Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Λάκης - ΕΣΡ: Οι προεκτάσεις της κόντρας!!

Αντιμέτωπος με τον πρωθυπουργό ο Λάκης; Αφού έτσι ορίζει το ΕΣΡ, μάλλον...
Λάκης - ΕΣΡ: Οι προεκτάσεις της κόντρας
Την προηγούμενη εβδομάδα, τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha όσο και η εκπομπή "Αλ Τσαντίρι" βρέθηκαν και πάλι στο... μικροσκόπιο της ανεξάρτητης αρχής... αφού δύο εκπομπές του δημιουργού "εγκαλούνται" για τη χρήση της ελληνικής γλώσσας, αλλά και για τις σατιρικές διατυπώσεις που έκανε ο Λαζόπουλος για τον Ντομινίκ Στρος Καν, πρώην γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και φυσικά αναφορικά με τις... περιπέτειες του με την διαβόητη πλέον καμαριέρα.
Επίσης, το ΕΣΡ εγκαλεί τον Λαζόπουλο για αναφορά του στον πρωθυπουργο, με την κατηγορία της προσβολής θεσμού.
Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του σταθμού διευκρίνισαν, όπως έγινε γνωστό, ότι έκτος από τους θεσμούς, υπάρχουν και τα πρόσωπα που τους πλαισιώνουν, ενώ ζητήθηκε από τους κυρίους της ανεξάρτητης αρχής να αποδείξουν πως μετά από την καταγγελία του Συλλόγου Ηθικής, έχει όντως προσβληθεί ο πρωθυπουργός.
Το κανάλι ουσιαστικά ζητά από το ΕΣΡ να προσκομίσει καταγγελία από την πλευρά του πρωθυπουργού, όπως κατά το παρελθόν είχε συμβεί στην υπόθεση του Γ. Πεταλωτή εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού "Kontra".
Το ζήτημα θεωρείται κομβικής σημασίας, αφού αν καταδικαστεί το κανάλι, και με τη σειρά του προσφύγει σε ευρωπαϊκό δικαστήριο, αυτό θα έχει να επιδικάσει την αντιπαράθεση ενός τηλεοπτικού σταθμού με το ίδιο τον πρωθυπουργό...
Πηγή: golema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: