Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μαντζουράκης: «Σας αγαπώ, σας εκτιμώ, αλλά δύο χρόνια τώρα όταν έρχομαι με… σφάζουν»

Τονίζοντας πως δεν ξεχνά τα όσα έζησε στον πάγκο της Ξάνθης ο Γιάννης Μαντζουράκης ήταν έντονα εκνευρισμένος από την διαιτησία μετά την ήττα του Παναιτωλικού στα Πηγάδια. Η… ευχή του στον διαιτητή

Μαντζουράκης: «Σας αγαπώ, σας εκτιμώ, αλλά δύο χρόνια τώρα όταν έρχομαι με… σφάζουν»

Αναλυτικά:

«Όταν έρχομαι εδώ πριν το παιχνίδι χαίρομαι. Σας αγαπώ, σας εκτιμώ και κάτι περισσότερο τον ιδιοκτήτη, αλλά δύο χρόνια τώρα που έρχομαι εδώ τρώω... σφαγή. Σφαγή! Δύο χρόνια τώρα με... σφάζουν. Συγχαρητήρια στον διαιτητή. Ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις. Του εύχομαι και διεθνής»


Για το ακυρωθέν τέρμα του Μαρκόφκι σχολίασε: «Είναι για πολλές φάσεις. Δίνει ο επόπτης φάουλ στον Βασιλείου και ο διαιτητής δίνει αυτό που έδωσε… Πριν το πέναλτι είναι φάουλ κανονικό και δεν δίνεται. Τι να πω... Εάν η Ξάνθη είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που κέρδισε… Είχα πάντα την άποψη πως η Ξάνθη ακόμη και σε κακή πορεία, διατηρούσε ένα καλό επίπεδο. Σήμερα δεν νομίζω πως ικανοποιήθηκε με τον τρόπο που πήρε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα σωματείο που λειτουργεί σωστά, αλλά εμείς ανήκουμε σε μία εταιρεία που λειτουργεί ακόμη πιο σωστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: