Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μπεργκ: «Προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα από όσα πρέπει»


Στο γεγονός ότι μερικές φορές αυτός και οι συμπαίκτες προσπαθούν να κάνουν περισσότερα πράγματα από όσα πρέπει δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Μπεργκ: «Προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα από όσα πρέπει»

Ο Σουηδός επιθετικός του «τριφυλλιού» τόνισε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να διαχειριστεί την πίεση που υπάρχει για την επίτευξη των στόχων.

Για το ματς: «Πολεμάμε, συνεχίζουμε αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Στο β’ ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, είχα το δοκάρι και ήμασταν πιο μαχητικοί. Γενικότερα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι».

Για την πίεση στην αντίπαλη άμυνα: «Έτσι παίζουμε καλύτερα, πρέπει να πιέζουμε συνεχώς τον αντίπαλο και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να κουράζουμε τον αντίπαλο στο β’ ημίχρονο και έτσι πρέπει να παίζουμε».

Για τα λίγα γκολ που έχει πετύχει φέτος:«Αισθάνομαι όπως και όλη η ομάδα ότι δεν παίζουμε όσο καλά μπορούμε. Ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου. Έχω πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου. Μερικές φορές από την προσπάθεια θες να κάνεις περισσότερα από όσα πρέπει. Ορισμένες φορές χαλάμε πράγματα επειδή το παρακάνουμε. Κάνουμε πράγματα χαζά ενώ μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Όσον αφορά εμένα πιστεύω ότι με ηρεμία και αυτοπεποίθηση θα μπορέσω να τα πάω καλύτερα».

Για το ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα: «Πρέπει πρώτα να νικήσουμε και μετά τη διακοπή να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό. Δύο νίκες θα είναι σημαντικές για να καλύψουμε τη διαφορά».

Για την πίεση για την επίτευξη των στόχων: «Φυσικά, υπάρχει πίεση και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε στόχους που πρέπει να πετύχουμε. Θέλουμε να υπερβάλουμε των δυνατοτήτων και μερικές φορές οι λεπτομέρειες είναι αυτές που καθορίζουν τις συνθήκες. Είμαστε καλή ομάδα και δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το χειριστούμε την πίεση».

Για το αν πρέπει να αλλάξει κάτι: «Αυτό πρέπει να το κρίνουν άλλοι. Πέρυσι καταφέραμε μόνο την πρώτη θέση στα play-off. Φυσικά είναι υψηλές οι προσδοκίες και αυτό το ξέρουμε. Πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι τώρα και μπορούμε με μεγαλύτερη προσπάθεια και αυτοπεποίθηση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: