Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ιγκουαΐν, όπως λέμε… Μαραντόνα!! (video)


Ιγκουαΐν, όπως λέμε… Μαραντόνα! (video)

Όχι, δεν είναι ιεροσυλία. Αυτά που έκανε ο Μαραντόνα με τη Νάπολι ήταν αξεπέραστα. Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί: Το ρεκόρ των σερί εντός έδρας γκολ που ΗΔΗ έπιασε ο Ιγκουαΐν με την Ίντερ

Όσα πέτυχε ο Ντιέγκο Μαραντόνα με τη Νάπολι τον έχουν ανακηρύξει για πάντα σε ποδοσφαιρικό θεό της πόλης. Δεν πρόκειται ποτέ να χάσει την αγάπη των οπαδών. Είναι πιθανό όμως να χάσει μια φοβερή επίδοση που είχε πετύχει με τη φανέλα των «παρτενοπέι».

Γιατί ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν λέει να σταματήσει στη φετινή Serie A. Χρειάστηκε λιγότερα από δυο λεπτά για να «πυροβολήσει» (και) στο ντέρμπι. Και κάνοντας την Ίντερ το επόμενο θύμα του στο «Σαν Πάολο (είχαν προηγηθεί οι Σαμπντόρια, Λάτσιο, Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Παλέρμο και Ουντινέζε και η Λάτσιο στο φινάλε της περσινής σεζόν) έφτασε τα οκτώ διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια που σκοράρει.

Ισοφάρισε, έτσι, το ρεκόρ του Ντιέγκο που κρατάει από τη σεζόν 1987/88 και θα ‘χει την ευκαιρία στο επόμενο ντέρμπι (με τη Ρόμα στις 13 Δεκεμβρίου) να το κάνει δικό του!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: