Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

«Συγκεντρωθείτε... »

Να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ήθελε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Ζήση Βρύζα, επισκεπτόμενοι τα αποδυτήρια της ομάδας, μία κίνηση που είχαμε αρκετό καιρό να δούμε.
Καθώς υπήρξαν αμφότεροι ποδοσφαιριστές, γνωρίζουν τη ψυχολογία των παικτών και θέλησαν να φτιάξουν το κλίμα λίγο πριν το πρώτο τους παιχνίδι στην Ευρώπη, με τον Ζαγοράκη να υποστηρίζει: «Λίγο πριν τα πρώτα παιχνίδια θέλουμε να σας ζητήσουμε κάποια πράγματα. Δεν είναι άγνωστα σε εσάς. Πρέπει ν α διατηρήσετε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την  ομάδα μας. Οικογενειακό κλίμα μέσα κι έξω από το γήπεδο, αλλά και νοοτροπία νικητή στα παιχνίδια. Πρέπει να είστε όλοι αφοσιωμένοι  και συγκεντρωθείτε στους αγώνες που έρχονται».
Ακόμα, οι δύο άνδρες τους είπαν κάποια πράγματα αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στα διοικητικά του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις γύρω  από την ομάδα. Εσείς πρέπει να ξέρετε και να είστε σίγουροι πως, ό,τι κι αν γίνει, υπάρχει πλάνο έτσι ώστε να λειτουργήσουμε σωστά και ομαλά, όπως πάντα προσπαθούμε».
*Το απόγευμα της Δευτέρας (19:30) θα γίνει το νέο συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ με σκοπό ν α να εξεταστεί η πρόταση του Βασίλη Φλωρίδη να βάλει 6,75 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση όμως που αποδειχτεί ότι το άνοιγμα της ΠΑΕ και του Α.Σ. να μην ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: