβιτ για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup.

Μια μέρα νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Άρη με την Μπάνβιτ για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup.

Για τηλεοπτικούς λόγους η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης μετατέθηκε από την Τετάρτη 16/12 στην Τρίτη 15/12 και ώρα 19:00. Το παιχνίδι, που ίσως είναι και καθοριστικό για την πρόκριση, θα μεταδοθεί από το Eurosport.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρομοκρατημένος ο Λάζαρ Μάρκοβιτς!! (video)


Τρομοκρατημένος ο Λάζαρ Μάρκοβιτς (video)

Ο σκληροτράχηλος Σαλίχ Ντουρσούν της Τραμπζονσπόρ «τραμπούκισε» τον Λάζαρ Μάρκοβιτς της Φενέρμπαχτσε και ο δανεικός από τη Λίβερπουλ επιθετικός έδειχνε τρομοκρατημένος.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήγμα με Σακχό!!


Πλήγμα με Σακχό

Στους δύο με τρεις μήνες υπολογίζεται το διάστημα απουσίας του Ντιαφρά Σακχό από τις υποχρεώσεις της Γουέστ Χαμ μετά τον τραυματισμό του.

Άσχημα τα νέα για τον Ντιαφρά Σακχό και τη Γουέστ Χαμ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός τραυματίστηκε στην ισοπαλία (1-1) με τη Γουέστ Μπρομ, το μεσημέρι της Κυριακής και αποχώρησε στο 73ο λεπτό με φορείο.

Όπως αναφέρουν στη Γουέστ Χαμ, το πόδι του Σακό είναι ακόμα τόσο πρησμένο που δεν μπορούν να του γίνουν εξετάσεις, ενώ άπαντες σκέφτονται πλέον ότι σίγουρα θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα δίμηνο για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στα πλάνα του προπονητή του.

O Σακχό μετρά 5 γκολ σε 14 εμφανίσεις με τα «σφυριά» φέτος και η απουσία του προβληματίζει έντονα τον Σλάβεν Μπίλιτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φέτελ: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Mercedes»


Φέτελ: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Mercedes»

Με το ρυθμό που προοδεύει η Ferrari, μπορεί το 2016 να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική απέναντι στην κυρίαρχη Mercedes, όπως δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Μπορεί η Mercedes να κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα των κατασκευαστών και οι πιλότοι της να πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα οδηγών, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσίασε η Ferrari μέσα στο 2015 και θεωρεί πως την επόμενη σεζόν η «σκουντερία» μπορεί να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική απέναντι στη Mercedes.

«Προφανώς είχαμε έναν βελτιωμένο κινητήρα και ένα καλύτερο μονοθέσιο, κάτι που μας έφερε πιο κοντά στη Mercedes. Κάναμε τεράστια πρόοδο, τέτοια που δεν έχω δει σε καμία άλλη ομάδα στη διάρκεια της σεζόν. Όχι τόσο κοντά, ώστε να τους ανταγωνιστούμε και να τους πιέσουμε, αλλά πιστεύω 100% πως μπορούμε να τους νικήσουμε, ειδικά αν συνεχίσουμε την πίεση. Θα πρέπει να εστιάσουμε στην ομάδα μας, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Χαμογελάσαμε πολλές φορές φέτος και μπορούμε το 2016 να έχουμε ακόμη περισσότερα χαμόγελα», τόνισε ο Γερμανός πιλότος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Χαποέλ Χολόν ο Κρίστμας!!


Στη Χαποέλ Χολόν ο Κρίστμας

Με τη Χαποέλ Χολόν συμφώνησε ο Ντιόντε Κρίστμας και μετακομίζει στο Ισραήλ.

Αφού δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο Ντιόντε Κρίστμας συμφώνησε με τη Χαποέλ Χολόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ.

Ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ (1,96μ.), που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο, είχε υπογράψει προσωρινό συμβόλαιο με τους Καβαλίερς τον Οκτώβριο, αλλά αποδεσμεύτηκε πριν αρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ.

Πέρσι έπαιξε στη Γαλλία με την Παρί Λεβαλουά έχοντας 8,9 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αραβίδης: «Κάθε μέρα ξεκινάει με ένα στόχο»


Αραβίδης: «Κάθε μέρα ξεκινάει με ένα στόχο»

Ο Χρήστος Αραβίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για το Δεκέμβριου που ήρθε... «Κάθε μέρα ξεκινάει με ένα στόχο. Καλό Μήνα σε όλους με υγεία και χαμόγελα!», έγραψε στο Instagram.






Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Xristos Aravidis Official (@aravas_21) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρεκόρ χαμένων βολών ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν!!


Ρεκόρ χαμένων βολών ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν

Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν είχε 12/34 βολές στον αγώνα των Κλίπερς με τους Μπλέιζερς ισοφαρίζοντας το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ του ΝΒΑ.

Το καλοκαίρι δίχασε Κλίπερς και Μάβερικς μέχρι να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 88 εκατ. δολαρίων με την ομάδα του LA.

Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν στη νίκη επί των Μπλέιζερς ισοφάρισαν το ρεκόρ των χαμένων βολών αστοχώντας σε 22. Ο σέντερ των Κλίπερς είχε 12/34 από τη γραμμή, «πιάνοντας» την επίδοση που σε έναν αγώνα το 1967 είχε 8/30!

Ο αθεόφοβος είχε δύο διαδοχικά air ball σε βολές και οι αντίπαλοι τον έστελναν συνεχώς στη γραμμή εφαρμόζοντας την τακτική που είχε καθιερωθεί αρχικά από αντιπάλους των ομάδων του Σακίλ Ο’ Νιλ.

Ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν έχει ποσοστό καριέρας 41,5% στις βολές (751/1808).




*Πηγή: sport-fm.gr*

Το σκίτσο της Sport για τη δεδομένη Χρυσή Μπάλα του Μέσι!!


Το σκίτσο της Sport για τη δεδομένη Χρυσή Μπάλα του Μέσι

Η Sport της Βαρκελώνης θεωρεί τυπική διαδικασία την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Λιονέλ Μέσι και του προτείνει… σμόκιν για την εμφάνισή του στο γκαλά της Ζυρίχης.

Μέσι, Νεϊμάρ και Ρονάλντο διεκδικούν τη Χρυσή Μπάλα, αλλά όλα δείχνουν πως ο πρώτος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Η καταλανική Sport θεωρεί τη νίκη του Αργεντινού σταρ της Μπαρτσελόνα τόσο δεδομένη, που του προτείνει… σμόκιν για την εμφάνισή του στο γκαλά της Ζυρίχης, μετά τις «ιδιαίτερες» εμφανίσεις που έκανε στις εκδηλώσεις των περασμένων ετών.

Σμόκιν με το 4-0 στο «Μπερναμπέου», τις πέντε Χρυσές Μπάλες του ή το πρόσωπο του… πικραμένου Κριστιάνο είναι οι προτάσεις του εμπνευσμένου σκιτσογράφου.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βγάζουν μάτια οι «κουκουβάγιες»!


Βγάζουν μάτια οι «κουκουβάγιες»

Το εμπόδιο της Στόουκ θέλει να ξεπεράσει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, που θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει μετά τον αποκλεισμό των Νιουκαστλ και Άρσεναλ.

Ώρα για τον θεσμό των εκπλήξεων στην Αγγλία, με το σημερινό μενού να περιλαμβάνει τρία από τα τέσσερα ματς των προημιτελικών του Λιγκ Καπ.

Το ντέρμπι της προημιτελικής φάσης διεξάγεται αύριο με τη Σαουθάμπτον να υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ενώ σήμερα ρίχνονται στη μάχη Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Στόουκ.

Θεωρητικά δυσκολότερο έργο από τις «μεγάλες» αντιμετωπίζει η Στόουκ που θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της έκπληξης μέχρι στιγμής του θεσμού, Σέφιλντ Γουενσντεϊ. Οι «κουκουβάγιες» έχουν καταφέρει να πετάξουν εκτός, Νιουκάστλ και Άρσεναλ και με μόλις μία ήττα στα 14 τελευταία ματς, αποτελούν υπολογίσιμη δύναμη, ειδικά κόντρα στην Στόυκ που διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Χαλ, με τον Νταβίντ Σίλβα να αναμένεται να βρεθεί στη βασική εντεκάδα των «σίτιζενς» μετά από αρκετό καιρό. Ο Πελεγκρίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χαρτ, Κομπανί, Νασρί, Ζαμπαλέτα και Μαγκαλά.

Την Μίντλεσμπρο αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να μην υποτιμούν την «Μπόρο», που είναι μια ομάδα που πάντα μπορεί να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο της. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τους αμφίβολους Μπάρι και Μακάρθι, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά τα ματς

Τρίτη 1/12

Μίντλεσμπρο – Έβερτον (21.45)
Μάντσεστερ Σίτι – Χαλ (21.45)
Στόουκ Σίτι – Γουένσντεϊ (21.45)

Τετάρτη 2/12

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (21.45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο «κουρείο» οι επικουρικές συντάξεις - Στα 67 για όλους η σύνταξη!!


Στο «κουρείο» οι επικουρικές συντάξεις - Στα 67 για όλους η σύνταξη

Ή στα 62 με 40 χρόνια δουλειάς - Το υπ. Εργασίας θέλει το ποσοστό αναπλήρωσης για τις κύριες συντάξεις να μην πέσει κάτω από το 65%

Σε «συμπληγάδες» βρίσκεται η κυβέρνηση, καθώς πρέπει να κλείσει το «μέτωπο» του ασφαλιστικού με τους δανειστές να διαμηνύουν ότι η προώθηση του ασφαλιστικού έχει καθυστερήσει, την αντιπολίτευση να γυρίζει την πλάτη και τα συνδικάτα να πιέζουν με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ υπογράμμισε την ανάγκη να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις με πρώτη αυτή του ασφαλιστικού, το οποίο χαρακτήρισε «το πιο ακριβό στην Ευρώπη», ενώ ο Ντέκλαν Κοστέλο της ΕΕ τόνισε ότι αύξηση των εργοδοτικών εισφορών θα αποτελέσει ισχυρό αντικίνητρο για την αγορά, και θα πρέπει να ενταχθεί συνολικά.

Κρίσιμη αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που θα συζητήσει το θέμα καθώς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί αναβρασμός.

Την ίδια ώρα η ΓΣΕΕ αρνείται να συμμετάσχει στο διάλογο για το ασφαλιστικό, που όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός θα γίνει στο πλαίσιο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) χαρακτηρίζοντας το διάλογο παρελκυστικό ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση για επικοινωνιακά τερτίπια που υποτιμούν τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

«Με διαδικασίες fast track- αναφέρει η ΓΣΕΕ-φέρνουν τον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού, εφαρμόζοντας το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο. Έρχονται σήμερα «με το ψαλίδι στο ένα χέρι και το τιμόνι του οδοστρωτήρα στο άλλο χέρι», να περικόψουν και να ισοπεδώσουν ότι απέμεινε από την κοινωνική ασφάλιση».

Μάλιστα με επιστολή της προς τις εργοδοτικές οργανώσεις η ΓΣΕΕ τις καλεί να απέχουν και εκείνες από το διάλογο.

Οι περικοπές των κύριων συντάξεων που θα αποτελέσουν μονόδρομο αν οι δανειστές δεν εγκρίνουν τα εναλλακτικά σχέδια της κυβέρνησης θα πλήξουν κυρίως τους συνταξιούχους των ΔΕΚΟ και του ΟΑΕΕ.

Στο υπουργείο Eργασίας συνεχίζεται η προσπάθεια το ποσοστό αναπλήρωσης για τις κύριες συντάξεις να μην μειωθεί κάτω από το επίπεδο ασφαλείας του 65% την ώρα που οι θεσμοί επιμένουν ότι το ποσοστό αναπλήρωσης για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις αθροιστικά δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 56%.

Όσο για τις επικουρικές για να καλυφθεί το έλλειμμα θα πρέπει να μειωθούν κλιμακωτά 6%-10% οι συντάξεις πάνω από τα 165 ευρώ . Αν αποφασιστεί το μαχαίρι να βγει μόνο για τις υψηλότερες συντάξεις οι περικοπές θα ξεπεράσουν το 15%.

Η μείωση στις επικουρικές θα επέλθει και ως απόρροια της κατάργησης κάθε δυνατότητας ενίσχυσης του ενιαίου επικουρικού με κρατικούς πόρους καθώς όπως αναφέρεται και στο σχέδιο προϋπολογισμού έτους 2016 «ορίζεται η ένταξη από 1-9-2015 όλων των Ταμείων Επικουρικής Ασφάλισης στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) με χρηματοδότηση αποκλειστικά από ίδιες εισφορές».

Πηγή: www.protothema.gr

Το success story του Λεβαντόφσκι!! (video)


Το success story του Λεβαντόφσκι (video)

Μια διαφήμιση καταγράφει την πορεία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μέσα από τις κακοτοπιές μέχρι την κορυφή, με σύνθημα «Make it Possible».

Τίποτα δεν χαρίστηκε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός στη διαφήμιση κινητού που πρωταγωνιστεί μιλά για τη δύσκολη διαδρομή του προς την κορυφή.

«Κάποιοι έλεγαν πως είμαι πολύ αδύνατος, πως δεν θα τα καταφέρω και όταν στα 17 μου τραυματίστηκα σοβαρά η ομάδα μου με άφησε ελεύθερο. Όμως δεν επρόκειτο ποτέ να τα παρατήσω. Κάνε το αδύνατο δυνατό», αναφέρει ο στράικερ της Μπάγερν.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Υπόκλιση σε Μέσι – Νεϊμάρ!! (video)


Υπόκλιση σε Μέσι – Νεϊμάρ (video)

Ένα βίντεο με τα «θαύματα» και τις μαγικές στιγμές που πρόσφεραν μέσα στο 2015 ο Μέσι και ο Νεϊμάρ ετοίμασε η Μπαρτσελόνα, με αφορμή την επιλογή των δύο για την τελική τριάδα της χρυσής μπάλας.

Η τριπλέτα «MSN» της Μπαρτσελόνα έσπασε ελέω χρυσής μπάλας, αφού ο Σουάρες δεν βρίσκεται μαζί με τους Μέσι και Νεϊμάρ στην τελική επιλογή των τριών για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, όμως τα κατορθώματα του Αργεντινού και του Βραζιλιάνου, αρκούν για να σε καθηλώσουν.

Στο βίντεο που ετοίμασε η Μπαρτσελόνα με αφορμή την συμμετοχή του Μέσι και του Νεϊμάρ για την χρυσή μπάλα η μαγεία δεν λείπει, ενώ κανείς μπορεί να απολαύσει τον τρόπο με τον οποίο συντελούνται τα... ποδοσφαιρικά θαύματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βαρεμάρα μέχρι δακρύων προκαλεί η Μαν. Γιουνάιτεντ»!


«Βαρεμάρα μέχρι δακρύων προκαλεί η Μαν. Γιουνάιτεντ»

Άγριο κράξιμο «έφαγε» ο Λουίς Φαν Χάαλ από τον Βίλεμ Φαν Χάνεγκεμ που υποστηρίζει πως ο Ολλανδός προπονητής έχει μαζέψει ένα μάτσο φουρνάρηδες στην ομάδα!

Από παντού βάλλεται τελευταία ο Λουίς Φαν Χάαλ καθώς το θέαμα που προσφέρει τον τελευταίο καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λες ότι βγάζει και μάτια… Εκτός όμως από τον μόνιμο κριτή (σε βαθμό πεθεράς) Πολ Σκόουλς, ο Ολλανδός τεχνικός βρήκε κι άλλον μπελά στο κεφάλι του, τον Βίλεμ Φαν Χάνεγκεμ ο οποίος δεν έδειξε κανένα έλεος με τις δηλώσεις του.

«Η Αϊντχόφεν πήρε ένα καλό αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ την περασμένη εβδομάδα, δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε. Όμως παρακολούθησα ξανά την ομάδα το Σάββατο (με την Λέστερ) και ο τρόπος που παίζει η ομάδα, μου έφερε δάκρυα στα μάτια από τη νύστα. Αν μπορείς να διαθέσεις πάνω από 400 εκατ. ευρώ, δεν αγοράζεις ένα μάτσο φουρνάρηδες!».

Ο Ολλανδός παλαίμαχος άσος συνέχισε το «θάψιμο» λέγοντας: «Όταν έρχονται τα αποτελέσματα, τότε ο Φαν Χάαλ είναι καλός προπονητής και όλα είναι αποδεκτά. Ίσως ο τρόπος του να μην έχει σημασία για άλλους, αρκεί να μαζεύονται οι βαθμοί. Όμως εγώ είμαι ένας εραστής του ποδοσφαίρου και ο Φαν Χάαλ στερεί την διασκέδαση του αθλήματος από τον κόσμο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ζόρικες νίκες για Ντόρσεϊ και Μήτογλου!


Ζόρικες νίκες για Ντόρσεϊ και Μήτογλου

Τάιλερ Ντόρσεϊ και Ντίνος Μήτογλου πανηγύρισαν νίκες στο NCAA έχοντας θετική παρουσία με τις ομάδες τους.

Μια ακόμη νίκη πήρε το Όρεγκον. Οι Ducks επικράτησαν 78-73 του Φρέσνο Στέιτ με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να έχει καλή παρουσία. Ο 19χρονος σούτινγκ γκαρντ είχε 12 πόντους (5/6 βολές, 2/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 26 λεπτά.

Δύσκολη νίκη πήρε το Wake Forest με 69-68 απέναντι στο Ρούτγκερς. Ο Ντίνος Μήτογλου είχε 4 πόντους (2/2 βολές, 1/2 δίποντα, 0/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 2 τάπες και 1 λάθος σε 23 λεπτά συμμετοχής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ακόμα 2 εκ. στη Σάντος «προσφορά» από Νεϊμάρ!!


Ακόμα 2 εκ. στη Σάντος «προσφορά» από Νεϊμάρ

«Ζεστό» χρήμα βάζει ακόμα και σήμερα στα ταμεία της Σάντος ο Νεϊμάρ, με την ομάδα του Σάο Πάολο να εισπράττει 2 εκ. ευρώ από την συμμετοχή του Βραζιλιάνου στην τελική τριάδα για τη χρυσή μπάλα.

Μπορεί να αποχώρησε από τη Σάντος το 2013, αλλά ο Νεϊμάρ ακόμα και μετά από δύο χρόνια, φέρνει «ζεστά» χρήματα στα ταμεία της πρώην ομάδας του.

Ο λόγος απλός. Στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα προβλεπόταν ότι η Σάντος θα εισπράξει επιπλέον 2 εκ. ευρώ, αν ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρισκόταν ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η υποψηφιότητα λοιπόν του Νεϊμάρ, μαζί με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελική τριάδα για τη χρυσή μπάλα, ενεργοποιεί τη ρήτρα του παίκτη που θα καταβληθεί στη Σάντος μέσα στο 2016.

Μάλιστα με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, στη Βραζιλία κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως το ποσό που ξόδεψε η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του παίκτη δεν είναι αυτό των 57 εκ. ευρώ που είχε γίνει αρχικά γνωστό, αλλά εικάζεται ότι ο παίκτης στοίχισε στη Μπάρτσα πάνω από 80 εκ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αήττητος στο NBDL ο Θανάσης!!


Αήττητος στο NBDL ο Θανάσης

Οι Γουέστσεστερ Νικς του Θανάση Αντετοκούνμπο επικράτησαν ΚΑΙ των Γκραντ Ράπιντς παραμένοντας αήττητοι στο NBDL. Καλός ο 22χρονος φόργουορντ, κορυφαίος ο Φριντέτ.

Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Τζίμερ Φριντέτ οδήγησε τους Γουέστσεστερ Νικς στο 6/6 στο NBDL. Η θυγατρική των Νικς της Νέας Υόρκης επιβλήθηκαν 102-90 των Γκραντ Ράπιντς με τον Φριντέτ να έχει 37 πόντους (11/12 βολές, 10/12 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Καλή παρουσία είχε ερχόμενος από τον πάγκο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με 8 πόντους (2/2 βολές, 3/5 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 21 λεπτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ψάχνει ακόμα χορηγό η Σούπερ Λιγκα!


Ψάχνει ακόμα χορηγό η Σούπερ Λιγκα

Σε αναζήτηση χορηγού είναι ακόμα η Σούπερ Λίγκα που βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Περίπου 5 εκ. ευρώ για συμφωνία 1,5 έτους αξιώνει ο συνεταιρισμός.

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την εύρεση κεντρικού χορηγού από τη Σούπερ Λίγκα, με τον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο να βρίσκεται σε επαφές με εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο συνεταιρισμός συζητάει μεταξύ άλλων για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος με την επωνυμία γνωστής εταιρίας κινητής, με προοπτική συνεργασίας 1,5 με 2,5 χρόνια.

Η Λίγκα αξιώνει το ποσό των 5 εκ. ευρώ για 1,5 χρόνο συμφωνίας με τον χορηγό, με τον πρόεδρο Γιώργο Μπροβήλο να ελπίζει πως θα κλείσει το «deal» της χορηγίας το συντομότερο δυνατό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση του ΟΠΑΠ που απορρίφθηκε, ήταν και αυτή στα 5 εκ. ευρώ, αλλά για συμφωνία ενός έτους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το… calma του Στεφ Κάρι!!


Το… calma του Στεφ Κάρι

Δεν το κάνει μόνο ο Κριστιάνο… Ο Στεφ Κάρι μετά από ένα κρίσιμο τρίποντο που σκόρπισε τη σιγή στην έδρα των Τζαζ και οδήγησε τους Γουόριορς στο 19-0, έκανε κίνηση… calma στο κοινό.

Και ξαφνικά… σιγή! Ο Στεφ Κάρι με τρίποντο 51’’ πριν το τέλος έκανε το 104-101 απέναντι στους Τζαζ κι έθεσε τις βάσεις για την τελική επικράτηση των Γουόριορς με 106-103 και το 19-0.

Αμέσως μετά την ευστοχία του, ο ηγέτης των «πολεμιστών» έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση… calma, που «λάνσαρε» ευρέως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Στόχος οι μπουλντόζες το Μάρτιο!!


Στόχος οι μπουλντόζες το Μάρτιο

Λίγα τα βήματα που χωρίζουν πλέον την ΑΕΚ από την υλοποίηση του ονείρου της «Αγια-Σοφιάς». Διαβάστε το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί με τελικό στόχο να αρχίσουν τα έργα το Μάρτιο.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Όμως για να αρχίσει να γίνεται πράξη το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, απαιτούνται ακόμη κάποια σημαντικά βήματα και η υπομονή όλων.

Η χθεσινή συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ ήταν άκρως εποικοδομητική και για πρώτη φορά ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δεν έβαλε κόκκινες γραμμές δείχνοντας πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα. Στη νέα συνάντηση που θα γίνει την επόμενη Τρίτη, η πλευρά της ΑΕΚ θα παρουσιάσει λύσεις για το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα της στάθμευσης. Ήδη έχουν επιλεγεί 2-3 χώροι που θα θέσουν οι «κιτρινόμαυροι» στη διάθεση του Δήμου για να λυθεί κι αυτό το ζήτημα. Αν όλα πάνε καλά, ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης θα είναι σε θέση να υπογράψει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Ακολούθως η σκυτάλη θα περάσει στο ζήτημα της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και μέρους της Φωκών, που περνά από την Περιφέρεια, με την οποία θα γίνει σύντομα νέα συνάντηση. Οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν πως αν δεν υπάρξουν νέα εμπόδια, η άδεια για την έναρξη οικοδομικών εργασιών θα βγει το Μάρτιο και θα μπορούν να πιάσουν δουλειά στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας οι μπουλντόζες. Οι «κιτρινόμαυροι» ήδη έχουν αρχίσει την προεργασία, ώστε όταν πάρουν την άδεια να μη χαθεί ούτε μια μέρα και να είναι απόλυτα έτοιμοι για… έργα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βλέπει» Σαμαρά η Σαραγόσα!!

«Βλέπει» Σαμαρά η Σαραγόσα
Στο στόχαστρο της Σαραγόσα βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, με την ομάδα από την Αραγονία που ψάχνει επιθετικό, να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Την περίπτωση του Γιώργου Σαμαρά εξετάζει η Σαραγόσα, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στη λίστα της ομάδας της Αραγονίας, που μπορεί να προβεί σε απόκτηση ποδοσφαιριστή ακόμα και σήμερα, αφού ο κανονισμός επιτρέπει στις ομάδες να αντικαταστήσουν κάποιον που χάνει τη σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Έλληνας επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος μετά το πέρασμα του από την Αλ Χιλάλ και τη λύση του συμβολαίου του με τη Γουέσρ Μπρομ, βρίσκεται ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζει η ισπανική ομάδα, που αγωνίζεται στη Segunda Division.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη κρούση από την ομάδα προς τον παίκτη, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί, αφού η Σαραγόσα έχει βγει στο σεργιάνι για φορ μετά τον τραυματισμό του Χάιμε Ρομέρο που χάνει τη σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μάντσεστερ Γ. ή Παρί Σ.Ζ.; Η μαμά Ρονάλντο αποφασίζει!!


Μάντσεστερ Γ. ή Παρί Σ.Ζ.; Η μαμά Ρονάλντο αποφασίζει

Όλες οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του Ρονάλντο στηρίζονται πλέον στην μαμά του.


Οι προσφορές τόσο από το Μάντσεστερ όσο και από το Παρίσι έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την Παρί Σ.Ζ. να -λέγεται πως- διαθέτει 350.000 ευρώ εβδομαδιαίως για τα μάτια (και τα πόδια κυρίως) του Πορτογάλου επιθετικού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δείχνει να έχει έναν πιο ισχυρό άσο στο μανίκι της από τα χρήματα: την μαμά του. Η Ντολόρες Αβέιρο δεν θέλει ούτε να ακούσει για πιθανή μετακόμιση του γιου της στο Παρίσι, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που δέχθηκε η πρωτεύουσα της Γαλλίας στις 13 Νοεμβρίου.

Η κα Αβέιρο θεωρεί πως το Μάντσεστερ είναι μια σαφώς ασφαλέστερη λύση για όλη την οικογένεια, άποψη την οποία παίρνει σοβαρά ο Ρονάλντο. Η μητέρα του άλλωστε είναι εκείνη που προσέχει και μεγαλώνει τον εγγονό της, Κριστιάνο Τζούνιορ όταν ο μπαμπάς λείπει από το σπίτι για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Άρσεναλ: Μια ομάδα, ένα νοσοκομείο!!


Άρσεναλ: Μια ομάδα, ένα νοσοκομείο!

Η Άρσεναλ, σχεδόν κάθε μέρα, χάνει κι έναν παίκτη ενόψει του «τελικού» με τον Ολυμπιακό. Υπερβολές... Ναι, αλλά διεκδικεί τον τίτλο της ομάδας-νοσοκομείο για το 2015! Το sportfm.gr έψαξε και βρήκε...

Η Άρσεναλ θα έρθει, όπως όλα δείχνουν, με πολλές και σημαντικές απουσίες στο Φάληρο για τον «τελικό» της 9ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποτελεί είδηση. Και εξηγούμαι… Τα προηγούμενα χρόνια που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είχε λόγο να κουράσει τους βασικούς, γιατί η ομάδα του δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο. Φέτος, όμως, που οι Λονδρέζοι «καίγονται» για βαθμούς, θα το κάνει εξ ανάγκης, αφού οι τραυματισμοί είναι πολλοί.

Γράφει ο Τάσος Νικολόπουλος

Κι αν στον Ολυμπιακό αρχίσουν να κρυφογελούν με την… γκαντεμιά των «κανονιέρηδων», είναι λογικό και καθόλου παρεξηγήσιμο. Δεν σου δίνεται κάθε χρόνο η ευκαιρία να περάσεις στους «16» του Champions League, αφήνοντας έξω ένα τόσο μεγάλο μέγεθος. Ανεξάρτητα από αυτό, το σίγουρο είναι ότι η Άρσεναλ διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τον τίτλο της ομάδας-νοσοκομείο για το 2015. Κι αυτό γιατί στη διάρκεια του έτους έχουν τραυματιστεί ΟΛΟΙ οι παίκτες του ρόστερ, πλην ΕΝΟΣ!

Ξεκινώντας από τους δύο τερματοφύλακες, ο Νταβίντ Οσπίνα έμεινε πρόσφατα στα… πιτς και συγκεκριμένα από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου με πρόβλημα στον ώμο. Ο Πετρ Τσεχ παραμένει υγιής από το καλοκαίρι που φοράει τη φανέλα των «κανονιέρηδων», αλλά έχασε τα τελευταία ματς της Τσέλσι την περυσινή σεζόν. Ο Τσέχος έμεινε εκτός δράσης από τις 9 έως τις 24 Μαΐου με πρόβλημα στον αυχένα.

inner

Πάμε στην… προβληματική άμυνα της Άρσεναλ. Ο πιο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς είναι ο Ματιέ Ντεμπισί, καθώς έχασε επί της ουσίας το δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου. Από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 31 Μαρτίου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στον ώμο και ένα μήνα αφότου επέστρεψε, τέθηκε ξανά εκτός δράσης (από 28 Απριλίου έως 30 Μαΐου) λόγω… μηρού! Οι άλλοι συμπαίκτες του στην αμυντική γραμμή της ομάδας την «έβγαλαν» πιο… καθαρή, αφού δεν έχασαν πάνω από τρία παιχνίδια.

«Θύματα» τραυματισμών της περυσινής σεζόν ήταν οι Κάλουμ Τσέιμπερς (Ιανουάριος / ίωση), Κίεραν Γκιμπς (Ιανουάριος / αστράγαλος), Γκάμπριελ Παουλίστα (Μάρτιος / γόνατο) και Νάτσο Μονρεάλ (Μάρτιος / πλάτη). Φέτος, η χρονιά ξεκίνησε άσχημα για τους Λοράν Κοσιελνί (Αύγουστος / πλάτη), ο οποίος είναι εκ νέου τραυματίας και αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, Περ Μερτεσάκερ (Αύγουστος-Σεπτέμβριος / ίωση) και Έκτορ Μπεγερίν (Νοέμβριος / βουβωνική χώρα).

inner

Προχωράμε στη μεσαία γραμμή. Εκεί, ο μεγάλος άτυχος είναι ο Τόμας Ροσίτσκι. Ο Τσέχος τραυματίστηκε στο γόνατο τον Ιούνιο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το νέο έτος. Περίπου τα ίδια ισχύουν για τον Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν. Ο Άγγλος έχασε επί της ουσίας το δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου με προβλήματα σε γόνατο και βουβωνική χώρα, ενώ και φέτος έλειψε έναν μήνα (τέλη Οκτωβρίου έως τέλη Νοεμβρίου) με πρόβλημα στον μηρό. Στην… ταλαιπωρία βρίσκεται και ο Τζακ Γουίλσιρ. Μια φορά πέρυσι (Νοέμβριος ’14 – Μάρτιος ’15) και άλλη μια φέτος (Αύγουστος – Δεκέμβριος), ο 23χρονος Άγγλος κυριολεκτικά έχει διαλύσει την κνήμη του.

inner

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον αστράγαλο του Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός έμεινε εκτός δράσης πέρυσι για δυόμισι μήνες (μέσα Ιανουαρίου έως τέλη Μαρτίου), ενώ φέτος στα τέλη Οκτωβρίου υπέστη διάστρεμμα και έκτοτε έκατσε στα πιτς για άλλες 15 ημέρες. Προ δεκαημέρου, τραυματίστηκε ξανά και πάλι έχει τεθεί εκτός πλάνων του προπονητή του. Δύο φορές μέσα στο 2015 τραυματίστηκε ο Άαρον Ράμσεϊ, επίσης στο ίδιο σημείο. Ο Ουαλός μέσος χτύπησε στον μηρό πέρυσι τον Φεβρουάριο και φέτος τον Οκτώβριο, χάνοντας συνολικά 12 παιχνίδια.

Επόμενο όνομα στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Φρανσίς Κοκλέν. Ο Γάλλος τραυματίστηκε προ δεκαημέρου στο γόνατο και εκτιμάται ότι θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ τον ερχόμενο Φεβρουάριο. «Θύμα» τραυματισμού μέσα στο 2015 ήταν και ο Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο, έμεινε εκτός δράσης για ένα 20ήμερο από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Σχετικά με τους προηγούμενους, ο Μεσούτ Οζίλ θα πρέπει να θεωρεί εαυτόν τυχερό, αφού έμεινε εκτός δράσης για μια εβδομάδα στα τέλη Αυγούστου με κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Τελευταίος χρονικά στη λίστα είναι ο Σάντι Καθόρλα, που αγωνίστηκε με… ένα πόδι στο τελευταίο παιχνίδι με την Νόριτς και πιθανότατα θα το «πληρώσει», χάνοντας μεταξύ άλλων το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, που θα κρίνει τη συνέχεια της αγγλικής ομάδας στο Champions League.

inner

Κλείνουμε με την επιθετική γραμμή των Λονδρέζων. Ο πλέον «γκαντέμης» είναι ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο. Ο 25χρονος Άγγλος υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κνήμη, ωστόσο, υπέστη υποτροπή και έκανε νέα επέμβαση στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2016.

Ο Θίο Γουόλκοτ τραυματίστηκε στον μηρό στα τέλη Οκτωβρίου και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες μέρες, ενώ ο Αλέξις Σάντσες, που αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο στο ματς πρωταθλήματος με την Νόριτς, είδε το πρόβλημα να επιδεινώνεται και εκτός απροόπτου θα χάσει και αυτός τον «τελικό» της 9ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός είχε και πέρυσι κάποιους τραυματισμούς, αλλά τώρα «καίει» περισσότερο τον Αλσατό τεχνικό…

inner

Ο Ολιβιέ Ζιρού επί της ουσίας δεν είχε τραυματισμό και δεν τον έχει στερηθεί η ομάδα του, αλλά χτύπησε το καλοκαίρι όντας σε υποχρεώσεις με την εθνική Γαλλίας, συνεπώς και το δικό του όνομα μπαίνει στη λίστα με αυτούς που τραυματίστηκαν μέσα στο 2015. Ο μοναδικός που την έχει… σκαπουλάρει είναι ο πρώην «ερυθρόλευκος», Τζόελ Κάμπελ.

inner

Η Άρσεναλ μοιάζει με απέραντο… νοσοκομείο και αυτό πιθανότατα να έχει να κάνει με τον τρόπο προπόνησης ή με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας! Σίγουρα έχει βάλει το… χεράκι του και ο Αρσέν Βενγκέρ, όπως στις περιπτώσεις των Σάντσες και Καθόρλα, που έπαιξαν με προβλήματα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νόριτς, αλλά βλέποντας τη λίστα των τραυματιών να μεγαλώνει, είναι να μην «φλερτάρει» με το εγκεφαλικό;
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το έπος του Άρη στη Μαδρίτη!! (video, pics)

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από την ιστορική νίκη (3-2) του Άρη στη Μαδρίτη. Οι «κίτρινοι» του Κούπερ νίκησαν σαν σήμερα την Ατλέτικο, κάνοντας βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Το έπος του Άρη στη Μαδρίτη (video, pics)Που ήταν και που βρίσκεται…

Μοιάζει απίστευτο και φαίνεται σαν… να ‘ταν χθες, αλλά ο Άρης, ο οποίος αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική, μόλις πριν πέντε χρόνια νίκησε την Ατλέτικο στην Μαδρίτη με 3-2 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Europa League (2010-11), ενώ οι Ισπανοί ήταν κάτοχοι του τίτλου.

inner

Με… μαέστρο τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ οι «κίτρινοι» έφυγαν θριαμβευτές από την πρωτεύουσα της Ισπανίας την 1η Δεκεμβρίου του 2010 και ουσιαστικά εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «32» της διοργάνωσης.

inner

Το σκορ άνοιξε ο Κόκε μόλις στο δεύτερο λεπτό, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Μενδρινού, αλλά οι γηπεδούχο έκαναν την… ολική επαναφορά σε ένα πεντάλεπτο, με τους Φορλάν (11’), Αγουέρο (16’). Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και με την άριστη καθοδήγηση του Αργεντινού τεχνικού έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Αρχικά στο 51’ ο Κόκε «χτύπησε» ξανά, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Λαζαρίδης από τον Αλβάρο Ντομίνγκες. Τριάντα λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης είχε νικήσει και εντός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0, χάρη σε γκολ του Χαβίτο.

Η πρόκριση σφραγίστηκε με νίκη 2-0 επί της Ρόζενποργκ στο «Κλ Βικελίδης», δεκαπέντε βράδια αργότερα. Μαζί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επόμενη φάση πέρασε (ως πρώτη) και η Λεβερκούζεν.

Στην επόμενη φάση ο Άρης αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Σίτι και ηττήθηκε 3-0 στην Αγγλία, ενώ οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες (0-0) στην πρώτη αναμέτρηση.

inner

Μπορεί, οι Ισπανοί να μην είχαν θεωρητικά τόσο καλό σύνολο, όσο τώρα, αλλά το ρόστερ τους ήταν πολύ δυνατό. Εκείνη τη σεζόν τερμάτισαν στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα.



Ατλέτικο Μαδρίτης (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Γκοδίν, Ντομίνγκεθ, Λόπεθ (86` Μέριδα), Ρέγιες, Τιάγκο (86` Γκαρθία), Σουάρεθ, Σιμάο (73` Κόστα), Αγουέρο, Φορλάν

Άρης (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Χαβίτο, Φατί, Τόχα, Μενδρινός (72` Καζναφέρης), Κόκε (77` Πρίττας), Τσέζαρεκ (83` Ρουίς) *Πηγή: sport-fm.gr*

Νοκ-άουτ ο Μαυροκεφαλίδης!!


Νοκ-άουτ ο Μαυροκεφαλίδης!

Σοκ για την ΑΕΚ λίγο πριν το τζάμπολ με την Νίζνι, καθώς ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ένιωσε ενοχλήσεις και δεν θα παίξει απέναντι στους Ρώσους!

Χωρίς τον ηγέτη της η ΑΕΚ στο δύσκολο ματς με τη Νίζνι!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί με τους Ρώσους (18:30).

Το τεχνικό τιμ της Ένωσης θα τον αφήσει εκτός, προκειμένου να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή του και να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Σημειώνεται πως κόντρα στη Νίζνι η ΑΕΚ έχει έλλειψη και στη θέση του «1», καθώς Κούπερ και Άρμστεντ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του Eurocup.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φρεσκάρισμα από Παράσχο!


Φρεσκάρισμα από Παράσχο

«Λίφτινγκ» θα κάνει όπως είναι λογικό ο Γιώργος Παράσχος στο ματς του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο, καθώς άφησε εκτός αποστολής κάποια από τα βασικά του «εργαλεία».

Ανάσες σε κάποιους από τους παίκτες που έχουν παίξει αρκετά από την αρχή της σεζόν δίνει ο Γιώργος Παράσχος, καθώς δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Τρίτης (2/12, 16:00) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου. Οι Χανιώτες έκαναν πρωινή προπόνηση και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την 18αδα. ο πρόγραμμα περιλάμβανε τακτική και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Αναλυτικά: Κασωτάκης, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Τζιμότζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ζίκο, Ράμος, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ντίνας, Πάγκαλος.

Δεν είναι εντός οι Γιάγια, Μενδρινός, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς που αγωνίστηκαν την Κυριακή κόντρα στη Βέροια, όπως και ο τραυματίας Γκνιάνιτς που θα μείνει 7-10 εκτός δράσης, τραυματίας και ο Σωτηρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει για το 10 το καλό η Παρί!!


Πάει για το 10 το καλό η Παρί

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς αντιμετωπίζει την πολύ καλή φέτος, Ανζέ, που είναι 3η στη βαθμολογία, με τους πρωταθλητές να στοχεύουν στην 10η σερί νίκη στη Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται με την Ανζέ στην (εμβόλιμη) 16η αγωνιστική, η πορεία της οποίας αποτελεί έκπληξη φέτος, καθώς βρίσκεται μετά και την τελευταία χρονικά ήττα της Λιόν (από τη Μονπελιέ) την ξεπέρασε και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και η τελευταία φορά που απώλεσε βαθμούς ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου στο εκτός έδρας ματς με τη Ρεμς (1-1).

Εκτός έδρας παίζει και η Λιόν, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ναντ και ενώ έχει να πάρει «τρίποντο» από τις αρχές Νοέμβρη. Η ομάδα του Ουμπέρ Φουρνιέ έχει πέντε ήττες και μόλις μια νίκη στα τελευταία ματς της.

Με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο αγωνίζεται η δεύτερη της βαθμολογίας, Καέν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το χορταστικό 3-3 με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Επόμενη (16η) αγωνιστική

Τρίτη (1/12)
Λοριάν-Νις (20:00)
Ανζέ-Παρί Σεν Ζερμέν (20:00)
Ναντ-Λιόν (22:00)

Τετάρτη (2/12)
Τρουά-Τουλούζ (20:00)
Μονακό-Καέν (20:00)
Μονπελιέ-Αζαξιό (20:00)
Γκινγκάμπ-Ρεμς (20:00)
Μπαστιά-Μπορντό (20:00)
Λιλ-Σεντ Ετιέν (22:00)

Πέμπτη (3/12)
Ρεν-Μαρσέιγ (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (17η)

Παρασκευή (04/12)
Νις-Παρί Σεν Ζερμέν (21:30)

Σάββατο (05/12)
Λιόν-Ανζέ (18:00)
Γκαζελέκ Αζαξιό-Ναντ (21:00)
Μπαστιά-Μονακό (21:00)
Καέν-Λιλ (21:00)
Ρεμς-Τρουά (21:00)
Τουλούζ-Λοριάν (21:00)

Κυριακή (06/12)
Μαρσέιγ-Μονπελιέ (15:00)
Μπορντό-Γκινγκάμπ (18:00)
Σεντ Ετιέν-Ρεν (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*