Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ακόμα 2 εκ. στη Σάντος «προσφορά» από Νεϊμάρ!!


Ακόμα 2 εκ. στη Σάντος «προσφορά» από Νεϊμάρ

«Ζεστό» χρήμα βάζει ακόμα και σήμερα στα ταμεία της Σάντος ο Νεϊμάρ, με την ομάδα του Σάο Πάολο να εισπράττει 2 εκ. ευρώ από την συμμετοχή του Βραζιλιάνου στην τελική τριάδα για τη χρυσή μπάλα.

Μπορεί να αποχώρησε από τη Σάντος το 2013, αλλά ο Νεϊμάρ ακόμα και μετά από δύο χρόνια, φέρνει «ζεστά» χρήματα στα ταμεία της πρώην ομάδας του.

Ο λόγος απλός. Στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα προβλεπόταν ότι η Σάντος θα εισπράξει επιπλέον 2 εκ. ευρώ, αν ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρισκόταν ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η υποψηφιότητα λοιπόν του Νεϊμάρ, μαζί με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελική τριάδα για τη χρυσή μπάλα, ενεργοποιεί τη ρήτρα του παίκτη που θα καταβληθεί στη Σάντος μέσα στο 2016.

Μάλιστα με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, στη Βραζιλία κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως το ποσό που ξόδεψε η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του παίκτη δεν είναι αυτό των 57 εκ. ευρώ που είχε γίνει αρχικά γνωστό, αλλά εικάζεται ότι ο παίκτης στοίχισε στη Μπάρτσα πάνω από 80 εκ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: