Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Μίλερ, ο αντι-Κόστα!!


Μίλερ, ο αντι-Κόστα

Η Τσέλσι ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Κόστα, με τον Τόμας Μίλερ να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των υποψηφίων.

Η κίνηση του Ντιέγκο Κόστα να πετάξει την προπονητική σαλιάρα στον Ζοσέ Μουρίνιο, δεν θα επιφέρει κάποιο πρόστιμο στον Ισπανό ποδοσφαιριστή, όπως όλα δείχνουν. Οι Λονδρέζοι όμως έχουν ήδη αρχίσει το ψάξιμο για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του, είτε τον Ιανουάριο, είτε το καλοκαίρι.

Τα πρώτα δημοσιεύματα από την Μεγάλη Βρετανία κάνουν λόγο για τον Τόμας Μίλερ. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του καταλόγου της Τσέλσι με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Ωστόσο, ένας πρώην μεγάλος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, ο Λόταρ Ματέους, δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Ο Μίλερ δεν έχει ανάγκη ούτε την Τσέλσι, ούτε την Μάντσεστερ Γ.. Πιθανώς στην Μπαρτσελόνα να είχε θέση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να προσαρμοστεί στο παιχνίδι αυτής της ομάδας».

Ο Ματέους πάντως θεωρεί πως η καλύτερη ομάδα για τον 27χρονο Γερμανό είναι αυτή στην οποία ήδη βρίσκεται: «Από εδώ ξεκίνησε και πιστεύω πως εδώ πρέπει να τελειώσει την καριέρα του. Δεν χρειάζεται καμία νέα πρόκληση καθώς παίζει σε υψηλότατο επίπεδο κάθε χρόνο με την Μπάγερν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: