Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Στη Nova ο ΠΑΟΚ!

Η Nova ανακοίνωσε πως θα δείξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ την Πέμπτη το βράδυ στο Όσλο κόντρα στην Βαλερένγκα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.
Στη Nova ο ΠΑΟΚ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H μάχη του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League κόντρα στη Βαλερένγκα μόνο στη ΝΟVA! Παρακολουθείστε την Πέμπτη (20:00) από την πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της χώρας την προσπάθεια του «δικεφάλου» του βορρά στον πρώτο αγώνα με τη νορβηγική ομάδα εκτός έδρας.

Η ΝΟVA έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του επαναληπτικού αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 21:00».

“Τιμή η Εθνική, σημαντικότερη η οικογένεια”

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και τόνισε πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα..
“Τιμή η Εθνική, σημαντικότερη η οικογένεια”
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης τόνισε: «Ξέρω ότι πολλοί αναρωτιούνται γιατί αρνήθηκα να πάω στην Εθνική. Η πρόσκληση είναι πολύ τιμητική για μένα και το να παίζεις για τη χώρα σου είναι πάντα τιμητικό, αλλά αυτή τη στιγμή έχω ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για τον καθένα και υπάρχουν στιγμές που θέλεις να είσαι με την οικογένεια σου. Λυπάμαι για την απόφασή μου».
Όσον αφορά την απόφασή του να πάει στην Σπαρτάκ, εξήγησε ότι ένας καλός λόγος ήταν ο Γίρι Ζντοβντς και ο Στέφανος Δέδας. «Ξέρω πολύ καλά τον Γιούρι Ζντοβντς και τον βοηθό του, Στέφανο Δέδα. Είναι δυο εξαιρετικοί προπονητές με τους οποίους είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο να δουλεύεις. Μου άρεσε επίσης ο τρόπος που μου μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Σπαρτάκ, Άλεξ Κάρβανεν. Μιλήσαμε αρκετά για την ομάδα, τα σχέδια τους και τις προσδοκίες μου. Αυτό μέτρησε στην απόφαση μου να έρθω στην Σπαρτάκ».
Τέλος, είπε για την προσθήκη του Γιοτάμ Χαλπερίν: «Είναι εκπληκτικό! Έτσι θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούμε στην ομάδα. Στον Ολυμπιακό είχα εξαιρετική σεζόν. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά προτίμησα να πάω σε άλλη ομάδα και η Σπαρτάκ ήταν μια εξαιρετική επιλογή».

“Μέχρι 30 Αυγούστου θα τον πάρουμε”

Βέβαιος για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας από την Άρσεναλ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου.
“Μέχρι 30 Αυγούστου θα τον πάρουμε”
«Προχωράνε οι διαπραγματεύσεις. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό με τα χρήματα που έχουμε. Έχουμε περιθώριο μέχρι τις 30 Αυγούστου και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η διαφορά πάντως μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη, καθώς η “Μπάρτσα” προσφέρει 38 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι “κανονιέρηδες” θέλουν 40 εκατ.
πηγή: sportdog.gr

Φοβερό γκολ ο Ανρί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τιερί Ανρί μπορεί να μεγάλωσε, μπορεί να αγωνίζεται πλέον στο MLS με την φανέλα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, όμως την τέχνη του σκόρερ δεν την έχει ξεχάσει. Δείτε μία γκολάρα που έβαλε.
Φοβερό γκολ ο Ανρί! (ΒΙΝΤΕΟ)
Φοβερό κοντρόλ, αλλαγή ποδιού και... σουτ!
πηγή: sportdog.gr

"Θεέ μου, βοήθα για την πρόκριση"

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω αγιασμού.
"Θεέ μου, βοήθα για την πρόκριση"
Αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση του “Δικεφάλου” επί ελληνικού εδάφους και οι άνθρωποι της ομάδας φροντίζουν ώστε όλα να πάνε καλά ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Βαλερένγκα την Πέμπτη.

Δεν ξέρουμε αν τον αγιασμό τον έκανε ο Παπα-ΠΑΟΚ.
πηγή: sportdog.gr

Ίννα: "Οι ωραιότεροι άντρες είναι οι Έλληνες"! (ΦΩΤΟ)

Είναι χορεύτρια, τραγουδίστρια, επιτυχημένη και πανέμορφη. Η «Ίννα» ζει στην Ρουμανία, όμως οι λίγες φορές που ήρθε στην χώρα μας, την έκαναν να καταλάβει πως «οι πιο ωραίοι άνδρες είναι στην Ελλάδα»!
Ίννα: "Οι ωραιότεροι άντρες είναι οι Έλληνες"! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Μπορεί στην Ελλάδα, αν και έχει κάνει κάποιες νυχτερινές εμφανίσεις, να μην την ξέρουμε τόσο καλά, ωστόσο στην Ρουμανία και σε κάποιες ακόμα χώρες της Ευρώπης είναι ιδιαίτερα γνωστή. Ο λόγος για την Έλενα – Αλεξάνδρα Αποστελεάνου ή πιο απλά Ίννα.

Γεννημένη στις 18 Οκτωβρίου, 1986 στην
Mangalia της Ρουμανίας η Έλενα – Αλεξάνδρα Αποστελεάνου, κατά κόσμο “Inna” κάνει μία λαμπρή καριέρα ως τραγουδίστρια πλέον. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο σαρώνει τα Charts σε όλο τον κόσμο! Η Ιnna ασχολήθηκε με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία όπου κέρδισε τις εντυπώσεις των Ρουμάνων! Το 2008 κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ηot», ενώ το πιο γνωστό της κομμάτι είναι μάλλον το «Amazing»! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε το κοινό της πατρίδας της, ενώ τα τραγούδια της εκτός από την Ρουμανία ακούγονται ακόμα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως στην Αγγλία, στην Γαλλία, στη Βουλγαρία και στην Ελβετία.

Είναι από τα πιο
hot ονόματα της ποπ μουσικής και πέρυσι μέσω της δουλειάς της κέρδισε 700.000 ευρώ. Καθόλου τυχαίο, αφού έχει μεγάλο κοινό και οι φαν της στο facebook είναι παραπάνω από 3 εκατομμύρια!

Γιατί εμείς ασχολούμαστε όμως σήμερα μαζί της; Μα για την τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «
Pro TV», όπου σε ερώτηση για το που συνάντησε τους ομορφότερους άνδρες κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής της περιοδείας, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Στην Ελλάδα!».

Την ευχαριστούμε για την… διαφήμιση και της υποσχόμαστε πως θα ακούμε συνέχεια τα τραγούδια της.

πηγή: sportdog.gr

Απολαύστε την:




Ίννα: "Οι ωραιότεροι άντρες είναι οι Έλληνες"! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)







Δεν... παίζει ο Τζιόλης για ΑΕΚ!!

Στο εξωτερικό προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζιόλης παρά στην ΑΕΚ, ενώ από την άλλη, οι “κιτρινόμαυροι” ποτέ δεν ενδιαδέρθηκαν για την περίπτωση του Έλληνα διεθνή μέσου.
Δεν... παίζει ο Τζιόλης για ΑΕΚ
Σενάρια ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη κυκλοφόρησαν το βράδυ της Κυριακής μετά την είδηση ότι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ εξασφάλισε επιπλέον ημέρες άδεια. Ωστόσο, η πιθανότητα αυτή μάλλον πρόκειται για όνειρο θερινής νυκτός...
Ο Τζιόλης δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλα΄δα, ενώ σύμφωνα με το aek-live.gr, κανένας άνθρωπος από την πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει πλησιάσει ούτε τον παίκτη, ούτε τον μάνατζέρ του.

«Δεν μας αλλάζει ένας παρανοϊκός»

Τίποτα δεν είναι ίδιο πια στο Όσλο, όμως δεν υπάρχει και ο φόβος της Αλ Κάιντα! Λίγα 24ωρα πριν το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα διαβάστε για την επόμενη ημέρα στη Νορβηγία!
«Δεν μας αλλάζει ένας παρανοϊκός»
Tρομοκρατία: Πράξεις βίας που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν φόβο και διαπράττονται για θρησκευτικούς, πολιτικούς ή ιδεολογικούς λόγους. Χαρακτηριστικό, η αδιάκριτη χρήση βίας κατά αμάχων με σκοπό την δημοσιότητα της ομάδας που προκάλεσε τον όλεθρο. Η δολοφονία 93 ατόμων ήταν αποτέλεσμα ενός... παρανοϊκού μυαλού, με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Γενς Στόλτενμπεργκ να απεικονίζει μέσα από τις δηλώσεις του τις τραγικές στιγμές που έζησε ο νορβηγικός λαός «Ποτέ άλλοτε μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχει πληγεί η χώρα μας από ένα έγκλημα τέτοιας έκτασης»!
Οι Νορβηγοί όμως αντέχουν, είναι δυνατοί και αυτό περιγράφει μέσα από το gazzetta.gr o διευθυντής του αθλητικού τμήματος της Aftonposten, Πάχτιλ Μόλνταραου. «Το χτύπημα στο Όσλο μας άλλαξε την ιστορία, τίποτε δεν θα είναι όπως παλιά, όμως οι Νορβηγοί δεν θα αφήσουν έναν παρανοϊκό να τους διαλύσει τις ζωές» τόνισε και έδωσε το στίγμα για το πως κυλά η ζωή στο Όσλο, μετά το διπλό τρομοκρατικά χτύπημα. Λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα στο «Ούλεβααλ» και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα το gazzetta.gr προσπαθεί να σας μεταφέρει τις εικόνες από την επόμενη ημέρα του μακελειού.
«Άλλαξαν όλα...»
Η Νορβηγία κατείχε πριν το τρομοκρατικό χτύπημα της Παρασκευής μια υψηλή θέση στο χάρτη με τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο, το βιοτικό επίπεδο στα ύψη και η ζεστασιά μας άνετης ζωής κάλυπτε την παγωνιά της Νορβηγίας. Όλα αυτά όμως άλλαξαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η διπλή επίθεση σε Όσλο και Ουτόγια προκάλεσε τον όλεθρο, 93 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από τις βόμβες και τα πυρά του παρανοϊκού, ο οποίος τόνισε πως οι πράξεις του ήταν αποτρόπαιες, αλλά... απαραίτητες. «Άλλαξαν όλα, τίποτα δεν είναι πλέον όπως πριν, ο κόσμος δεν είχε ζήσει ξανά παρόμοια τραγωδία, δεν είχε συνηθίσει να ζει με τον φόβο, δεν ήξερε τι σημαίνει τόση αστυνομία στους δρόμους, δεν είχε φανταστεί πως τα νοσοκομεία θα γέμιζαν με νεκρούς και τραυματίες.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

“Να στήσουμε ένα ματς που θα χάναμε;”

Ο γενικός αρχηγός της Χερσονήσου Μανόλης Κουβαράς, που ακούγεται να συνομιλεί σε κασέτα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον πρώην γενικό αρχηγό της Παναχαϊκής Πέτρο Σταθάκη, τόνισε πως όλα είναι στημένα με σκοπό να βλάψουν τον Αλέξη Κούγια και εξήγησε γιατί δεν μπορούσαν να... φτιάξουν το ματς τότε.
“Να στήσουμε ένα ματς που θα χάναμε;”
Μιλώντας στο blog της "Δίκης", ο γενικός αρχηγός της Χερσονήσου Μανόλης Κουβαράς ανέφερε:

"Ο Σταθάκης μου τηλεφώνησε την Τετάρτη για ένα ματς που έγινε τον Μάϊο. Δεν γνώριζα ότι με ηχογραφούσε. Κάποιοι τον έβαλαν να το κάνει. Ο Σταθάκης μου πρότεινε 5.000 ευρώ την προηγουμένη του αγώνα, αλλά τα αρνήθηκα. Ενημέρωσα τον πρόεδρο της ομάδας μου, τον Γιάννη Μαναράκη, ο οποίος μου είπε να μην δεχτούμε τα χρήματα. Ούτως ή άλλως θα χάναμε το ματς στα χαρτιά γιατί δεν είχαμε ενημερότητα. Μας κόστιζε 3.000 ευρώ η αμοιβή των διαιτητών και κάναμε έρανο για να μαζέψουμε το ποσόν. Τον κύριο Κούγια τον γνωρίζω γιατί έχει σπίτι στο Ηράκλειο. Είναι έντιμος άνθρωπος. Εχω ηθικό πρόβλημα γιατί ουδέποτε έχω παίξει στοίχημα, είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και στον τραπεζικό μου λογαριασμό δεν έχω περισσότερα από 400 ευρώ".

Ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης μίλησε επίσης στη "Δίκη" και απάντησε στις δηλώσεις Κούγια: "Το καλό και η αλήθεια θα λάμψει. Να είναι σίγουρος και ο κ.Κούγιας, που με παρακαλούσε για να αναλάβω την γενική αρχηγία της ομάδας".

Μέχρι Τετάρτη τα σπουδαία!

Σε ανοιχτή γραμμή με τους υποψήφιους επενδυτές βρίσκεται ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Μέχρι την Τετάρτη το αργότερο η συνάντηση με τους Σαχπατζίδη και Φλωρίδη προκειμένου να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που θέτει ως προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει η συνεργασία.
Μέχρι Τετάρτη τα σπουδαία!
Η απόφαση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να αναβάλει την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση δείχνει πως συμφωνεί με τις απαιτήσεις που πρόβαλε η ΠΑΕ μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή(23/7) αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πιερικό στην Τούμπα.
Αυτά που ζητάει η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά και φυσικά τα απαιτεί και η Ε.Ε.Α για να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θέλουν να βάλουν οι υποψήφιοι επενδυτές είναι τα εξής:
1. Πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου.
2. Φορολογική ενημερότητα.
3. Επικυρωμένες φορολογικές δηλώσεις της τελευταίας τριετίας.
4. Ποινικό μητρώο του ενδιαφερόμενου.

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει την εικόνα του Ολυμπιακού στο τελευταίο φιλικό, μιλάει για τον αργοκίνητο Ουρτάδο, για τον ανύπαρκτο Ριέρα και τον παίδαρο Γκρίμπιτς, αλλά και για την χαφάρα – σίφουνα που πρέπει να έρθει. Επίσης, μιλάει για τις μετριότητες που έφερε ο Βαλβέρδε με τον μάνατζέρ του, για το σίγουρο πρωτάθλημα, αλλά και για τον Ντιαρά που ξεκινάει τα 100 μέτρα τον Αύγουστο και τελειώνει τον Σεπτέμβρη.
“Εγκεφαλικό θα πάθω με τον... αργοκαρούτα τον Ουρτάδο”
Αναλυτικά το κείμενο από τo katimagiko gr
  • Ο Μαρινάκης είναι μια περίπτωση προέδρου που πιστεύει σε αυτόν τον προπονητή και ό,τι του πει ο προπονητής κάνει. Εδώ θέλει μια προσοχή… Μην τον φρενάρει…
  • Είναι ακόμα νωρίς να κρίνουμε την ομάδα, όμως τους περισσότερους παίκτες τους ξέρουμε. Τον Δασκαλάκη τον ξέρουμε, τον Σουμπίνιο τον ξέρουμε, τον Βαλεριάνο τον ξέρουμε, τον Μανιάτη τον ξέρουμε, τον Παπάζογλου τον ξέρουμε, τον Χολέμπας τον ξέρουμε, τον Ουρτάδο- αυτήν την αργοκαρούτα που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό όταν τον είδα από το πρώτο ματς και τα είπα αμέσως- τον ξέρουμε. Μην λέμε όλα τα ονόματα, υπάρχουν παίκτες που είδαμε στο φιλικό να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού, οι οποίοι παλιότερα δεν θα πέρναγαν ούτε την πόρτα του Ρέντη…
  • Με ρωτάει ο Σινάνογλου γιατί τους μάζεψε όλους αυτούς ο Ολυμπιακός, ενώ ο Βαλβέρδε θέλει μικρό ρόστερ. Έλα ντε… Όλο δηλώνει ο Βαλβέρδε ότι θέλει μικρό ρόστερ, αλλά ο Βαλβέρδε είναι εκείνος που πάει και μαζεύει μετριότητες από τον μάνατζέρ του και την Ισπανία. Άμα φύγει ο Βαλβέρδε το επόμενο καλοκαίρι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Θα μας μείνει η «παροικία» και θα θέλει ο επόμενος προπονητής να διώξει ένα σωρό παίκτες; Και ξανά απ’ την αρχή; Όπως ο Βαλβέρδε θέλει να διώξει ένα σωρό παίκτες και έχει μαζέψει ο Ολυμπιακός 30 παίκτες και δεν μπορεί να τους ξεφορτωθεί!
  • Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα: Αφού έχεις μαζέψει ένα κάρο παίκτες, Ντιόγο, Λεονάρντο, Ντάρμπισιρ, δεν θες τον Μήτρογλου, δεν θες τον Ρόμενταλ κ.λ.π, αλλά θες τον Ουρτάδο- ο Χριστός και η Παναγία- αφού τέλος πάντων έχεις πολλούς παίκτες, γιατί έκανες 8 μεταγραφές και πας για 9η; Ας άφηνες την περσινή ομάδα και να την ενίσχυες με 3-4 μεταγραφές, αλλά παίκτουρες! Να κάνουν τη διαφορά.
  • Πάρε ρε μία χαφάρα- σίφουνα να τελειώνουμε!
  • Μην πάρετε τον Ντιαρά του ΟΦΗ. Ο καλός Ντιαρά είναι ένας και τον έχει κρατήσει ο Μουρίνιο στη Ρεάλ. Ο Ντιαρά που λένε τώρα για τον Ολυμπιακό, μόνο το όνομα του έμεινε, για να κάνει τα 100 μέτρα, ξεκινάει τον… Αύγουστο και τελειώνει τον… Σεπτέμβρη! Όχι άλλους αργούς στον Ολυμπιακό!
  • Και αυτή η ιστορία με τον Μιραλάς στα άκρα πρέπει να τελειώσει. Ίδιο στιλ είναι αυτός ο παικταράς ο Σουάρες αλλά δεν κάνουν οι προπονητές το έγκλημα να τον πετάνε στα άκρα. Πού την είχε βρει αυτήν την παικτούρα ο Άγιαξ, έκανε επιτέλους μια καλή μεταγραφή η Λίβερπουλ. Στη μύτη της επίθεσης πρέπει να παίζει ο Μιραλάς, όπως ο Σουάρες, και να αναστατώνει με την ταχύτητά του και τις ντρίμπλες του.
  • Κάτι χαφάρες η Ουρουγουάη, κάτι μπακάρες, όπως τα είπα πριν τον τελικό. Πιέζουν ψηλά αλλά όταν χάσουν μπάλα δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, κλείνουν καλά τους χώρους, σε πνίγουνε. Είχαν και τον καλύτερο παίκτη στο τουρνουά, τον Σουάρες, γρήγορος, ντριμπλέρ, πεισματάρης, εκτελεστής, Μιραλάς στιλ, έχουν και τον Φορλάν να είναι δίπλα του, αλλά όταν αμύνονται γυρνάει ο Φορλάν στα χαφ και οργανώνει, τρέχει, παίζει με πάθος για την πατρίδα του.
  • Μοντέρνα ομάδα η Ουρουγουάη, στο πρώτο ημίχρονο με ξετρέλανε, 4 γκολ μπορούσε να βάλει στην Παραγουάη. Σαν αβγό καθάρισε το Κόπα Αμέρικα, μία σταλιά χώρα αλλά ξεβράκωσε τις Αργεντινές και τις Βραζιλίες, από την πρώτη αγωνιστική τα είδα τα χάλια τους.
  • Ο Ολυμπιακός θα το πάρει και το φετινό πρωτάθλημα. Παρακολουθώ τις άλλες ομάδες τι κινήσεις κάνουν στην Ελλάδα, είναι να λυπάσαι. Το θέμα όμως είναι να κάνουμε και τίποτα στην Ευρώπη, επίσης το θέμα είναι άμα φύγει ο Βαλβέρδε το επόμενο καλοκαίρι να μην ξηλώνει πάλι ο νέος προπονητής την ομάδα και να πετάει ξανά λεφτά ο Μαρινάκης για να διώχνει ένα σωρό παίκτες και να φέρνει ένα σωρό άλλους ποδοσφαιριστές…
  • Ο Ριέρα, πω- πω, ανύπαρκτος ήταν χθες, νομίζει ότι παίζει μπάλα αυτός; Τελειώσανε οι δικαιολογίες πια, πρέπει να παίξει μπάλα και να δικαιολογήσει τα λεφτά του. Όταν τα έλεγα από το φθινόπωρο μου έλεγαν ότι είναι νωρίς ακόμα, το χειμώνα μου έλεγαν ότι είναι νωρίς ακόμα, την άνοιξη μου έλεγαν ότι να περιμένουμε τη νέα σεζόν να κάνει προετοιμασία. Σαν να είναι 36 χρονών έμοιαζε χθες!
  • Ο Γκρίμπιτς έκανε 2-3 μπασίματα πολύ ωραία από δεξιά, δυνατό παιδί είναι, παίδαρος, καλά σωματικά προσόντα. Χώνεται, επικίνδυνος είναι, έβαλε κι ένα ωραίο γκολ στο άλλο φιλικό, αυτό το παιδί δείχνει κάτι. Θα περιμένω όμως. Εγώ όλους αυτούς περιμένω να τους μπανίσω από κοντά, να έρθουν εδώ να τους δω στο Καραϊσκάκη. Εκεί δεν μπορεί να σε ξεγελάσει κανείς παίκτης. Άλλο η τηλεόραση και άλλο το γήπεδο.

Έλα ρε ΑΕΚ... ΠΑΟΚάρα;

Τεράστια γκάφα ήταν η γκάφα που έκανε η εταιρεία αθλητικής ένδυσης που σχεδίασε την τρίτη φανέλα της ΑΕΚ...
Έλα ρε ΑΕΚ... ΠΑΟΚάρα;
Η Puma που λέτε σχεδίασε την τρίτη εναλλακτική εμφάνιση των “κιτρινάμαυρων”, όπως είναι αυτή του ΠΑΟΚ. Η ασπρόμαυρη κατά πάσα πιθανότητα.
Όπως καταλαβαίνετε, στην Ένωση μόλις την είδαν έβγαλαν σπυριά και απαίτησαν να αλλαχτεί. Γι' αυτό και αύριο που θα βγούν οι νέες εμφανίσεις στις μπουτίκ, θα διατεθούν μόνο τα δύο σχέδια.
Μην τις δει ο κόσμος και από το να φωνάξει ΑΕΚάρα, αρχίσει τα μπινελίκια...
ΥΓ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η φωτογραφία είναι δικιά μας δημιουργία για την εξυπηρέτη sportdog gr

Χλωρός: «Φέρτε φιάλες»!!

Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας αντιμετώπισε με χιούμορ την… παρωδία των play off.
Η Δόξα Δράμας έχει βγάλει τις δύο πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ με 12 παίκτες και τα μέλη της περιμένουν πώς και πώς την έλευση κάποιων παικτών από τις… παραλίες για να πάρουν ανάσες. Σε διαφορετική περίπτωση οι μπουκάλες οξυγόνου δεν θα είναι μακριά, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Χλωρός σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.
«Δουλέψαμε πάρα πολύ την περασμένη χρονιά και αυτό φαίνεται τώρα μέσα στο γήπεδο. Φυσικά, δεν έχουμε αντοχή και γι' αυτό επιστρατεύουμε την εμπειρία μας», είπε ο έμπειρος επιθετικός και συνέχισε: «Ήρθαμε να αγωνιστούμε στα play off, χωρίς ούτε μία προπόνηση έπειτα τα 45 μέρες και καλούμαστε να δώσουμε 6 παιχνίδια σε 10 μέρες. Αυτό είναι από μόνο άκρως επικίνδυνο. Να φανταστεί κανείς ότι μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια δεν μπορούμε να περπατήσουμε! Μου φαίνεται πως θα μας πάρουν με το φορείο, ύστερα από την ολοκλήρωση των 6 αγώνων! Αν μπορεί κάποιος να μας φέρει φιάλες οξυγόνου στο ξενοδοχείο που μένουμε!. Σκεφτόμαστε πώς άραγε θα καταφέρουμε να αγωνιστούμε στον επόμενο αγώνα.
Οσο για τη συνέχεια, ο Χλωρός συμπλήρωσε: «Θα επιστρέψουμε στη Δράμα και θα δούμε τι θα γίνει. Έχω επαφές με άλλες ομάδες, αλλά όχι με τη Δόξα. Αν καταφέρουμε να ανέβουμε, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνουμε».
πηγή: onsports.gr

Στο «ψυγείο» ο Ντέμης;

Δεν έχει περάσει καιρός από τις αποκαλύψεις  του Ντέμη Νικολαίδη στην εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας". Πολλοί αναρωτήθηκαν για το αν θα υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα, προκειμένου να κληθεί ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που του διηγήθηκε, σύμφωνα με όσα είπε, τον τρόπο με τον οποίο στήνονταν αγώνες.
Τέτοια παρέμβαση δεν υπήρξε και απ' ότι φαίνεται δύσκολα θα υπάρξει το αμέσως προσεχές διάστημα.
Η έρευνα προχωράει για την υπόθεση των στημένων κυρίως ως προς το οικονομικό επίπεδο και τη διασύνδεση ατόμων που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των κατηγορουμένων με οικονομικά εγκλήματα και κυρίως εκείνο του ξεπλύματος.
Σε αυτή τη φάση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαίδης δεν έχει να προσφέρει κάτι το αξιόλογο. Αλλωστε, από τον Δεκέμβριο του 2010 έχει ήδη καταθέσει στην κ. Πόπη Παπανδρέου, γι’ αυτή την υπόθεση που αποκάλυψε στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη και πληροφορίες τον θέλουν να μην έχει κατονομάσει το πρόσωπο που του εξιστόρησε τον τρόπο που δρούσε το κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια.
Ο δικηγόρος του, βέβαια, έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως με χαρά θα πήγαινε ο Ντέμης να καταθέσει σε μια ενδεχόμενη νέα κλήση από τις εισαγγελικές αρχές. Επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απαραίτητο. Και είναι προφανές ότι δεν απαιτείται η κατάθεση Ντέμη για να "δέσουν" οριστικά και αμετάκλητα πολλές εκ των κατηγοριών. Τουλάχιστον στην παρούσα χρονική περίοδο...
πηγή: onsports.gr

Παράταση από FIFA!!

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου.
Τα play off της Football League θα διεξάγονταν μέχρι το τέλος τους με την προϋπόθεση ότι η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα άναβε το πράσινο φως για νέα παράταση της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό, λοιπόν, έγινε τη Δευτέρα (25/07).
Όπως ανακοίνωσε σχετικά η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:
«Μετά από αίτημα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, κοινοποιήθηκε από την Ομοσπονδία έγγραφο της FIFA με το οποίο παρατείνεται η αγωνιστική περίοδος έως και την 01-08-2011».

«Αν δεν με θέλουν, να μου το πουν»

Ο Λεονάρντο είναι από τους ποδοσφαιριστές που μένουν στην ΑΕΚ μέχρι να φύγουν. Ή ενδεχομένως και να φεύγουν… μένοντας. Ακόμα για τον ίδιο τον Βραζιλιάνο όλη αυτή η αβεβαιότητα, συνιστά μέγα πρόβλημα. Και το μήνυμα που στέλνει είναι «αν δεν με θέλουν, να μου το πουν για να βρούμε μια λύση».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λεονάρντο: 

Έχεις κάνει κάποια κουβέντα για το μέλλον σου στην ομάδα;

«Αυτά τα θέματα που είναι εκτός γηπέδου τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, αυτός τα κανονίζει εγώ κάνω απλά τη δουλειά μου. Θέλω να δουλέψω σωστά, να προπονηθώ καλά, να κάνω καλή προετοιμασία για να είμαι έτοιμος όταν αρχίσουν τα παιχνίδια».

-Έχεις επηρεαστεί καθόλου όμως από όσα ακούγονται για σένα;

«Αυτά συμβαίνουν είμαι ποδοσφαιριστής και τα ξέρω, δεν συμβαίνουν μόνο σε μένα, σε όλους μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν βέβαια ακούς ότι πας από δω και πας από εκεί σίγουρα σε επηρεάζει και σε νευριάζει αλλά πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου για να κάνω καλή προετοιμασία για να είμαι έτοιμος».

-Η δική σου επιθυμία ποια είναι;

«Εγώ έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ είμαι όμως ανοιχτός για όλα. Οποιος δεν είναι ευχαριστημένος από μένα να έρθει να μου το πει για να βρούμε μία λύση. Εγώ έχω συμβόλαιο όμως και δεν μπορώ να φύγω έτσι. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ. Πέρυσι δεν ήταν τόσο καλή χρονιά για μένα, αλλά φέτος θα δουλέψω πιο σκληρά για να βοηθήσω την ΑΕΚ».

-Στα περσινά πλέι οφ ξεκίνησες καλά, έβαλες γκολ και ξαφνικά εξαφανίστηκες. Τι συνέβη;

«Ήταν επιλογή του προπονητή. Εγώ ήμουν για πολλά παιχνίδια εκτός, με έβαλε στα πλέι οφ, έβαλα δυο γκολ και μετά αποφάσισε να βάλει άλλους παίκτες και κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ αλλά εγώ όπως είπα είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και το έκανα και πέρυσι πολύ καλά. Το είχε πει άλλωστε και ο ίδιος ο προπονητής σε συνέντευξή του ότι δουλεύω πολύ καλά. Αυτό θέλω να κάνω και φέτος για να είμαι έτοιμος ότι κι αν χρειαστεί».

-Σου έχει πει ο Χιμένεθ τι θέλει από σένα;

«Μετά το ματς με την Ξάνθη άλλαξε σύστημα, έπαιξε με δυο επιθετικούς και αυτή ήταν επιλογή δική του. Δεν μπορώ να μπω σε κόντρα με τον προπονητή. Από τη στιγμή που επέλεξε να παίξει με 2 επιθετικούς ήταν δύσκολο για μένα να παίξω. Υπήρχαν οι Μπλάνκο, Σκόκο, μετά Μπάχα, υπήρχε ο Λυμπερόπουλος, το κατάλαβα κι εγώ. Γι αυτό δούλεψα στην προπόνηση ώστε όταν θα μου ερχόταν η ευκαιρία να ήμουν έτοιμος».

- Το 4-2-3-1 που δουλεύετε εδώ σου ταιριάζει;

«Όταν παίζουμε 4-2-3-1 που υπάρχουν ακραία χαφ σίγουρα είναι καλύτερο για μένα επειδή παίζω και δεξιά κι αριστερά. Αλλά και πάλι είναι θέμα του προπονητή να αποφασίσει ποιους παίκτες θα βάλει στα άκρα. Θέλω μια θέση στην ενδεκάδα και θα παλέψω γι’ αυτήν».

-Σε ποια θέση σου αρέσει να παίζεις καλύτερα και θεωρείς ότι σου ταιριάζει; Στα άκρα ή πίσω την από τον επιθετικό;

«Στον Λεβαδειακό έπαιζαν περισσότερο αριστερό χαφ, στην γραμμή. Στον Θρασύβουλο έπαιζα πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχω όμως πρόβλημα να παίξω εκεί. Στον Λεβαδειακό δυο χρονιά έπαιξα πολύ καλά ως αριστερό χαφ. Μου αρέσει περισσότερο αριστερά γιατί κλείνω περισσότερο και τελειώνω με σουτ, ή με πάσα».

-Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και μικρό χρονικό διάστημα για να δέσουν μεταξύ τους. Θα προλάβει η ομάδα να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα;

«Πιστεύω πως ναι. Γι’ αυτό κάνουμε πολλά φιλικά, μετά πάμε Κύπρο για ένα τουρνουά και αυτό θα βοηθήσει να βρει ο προπονητής μία 11άδα για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ματς για το Europa League».

-Πώς είναι να έχεις συμπαίκτη τον Γκούντγιονσεν;

«Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον Γκούντγιονσεν. Η καριέρα του τα λέει όλα, τον ξέρει όλη η Ευρώπη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί του, με έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι. Εχει έρθει για να μας βοηθήσει και στο πρωτάθλημα, και στο Κύπελλο και στο Europa League. Αυτός μπορεί να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα. Από τους έμπειρους παίκτες που έχουμε στην ομάδα κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι. Πέρυσι ήταν ο Καφές, ο «Λύμπε», ο Γεωργέας, ο Δέλλας και κάθε μέρα μαθαίναμε κάτι από αυτούς και τώρα υπάρχει και ο Γκούντγιονσεν και ότι πει θα πρέπει να το ακούμε και να το κάνουμε».

-Είσαι δωμάτιο με τον Γκερέιρο ο οποίος επίσης είναι στην υπό παραχώρηση λίστα παικτών. Πώς βιώνει ο ίδιος την κατάσταση αυτή;

«Όπως είπα και πριν για μένα αυτά είναι θέματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι έξω από το γήπεδο και μ’ αυτά ασχολούνται οι μάνατζερ και αυτοί πρέπει να κάνουν τη δουλειά. Όπως βλέπετε κι εσείς ο Ρότζερ δουλεύει πολύ καλά και σωστά στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος κι εκείνος για την ΑΕΚ είτε για οτιδήποτε προκύψει νέο…»
  The Player

Έξω Βιτόλο, μέσα Κουίνσι, Τοτσέ!!

Χωρίς τον Βιτόλο θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Δανία για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο την Οντένσε (27/07).
Αντίθετα, στην αποστολή θα βρίσκονται τα δύο από τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Κουίνσι και Τοτσέ, οι οποίοι μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Πλην του Βιτόλο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Ιωαννίδης, Κοτσόλης, καθώς και οι Πλεσί, Σεϊταρίδης, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Στην 20άδα που επέλεξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμπεριλήφθηκαν οι Τζόρβας, Καρνέζης, Ταμπάκης, Βύντρα, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Λέτο, Κλέιτον, Μπιάρσμιρ, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Κουίνσι και Τοτσέ.
πηγή: onsports.gr

Φέρντιναντ: «Θέλουμε βελτίωση»

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της.
Την περυσινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει με έναν αρκετά πιο εύκολο τρόπο, αν στα εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν καλύτερη.
Κάτι που υποστήριξε και ο Ρίο Φέρντιναντ. «Έχουμε απίστευτες επιδόσεις στο γήπεδό μας, αλλά εκτός έδρας τα παιχνίδια μας είναι σοκαριστικά. Βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και τελικά είτε ισοφαριζόμασταν, είτε χάναμε. Ελπίζω ότι στην επόμενη σεζόν θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», είπε ο Άγγλος διεθνής.
πηγή: onsports.gr

Οι Κινέζοι έρχονται να αγοράσουν Ελλάδα!!

Ευκαιρίες στην ελληνική κρίση διαβλέπουν πλέον κινέζοι επιχειρηματίες, έπειτα και από το πακέτο στήριξης που έδωσε η ευρωπαϊκή ένωση στη χώρα μας.
Με συνέντευξη του στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ο κινέζος Πρέσβης στη χώρα μας τόνισε πως η κρίση χρέους δεν πρόκειται να επηρεάσει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον των κινέζων επενδυτών στην Ελλάδα.
Μάλιστα, σημείωσε πως στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν από τη χώρα του.
πηγή: prionokordela.gr

Ξεχάστε πετρέλαια και φυσικό αέριο!!

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Σε ΟΠΑΠ και ορυκτό πλούτο της χώρας όρμησαν ακάθεκτοι οι γύπες Αμερικής, Γερμανίας και Καναδά στην Ελλάδα που έχει κρεμάσει την ταμπέλα «ξεπουλάμε».
Το newsbomb.gr είχε αποκαλύψει προ εβδομάδας ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε θέσει ωμά το ζήτημα στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης στις συναντήσεις που είχε μαζί τους όταν ήταν στην Αθήνα: «Σας δίνω την συμπαράστασή μου στο οικονομικό σας πρόβλημα, μου δίνετε την ενέργειά σας και τους φυσικούς σας πόρους».
Και τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο ταξίδι που πραγματοποιεί στην Αμερική θα συναντηθεί και με το λόμπυ μεγάλων εταιρειών αναζήτησης και εξόρυξης ορυκτού πλούτου.
Οι ξένοι όμιλοι ζητάνε όμως όλο το πακέτο του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας που περιλαμβάνει εκτός από τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, ουράνιο, χαλκό και αιολική και ηλιακή ενέργεια.
Τώρα αποκαλύπτεται γιατί τόσα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις έκρυβαν την ύπαρξη του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας (κυρίως του πετρελαίου και του φυσικού αερίου), κρατώντας έτσι μια ιδιότυπη «καβάντζα» για την κρίσιμη ώρα που θα επιλεγόταν από τους ξένους.
Η ποσόστωση που ακούγεται στις μυστικές αυτές συναλλαγές της Ελλάδας με τις ξένες πολυεθνικές εταιρείες Αμερικής, Γερμανίας κα Καναδά, είναι τρομακτική σε βάρος της χώρας μας.
Αναφέρεται ένα 80% προς 20% από τα κέρδη εκμετάλλευσης των φυσικών μας πόρων με την Ελλάδα βέβαια να παίρνει το 20%.
Δυναμικά στο παιχνίδι μπαίνουν αμέσως μετά το καλοκαίρι και διάφοροι οικονομικοί παράγοντες της χώρας (Κοπελούζος, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης), οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις μεγάλες συμφωνίες που επίκεινται.
Οι Έλληνες επιχειρηματίες πάντως, δεν έχουν την ίδια αντίληψη αρπαγής όπως οι ξένοι και ήδη έχουν καταρτίσει μελέτες και προτάσεις που είναι πολύ μακριά από το 80-20.

“Ο ΠΑΟ το μεγάλο φαβορί”

Ο τεχνικό της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό για τα μεταξύ τους παιχνίδια και για αυτό ζήτησε την βοήθεια του κόσμου.
“Ο ΠΑΟ το μεγάλο φαβορί”
"Είναι μια σειρά που πάει στα δύο παιχνίδια άρα περιμένω δύο δυνατά ματς. Περιμένω να έρθει αρκετός κόσμος να μας υποστηρίξει. Αυτό χρειαζόμαστε, για να έχουμε ελπίδες να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί αλλά πιστεύω, αλλά πιστεύω οτι και εμείς έχουμε κάποιες πιθανότητες. Αν παίξουμε με σεβασμό και δυνατά ελπίζω οτι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας".

Αρμάνι για... Ευρωλίγκα!!

Φουλ για να χριστεί ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πηγαίνει η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, η οποία απέκτησε και τον Μαλίκ Χέρστον για τον επόμενο χρόνο.
Αρμάνι για... Ευρωλίγκα!
Ο 24χρονος Αμερικανός που θα είναι συμπαίκτης με τους Ντρου Νίκολας, Γιάννη Μπουρούση και Αντώνη Φώτση την περασμένη σεζόν μετρούσε 10,3 πόντους στην Ιταλία, ενώ στην Ευρωλίγκα 8,6 πόντους μέσο όρο.

Ισπανός και ο χαφ;

Στην Πορτογαλία γράφουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ο "πιθανότερος προορισμός του Θαπατέρ". Αλλά το θέμα είναι ότι και ο αμυντικός χαφ θα είναι Ισπανός; Τι έγινε ο Σάντσες, ρε Ερνέστο;
Ισπανός και ο χαφ;
Η συνήθως έγκυρη πορτογαλική “A' Bola” γράφει σήμερα για τον 26χρονο μέσο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας:
“Ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρεται για αυτόν φαντάζει πλέον ως ο πιθανότερος προορισμός για τον Θαπατέρ”, τονίζουν οι Πορτογάλοι.

Αληθινή ομάδα με δεύτερη σκέψη στο παιχνίδι της!!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αρθρογραφεί για τη νέα επιτυχία του γυναικείου πόλο.
Αληθινή ομάδα με δεύτερη σκέψη στο παιχνίδι της
Δεν με ξαφνιάζει η νέα επιτυχία του γυναικείου πόλο. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2008 Ολλανδία, απλά στον προημιτελικό της Σανγκάης ήταν αδύνατο να κερδίσει αυτά τα κορίτσια με το ελληνικό εθνόσημο.
Αν υπήρχε βραβείο συνέπειας και προσπάθειας, ειδικά σε μία χώρα που περνάει τα μύρια όσα, αυτές οι κοπέλες θα το έπαιρναν χωρίς αντίπαλο. Είναι ένα άθλημα, η υδατοσφαίριση, που έχει φέρει σε σταθερή βάση επιτυχίες στην Ελλάδα και αυτοί και αυτές που μπαίνουν στο νερό, δικαιούνται (το έχω ξαναγράψει) μεγαλύτερη προσοχή από όλους μας.
Ο αθλητικός Τύπος που σήμερα πάλι κραυγάζει για τον κάθε ποδοσφαιριστή που μαγεύει στα φιλικά οφείλει να ζητά συνέχεια μία συγγνώμη στο πόλο. Και όχι μόνο σε αυτό, αλλά σε όλα τα σπορ ύστερα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ που για να δουν πρωτοσέλιδα πρέπει να μπαίνουν στον τελικό της διοργάνωσης τους, ενώ αρκεί μία ντρίμπλα του κάθε λεγεωνάριου «μάγου» για να εξασφαλιστεί η δική του παρουσία σε αυτά.
Τι να γίνει, το έχουν πάρει απόφαση αυτές οι κοπέλες πως δεν θα ασχολείται κάποιος μαζί τους παρά μόνο αν κάνουν νίκες. Και αυτό πάλι σχετικό είναι.
Στην ουσία τώρα, η ελληνική ομάδα στην αρχή δεν ξεκίνησε καλά και δέχτηκε εύκολα γκολ. Το 2-4 όμως δεν ήταν σκορ που έδινε στις Ολλανδέζες μαξιλάρι ασφάλειας και επειδή ξέρει να προσαρμόζει το παιχνίδι της σε κάθε αντίπαλο η Ελλάδα (κάτι που αποτελεί ένα από τα βασικότερα ατού της) γύρισε το σκορ σε 8-5 κάνοντας ένα καταπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο. Μετά ξέφυγε και άλλο χάρη στο εξαιρετικό παιχνίδι των Γερόλυμου, Ρουμπέση και Αντωνάκου, αλλά και τα σημαντικά τέρματα που πέτυχε η Τσουκαλά. Εκείνο που έκανε τη διαφορά ήταν η πολύ δυνατή άμυνα μας.
Εκεί φυσιολογικά ήρθε από μία ομάδα με την πείρα της Ολλανδίας η αντίδραση, αλλά ο Γιώργος Μορφέσης μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία της ομάδας με σωστές κινήσεις. Η Γερόλυμου πέτυχε το κρίσιμο γκολ που τελείωσε την ιστορία κάνοντας το 12-9 αφού λίγο νωρίτερα η σωστή άμυνα αν και παίζαμε με παίκτρια λιγότερη, ανάγκασε τις Ολλανδέζες να σουτάρουν βιαστικά, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Σε εκείνο το σημείο αν το 10-5 είχε γίνει 11-10 τα πράγματα για το τελευταίο λεπτό θα γίνονταν δύσκολα και θα ήταν κρίμα. Εκείνο που αντιλαμβανόταν κάποιος βλέποντας το ματς ήταν πως η ελληνική ομάδα είχε και δεύτερη σκέψη στο παιχνίδι της δείγμα της δουλειάς που κάνει χρόνια τώρα.
Πρώτα από όλα όμως ήταν και πάλι αληθινή ομάδα! Η Ολλανδία αντίθετα εμφανίστηκε αφάνταστα μονοδιάστατη κάτι που έχει πάντα σημασία σε ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στα μεγάλα συν της ομάδας μας η καλή παρουσία των περιφερειακών καθώς και τα ποσοστά μας.
Τώρα η τετράδα και μετά ο τελικός. Αυτά τα κορίτσια έμαθαν να κολυμπούν κόντρα στα κύματα της ενοχλητικής αδιαφορίας μας. Ας είναι καλά που δεν το βάζουν κάτω. Λένε πως η ζωή έχει χιλιάδες τρόπους να σε κάνει να κλάψεις. Αυτή η ομάδα δείχνει στην ίδια την ζωή πως υπάρχουν και χιλιάδες τρόποι να σε κάνουν να χαμογελάσεις!
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Χωρίς διοίκηση ο Θρασύβουλος!!

Ο Σωτήρης Μασούρης παραχώρησε συνέντευξη τύπου και ενημέρωσε ότι σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ Θρασύβουλος υπέβαλε την παραίτησή του, ενώ προανήγγειλε την σύσταση επιτροπής πρωτοβουλίας για την επόμενη μέρα.

«Σας ενημερώνω ότι παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ της ΠΑΕ σε μια πράξη τιμής στη νέα εποχή που θέλουμε να δημιουργήσουμε στον Θρασύβουλο. Η ομάδα επανακινείται από μηδενική βάση. Θα δημιουργηθεί μια επιτροπή πρωτοβουλίας αποτελούμενη από ανθρώπους όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων του καλλικρατικού δήμου Φυλής, η οποία θα συνεισφέρει στην ομαλή μετάβαση στην νέα τάξη πραγμάτων», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σωτήρη Μασούρη.
 
Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι η σύνθεση του νέου ΔΣ της ομάδας θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες. «Τις επόμενες μέρες θα έχετε στην διάθεσή σας τη νέα μετοχική σύνθεση και το νέο Δ.Σ. Το νέο Δ.Σ θα αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν από τη περσινή σεζόν. Προτεραιότητα για εμάς είναι μια νέα αρχή με ανοιχτές διαδικασίες και διαφάνεια.
 
Μου ζητήθηκε να ηγηθώ σε αυτή την προσπάθεια. Θα έρθουμε σε διακανονισμό για τις οφειλές μας και στη νέα σεζόν θα κινηθούμε έχοντας κλείσει κάθε... πληγή από το παρελθόν», δήλωσε ο πρόεδρος του Θρασύβουλου.
 
Τέλος, αναφέρθηκε στα οικονομικά της ομάδας, τονίζοντας ότι από εδώ και στο εξής ο προϋπολογιμός της ομάδας θα πρέπει να είναι ισοσκελισμένος... «Πρέπει να ανταποκριθούμε στο βαρύ όνομα που έχει η ομάδα μας και τη νέα πραγματικότητα. 50 και πλέον ανώνυμες εταιρίες υπάρχουν στα όρια του δήμου μας με τζίρο σχεδόν 50 εκατ. ευρώ και από αυτές θέλουμε και θα επιδιώξουμε την στήριξή τους. Πρέπει να χτίσουμε ένα υγιές σωματείο με νέες βάσεις και εναρμονισμένο στη καινούργια σκληρή οικονομική συγκυρία. Ούτε ένα ευρώ παραπάνω στα έξοδα από τα έσοδά μας.
 
Τέλος οι υπερβάσεις του παρελθόντος. Ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, καινούργιες χορηγίες και νέα μετοχική σύνθεση. Είμαι σε απόλυτη συνεννόηση με το νομικό επιτελείο και τους λογιστές προς αυτή την κατεύθυνση. Από τον Αύγουστο που ήρθα το έκανα για να συμβάλλω ώστε η ομάδα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην κοινωνία. Πρόκειται για μια πράξη ευφυούς πολιτιστικής επένδυσης. Είναι μονόδρομος η προσπάθεια να εξυγιάνουμε την κατάσταση.
 
Ο σύλλογος πρέπει να γίνει η ατμομηχανή της κοινωνίας. Καταφέραμε να μείνει ο Θρασύβουλος έξω από τις σκοτεινές διαδικασίες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι και το στίγμα μου για τη νέα εποχή».

«Καλοβλέπουν» Ολυμπιακό στη Σαχτάρ!!

Την πρόθεση της διοίκησης της Σαχτάρ για διεξαγωγή ενός φιλικού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του ουκρανικού συλλόγου, Σεργκέι Παλάκιν.
Η προοπτική διεξαγωγής ενός δυνατού φιλικού με τον Ολυμπιακό μέσα στον Αύγουστο εξιτάρει τη διοίκηση της Σαχτάρ. Όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του ουκρανικού συλλόγου, Σεργκέι Παλάκιν, στις βλέψεις των ιθυνόντων της ομάδας του Ντόνετσκ είναι το κλείσιμο ενός γερού τεστ με τους Πειραιώτες στην έδρα των «ερυθρόλευκων», το οποίο θα τους χρησιμεύσει αρκετά ενόψει των επερχόμενων ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.
«Στα πλάνα μας είναι να δώσουμε ένα δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα», αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ουκρανικό Τύπο το υψηλόβαθμο στέλεχος της Σαχτάρ, η οποία επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις ακραίες αντιδράσεις των οπαδών της τουρκικής ομάδας, αυτό το σενάριο απομακρύνεται.
Από την πλευρά της η διοίκηση του Ολυμπιακού δηλώνει άγνοια για το θέμα, ωστόσο στην Πλατεία Αλεξάνδρας αφήνουν... ανοικτό παράθυρο για την τέλεση ενός τέτοιου φιλικού, ειδικά σε περίπτωση κατά την οποία προκύψουν «κενές» ημερομηνίες.
πηγή: gazzetta.gr

Επιστρέφει ο Ντιέ !!

Ο Σερζ Ντιέ αναμένεται να επιστρέψει στην Καβάλα μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς βρήκε λύση στο πρόβλημα με το διαβατήριό του. Συνεχίζουν να απουσιάζουν οι Ντουγκλάο, Αμπντούν, Ονουάτσι.
Με τη διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καβάλας, έπειτα από το ρεπό του Σαββατοκύριακο, το οποίο έδωσε ο Μάριους Σουμούντιτσα στους παίκτες του. Σε αμφότερες το βάρος έπεσε στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών και σε θέματα τακτικής, με τους νεοαποκτηθέντες, Μιρτσέα Μπουρνέσκου, Γιάννη Καραλή, να λαμβάνουν κανονικά μέρος στις προπονήσεις από την Παρασκευή.
Από την πλευρά του, ο 23χρονος μέσος από τη Νέα Γουινέα, Μοχάμεντ Σακό, δοκιμάζεται από τους «αργοναύτες» και μέχρι στιγμής έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στη μακεδονική πόλη ο Σερζ Ντιέ, ο οποίος έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το διαβατήριό του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σουμούντιτσα.
Επίσης, οι Ντουγκλάο Φερέιρα, Τζαμέλ Αμπντούν και Μπέντζαμιν Ονουάτσι εξακολουθούν να είναι απόντες. Ο πρώτος έχει φύγει δίχως να του παραχωρηθεί άδεια από την ΠΑΕ, ενώ ο Ονουάτσι διαπραγματεύεται με το μάνατζέρ του τη μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο. Τέλος, σχετικά με τον Αμπντούν, η... τύχη του Αλγερινού αγνοείται!
πηγή: gazzetta.gr

Άρχισε η διάθεση των διαρκείας!!

Την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου έχουν από σήμερα (25/7) οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.
Αρκετοί ήταν οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι πέρασαν το πρωί από τα γραφεία της ΚΑΕ και πήραν τα εισιτήρια τους για τη νέα σεζόν. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ, ενώ σύντομα θα είναι δυνατή και η αγορά εισιτηρίων διαρκείας και μέσω διαδικτύου.
πηγή: gazzetta.gr

Θέλω απέραντο γαλάζιο!

Η Δευτέρα ή τσαγκαροδευτέρα, ο Μίλτος δεν μάσησε και άρχισε τις γκρίνιες του: Μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω και δεν μου αρέσει τίποτα. Μέσα στην γκρίνια είμαι, με τίποτα δεν μένω ευχαριστημένος. Έχω φτάσει σε σημείο να πίνω ουίσκι και να μουρμουράω που δεν παράγγειλα ρούμι. Από την άλλη, αφού πάντα ρούμι πίνω, γιατί παράγγειλα ουίσκι; Ε, να μην τσακωθώ και λίγο με τον εαυτό μου;
Γρουσούζης δίχως λόγο ή με τα δίκια μου;
Πάντως, το Κόπα Αμέρικα, ας πούμε, δεν το ευχαριστήθηκα και είχα λόγους. Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες κι ας το πήρε τελικά η ομάδα που συμπαθώ περισσότερο από εκεί κάτω. Μπάλα της προκοπής δεν είδαμε, παρά μόνο σε κάποιες εξαιρέσεις. Η Βραζιλία και η Αργεντινή έπαιζαν πεντόβολα και έφυγαν νωρίς. Η μεν πρώτη γιατί οι Βραζιλιάνοι έμποροι του ποδοσφαίρου επιμένουν να θεωρούν τη Σελεσάο... πασαρέλα για να πουλήσουν κανένα παικτάκι σε καλύτερη τιμή, η δε δεύτερη και οικοδέσποινα, γιατί την έπνιξε το άγχος και η σιγουριά ότι ο Μέσι μπορεί να τα κάμει όλα μόνος του.
Δεν μπορεί...
Είδαμε, λοιπόν, έναν κακό πρώτο γύρο με τα γκολ να μπαίνουν μόνο με αίτηση και χαρτόσημο του ελληνικού δημοσίου (μέσω της παραδοσιακής γραφειοκρατίας), είδαμε τα φαβορί να φεύγουν στα προημιτελικά και μετά είδαμε τα αναμενόμενα, δηλαδή την καλύτερη ομάδα να παίρνει την κούπα. Ωστόσο, περισσότερο ξενέρωσα στον τελικό, χωρίς το ματς να είναι κατ’ ανάγκην κακό ή χειρότερο από άλλα της διοργάνωσης. Πολύ εύκολα, ρε παιδί μου, το πήραν οι Ουρουγουάηδες. Σβηστοί. Χαλαρά. Κι ενώ στα Ουρουγουάη-Παραγουάη περιμένεις να πέσει του-λάστιχον το πατροπαράδοτο ξύλο, μόνο κάτι ψιλές πέσανε και δεν βγήκε ούτε μια κόκκινη.
Ε, είναι Κόπα Αμέρικα αυτό;
Λόγους έχω να μη μένω ικανοποιημένος και από τις μεταγραφές. Και από τους ρυθμούς που προχωράει η κάθαρση. Και από τα κλαίει οχ της Φούτμπολ Λίγκας. Αλλά δεν έχω λόγους να μην ασχολούμαι με τις επιτυχίες των κοριτσιών του πόλο. Κι όμως, δεν έχω ασχοληθεί όσο θα τους άξιζε...

Στις μεταγραφές, μάλλον έχω πάλι τα δίκια μου. Αν εξαιρέσουμε τα βαρύ (και λόγω κιλών για την ώρα) όνομα του Γκούντγιονσεν, το δεύτερο πιο βαρύ που ήρθε στην Ελλάδα είναι ο Γέστε, έπειτα από μια διετία αμμόλουτρα στα Εμιράτα. Τρίτο μην ψάχνετε. Νεκροταφείο είναι η φετινή μεταγραφική δραστηριότητα και η πρόταση της στήλης είναι να πάει και το ελληνικό ποδόσφαιρο για αμμόλουτρα...
Για να συνηθίσει το χώμα!
Στην περιβόητη κάθαρση, τώρα, λέει, περιμένουνε να έρθει κι ο Πλατινής. Που θα μείνει στην Αθήνα, βάσει προγράμματος, κάνα τρίωρο. Ε, άμα καταφέρει αυτός σε μισό μεροκάματο να πετύχει όσα δεν πέτυχαν όλοι αυτοί που «εργάζονται σκληρά εδώ και χρόνια» για να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:
α) Ο Πλατινής έμαθε μαγικά στον Κόπερφιλντ.
β) Ο Πλατινής... θέλει.
Όσον αφορά τα κλαίει οχ της Φούτμπολ Λίγκας, με μια ομάδα που παίζει μόνο με δώδεκα παίκτες κάθε δύο μέρες και άλλη μία που παίζει με ερασιτέχνες, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να κριθεί ικανοποιητικό.
Αν δεν μιλούσαμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο...
Για τα κορίτσια του πόλο, που έφτασαν ήδη στους τέσσαρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σανγκάης, ένα έχω να πω πέρα από το μπράβο: δεν βλέπω τα παιχνίδια τους, όχι επειδή δεν ξυπνάω νωρίς ή επειδή έχω κάποια προκατάληψη με το πόλο.
Απλώς, δεν μπορώ να βλέπω πισίνες αυτή την περίοδο!
Θέλω διακοπές, το ξέρω. Αλλά αργούν. Μήπως να γκρινιάξω λίγο ακόμα με την ελπίδα να βρεθώ πιο γρήγορα στο απέραντο γαλάζιο, μετά το γαλάζιο της φανέλας της Ουρουγουάης και εκείνο των κοριτσιών του πόλο;
Μέχρι να σταματήσω να γκρινιάζω, εγώ ο Μίλτος να ’μαι καλά...gazzetta gr