Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Κομπανί: «Γελοία η ΟΥΕΦΑ»

Έξαλλος ο Κομπανί από το ενδεχόμενο τιμωρίας της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη «γιούχα» από τους οπαδούς της ομάδας στον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κομπανί: «Γελοία η ΟΥΕΦΑ»
Έξω φερνών είναι ο Βινσέντ Κομπανί με την τιμωρία που φαίνεται να έρχεται για την Μάντσεστερ Σίτι μετά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τους οπαδούς της ομάδας στο τελευταίο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σεβίλλη.

«Είναι γελοίο», τόνισε ο Βέλγος αμυντικός «Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη κατά την διάρκεια των οποίων έχουμε γίνει στόχος ρατσιστικών ύβρεων και απλώς έπρεπε να το υποστούμε. Δεν δικαιολογείται τέτοια αντίδραση για το τραγούδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι και τίποτα ιερό!».

Οι οπαδοί της Σίτι έχουν προηγούμενα με την ΟΥΕΦΑ καθώς πέρσι τον Οκτώβρη «έφαγαν πόρτα» στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, καθώς οι Ρώσοι είχαν τιμωρηθεί με αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Η ΟΥΕΦΑ ωστόσο, αποφάσισε να τιμωρήσει και να αποκλείσει και τους βρετανούς φαν οι οποίοι όμως είχαν ήδη κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (βίζα, εισιτήρια κλπ.) για το ταξίδι.

«Οι οπαδοί μας έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους και να τονίζουν πως οι ποδοσφαιριστές κάποιες φορές αντιμετωπίζουμε πολύ χειρότερα πράγματα από ένα απλό γιουχάισμα», συμπλήρωσε ο Κομπανί.

Η ΟΥΕΦΑ ξεκίνησε τις διαδικασίες έρευνας του συμβάντος το οποίο θα συμπεριληφθεί στην επόμενη συνάντηση του πειθαρχικού σώματος της Ομοσπονδίας όπου θα ανακοινωθεί και η ενδεχόμενη τιμωρία του συλλόγου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: