Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Δεν το βάζουν κάτω Αλαφούζος και κόσμος!


Δεν το βάζουν κάτω Αλαφούζος και κόσμος

Οργισμένοι αλλά πεισμωμένοι στον Παναθηναϊκό με τη χθεσινή τιμωρία της ομάδας για το ντέρμπι. Καμία πρόθεση αποχώρησης από Αλαφούζο. Κοινό μέτωπο ΠΑΕ-κόσμου, αύριο η έφεση και προσεχώς συλλαλητήριο.

Οργή, απογοήτευση, αλλά ταυτόχρονα και πείσμα για να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει αρχίσει η ΠΑΕ ήταν τα συναισθήματα που διακατέχουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά την απόφαση για τη βαριά τιμωρία της ομάδας για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ.

Οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για σαφή και οργανωμένη προσπάθεια εξουδετέρωσης της ομάδας από ένα παρακράτος που δρα συστηματικά τα τελευταία χρόνια με μόνο ευνοούμενο τον Ολυμπιακό, ενώ πρόσθεταν πως οι αρχές εξάντλησαν για μια ακόμη φορά την αυστηρότητά τους πάνω τους και σε άλλες περιπτώσεις έχουν βγάλει… λάδι τους «ερυθρόλευκους».

Όσοι περίμεναν μετά τη χθεσινή «καμπάνα» με τις τεράστιες αγωνιστικές και οικονομικές επιπτώσεις για την ομάδα να υποχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος, διαψεύστηκαν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας σε συνεργάτες του έλεγε πως στο τέλος θα δικαιωθεί η προσπάθειά του για απονομή δικαιοσύνης και είναι πεισμωμένος για να συνεχίσει τον αγώνα του. Προς το παρόν, στις τάξεις της διοίκησης περιμένουν σήμερα το σκεπτικό της απόφασης και την Τετάρτη αναμένεται να καταθέσουν έφεση. Μέχρι την εκδίκαση της έφεσης δεν αναμένονται επισήμως έντονες αντιδράσεις (παρά τη δεδομένη οργή όχι μόνο για τη Super League και τα άλλα αρμόδια όργανα, αλλά ΚΑΙ για την κυβέρνηση), ωστόσο αν δεν υπάρξει τροποποίηση της ποινής σε ικανοποιητικό βαθμό, τότε αναμένονται αντιδράσεις που ίσως χαρακτηριστούν από κάποιους και ακραίες.

Σε αυτό τον αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει σύμμαχο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και φαίνεται πως θα τον έχει. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού»… βράζουν και ετοιμάζουν συλλαλητήριο. Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί πότε και πού θα γίνει, αλλά αναμένεται πολύ σύντομα και είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί Κυριακή, για να έρθει κόσμος και από την περιφέρεια.

Αλλαγές από Στραματσόνι

Ο αγώνας Κυπέλλου της Πέμπτης με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο θα δώσει την ευκαιρία στον Αντρέα Στραματσόνι να προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα και να δει αγωνιζόμενους αρκετούς παίκτες. Ο Ιταλός προπονητής δεν αποκλείεται να πειραματιστεί και με τη διάταξη της ομάδας δοκιμάζοντας παραλλαγές εκείνης που παρέταξε κόντρα στον Ηρακλή. Εκτός μάχης είναι Πέτριτς, Βέμερ και Ατζαγκούν, που χθες έκαναν θεραπεία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: