Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Άρης: «Δέχθηκαν επίθεση με σιδερογροθιές οι φίλαθλοι μας»

Ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας εξέδωσε ο Άρης με αφορμή τα όσα έγιναν πριν το ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης και αναφέρει ότι ο κόσμος του: «δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από κάποιους εύσωμους… αγνώστους».

Άρης: «Δέχθηκαν επίθεση με σιδερογροθιές οι φίλαθλοι μας»
Θέση για την ένταση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, Νέστος Χρυσούπολης-Άρης (1-1) στην προσπάθεια μερίδας του κόσμου των «κίτρινων» να μπει στο γήπεδο πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Φίλαθλοι της ομάδας μας, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση με σιδερογροθιές(!!!) από κάποιους εύσωμους… αγνώστους, με την Αστυνομία να παρακολουθεί αμέτοχη», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την συμπεριφορά της Αστυνομικής δύναμης και των υπευθύνων που ήταν επιφορτισμένοι για τα μέτρα τάξης του σημερινού αγώνα Νέστος Χρυσούπολης-Άρης.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις, κατά την είσοδο του κόσμου του Άρη στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης, χωρίς να συντρέχει λόγος, έδειξαν μια ανεξήγητη αυστηρότητα που ξεπέρασε κάθε όριο, κάνοντας μάλιστα αλόγιστη ρήψη δακρυγόνων.

Και δεν ήταν μόνο αυτό…

Φίλαθλοι της ομάδας μας, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση με σιδερογροθιές(!!!) από κάποιους εύσωμους… αγνώστους, με την Αστυνομία να παρακολουθεί αμέτοχη.

Και όλα αυτά την ώρα που σ’ ένα ακόμη παιχνίδι η στάση του κόσμου του ΑΡΗ ήταν υποδειγματική και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα.

Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά δεν θα τα αφήσουμε να περάσουν έτσι… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: