Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Κοιτάει (από) μπροστά!

Έχοντας αποκτήσει διαφορά από τους διώκτες τους στο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν ως… ματς της χρονιάς τη μεθαυριανή αναμέτρηση με την Ντιναμό στο Καραϊσκάκη. Τα πλάνα του Σίλβα.

Κοιτάει (από) μπροστά
Μετά το «9 στα 9» και την αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς από τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μετά και το χθεσινό ντέρμπι στη Λεωφόρο η διαφορά αυξήθηκε στους 8 βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, στους 10 από την τρίτη ΑΕΚ και στους 13 από τον έκτο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ. Ωστόσο, εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή για τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του είναι το παιχνίδι με τους Κροάτες, όπου είναι αρκετά πιθανό μία νίκη να δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά τις νίκες σε Λονδίνο και Ζάγκρεμπ οι νταμπλούχοι Ελλάδας καλούνται να τις εξαργυρώσουν μέσα στο «καυτό» Καραϊσκάκη, φτάνοντας τους 9 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και εξασφαλίζοντας την παρουσία τους μετά τον Δεκέμβριο στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς στις 9 Δεκεμβρίου (στο παιχνίδι με την Άρσεναλ) θα κριθεί η πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Champions League.

Στο καθαρά αγωνιστικό, χθες προπονήθηκε κανονικά ο Καμπιάσο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πλέον ο Σίλβα καλείται να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του μεθαυριανού ματς. Κάπως έτσι ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι θα παίξουν στον άξονα, με τον Πορτογάλο προπονητή να προβληματίζεται ιδιαίτερα να βάλει τον Ερνάνι ως βασικό στο ματς με την Ντιναμό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: