Την πρόθεση της διοίκησης της Σαχτάρ για διεξαγωγή ενός φιλικού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του ουκρανικού συλλόγου, Σεργκέι Παλάκιν.
Η προοπτική διεξαγωγής ενός δυνατού φιλικού με τον Ολυμπιακό μέσα στον Αύγουστο εξιτάρει τη διοίκηση της Σαχτάρ. Όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του ουκρανικού συλλόγου, Σεργκέι Παλάκιν, στις βλέψεις των ιθυνόντων της ομάδας του Ντόνετσκ είναι το κλείσιμο ενός γερού τεστ με τους Πειραιώτες στην έδρα των «ερυθρόλευκων», το οποίο θα τους χρησιμεύσει αρκετά ενόψει των επερχόμενων ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.
«Στα πλάνα μας είναι να δώσουμε ένα δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα», αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ουκρανικό Τύπο το υψηλόβαθμο στέλεχος της Σαχτάρ, η οποία επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις ακραίες αντιδράσεις των οπαδών της τουρκικής ομάδας, αυτό το σενάριο απομακρύνεται.
Από την πλευρά της η διοίκηση του Ολυμπιακού δηλώνει άγνοια για το θέμα, ωστόσο στην Πλατεία Αλεξάνδρας αφήνουν... ανοικτό παράθυρο για την τέλεση ενός τέτοιου φιλικού, ειδικά σε περίπτωση κατά την οποία προκύψουν «κενές» ημερομηνίες.
πηγή: gazzetta.gr