Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ίννα: "Οι ωραιότεροι άντρες είναι οι Έλληνες"! (ΦΩΤΟ)

Είναι χορεύτρια, τραγουδίστρια, επιτυχημένη και πανέμορφη. Η «Ίννα» ζει στην Ρουμανία, όμως οι λίγες φορές που ήρθε στην χώρα μας, την έκαναν να καταλάβει πως «οι πιο ωραίοι άνδρες είναι στην Ελλάδα»!
Ίννα: "Οι ωραιότεροι άντρες είναι οι Έλληνες"! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Μπορεί στην Ελλάδα, αν και έχει κάνει κάποιες νυχτερινές εμφανίσεις, να μην την ξέρουμε τόσο καλά, ωστόσο στην Ρουμανία και σε κάποιες ακόμα χώρες της Ευρώπης είναι ιδιαίτερα γνωστή. Ο λόγος για την Έλενα – Αλεξάνδρα Αποστελεάνου ή πιο απλά Ίννα.

Γεννημένη στις 18 Οκτωβρίου, 1986 στην
Mangalia της Ρουμανίας η Έλενα – Αλεξάνδρα Αποστελεάνου, κατά κόσμο “Inna” κάνει μία λαμπρή καριέρα ως τραγουδίστρια πλέον. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο σαρώνει τα Charts σε όλο τον κόσμο! Η Ιnna ασχολήθηκε με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία όπου κέρδισε τις εντυπώσεις των Ρουμάνων! Το 2008 κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ηot», ενώ το πιο γνωστό της κομμάτι είναι μάλλον το «Amazing»! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε το κοινό της πατρίδας της, ενώ τα τραγούδια της εκτός από την Ρουμανία ακούγονται ακόμα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως στην Αγγλία, στην Γαλλία, στη Βουλγαρία και στην Ελβετία.

Είναι από τα πιο
hot ονόματα της ποπ μουσικής και πέρυσι μέσω της δουλειάς της κέρδισε 700.000 ευρώ. Καθόλου τυχαίο, αφού έχει μεγάλο κοινό και οι φαν της στο facebook είναι παραπάνω από 3 εκατομμύρια!

Γιατί εμείς ασχολούμαστε όμως σήμερα μαζί της; Μα για την τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «
Pro TV», όπου σε ερώτηση για το που συνάντησε τους ομορφότερους άνδρες κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής της περιοδείας, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Στην Ελλάδα!».

Την ευχαριστούμε για την… διαφήμιση και της υποσχόμαστε πως θα ακούμε συνέχεια τα τραγούδια της.

πηγή: sportdog.gr

Απολαύστε την:




Ίννα: "Οι ωραιότεροι άντρες είναι οι Έλληνες"! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)







Δεν υπάρχουν σχόλια: