Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Επέστρεψε στο Νο.2 ο Φέντερερ!!

Ο Ρότζερ Φέντερερ πέρασε ξανά στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης μετά τη νίκη του στον αγώνα της Βασιλείας.

Επέστρεψε στο Νο.2 ο Φέντερερ
Ο 34χρονος Ελβετός είναι ξανά το Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, ωστόσο για να διατηρηθεί εκεί, θα πρέπει να κάνει μεγάλα πράγματα στο τελευταίο Μasters της σεζόν στο Παρίσι.

Εκεί άλλωστε θα βρίσκεται και ο Νόβα Τζόκοβιτς που παραμένει στην κορυφή με μεγάλη διαφορά.

Ο Ράφα Ναδάλ ανέβηκε στην 6η θέση, ενώ στις γυναίκες Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, θριαμβεύτρια στη Σιγκαπούρη, προσπέρασε την Πέτρα Κβίτοβα στο Νο.6, ενώ από μία θέση αναρριχήθηκαν οι Φλάβια Πενέτα και Λούσι Σαφάροβα.

Για την Ιταλίδα ωστόσο, το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το «κύκνειο άσμα» της καριέρα της στο WTA Finals.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι «μνηστήρες» για τον πάγκο της Παρί!!


Παρελθόν από τον πάγκο της Παρί φαίνεται πως θα αποτελεί από το καλοκαίρι ο Λοράν Μπλαν και ήδη γαλλικά δημοσιεύματα ψάχνουν τον διάδοχο. Βλέπουν Γκουαρδιόλα, Βενγκέρ οι Γάλλοι, «κομμένος» ο Μουρίνιο.

Οι «μνηστήρες» για τον πάγκο της Παρί
Τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Λοράν Μπλαν στο τιμόνι της Παρί Σεν Ζερμέν, αναζητούν στο Παρίσι, με σημερινό δημοσίευμα της «L’ Equipe» να θέτει επί τάπητος, τα ζητήματα για το νέο προπονητή των «Παριζιάνων».

Το συμβόλαιο του Λοράν Μπλαν λήγει το καλοκαίρι και παρά το γεγονός πως ο ίδιος θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, φαίνεται πως δεν θα λάβει το πράσινο φως από τους ιδιοκτήτες της Παρί, που θα ψάξουν ένα καινούριο πρότζεκτ.

Με σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση του Ιμπαΐμοβιτς το καλοκαίρι, αλλά και τη δεδομένη κίνηση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ, η Παρί θα προσπαθήσει να ξεκινήσει ένα νέο εγχείρημα, δε διαφορετικό «τιμονιέρη» αυτή τη φορά.

Παρόλο που τα σενάρια ήθελαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας του Παρισιού, η «L’ Equipe» αναφέρει ότι δεν θα είναι τελικά αυτός ο εκλεκτός, αφού θεωρείται ως μη αξιόπιστη λύση.

Αντίθετα, επικρατέστεροι για τη θέση είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, του οποίου το συμβόλαιο με την Άρσεναλ λήγει το καλοκαίρι, αλλά και ο Γκουαρδιόλα, αν τελικά δεν ανανεώσει με τη Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που «παίζει» και το όνομα του Ντιέγκο Σιμεόνε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα 5 δημοφιλέστερα «ασπρόμαυρα» βίντεο!!

Τα βίντεο που προσέλκυσαν τα περισσότερα «χτυπήματα» στο επίσημο κανάλι του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβριο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα 5 δημοφιλέστερα «ασπρόμαυρα» βίντεο
Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube καλύπτει κάθε θεατή και αθέατη πτυχή της καθημερινότητας της ομάδας, προσφέροντας πλούσιο αποκλειστικό υλικό, συνεντεύξεις, παρασκήνια, ζωντανές συνεντεύξεις, μεταδόσεις αγώνων και training reports.

Μέσα από το paokfc.gr και τα Social Media του «Δικεφάλου του Βορρά» μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video που επιμελείται και… σκηνοθετεί, ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα, ο Πολύβιος Δημητριάδης.

Όπως κάθε μήνα η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου θα σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV . Ένας Οκτώβριος γεμάτος σπουδαίες αναμετρήσεις φεύγει και το Top-5 περιλαμβάνει παρασκήνιο, στιγμιότυπα αλλά και…ύψος.

Ας δούμε με τη σειρά την πρώτη πεντάδα του PAOK TV

5. Η γεμάτη Τούμπα από ψηλα

Τα drones μπαίνουν σιγά σιγά όλο και περισσότερο στην ζωή μας. Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο πλήρη εμπειρία Τούμπας, σήκωσε και στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, τις δικές του ιπτάμενες κάμερες και έφτιαξε ένα απολαυστικό βίντεο.



4. Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ

Ήταν ένα ντέρμπι. Ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις, δύο γκολ και μία καυτή Τούμπα. Η Ντόρτμουντ γνώρισε από κοντά την δυναμική της έδρας του Δικεφάλου και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Θεσσαλονίκη. Το βίντεο με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ήταν λογικό να κερδίσει τις προτιμήσεις των φίλων του PAOK TV.



3. Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ ήταν μονόδρομος και ήρθε με εμφατικό τρόπο. Ένα ονειρικό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να καθαρίσει ο Δικέφαλος τον αγώνα. Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube κάλυψε το παρασκήνιο του αγώνα με τον δικό του τρόπο και κέρδισε τις εντυπώσεις.



2. Αδέρφια ζείτε…

Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν κοιτάει χρώματα, διαφορές, αντιπάλους. Ενώνει ακόμα και τους μεγαλύτερους εχθρούς. Όταν μάλιστα μιλάμε για την ζωή έξι νεαρών παιδιών, όλοι γίνονται ένα. Έτσι και στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό, οι παίκτες των δύο ομάδων στάθηκαν μπροστά στην Θύρα 4, απέτισαν φόρο τιμής στα αδικοχαμένα αετόπουλα των Τεμπών και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.



1. Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 στην Τούμπα και ξέφυγε στην βαθμολογία. Το πάρτι όμως στην εξέδρα δεν σταμάτησε ποτέ. 28.000 φίλοι της ομάδας δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα και το βίντεο από το παρασκήνιο του αγώνα ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις σας για τον Οκτώβριο




*Πηγή: sport-fm.gr*

Το καυστικό σκίτσο της Sport για τον Κριστιάνο!! (pic)

Η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο «στο δικό μου μυαλό, είμαι ο κορυφαίος στον κόσμο», σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η καταλανική Sport δεν έχασε την ευκαιρία.

Το καυστικό σκίτσο της Sport για τον Κριστιάνο (pic)

Η καταλανική Sport, που προφανώς ψηφίζει… Μέσι, δεν έχασε την ευκαιρία και αποτύπωσε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του «Λέο», αλλά και σε αυτό του Ρονάλντο.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά στην ανανέωση με Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα!!

Πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μπάγερν Μονάχου για ακόμα δύο χρόνια, βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Κοντά στην ανανέωση με Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γκιουαρδιόλα έχει στο τραπέζι πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του και το βλέπει με θετικό μάτι, παρά το δεδηλωμένο ενδιαφέρον για τον Ισπανό τεχνικό από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όπως η Σίτι και η Τσέλσι.

Ο Γκουαρδιόλα, δηλώνει ικανοποιημένος από τη ζωή στο Μόναχο, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως ο ίδιος και η οικογένεια του στη Γερμανία, κάτι που φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση κληθεί να πάρει για το προπονητικό του μέλλον.

Ταυτόχρονα, τα δημοσιεύματα από την Ισπανία θεωρούν πως ο Ισπανός τεχνικός θα πει τελικά το «οκ» στους «Βαυαρούς», αφού δεν αισθάνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, στο κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου.

Η πρόταση που έχει από τη Μπάγερν είναι για ανανέωση για τα επόμενα δύο χρόνια και αναμένεται να την αποδεχθεί, πριν τη λήξη του συμβολαίου του, το προσεχές καλοκαίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στεφ Κάρι, σε πήρανε χαμπάρι!! (pic)

Ο Στεφ Κάρι προσπάθησε να πάει ινκόγκνιτο σε ένα εμπορικό κέντρο. Όμως προδόθηκε…

Στεφ Κάρι, σε πήρανε χαμπάρι (pic)
Δύσκολο πράγμα για έναν MVP να κυκλοφορήσει στους δρόμους σαν φυσιολογικός άνθρωπος.

Ο Στεφ Κάρι επισκέφτηκε ένα εμπορικό κέντρο με την οικογένειά του και προκειμένου να αποφύγει τις εκδηλώσεις θαυμασμού και τα αυτόγραφα, φόρεσε μια μάσκα… ζέβρας!

Για κακή του τύχη, ωστόσο, έγινε γρήγορα αντιληπτός, καθώς η σύζυγός του, Αγέσα, και η κόρη τους, Ράιλι, είναι ήδη αρκετά γνωστά πρόσωπα στο ευρύ κοινό και τον «πρόδωσαν».*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός νοσοκομείου ο Όντομ σε δέκα ημέρες!!

Οι γιατροί του Λαμάρ Όντομ ανακοίνωσαν ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας θα βγει σύντομα από την κλινική. Το πρόβλημα είναι πως κάποιος θα πρέπει να τον πείσει να συνεχίσει το πρόγραμμα απεξάρτησης…

Εκτός νοσοκομείου ο Όντομ σε δέκα ημέρες
Όλο και καλύτερα τα νέα για τον Λαμάρ Όντομ, ο οποίος σε δέκα ημέρες θα βγει από την κλινική του Λος Άντζελες όπου νοσηλεύεται μετά το γεμάτο αλκοόλ και ναρκωτικά επεισόδιο που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Αυτό δήλωσαν οι θεράποντες ιατροί, οι οποίοι ωστόσο τόνισαν πως θα πρέπει να συνεχίσει εκτός κλινικής το πρόγραμμα απεξάρτησης είτε ως εσωτερικός είτε ως εξωτερικός ασθενής.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπου από το κοντινό του περιβάλλον, ο Όντομ συνεχίζει να βρίσκεται σε άρνηση θεωρώντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και πως το πρόγραμμα απεξάρτησης είναι κάτι περιττό.

Οι φήμες που ήθελαν την Κλόε Καρντάσιαν να τον φιλοξενεί σπίτι της, έχουν καταρριφθεί. Η πρώην σύζυγός του, ωστόσο, προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίζει την θεραπεία του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ρεκόρ ασίστ του ο Παναθηναϊκός!!


Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία του Κολοσσού Ρόδου και με τις 34 ασίστ που σημείωσε έκανε καινούργιο ρεκόρ.

Ρεκόρ ασίστ του ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» είχαν κέφια κόντρα στον Κολοσσό, πέτυχαν 107 πόντους, ενώ μοίρασαν και 34 τελικές πάσες, ένας αριθμός που αποτελεί το ρεκόρ του Παναθηναϊκού, στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία.

Παράλληλα η ομάδα του Τζόρτζεβιτς έκανε το 14/14 ως γηπεδούχος κόντρα στην ομάδα της Ρόδου, ενώ συνέχισε να τη νικάει με διαφορές 25 πόντων και άνω.

ΣΕΖΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΚΟΡ ΑΣΙΣΤ

2009-2010 ΠΑΟ-Ολύμπια Λ. Καν.Περίοδος 97-65 30

2010-2011 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ Καν.Περίοδος 108-61 30

2010-2011 ΠΑΟ-ΑΕΚ Καν.Περίοδος 111-70 30

2010-2011 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ Πλέι οφ 105-65 32

2011-2012 ΠΑΟ-Ρέθυμνο Cretan Kings Καν.Περίοδος 105-78 30

2014-2015 ΠΑΟ-Τρίκαλα BC Aries Καν.Περίοδος 107-76 32


2015-2016 ΠΑΟ-Κολοσσός H Hotels Καν.Περίοδος 107-66 34 *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ... backstage!! (video)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έκανε φωτογράφηση και εντυπωσιάζει. Τι έχουν να ζηλέψουν οι παίκτριές του από τα μοντέλα;

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ... backstage (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κάρφωμα; Στον κουβά!! (video)

Για κάρφωμα πήγαινε, αλλά πήγε στον κουβά. Κυριολεκτικά! Δείτε την απίθανη φάση από αγώνα μικρής κατηγορίας στην Ισπανία.

Κάρφωμα; Στον κουβά! (video)















*Πηγή: sport-fm.gr*

Έμεινε να κείτεται «πυροβολημένος» (video)

Το… πτώμα παίκτη της Ντε Γκράαφσαπ, που κειτόταν στο χορτάρι μετά από σουτ στο κεφάλι, δεν εμπόδισε τους συμπαίκτες του να επιτίθενται στην PSV. Γκολ, πάντως, δεν έβαλαν.

Έμεινε να κείτεται «πυροβολημένος» (video)






 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλοπ: «Όταν έχεις πρόβλημα με τη γυναίκα σου, δεν την αλλάζεις κάθε μέρα»

Τυφλή εμπιστοσύνη, όπως αυτή που έχει στη γυναίκα του, δείχνει στους παίκτες της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, που θέλησε με τις αφοπλιστικές δηλώσεις του, να βάλει τέλος στη μεταγραφολογία.

Κλοπ: «Όταν έχεις πρόβλημα με τη γυναίκα σου, δεν την αλλάζεις κάθε μέρα»

Ο λόγος για τον Γιούργκεν Κλοπ, που σε πρόσφατες δηλώσεις του συνδύασε τη Λίβερπουλ με τον έγγαμο βίο και την πίστη στη γυναίκα του, με την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνει ένας προπονητής στους παίκτες του.

Βάζοντας τέλος στην ακατάσχετη μεταγραφολογία, ο «Normal One», τόνισε πως όπως δεν γίνεται να αλλάζεις τη γυναίκα σου κάθε φορά που έχεις πρόβλημα μαζί της, έτσι δεν γίνεται να συζητάς κάθε τρεις και λίγο, σχετικά με τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην Αγγλία είναι ανυπόμονοι. Όλοι μου λένε αν θέλω να αγοράσω αυτόν τον παίκτη η εκείνο τον παίκτη. Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνεσαι καλύτερος με τους παίκτες που έχεις» ανέφερε ο Κλοπ και συνέχισε.

«Όταν έχεις πρόβλημα με τη γυναίκα σου, δεν την αλλάζεις κάθε μέρα. Πρέπει να δουλέψουμε και να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο «Σακ» καρφώνει... προσγειωμένος!! (video)

Πού να σηκώνεται να καρφώνει στα 43 του και με τόσα παραπανίσια κιλά; Ο Σακίλ Ο’ Νιλ για τις ανάγκες γυρίσματος κάρφωσε με τα πόδια στο έδαφος και με πολλή υποκριτική τέχνη.

Ο «Σακ» καρφώνει... προσγειωμένος (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο τραπέζι!!

Κρίσιμη ημέρα η Τρίτη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς στη Γενεύη θα γίνει η συνάντηση μεταξύ FIBA και Ευρωλίγκας. Ελληνικές παρουσίες και ο κίνδυνος του σχίσματος.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο τραπέζι
Μια συνάντηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στη Γενεύη. Η FIBA θα υποδεχτεί στο «στρατηγείο» της την Ευρωλίγκα, για να παρουσιάσει επίσημα το πλάνο της για την αναδιοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ως γνωστόν, η FIBA έχει εκφράσει την πρόθεση να δημιουργήσει μια διοργάνωση η οποία θα υποκαταστήσει την Ευρωλίγκα και θα διεξάγεται υπό τη σκέπη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, προσφέροντας στις ομάδες πολύ αυξημένα έσοδα. Το προσχέδιο προβλέπει διοργάνωση με 16 ομάδες (οκτώ με εγγυημένα συμβόλαια και ανάμεσά τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, διαβάστε εδώ αναλυτικά), λιγότερα παιχνίδια για τις ομάδες και από το 2017, όταν καθιερώνονται τα προκριματικά μεσούσης της περιόδου για τις διοργανώσεις της FIBA, το καλεντάρι θα περιλαμβάνει «παράθυρα» για αγώνες των εθνικών ομάδων, όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες, σε κάποιες εκ των οποίων έχουν παρουσιαστεί τα πλάνα κατ’ ιδίαν, έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους. Σε πρώτη φάση, δεν θέλουν να αποφασίζει μια ανώτατη αρχή όπως η FIBA για τις τύχες τους, καθώς η Ευρωλίγκα έχει τη μορφή του συνεταιρισμού. Παράλληλα δεν επιθυμούν τη διακοπή στη δράση μεσούσης της περιόδου για τις εθνικές ομάδες, προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι και οι ομάδες του ΝΒΑ δεν πρόκειται να διαθέσουν τους παίκτες τους για αυτές τις υποχρεώσεις.

Παρότι πρόθεση είναι να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται τον κίνδυνο του σχίσματος, ανάλογου με εκείνο του 2000. Πάντως θεωρείται εξαιρετικό αμφίβολο αν μπορεί να είναι βιώσιμο να υπάρχουν δύο… Ευρωλίγκες.

Στη συνάντηση θα είναι παρόντες ο γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, ο πρόεδρος της FIBA Europe Τουργκάι Ντεμιρέλ και ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής και της ισπανικής ομοσπονδίας Χοσέ Λουίς Σάεθ, ενώ εκεί θα είναι και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, που έχει συμβάλει στον καταρτισμό του πλάνου. Από πλευράς Ευρωλίγκας θα βρίσκεται εκεί ο ισχυρός άνδρας της, Τζόρντι Μπερτομέου, καθώς και εκπρόσωποι από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης (πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια και τον γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο και ο Παναθηναϊκός πιθανότατα από τον πρόεδρο Μάνο Παπαδόπουλο). *Πηγή: sport-fm.gr*

Βενγκέρ: «Τα κατάφερε ο Κάμπελ»


Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Αρσέν Βενγκέρ για τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στη νίκη επί της Σουόνσι, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Βενγκέρ: «Τα κατάφερε ο Κάμπελ»

«Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Περίμενε αρκετό καιρό. Ήθελε να φύγει, επειδή δεν έπαιζε. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Ωστόσο, δεν τον άφησα, επειδή τον έπεισα πως χρειάζομαι την ποιότητά του. Είναι ακόμα και είναι ένας ομαδικός ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενους που σκόραρε», ανέφερε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος πάντα θέλει να αγοράσει συνεχώς παίκτες, αλλά χρειάζεται να τελειώσεις πρώτα με εκείνους που δεν παίζουν. Πάντα έλεγα, όταν σου δοθεί η ευκαιρίες τότε να την πάρει. Αυτός τα κατάφερε».

Στη συνέχεια, ο πολύπειρος προπονητής μίλησε για το ταξίδι του διεθνούς άσου από τη Λατινική Αμερική στην Αγγλία: «Το να αφήσει την Κόστα Ρίκα, να έρθει στην Ευρώπη με διαφορετικά προβλήματα και να επιβιώσει, δείχνει πως διαθέτει χαρακτήρα. Το έδειξε αυτό. Δούλεψε σκληρά, αμύνθηκε πολύ καλά και δημιούργησε ευκαιρίες. Έτσι ήρθε και το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Γλυκοκοιτάζει την καρέκλα του Μουρίνιο ο Καπέλο!!

Την θέση του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι φαίνεται πως γλυκοκοιτάζει ο Φάμπιο Καπέλο, που δηλώνει διαθέσιμος για τη θέση, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Γλυκοκοιτάζει την καρέκλα του Μουρίνιο ο Καπέλο
«Ζεστός» στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, σε περίπτωση απόλυσης του Ζοζέ Μουρίνιο, φαίνεται πως είναι ο Φάμπιο Καπέλο, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα η «Sun» αναφέρει, πως ο Ιταλός τεχνικός που είναι χωρίς δουλειά αυτή την περίοδο, μετά την απόλυση του από την εθνική ομάδα της Ρωσίας, δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να αναλάβει τους «μπλε».

Μάλιστα θα έλεγε «ναι» για τη θέση, ακόμα και αν προβλεπόταν να είναι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι ο Αμπράμοβιτς να βρει τον κατάλληλο νέο προπονητή για το επόμενο... πρότζεκτ.

Ο Καπέλο λοιπόν, βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του σε αγγλικό έδαφος, μετά το πέρασμα του από τα «λιοντάρια» και δηλώνει έτοιμος, σε περίπτωση που ο Αμπράμοβιτς αποφασίσει να τελειώσει τον Special One. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στέρησε από τον Γιάννη την τάπα της χρονιάς!!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέσχισε με ταχύτητα… φωτός σχεδόν όλο το γήπεδο για να κόψει εντυπωσιακά το λέι απ του Κάιλ Λάουρι. Όμως ο διαιτητής του Ράπτορς-Μπακς μέτρησε (μάλλον κακώς) το καλάθι.

Στέρησε από τον Γιάννη την τάπα της χρονιάς














*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλησιάζει το τέλος για Φαν Πέρσι;

Από την αποστολή της Ολλανδίας για τα προσεχή φιλικά με Ουαλία και Γερμανία αποκλείστηκε ο Φαν Πέρσι, με τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του να υποστηρίζουν πως ίσως να πρόκειται για οριστική εξέλιξη.

Πλησιάζει το τέλος για Φαν Πέρσι;
Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος ενημερώθηκε πως δεν κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Ολλανδίας για τα προσεχή φιλικά παιχνίδια με Ουαλία και Γερμανία μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Euro 2016.

Ο λόγος είναι ότι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντάνι Μπλιντ, επιθυμεί να φρεσκάρει τους «οράνιε», και να μπορέσουν να κάνουν μία νέα αρχή στα προκριματικά του Μουντιάλ, με στόχο την επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις και τη συμμετοχή στο τουρνουά που θα φιλοξενήσει η Ρωσία το 2018.

Για αυτό τον λόγο η «Telegraaf» υποστηρίζει ότι ο 32χρονος φορ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί οριστικά από την εθνική Ολλανδίας, κάτι που φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολο για εκείνον από τη στιγμή που έχει παίξει σε περισσότερους από 100 αγώνες με το εθνόσημο και έχει πετύχει 50 γκολ (είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της χώρας). *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο «Τσάκι» Kουτίνιο, ο δράκουλας Στάριτζ και οι άλλοι…!! (pic)


Μια φωτογραφία από το πάρτι Halloween που έκαναν παίκτες της Λίβερπουλ ήρθε στη δημοσιότητα. Δείτε πώς μεταμφιέστηκαν τα αστέρια του Κλοπ.

Ο «Τσάκι» Kουτίνιο, ο δράκουλας Στάριτζ και οι άλλοι… (pic)
Ουδέν κρυπτόν από τα media… Οι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν πολλούς λόγους να γιορτάσουν μετά τη νίκη επί της Τσέλσι και το Halloween τούς έδωσε απλά την αφορμή.

Η σύντροφος του Χοσέ Ενρίκε, Έιμι Τζέιν, φρόντισε να δημοσιεύσει το σχετικό ντοκουμέντο στο Instagram κι εκεί βλέπουμε τον Kουτίνιο σε ρόλο «Τσάκι», τον Ντάνιελ Στάριτζ ως Δράκουλα και άλλους αστέρες των «κόκκινων» στην… τρομακτική version τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τρόμαξαν τον λάθος άνθρωπο οι παίκτες της Μπάρτσα!! (video)

Μια γκάφα ολκής έκαναν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, που αντί για τον Λουίς Ενρίκε, τρόμαξαν τον λάθος άνθρωπο με αφορμή το Halloween. Οι «μπλαουγκράνα» πάντως ζήτησαν συγνώμη για το λάθος τους.

Τρόμαξαν τον λάθος άνθρωπο οι παίκτες της Μπάρτσα (video)
Μπούμερανγκ φαίνεται πως γύρισε η διάθεση για πλάκες στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, που έκαναν γκάφα στην προσπάθεια τους να τρομάξουν τον Λουίς Ενρίκε.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των Καταλανών είχαν ετοιμάσει ένα... χουνέρι στον προπονητή τους, αφού μετά το τέλος του ματς με τη Χετάφε, φόρεσαν τις μάσκες που είχαν φυλάξει στα αποδυτήρια και πήγαν να τρομάξουν τον προπονητή τους στη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το Halloween.

Ωστόσο οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» ατύχησαν, διότι αντί για τον Λουίς Ενρίκε, έπεσαν πάνω στην ώρα που μιλούσε στους δημοσιογράφους ο ποδοσφαιριστής της Χετάφε, Βίτορ Ροντρίγκες.

Όταν κατάλαβαν την βλακεία που έκαναν, έφυγαν με την ουρά στα σκέλια, ενώ απολογήθηκαν στον αντίπαλο τους, θεωρώντας ότι με τον τρόπο τους προσέβαλαν τον παίκτη και την ομάδα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο


*Πηγή: sport-fm.gr*

Κομπανί: «Γελοία η ΟΥΕΦΑ»

Έξαλλος ο Κομπανί από το ενδεχόμενο τιμωρίας της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη «γιούχα» από τους οπαδούς της ομάδας στον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κομπανί: «Γελοία η ΟΥΕΦΑ»
Έξω φερνών είναι ο Βινσέντ Κομπανί με την τιμωρία που φαίνεται να έρχεται για την Μάντσεστερ Σίτι μετά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τους οπαδούς της ομάδας στο τελευταίο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σεβίλλη.

«Είναι γελοίο», τόνισε ο Βέλγος αμυντικός «Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη κατά την διάρκεια των οποίων έχουμε γίνει στόχος ρατσιστικών ύβρεων και απλώς έπρεπε να το υποστούμε. Δεν δικαιολογείται τέτοια αντίδραση για το τραγούδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι και τίποτα ιερό!».

Οι οπαδοί της Σίτι έχουν προηγούμενα με την ΟΥΕΦΑ καθώς πέρσι τον Οκτώβρη «έφαγαν πόρτα» στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, καθώς οι Ρώσοι είχαν τιμωρηθεί με αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Η ΟΥΕΦΑ ωστόσο, αποφάσισε να τιμωρήσει και να αποκλείσει και τους βρετανούς φαν οι οποίοι όμως είχαν ήδη κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (βίζα, εισιτήρια κλπ.) για το ταξίδι.

«Οι οπαδοί μας έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους και να τονίζουν πως οι ποδοσφαιριστές κάποιες φορές αντιμετωπίζουμε πολύ χειρότερα πράγματα από ένα απλό γιουχάισμα», συμπλήρωσε ο Κομπανί.

Η ΟΥΕΦΑ ξεκίνησε τις διαδικασίες έρευνας του συμβάντος το οποίο θα συμπεριληφθεί στην επόμενη συνάντηση του πειθαρχικού σώματος της Ομοσπονδίας όπου θα ανακοινωθεί και η ενδεχόμενη τιμωρία του συλλόγου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το καλύτερο τρίο της ιστορίας!!


Ντάνκαν, Πάρκερ και Τζινόμπιλι έγιναν το τρίο με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ.

Το καλύτερο τρίο της ιστορίας
Την ιστορία γράφουν οι παρέες. Και μια τέτοια είναι οι Τιμ Ντάνκαν, Τόνι Πάρκερ και Μάνου Τζινόμπιλι, που συμπλήρωσαν 541 νίκες μαζί κι έγιναν το τρίο με τις περισσότερες στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Ντάνκαν άρχισε την καριέρα του στους Σπερς το 1997, ενώ ο Πάρκερ τον πλαισίωσε το 2001 και ο Τζινόμπιλι το 2002 κατακτώντας όλοι μαζί τέσσερα πρωταθλήματα σε 14 χρόνια ως τριάδα.

Ο 39χρονος σέντερ από τις Παρθένους Νήσους, ο 38χρονος Αργεντινός γκαρντ και ο 33χρονος Γάλλος πλέι μέικερ ξεπέρασαν κατά μία νίκη την επίδοση που είχαν οι Λάρι Μπερντ, Ρόμπερτ Πάρις και Κέβιν ΜακΧέιλ με τους Λέικερς. Προ πολλού είχαν αφήσει πίσω τους ιστορικά τρίο, όπως των Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Μάικλ Κούπερ με τους Λέικερς (490), Μπιλ Ράσελ, Κέι Σι Τζόουνς και Σαμ Τζόουνς με τους Σέλτικς (468), καθώς και άλλα όπως των Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν και Χόρας Γκραντ με τους Μπουλς ή των Κρις Μάλιν, Μιτς Ρίτσμοντ και Τιμ Χάρνταγουεϊ με τους Γουόριορς.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Σίγησαν τα «κανόνια» στο αθηναϊκό ντέρμπι!!


Για πρώτη φορά μετά από 16 συνεχόμενα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα, με την τελευταία φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο να είναι το 2009.

Σίγησαν τα «κανόνια» στο αθηναϊκό ντέρμπι
Τα «κανόνια» του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ σίγησαν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, για πρώτη φορά μετά το 2009.

Για 16 συνεχόμενα ματς, το αθηναϊκό ντέρμπι είχε τουλάχιστον ένα γκολ, πράγμα που δεν έγινε στο χθεσινό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο μέχρι το χθεσινό ματς, ήταν σε ένα παιχνίδι το Γενάρη του 2009, όταν στο ΟΑΚΑ τότε, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, έχοντας στους πάγκους, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Χενκ Τεν Κάτε.

Η χθεσινή ήταν η 36η ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων από καταβολής Α’ εθνικής, με τον Παναθηναϊκό να έχει 51 νίκες και την ΑΕΚ 33, σε 120 παιχνίδια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κόμπι: «Παίζω σκ..α!»

Σκληρή αυτοκριτική από τον Κόμπι Μπράιαντ μετά τις κακές εμφανίσεις του στο ξεκίνημα της σεζόν.

Κόμπι: «Παίζω σκ..α!»

«Αυτή τη στιγμή είμαι ο 200ος παίκτης στο ΝΒΑ. Είμαι χάλια! Παίζω σκατά! Βρίσκω μεν τα σουτ που θέλω, αλλά απλώς δεν τα βάζω. Δεν μπορώ να σταυρώσω σουτ», είπε απογοητευμένος ο Κόμπι. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Όχι πια ξεχωριστός ο Μουρίνιο»

Ο Χόρχε Βαλντάνο βρήκε… ευάλωτο τον Ζοσέ Μουρίνιο και ξεσπάθωσε κατά του άλλοτε συνεργάτη του στη Ρεάλ.

«Όχι πια ξεχωριστός ο Μουρίνιο»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε «φάει» τον Χόρχε Βαλντάνο από τη διοίκηση της Ρεάλ και ο τελευταίος του τη φυλούσε και το… ξεπλήρωσε. Σχολιάζοντας την πορεία του Πορτογάλου προπονητή στην Τσέλσι, δεν απέφυγε να βγάλει τα απωθημένα του στη φόρα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθείτε να τον αποκαλείται Special One. Δεν είναι κανένας ξεχωριστός προπονητής πλέον. Έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του και των φιλάθλων, πού το είδατε το ξεχωριστό, λοιπόν; Έχασε αυτό που είχε στη Ρεάλ, το αλάθητο. Όταν χάνεις τόσο συχνά, γίνεσαι πλέον ευάλωτος», δήλωσε ο πρώην αθλητικός διευθυντής της «βασίλισσας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Η αστυνομία του Μάντσεστερ έβγαλε «amber alert» για τον Ρούνεϊ!! (pics)

Αγνοούμενο θεωρεί τον Γουέιν Ρούνεϊ η αστυνομία του Μάντσεστερ, που με σχετικό «τιτίβισμα», αναζητά τον παίκτη, σχολιάζοντας την αφλογιστία του. Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σχετική δημοσίευση.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ έβγαλε «amber alert» για τον Ρούνεϊ (pics)

Η αστυνομία του Μάντσεστερ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει στο twitter, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναζητά τον... χαμένο στο σκοράρισμα, διεθνή Άγγλο επιθετικό, στα πρότυπα του γνωστού «amber alert», που αφορά περιπτώσεις ανθρώπων που είναι εξαφανισμένοι.

«Την τελευταία φορά φορούσε κόκκινη μπλούζα. Αν τον έχετε δει ενημερώστε τους συναδέλφους» έγραφε το «τιτίβισμα» που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα θεωρείται ιδιαιτέρως... τολμηρό, αφού γίνεται από επίσημο φορέα, με εκείνους που ασκούν κριτική να θεωρούν ανεύθυνη την συγκεκριμένη ανάρτηση, αφού οι επικριτές θεωρούν ότι δεν θα πρέπει να γίνονται πλάκες με τόσο σοβαρά θέματα.

Δείτε τα «τιτιβίσματα»

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν προλαβαίνει το «κλάσικο» ο Μέσι!!

Άσχημα νέα για τους φίλους της Μπαρτσελόνα και… ευχάριστα για τη Ρεάλ. Ο Λιονέλ Μέσι δεν προλαβαίνει το «κλάσικο» της Μαδρίτης!

Δεν προλαβαίνει το «κλάσικο» ο Μέσι!

Η αποθεραπεία του Αργεντινού σταρ πηγαίνει πιο αργά από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και η συμμετοχή του στο «κλάσικο» έχει ουσιαστικά αποκλειστεί. Ο «Λέο» είχε υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στις 26 Σεπτεμβρίου και υπολογιζόταν ότι θα λείψει 7-8 εβδομάδες από τη δράση. Όμως το ιατρικό τιμ της «Μπάρτσα» κρίνει πως ακόμη δεν είναι σε θέση να αρχίσει προπονήσεις και πρέπει να κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γόνατο, με το ρίσκο για νέο πρόβλημα αν επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι πρέπει να είναι μεγάλο.

Απομένουν 19 μέρες για το ντέρμπι και ο Μέσι δεν έχει αρχίσει καν τρέξιμο, ενώ όταν αυτό συμβεί-τις επόμενες μέρες-θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να μπει στις προπονήσεις, συνεπώς η επιστροφή του στη δράση δεν αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη Νοεμβρίου ή τις αρχές Δεκεμβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τι αλλάζει στο επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης!!

Η τιμή στα μεγάλα αστικά κέντρα διαμορφώνεται στα 80 λεπτά το λίτρο.

Τι αλλάζει στο επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Η επιδότηση κλειδώνει στα 25 λεπτά το λίτρο αλλά με αυστηρότερα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια τα οποία θα περιορίσουν τους δικαιούχους.

Σήμερα η τιμή στα μεγάλα αστικά κέντρα διαμορφώνεται στα 80 λεπτά το λίτρο, ενώ με την επιδότηση των 25 λεπτών το πετρέλαιο θα κοστίζει κάτω από 60 λεπτά.

Ωστόσο από φέτος θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο επίδομα

1)Εξετάζεται το ενδεχόμενο να χορηγείται η επιδότηση μόνο μετά τη δαπάνη. Δηλαδή πρώτα κάποιος να παίρνει πετρέλαιο, να πληρώνει και μετά να λαμβάνει επιστροφή.

2)Τα νέα εισοδηματικά όρια θα υποστούν «κούρεμα» έως και 60%, ενώ η επιδότηση ανά λίτρο πρόκειται να διαμορφωθεί κοντά στα 25 λεπτά το λίτρο από 35 που ήταν πέρυσι.

Στόχος της κυβέρνησης είναι ο περιορισμός στο μισό της δαπάνης για την επιδότηση θέρμανσης προς τα ασθενέστερα νοικοκυριά στα 105 εκατ. ευρώ από 210 εκατ. ευρώ πέρυσι, βάσει της σχετικής υποχρέωσης όπως ανακύπτει από το νέο μνημόνιο.

Σήμερα τα εισοδηματικά όρια ανέρχονται σε 30.000 ευρώ για τους άγαμους φορολογούμενους, σε 40.000 ευρώ για τους έγγαμους και σε 43.000 ευρώ για τις μονογονεϊκές οικογένειες. Το ισχύον, κατά περίπτωση, εισοδηματικό όριο προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο. Με τη μείωση που θα επέλθει τα όρια θα πέσουν στα επίπεδα των 12.000.

3)Στο περιουσιακό κριτήριο, η αξία της ακίνητης περιουσίας αναμένεται να μειωθεί δραστικά σε σχέση με πέρυσι ενώ θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα λίτρα για τα οποία θα παρέχεται επιδότηση στους δικαιούχους ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη.

Η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη αναμένεται εντός των ημερών.

Πηγή: newsbeast.gr

Με έναν Γιάννη, τι να κάνει;

Οι Μπακς έχασαν στο Τορόντο, αφού ο εξαιρετικός Αντετοκούνμπο (20π., 9 ριμπ.) δεν έφτανε. Δίχως νίκη συνεχίζουν Ρόκετς και Λέικερς. Προελαύνουν Μπουλς και Θάντερ.

Με έναν Γιάννη, τι να κάνει;
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά δεν έφτανε να χαρίσει στους Μπακς την πρώτη τους νίκη. Η ομάδα του Μιλγουόκι έχασε με 106-87 στο Τορόντο από τους Ράπτορς, με τον 20χρονο φόργουορντ να είναι ξανά ο κορυφαίος με 20 πόντους (3/3 βολές, 9/11 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα σε 32:41. Ο Ντουέιν Κέισι έγινε ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία των Ράπτορς συμπληρώνοντας 157 νίκες.

Στο 0-3 και οι Ρόκετς, που παρότι προηγήθηκαν με 65-44 στο Μαϊάμι, είδαν τους γηπεδούχους να επικρατούν με 109-89. Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ είχε 25 πόντους και 15 ριμπάουντ εκμεταλλευόμενος την απουσία του Ντουάιτ Χάουαρντ, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν και πάλι κακός, με 16 πόντους αλλά 2/15 σουτ και 5 λάθη.

Νίκολα Μίροτιτς και Πάου Γκασόλ είχαν από 16 πόντους και οι Μπουλς επιβλήθηκαν 92-87 του Ορλάντο, που ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Η Θάντερ έφτασε στο 3-0 νικώντας εύκολα 117-93 τους Νάγκετς, δίχως να χρειαστεί… όργια από Ντουράντ και Γουέστμπρουκ αυτή τη φορά. Ο πρώτος είχε 25 πόντους, ενώ ο δεύτερος άγγιξε το τριπλ-νταμπλ με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Ο 37αρης Ντιρκ Νοβίτσκι είχε 22 πόντους και οι Μάβερικς κράτησαν δίχως νίκη τον συνομήλικό του Κόμπι Μπράιαντ (15π. με 3/15) και τους Λέικερς.

Αναλυτικά:

Μαϊάμι Χιτ-Χιούστον Ρόκετς 109-89 Γουάιτσαϊντ 25 (15 ριμπ.), Γουέιντ 20, Ντενγκ 14, Τζόνσον 11, Μπος 10, Γουίνσλοου 10-Θόρντον 21, Χάρντεν 16, Καπέλα 10, Μπρούερ 10.

Τορόντο Ράπτορς-Μιλγουόκι Μπακς 106-87 Βαλαντσιούνας 19, Πάτερσον 16, ΝτεΡόζαν 15, Λάουρι 15, Κάρολ 14, Ρος 11-Αντετοκούνμπο 20, Μονρό 14, Κάρτερ-Γουίλιαμς 12, Κόουπλαντ 10.

Σικάγο Μπουλς-Ορλάντο Μάτζικ 92-87 Μίροτιτς 16, Γκασόλ 16, Μπάτλερ 14, ΜακΝτέρμοτ 12-Φουρνιέ 19, Βούτσεβιτς 15 (11 ριμπ.), Ολαντίπο 13, Χάρις 11.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντένβερ Νάγκετς 117-93 Ντουράντ 25, Ιμπάκα 18, Γουέστμπρουκ 15, Όγκουστιν 14, Καντέρ 12 (10 ριμπ.), Γουέιτερς 10, Ρόμπερσον 10-Γκαλινάρι 15, Μπάρτον 15, Νέλσον 13, Λοβέρν 11.

Λος Άντζελες Λέικερς-Ντάλας Μάβερικς 93-103 Ραντλ 22 (15 ριμπ.), Μπράιαντ 15, Γουίλιαμς 13, Ράσελ 10, Μπας 10, Νοβίτσκι 25, Πατσούλια 16 (12 ριμπ.), Γουίλιαμς 11, Φέλτον 11, Μάθιους 10, Μπαρέα 10. *Πηγή: sport-fm.gr*

Είκοσι χρόνια από την επική ανατροπή της Πάρμα!! (video)

Σαν σήμερα, πριν από 20 χρόνια, η τότε κραταιά (και πλέον στην τέταρτη κατηγορία) Πάρμα έκανε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Είκοσι χρόνια από την επική ανατροπή της Πάρμα (video)

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA, οι «παρμένσι» βρέθηκαν στους «16» του Κυπελλούχων αντιμέτωποι με τη Χάλμσταντ. Η αντιμετώπιση του αντιπάλου αφ’ υψηλού έφερε το 3-0 του πρώτου αγώνα και την ομάδα του Νέβιο Σκάλα μπροστά σε ένα «βουνό» στον επαναληπτικό.

Κι όμως, η τρομερή εκείνη ομάδα τα κατάφερε. Ο Πίπο Ιντζάγκι με γκολ λίγο μετά τη σέντρα έβαλε την Πάρμα αμέσως σε… mood ανατροπής, ο Ντίνο Μπάτζιο έχτισε πάνω στο γρήγορο προβάδισμα (28’), ενώ Κρίστο Στόιτσκοφ (53’) και Αντόνιο Μπεναρίβο (75’) ολοκλήρωσαν το θαύμα.

Μπορεί η μετέπειτα κάτοχος Παρί Σεν Ζερμέν να έφραξε το δρόμο της Πάρμα στα προημιτελικά, αλλά η Πάρμα είχε γράψει ιστορία. Κάτι που σήμερα, με την ομάδα στην τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας έπειτα από τη χρεωκοπία της, φέρνει στο μυαλό το «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Όταν ο Μέσι έκανε «σεφτέ» κόντρα στον Παναθηναϊκό!! (pics/video)

Σαν σήμερα, ακριβώς πριν 10 χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι άνοιγε λογαριασμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, με πρώτο «θύμα» του τον Παναθηναϊκό. To sport-fm.gr θυμάται το πρώτο γκολ του Αργεντινού επιθετικού.

Όταν ο Μέσι έκανε «σεφτέ» κόντρα στον Παναθηναϊκό (pics/video)

Πρώτο του «θύμα» ο Παναθηναϊκός, που στις 2 Νοεμβρίου του 2005 ηττήθηκε με 5-0 στο «Καμπ Νου» από τη «δαιμονισμένη» τότε Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ.

Οι «πράσινοι» με προπονητή τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, υποτάχθηκαν στις ορέξεις του Ροναλντίνιο και της παρέας του, που βρήκαν δίχτυα πέντε φορές, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάμουελ Ετό που σκόραρε τα τρία από τα πέντε τέρματα. Μάλιστα, αν δεν ήταν σε μεγάλη μέρα εκείνη τη βραδιά ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για την ελληνική ομάδα.

inner

Εκείνο όμως που θα θυμούνται άπαντες, είναι το πρώτο γκολ του μάγου Λιονέλ Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχοντας συμπληρώσει τα 18, μόλις πριν τρεις μήνες, ο Αργεντινός επιθετικός θα βρει δίχτυα για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έκτοτε δεν θα σταματήσει ποτέ.

Μπορεί να ήταν το μοναδικό γκολ του εκείνη τη σεζόν, αλλά από τότε και μετά, βρήκε δίχτυα άλλες 76 φορές.

Ο Μέσι άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό, όταν στο 34ο λεπτό εκείνου του ματς και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0, μπήκε στην περιοχή και εκμεταλλευόμενος το παιδαριώδες λάθος των Μπίσκαν και Δάρλα, πήρε τη μπάλα και πλάσαρε ιδανικά τον Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Με αφορμή το πρώτο γκολ του Μέσι πάντως, η Μπαρτσελόνα ετοίμασε ένα βίντεο με το Top 10 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θυμηθείτε το πρώτο γκολ του Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ



Το Top 10 του Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ






*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρίχες ο Πογιέτ, για κλάματα ο ΠΑΟ, -30 ο ΠΑΟΚ!!

Φοβερή πρόβλεψη Αλέφαντου στο Sportdog για πρωτάθλημα και Ολυμπιακό! Άγριο χώσιμο στον Τούντορ και αποθέωση Ερνάνι! Ποιος παίκτης είναι για... να σπάει πέτρες σε νταμάρια;Δεν ήταν ντέρμπι αυτό που είδαμε. Τρίχες! Ένα ματς ισοδύναμων ομάδων ήταν, καμία σχέση με μεγάλα ματς του παρελθόντος όταν οι δυο ομάδες είχανε μεγάλους παίκτες. Αυτό ήταν ένα ματς που θα το ξεχάσουν όλοι. Θα ήταν άδικο αν νικούσε η μία ή η άλλη ομάδα, η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Κι αυτά που λένε για το νέο προπονητή της ΑΕΚ ότι έκανε την αλλαγή του Κορδέρο και έκανε και έρανε, τρίχες. Κι ένα παιδάκι θα το έκανε αυτό, τίποτα δεν άλλαξε ο προπονητής της ΑΕΚ. Απλώς η ΑΕΚ έτρεχε και έπαιζε δυναμικά, αυτό είναι το στιλ της φέτος.

Εγώ είδα ένα λάθος που κάνουν στην ΑΕΚ, βάζουν τον Μπαρμπόζα στο κέντρο. Έναν παίκτη έχετε καλό και διεισδυτικό και δεν τον βάζετε μπροστά; Για δείτε το αυτό το πράγμα που σας λέω. Κατά τα άλλα, για κλάματα ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να βάλει ένα γκολ στον Λαμπρόπουλο και στον Κολοβέτσιο… Κάποτε έπαιζε η ΑΕΚ με Στέλιο Μανωλά στόπερ, με Δέλλα, με Καψή, για να μην πάω πιο παλιά.

Ο Ολυμπιακός θα τελειώσει το πρωτάθλημα με 20 και 30 βαθμούς από τους αντιπάλους του. Μέτριοι παίκτες οι άλλες ομάδες και μέτριους προπονητές. Τούντορ λέει. Το έχουμε πει, ένας προπονητής Κροάτης υπάρχει και αυτός είναι μόνο ο Μπίλιτς.

Τα χάλια του είχε ο ΠΑΟΚ. 30 βαθμούς θα τερματίσει πίσω από τον Ολυμπιακό! Προηγείται στο σκορ, και αντί να αλλάξει τακτική, πάει να βάλει κι άλλα γκολ. Τον πλάκωσε στις αντεπιθέσεις στο β΄ ημίχρονο ο Βεργέτης, πρώτη φορά μου άρεσε η τακτική του Βεργέτη. Έκανε ωραία αλλαγή του Παπαδόπουλου με τον Μάσα και έπρεπε να φάει 4 γκολ ο ΠΑΟΚ. Όχι απλώς να χάσει όπως έχασε, αλλά να φάει τέσσερα.

Στην κόντρα τον έπαιζε ο Αστέρας και χτυπούσε επίτηδες τους 3 αργούς πίσω του ΠΑΟΚ. Με Τζαβέλα, Κόστα, Βίτορ, αυτά θα παθαίνεις. Δεν μπορείς να παίζεις 3-5-2 και να στέλνεις τους πλάγιους μπακ-χαφ να παίζουν μόνιμα έξω δεξιά και έξω αριστερά! Ποδόσφαιρο είναι αυτό; Να σε γδύνει ο αντίπαλος με μία αντεπίθεση;

Τελείωσε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός καταρρίπτει αυτά που λένε για τη διαιτησία. Οι εικόνες των ομάδων μιλάνε στο γήπεδο. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός στο α΄ ημίχρονο αλλά στο β΄ μέρος ανέβηκε με τις αλλαγές του Σίλβα, βοήθησε πολύ ο Ερνάνι και ο Ντουρμάζ. Ο Ερνάνι από το ματς με τον Πλατανιά στο Κύπελλο έδειξε ότι επιτέλους ανεβαίνει. Ως τότε δεν είχε δείξει απολύτως τίποτα. Τώρα φαίνεται ότι είναι καλύτερος του Σεμπά ο οποίος είναι μόνο πειθαρχημένος να κυνηγάει τον αντίπαλο μπακ, αλλά επιθετικά δεν απειλεί. Ο Ολυμπιακός στο β΄ ημίχρονο είχε ταχύτητα και κίνηση, στοιχεία που του έλειψαν στο α΄ μέρος. Εκεί η Βέροια μπορούσε να έχει προηγηθεί.

Δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τερματίσει αήττητος. Ένα ματς ουσιαστικά δύσκολο μένει στη Λεωφόρο και αυτό πλησιάζει, δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός τώρα πάση θυσία πρέπει να νικήσει τους Κροάτες εδώ πέρα. Πάση θυσία, διότι την παρακολουθώ την Άρσεναλ, είναι πολύ καλή ομάδα, μου αρέσει, θα είναι πολύ δύσκολο στο Καραϊσκάκη το τελευταίο ματς με την Άρσεναλ.

Η Ντιναμό θέλει μεγάλη προσοχή, τη θεωρώ καλή ομάδα, θα έρθουν εδώ να τα παίξουν όλα για όλα. Ο Ολυμπιακός πάντως πιστεύω ότι θα την πάρει.

Δε μου αρέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ. Με τον Ρούνεϊ μπροστά, τον λένε και μεγάλο παίκτη εδώ πέρα, τον παλαιστή, να σπάει πέτρες σε νταμάρια είναι! Ένας Καρέλης της Αγγλίας είναι!

Η Τσέλσι είναι σε δραματική κατάσταση. Την πάτησε η Λίβερπουλ του Κλοπ. Από την αρχή της σεζόν που βλέπω τον Μουρίνιο φέτος τρίβω τα μάτια μου. Τραγική η Τσέλσι. Μάζεψε πολλούς σαπάκηδες, έκανε το λάθος να μαζέψει και να διατηρήσει μεγάλους σε ηλικία παίκτες, θέλει να τον αγαπάνε οι παίκτες του και δείχνει εμπιστοσύνη σε ορισμένα ψόφια άλογα. Πήραν το πρωτάθλημα και καταρρεύσανε. Ο Τέρι δεν μπορεί να περπατήσει! Ανύπαρκτος ο Όσκαρ. Ακόμα και ο Αζάρ έχει πέσει πολύ, δεν ξέρω αν θέλουν να τον διώξουν ορισμένοι μέσα στα αποδυτήρια, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτήν την εικόνα της Τσέλσι.

Έκανε μεγάλα λάθη φέτος, έδωσε τον Τσεχ στην Άρσεναλ και από τότε που τραυματίστηκε ο Κουρτουά παίζει με ανύπαρκτο γκολκίπερ. Ο Ζουμά, ένα βαρύ κορμί, έπαιζε τώρα με τη Λίβερπουλ πλάγιο μπακ επειδή δεν είχε τον Ιβάνοβιτς. Ο Τέρι δεν μπορεί να στρίψει. Πήγε και πήρε τον ανύπαρκτο Φαλκάο από τη Μάντσεστερ για να δείξει ότι "να, εγώ είμαι ο προπονηταράς που θα τον αναστήσω". Τι ασχολείσαι ρε με όλους τους ξεπεσμένους; Ερείπια παίκτες έχεις!*Πηγή: sportdog.gr*

ΠΑΟ και ΑΕΚ στο ντέρμπι πήραν από μία... ασπιρίνη!!

Ανάλυση του ντέρμπι στον SportDog από τον Αποδυτηριάκια. Γιατί θυμήθηκε τις απόκριες, ποιος ήταν ο δειλός, ποιος τον εκνεύρισε και γιατί τα... χώνει στον Πογιέτ; Ήταν ματς που έκαιγε και για τους δύο. Και επειδή Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν έχουν τα φόντα να κτυπήσουν στα ίσα για να πάρουν τη νίκη, το φοβήθηκαν το παιχνίδι. Τόσο πολύ, που λες και έκαναν πρόβα για τις… αποκριές. Φοβερό! Στο δεύτερο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ εμφανίστηκαν μασκαράδες. Μία άλλη ομάδα. Καμμία σχέση με εκείνη του πρώτου ημιχρόνου.

Ντέρμπυ δεν έγινε. Μη τρελλαθούμε. Ντέρμπυ είναι όταν βλέπεις δύο ομάδες με οργάνωση παιχνιδιού, με ανάπτυξη, με ευκαιρίες. Και, βέβαια, μια αναμέτρηση από αντιπάλους που έχουν απαιτήσεις και δίνουν μία ένταση, ένα ρυθμό. Με μιάμιση ευκαιρία ο καθένας δεν γίνεται κανένας λόγος για ντέρμπυ.
Καλύτερη η ΑΕΚ, πολύ καλύτερη από το ξεκίνημα απέναντι σε έναν ακίνδυνο εντελώς Παναθηναϊκό. Πραγματικά οι γηπεδούχοι έδιναν την εικόνα ομάδας προβληματικής. Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη. Μια ΑΕΚ αφόρητα εκνευριστική, δειλή εξαφανίστηκε από το παιχνίδι. Παρέδωσε τα πάντα στον Παναθηναϊκό που στο β’ μέρος δεν άφηνε τον αντίπαλό του να πάρει ανάσα.

Ο Αναστασίου έκανε το αναμενόμενο. Μπλόκαρε την ΑΕΚ από την περιοχή της. Τον βοήθησε σε αυτό και η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, αλλά και η ασχετοσύνη του Πογέτ, του νέου προπονητή της ΑΕΚ. Ο Ουρουγουανός έδωσε αλλοπρόσαλλες εντολές στους παίκτες του. Άλλα αντ’ άλλων.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να το πάρει το ματς αν ανοιγόταν επιθετικά. Πως, όμως, να το αποφασίσει όταν έχει πρόβλημα στην άμυνα. Από την άλλη η ΑΕΚ ανίκανη να δημιουργήσει παιχνίδι, πόνταρε πάλι στη μεσοαμυντική της αποτελεσματικότητα.

Τελικά. Με το 0-0 γλύτωσαν και οι δύο την ήττα. Αυτό που πήραν είναι μια… ασπιρίνη. Να τους βοηθήσει στον πονοκέφαλό τους. Και συνεχίζουν με την ασπιρίνη το πρωτάθλημα σα πρωταγωνιστές, σαν ομάδες κορυφής.

Ποιες είναι οι γκάφες του Πογέτ που ευνούχισαν την ΑΕΚ στο ντέρμπυ, διάβασε στο apodytiriakias.gr
Φοβερά πράγματα στο ντέρμπυ από τον φρέσκο προπονητή της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ. Κατ’ αρχήν μπράβο στο παλληκάρι για την τόλμη του να κάτσει στον πάγκο πριν καλά- καλά γνωρίσει την ομάδα του. Ούτε καν χθεσινός μπορεί να χαρακτηριστεί. Τι να πρωτοπρολάβει να χαμπαριάσει από μια- δυο προπονήσεις. Κι όμως ο Ουρουγουανός απεφάσισε να κωουτσάρει αυτός την ΑΕΚ.
Καλό, πολύ καλό αυτό. Δείχνει ακραίο επαγγελματισμό. Τι, όμως, «παιχνίδι» έκανε στη Λεωφόρο ο Πογιέτ. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό τούμπαρε ολότελα. Η ΑΕΚ δεν υπήρχε, ο Παναθηναϊκός γκάζωσε και πήρε τις πρωτοβουλίες.
Ο Πογιέτ, λοιπόν, βάζει δίπλα στον Γιόχανσον με αλλαγή τον Κορδέρο, στη θέση του Βάργκας, για να κρατήσει, λέει, τη μπάλλα. Για να έχει κατοχή η ΑΕΚ. Εγώ άλλα πράγματα είδα.
Υπ’ όψιν ότι ο Κερδέρο είναι αμυντικός χαφ, έτσι τον ξέρουμε όσο παίζει στην ΑΕΚ. Δεν είναι παίκτης- διευθυντής ορχήστρας. Ο επιτελικός παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος, στον οποίο ο Πογέτ ανέθεσε την φρούρηση του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού, του Μαρινάκη. Για όνομα! Αν είναι δυνατόν ο Μάνταλος να κυνηγάει τον Μαρινάκη.
Ο Μπουονανότε είναι φανταιζί. Και στα 10 λεπτά που έπαιξε είχε εντολή να περιορίσει τον Πράνιτς, τον άλλο πλάγιο μπακ του Παναθηναϊκού. Το ανήκουστο κι αυτό.
Αυτό που ανέλαβε ο Βάργκας, την επιτήρηση του Πράνιτς, και δεν το κατάφερνε διότι άφηνε ελεύθερο τον Κροάτη, το έκανε ο Κορδέρο. Και ο Μάνταλος ο από πίσω του σέντερ φορ της ΑΕΚ, άρχισε κι αυτός να παίζει μαν του μαν με προσωπικό αντίπαλο. Εντάξει, δεν τους ξέρει τους παίκτες της ΑΕΚ ο Πογέτ. Πιθανόν να μη τον πληροφόρησαν σωστά. Σίγουρα θα τους μάθει, όμως.



*Πηγή: sportdog.gr*

Τέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό!!

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο Γιάννης Αναστασίου συναντήθηκε με μέλος της διοίκησης του Παναθηναϊκού και ενημερώθηκε για το τέλος της συνεργασίας τους.

Τέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό!
Το τυπικό μέρος απομένει για να μπει οριστικό τέλος στη συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό. Ο 42χρονος τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με μέλος της διοίκησης της ομάδας όπου του ανακοινώθηκε η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη, οι πράσινοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση ξένου τεχνικού.

Το κλίμα για τον Γιάννη Αναστασίου ήταν βαρύ από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Καμπάλα, με τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει σχεδόν σε κάθε ματς της Λεωφόρου.

Η διοίκηση στήριξε τον 42χρονο τεχνικό σε όλο αυτό το διάστημα, όμως οι εμφανίσεις στα ντέρμπι των δύο τελευταίων αγωνιστικών, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκαναν το κλίμα μη αναστρέψιμο οδηγώντας στο τέλος αυτής της σχέσης.

Μίας σχέσης που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 και είχε ως μεγαλύτερη στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στις 7 Απριλίου ο Γιάννης Αναστασίου ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους» μέχρι το 2018, όμως το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή σεζόν βάζει πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αντίστροφη μέτρηση για Αναστασίου!!

Δεν θα υπάρξει σήμερα ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς λύσης της συνεργασίας τους.

Αντίστροφη μέτρηση για Αναστασίου
Το ραντεβού που ήταν να γίνει σήμερα ανάμεσα στον Γιάννη Αναστασίου και τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν πραγματοποιήθηκε και ούτε προβλέπεται να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Θα πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο και το μόνο που μένει να αποφασισθεί είναι ο τρόπος και τα χρήματα.

Θυμίζουμε ότι ο 42χρονος τεχνικός είχε υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2018.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν εξ αρχής ο πρώτος και μεγαλύτερος υποστηριχτής του Γιάννη Αναστασίου, στον οποίο παρείχε απλόχερα εμπιστοσύνη σε πολλές περιπτώσεις, αλλά φαίνεται πως πλέον κι εκείνος έχει τις αμφιβολίες του και παρότι αντιλαμβάνεται πως δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο προπονητής για την εικόνα της ομάδας, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτή.

Το πιθανότερο είναι ο διάδοχος του να είναι ένας ξένος προπονητής εγνωσμένης αξίας κι όχι κάποιος από την ελληνική αγορά, παρότι έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Μιρτσέα Λουτσέσκου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αμίλητος ο Αναστασίου!!

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ο Γιάννης Αναστασίου, δεν μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Δευτέρας, την ώρα που πληθαίνουν οι φήμες πως θα απολυθεί.

Αμίλητος ο Αναστασίου
Βαρύ κι ασήκωτο ήταν το κλίμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα. Σε χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, που προφανώς έχει αντιληφθεί ότι πληθαίνουν οι φήμες περί απόλυσής του.

Κόντρα στην προσφιλή του συνήθεια να μιλά στους παίκτες την επομένη των αγώνων, κάνοντας παρατηρήσεις για την εμφάνισή τους ή μιλώντας για τον επόμενο αγώνα, ο 42χρονος προπονητής δεν τους είπε κουβέντα.

Αντίθετα, παρακολουθούσε αμίλητος το πρόγραμμα που έκαναν όσοι δεν έπαιξαν στο ντέρμπι, μιας και όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποκατάσταση, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι τραυματίες.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως για την Τρίτη δόθηκε ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού, που θα επανέλθουν στο Κορωπί την Τετάρτη για διπλή προπόνηση. Με ή χωρίς τον Γιάννη Αναστασίου, θα φανεί πολύ σύντομα… *Πηγή: sport-fm.gr*

Κι άλλα προβλήματα στον Παναθηναϊκό!

Δεν έφτανε το -8 από τον Ολυμπιακό, ούτε οι αποδοκιμασίες και οι αμφιβολίες για το μέλλον του Αναστασίου. Το γκρίζο τοπίο του Παναθηναϊκού έρχονται να συμπληρώσουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Κι άλλα προβλήματα στον Παναθηναϊκό
Ενός κακού, μύρια έπονται. Έτσι και στον Παναθηναϊκό, σαν να μην έφτανε το βαρύ κλίμα για την απώλεια δύο βαθμών με την ΑΕΚ, την απομάκρυνση από τον τίτλο, τις αποδοκιμασίες και τις αμφιβολίες για το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου, ήρθαν και τα αγωνιστικά προβλήματα.

Απόντες από την πρωινή προπόνηση ήταν ο Τάσος Λαγός που υπέστη σύσπαση αριστερού τετρακέφαλου χθες, ο Μεντί Αμπέντ που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, και οι Ταμπάκης-Κότσαρης λόγω ίωσης, Κλωναρίδης και Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία, ενώ ο Εσιέν προπονήθηκε ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν αύριο ρεπό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προς διαζύγιο με Αναστασίου!

Κρίσιμες ώρες οι επόμενες στον Παναθηναϊκό. Εν αναμονή του ραντεβού Αλαφούζου-Αναστασίου, με πιθανότερο σενάριο τη λύση της συνεργασίας. Οι πιθανές λύσεις για την επόμενη μέρα.

Προς διαζύγιο με Αναστασίου

Κρίσιμη για το θέμα αυτό θα είναι η συνάντηση που θα έχει μέσα στη μέρα ο Γιάννης Αλαφούζος με τον 42χρονο τεχνικό, καθώς οι αποφάσεις θα είναι άμεσες. Στην παρούσα φάση, η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι το πιθανότερο σενάριο, αλλά χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο πριν γίνει το ραντεβού. Ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου παρά την αυξανόμενη πίεση στις πλάτες του δεν έδειχνε μέχρι πρότινος καμία πρόθεση παραίτησης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν εξ αρχής ο πρώτος και μεγαλύτερος υποστηριχτής του Γιάννη Αναστασίου, στον οποίο παρείχε απλόχερα εμπιστοσύνη σε πολλές περιπτώσεις, αλλά φαίνεται πως πλέον κι εκείνος έχει τις αμφιβολίες του και παρότι αντιλαμβάνεται πως δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο προπονητής για την εικόνα της ομάδας, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτή. Η σταθερά προβληματική εικόνα της ομάδας και η στάση του κόσμου, που έχει στηρίξει πολύ την προσπάθεια που γίνεται αλλά χάνει πλέον την υπομονή του, έχουν αναγκάσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ να σκεφτεί σοβαρά για το θέμα του προπονητή. Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν τώρα και όχι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ειδικά από τη στιγμή που το Σάββατο υπάρχει και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εφόσον, τελικά, υπάρξει λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου, το πιθανότερο είναι ο διάδοχος να είναι ένας ξένο προπονητής εγνωσμένης αξίας κι όχι κάποιος από την ελληνική αγορά, παρότι έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Μιρτσέα Λουτσέσκου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτσι γλεντούν οι… χαμένοι!!


Τι κι αν δεν τερμάτισε πρώτος στο Γκραν Πρι του Μεξικό. Ο Λούις Χάμιλτον πέρασε τόσο καλά σαν να ήταν νικητής.

Έτσι γλεντούν οι… χαμένοι
Ο τίτλος του πρωταθλητή ανήκει στον Λούις Χάμιλτον ήδη από το περασμένο Γκραν Πρι. Οπότε ο αγώνας του Μεξικό ήταν η ιδανική ευκαιρία για τον Βρετανό οδηγό να το γλεντήσει με την καρδιά του.

inner

Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης δεν έδειξε να τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Αντίθετα έβγαλε χαμογελαστές selfies ανάμεσα σε δεκάδες grid girls και δήλωσε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 100,000 φαν της F1: «Είναι ό,τι πιο συγκλοντιστικό έχω δει ποτέ μου. Σαν να βρισκόμουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα

inner

Θυμίζουμε ότι ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στις 15 Νοεμβρίου στη Βραζιλία ενώ το στέμμα του πρωταθλητή θα φορέσει και επίσημα στο Άμπου Ντάμπι στις 29 του μήνα, στην αυλαία του πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*