Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

«Σκασμένοι» στον ΠΑΟΚ!


Τα αίτια της κακής εικόνας του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και την ήττα από τον Αστέρα συζήτησαν ο Ιγκόρ Τούντορ και ο Φρανκ Άρνεσεν, ενώ ο Ιάκωβος Αγγελίδης δεν μπορούσε να χωνέψει το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Σκασμένοι» στον ΠΑΟΚ
Το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας πλήρωσε ο ΠΑΟΚ και έχασε από την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη Θεσσαλονίκη ο Ιγκόρ Τούντορ είχε ένα τετ-α-τετ με τον Φρανκ Άρνεσεν, με τον οποίο συζήτησαν τα αίτια του νέου αρνητικού αποτελέσματος.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή της συζήτησής τους ο Δανός αθλητικός διευθυντής χτύπησε στην πλάτη τον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος ξεφύσηξε με έντονο προβληματισμό.

Η απογοήτευση ήταν εμφανής σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, όπως και τον Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα δεν πήρε τη νίκη, ενώ έλεγε: «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη, ειδικά πως φθάσαμε από το πρώτο ημίχρονο όπου έπρεπε να κερδίζουμε με περισσότερα γκολ, στο δεύτερο μέρος όπου κάναμε λάθη και χάσαμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: