Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Στον τελικό με σούπερ ανατροπή η Τουρκία!!


Αν και βρέθηκε να χάνει με 17 στο πρώτο μέρος και με τρεις λίγο πριν το τέλος, η Τουρκία επικράτησε 82-77 της Βοσνίας και πέρασε στο τελικό του Ευρωπαϊκού U18 περιμένοντας Ελλάδα ή Λιθουανία.

Στον τελικό με σούπερ ανατροπή η Τουρκία
Τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο Ικόνιο θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί η Τουρκία, καθώς επικράτησε 82-77 της Βοσνίας ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή. Κορυφαίοι για τους γείτονες ήταν οι Τασκιράν με 27, Κορκμάζ με 20 (7 ασίστ) και Γιουρτσεβέν με 17 (11 ριμπάουντ) πόντους. Πλέον η Τουρκία περιμένει στον τελικό της Κυριακής το νικητή του Ελλάδα-Λιθουανία που ακολουθεί.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, η Βοσνία ήταν εντυπωσιακή στη δεύτερη περίοδο και με οδηγό τον Άτιτς έφτασε να προηγείται με 43-26, κλείνοντας το ημίχρονο στο +16. Τασκιράν και Κορκμάζ ανέλαβαν δράση στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και η Τουρκία αρχικά ισοφάρισε (63-63), ενώ στη συνέχεια έφτασε και στο +6 (69-63). Οι Βόσνιοι πέρασαν μπροστά (74-77), αλλά οι κακές επιλογές τους στο τέλος έδωσαν την ευκαιρία στον «καυτό» Κορκμάζ να οδηγήσει την Τουρκία στον τελικό.

Δεκάλεπτα: 18-20, 31-47, 63-63, 82-77.

Τουρκία: Αλ 2, Γιλμάζ, Οντσέλ 6, Τασκιράν 27, Ουλκέρ 6, Κορκμάζ 20 (7 ασίστ), Ντουρμάζ 2, Γκαζί 2, Μπαϊράκ, Γιουρτσεβέν 17 (11 ριμπ.).

Βοσνία: Άλεκσιτς 4, Ντούρμο 8, Άτιτς 24 (11 ριμπ., 8 ασίστ), Γκέγκιτς 13, Τζέντοβιτς, Μάνγκαφιτς 6, Μέμιτς 13, Πενάβα 6, Χάτζιτς 3.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αφεντικό στο «σπίτι» του!!

Ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα κάνει σπουδαίο αγώνα στο Ράλι Φινλανδίας και βρίσκεται αγκαλιά με τη νίκη στην πατρίδα του.

Αφεντικό στο «σπίτι» του!
Έτοιμος να πανηγυρίσει για δεύτερη συνεχή σεζόν την κατάκτηση του Ράλι στην πατρίδα του δείχνει ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. Ο Φινλανδός οδηγός της Volkswagen κέρδισε τις τρεις από τις τέσσερις ειδικές διαδρομές του απογευματινού loop και αύξησε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και παγκόσμιο πρωταθλητή, που οδηγεί επίσης Volkswagen, Σεμπαστιάν Οζιέ, στα 13,2’’. Όλα αυτά κι ενώ απομένουν μια ειδική διαδρομή το πρωί και το Power Stage το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο όγδοος από τους 13 αγώνες της σεζόν.

Ο Μαντς Όστμπεργκ με Citroen είναι ακλόνητο φαβορί για την τρίτη θέση, καθώς ο δικός του ομόσταβλος, Κρις Μικ, βγήκε εκτός πίστας κι έπεσε σε δέντρο αποτέλεσμα να υποχωρήσει 21ος. Έτσι Τιερί Νουβίλ και Οτ Τάνακ συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Η κατάταξη:

inner

Οι νικητές των ειδικών διαδρομών:

SS1: Ντε Σάνκτις
SS2: Λάτβαλα
SS3: Οζιέ
SS4: Οζιέ
SS5: Οζιέ
SS6: Λάτβαλα
SS7: Μικ
SS8: Λάτβαλα
SS9: Λάτβαλα
SS10: Οζιέ
SS11: Λάτβαλα
SS12: Οζιέ
SS13: Οζιέ
SS14: Λάτβαλα
SS15: Οζιέ
SS16: Λάτβαλα
SS17: Λάτβαλα
SS18: Λάτβαλα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δύο στα δύο με Ρουμανία για Κορασίδες!

Η Εθνική Κορασίδων πανηγύρισε δύο φιλικές νίκες απέναντι στη Ρουμανία σε φιλικά που έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Δύο στα δύο με Ρουμανία για Κορασίδες
Σε καλό δρόμο έδειξα να βρίσκεται η Εθνική Κορασίδων εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας στην ΠΓΔΜ (13-23 Αυγούστου). Η ομάδα του Τάκη Μπακογεώργου επικράτησε δύο φορές σε φιλικά που έγιναν στο ΟΑΚΑ της Ρουμανίας, 46-41 χθες και 54-45 σήμερα.

Παρασκευή

Δεκάλεπτα: 12-8, 27-27, 40-35, 46-41.

Ελλάδα (Μπακογεώργος): Τζανετάτου, Αναστασίου, Τσινέκε Κ. 5 (1), Τσινέκε Ε. 5 (1), Μυλωνάκη 10, Φάρου 2, Διαμαντίδου, Καραμπάτσου, Παναγιωτοπούλου, Αναστασοπούλου 10, Τσιχλάκη 10, Κοντογεώργου, Δημητριάδου 4, Χρυσανθίδου.

Σάββατο

Δεκάλεπτα: 11-10, 26-20, 38-31, 54-45.

Ελλάδα (Μπακογεώργος): Τζανετάτου, Αναστασίου, Τσινέκε Κ. 3, Τσινέκε Ε. 25 (1), Μυλωνάκη 9 (1), Φάρου, Διαμαντίδου, Μπούντουκα, Μπάρκα, Καραμπάτσου, Παναγιωτοπούλου, Αναστασοπούλου 9, Τσιχλάκη 6 (1), Κοντογεώργου, Δημητριάδου, Χρυσανθίδου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όγδοο το κόμπο!!

Με την όγδοη θέση στο κόμπο θα επιστρέψει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν η Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης.

Όγδοο το κόμπο
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο τελευταίο αγώνισμα του αθλήματος στη ρωσική πόλη, εκτέλεσε ένα ωραίο πρόγραμμα και βαθμολογήθηκε με 86.6667 βαθμούς. Για την Εθνική ομάδα, αγωνίστηκαν οι Mαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη – Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Σοφία- Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Άννα- Μαρία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Ιφιγένεια Δίπλα και Αθανασία Τσόλα.

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία, που συγκέντρωσε 98.3000 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Κίνα με 96.2000 και τρίτη ήταν η Ιαπωνία με 93.8000 β.

Η ελληνική αποστολή ταξιδεύει την Κυριακή για την Αθήνα, μαζί με τις ομάδες καταδύσεων και Μαραθώνιας κολύμβησης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τελείωσε με ήττα η Βέροια!!


Η… κούραση νίκησε στο φιλικό της Βέροιας με την Χέρακλες, όπου οι Ολλανδοί επιβλήθηκαν 2-1 , στο τελευταίο φιλικό των «κυανέρυθρων» επί ολλανδικού εδάφους.

Τελείωσε με ήττα η Βέροια
Με ήττα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ολλανδικού εδάφους η Βέροια, η οποία έχασε 2-1 απ’ την Χέρακλες.

Οι «κυανέρυθροι» εμφανίστηκαν κουρασμένοι, ολοκληρώνοντας μάλιστα το ματς με 10 παίκτες.

Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 36΄με κεφαλιά του Ζόμερ, όμως στο δεύτερο μισό του ματς η Βέροια αντέδρασε με προβολή του Μπαλάφα που έκανε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης έγινε μοιραίος του ματς, όταν λίγα λεπτά μετά το γκολ αποβλήθηκε για διαπληκτισμό με αντίπαλο.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Χέρακλες να πάρει τον απόλυτο έλεγχο του ματς και να κάνει το 2-1 με κεφαλιά του Γκλαντόν.

Βέροια: Λόπεζ (37’ λ.τ. Βασιλειάδης), Μαλόν (80’ Μάνος), Μαραγκός (88’ Καρακώστας), Εντζεγκέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης (72’ Μπατιόν), Γεωργιάδης (64’ Όστοϊτς), Άρτσε (46’ Κόλα), Γιαννούλης (24’ λ.τ. Μερεμπασβίλι / 72’ Νέτο), Ναζλίδης (64’ Γιουσούφ).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρωί-βράδυ δουλειά για την Εθνική!! (pics)

Σκληρή δουλειά περιλάμβανε και το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ.

Πρωί-βράδυ δουλειά για την Εθνική (pics)
Ο Φώτης Κατσικάρης το είχε πει εξ αρχής: από τη στιγμή που η προετοιμασία είναι σύντομη, θα πρέπει να αξιοποιηθεί κάθε προπόνηση 100%.

Έτσι και γίνεται, καθώς οι προπονήσεις στο ΟΑΚΑ για την Εθνική δεν είναι απλώς… διπλές, όπως συνέβη την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκληρές.

Πέρα από φυσική κατάσταση, το «μενού» περιλαμβάνει και πολύ μπάσκετ, αφού την επόμενη Κυριακή αρχίζουν τα φιλικά για την Εθνική, με πρώτο αυτό της Αμβέρσας κόντρα στο Βέλγιο, ενώ τη Δευτέρα ενσωματώνεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ψάχνουν το «θαύμα» της Μόσχας στην ΑΪΚ για την πρόκριση!!

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό προκάλεσε ο Ατρόμητος στους Σουηδούς, καθώς ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι Περιστεριώτες υποχρέωσαν την ΑΪΚ στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα.

Ψάχνουν το «θαύμα» της Μόσχας στην ΑΪΚ για την πρόκριση
Πολύ καλά έμαθαν τον Ατρόμητο στη Σουηδία όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την ανάγνωση του Τύπου της χώρας, με τους ρεπόρτερ στα θέματα της ΑΪΚ να προσπαθούν ακόμα να αναλύσουν τι έφταιξε και προέκυψε η πρώτη εντός έδρας ήττα μέσα στη σεζόν.

Μεγάλο βάρος της ευθύνης έχει επιρριφθεί και δικαιολογημένα στον κατά συνθήκη δεξιό μπακ της ομάδας, Κένι Πάβεϊ που στο πρώτο γκολ έχει χάσει τον Μαρσελίνιο, στο δεύτερο δεν μαρκάρει από κοντά τον Βραζιλιάνο, στο πέναλτι που κερδίζει ο Ατρόμητος έχει χάσει για ακόμα μια φορά τον Μαρσελίνιο, ενώ έχασε και το πέναλτι στο 50', όταν νικήθηκε από τον Γκορμπούνοφ. Στο κάδρο των ευθυνών βρίσκεται και ο έτερος μπακ, Περέιρα «καθώς δεν γίνεται να πετύχεις στην Ευρώπη με έναν 33χρονο ο οποίος αποτελεί μια μετριότητα από τη δεύτερη κατηγορία της Σουδίας».

Επιπλέον, οι Σουηδοί χαρακτηρίζουν λανθασμένη την επιλογή του Αντρέας Αλμ να αρχίσει με τον Κάλγκρεν στο τέρμα, καθώς ήταν φανερά ανέτοιμος από τη μακρά αποχή του λόγω τραυματισμού και επιπρόσθετα καταλογίζουν στην ΑΪΚ ότι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να πιέσει ουσιαστικά μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος που την περσινή σεζόν είχε 29-7 τέρματα εντός έδρας.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο δημοσιογράφος της «aftonbladet.se», Όσκαρ Μένσον, «περισσότερη δράση υπήρχε στις εξέδρες από τους οπαδούς της ΑΪΚ που διαμαρτύρονταν στους διαιτητές, κατέγραφαν με βίντεο τους αντιπάλους και τους Έλληνες οπαδούς».

Τέλος, γίνεται αναφορά και στη διαιτησία του ματς από τον Γερμανό, Ντίνγκερτ, με τον δημοσιογράφο να τονίζει ότι «η ΑΪΚ εξασφάλισε ένα ελεύθερο εισιτήριο για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του ματς, όταν το σκορ ήταν 2-0, όταν ο Ντίνγκερτ υπέδειξε πέναλτι που δεν κατάλαβα γιατί το έδωσε ακόμα και μετά από πολλά ριπλέι».

Συμπερασματικά, η ΑΪΚ σύμφωνα με τα σχόλια, ψάχνει το «θαύμα» της Μόσχας όταν το 2012, ηττήθηκε εντός έδρας από την ΤΣΣΚΑ με 1-0, αλλά στη Ρωσία επικράτησε με 2-0, περνώντας στους ομίλους του Europa League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απογοήτευσε στο ντεμπούτο του ο Αφελάι!

Πολύ δρόμο έχει να διανύσει μπροστά του ο Ιμπραΐμ Αφελάι για να έχει καθοριστικό ρόλο στη Στόουκ της νέας περιόδου, όπως φάνηκε στην πρώτη του εμφάνιση κόντρα στην Κολωνία.

Απογοήτευσε στο ντεμπούτο του ο Αφελάι
Χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του, ο Ιμπραΐμ Αφελάι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Στόουκ κόντρα στην Κολωνία στο πλαίσιο του τουρνουά «Colonia Cup».

Οι Άγγλοι ηττήθηκαν με 2-1 από τους Γερμανούς και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ολλανδός πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να διακριθεί ιδιαίτερα, δείχνοντας στη μία ώρα που αγωνίστηκε ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης.

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει πάρει τη φανέλα με το νούμερο «14» και η τεχνική ηγεσία των «Potters» περιμένει πάρα πολλά από τον Αφελάι εν όψει της νέας σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκη με Σλότερ για Πολωνία!

Με τον Έι Τζέι Σλότερ να κάνει ντεμπούτο, η Πολωνία επικράτησε 70-52 της Τσεχίας σε φιλικό.

Νίκη με Σλότερ για Πολωνία
Ο Έι Τζέι Σλότερ θα ενισχύσει την Πολωνία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ ως νατουραλιζέ. Ο Αμερικανός πρώην άσος του Παναθηναϊκού και πλέον της Μπάνβιτ έκανε καλό ντεμπούτο με το... εθνόσημο.

Η ομάδα του επικράτησε της Τσεχίας σε φλικό με 70-52 κι ο ίδιος είχε 9 πόντους με 2/2 βολές, 2/6 δίποντα και 1/2 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, αλλά και 2 λάθη, σε 18.14’. Ο Μάρτσιν Γκορτάτ έμεινε στους 3 πόντους, με 1/8 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι 1 λάθος σε 14.10’.

Από τους ηττημένους, ο Τόμας Σατοράνσκι είχε 8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, μαζί με δύο λάθη, σε 26.52’. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έλαμψε ανάμεσα στα αστέρια ο Γιάννης!!


Κορυφαίος του NBA Africa Game με 22 πόντους ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγώντας την ομάδα της μαύρης ηπείρου στη νίκη με 101-97. Συμμετοχή-έκπληξη από Ολάζουον και Μουτόμπο.

Έλαμψε ανάμεσα στα αστέρια ο Γιάννης
Το πρώτο παιχνίδι ΝΒΑερ της ιστορίας επί αφρικανικού εδάφους ήταν ό,τι ακριβώς υποσχόταν κι ακόμη παραπάνω. Αστέρια του κορυφαίου πρωταθλήματος φόρεσαν τα καλά τους, για την ακρίβεια τις εμφανίσεις των ομάδων που αγωνίζονται, και πρόσφεραν όμορφο θέαμα.

inner

Η ομάδα της Αφρικής επικράτησε 101-97 εκείνης του υπόλοιπου κόσμου στο Γιοχάνεσμπουργκ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο κορυφαίος του αγώνα. Είχε 22 πόντους με πολύ καλά ποσοστά (9/12 τρίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές), 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 ασίστ σε 21 λεπτά υπό το βλέμμα όλης της οικογένειάς του.

inner

Μάλιστα δέχτηκε τις επευφημίες του μεγάλου Γκρεγκ Πόποβιτς, που ήταν ο προπονητής της ομάδας του.

inner

Κερασάκι στην τούρτα ήταν η συμμετοχή των θρύλων του ΝΒΑ και αφρικανικής καταγωγής Χακίμ Ολάζουον και Ντικέμπε Μουτόμπο, που δίχως να έχει προαναγγελθεί από κανέναν αγωνίστηκαν, με τον πρώτο να πετυχαίνει ένα καλάθι και τον δεύτερο να δίνει μια τάπα.


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις



Ομάδα Αφρικής (Πόποβιτς): Μπατούμ 7(1), Αμίνου 8 (15 ριμπ.), Ντενγκ 20 (4 τρ.), Εμπά α Μουτ 6, Μπιγιόμπο 9, Μουτόμπο, Εζέλι 5 (8ριμπ.), Ντιαό 4, Αντετοκούνμπο 22 (1/3 βολές, 9/12 δίποντα, 1/3 τρ., 8ριμπ., 2 ασ., 3κλ. σε 21'), Ολάζουον 2, Μοχάμεντ 2, Ντιένγκ 10.

Ομάδα υπόλοιπου κόσμου (Χόλινς): Πολ 12 (4τρ., 6ριμπ., 7ασ.), Βούτσεβιτς 6, Τέρνερ 14 (9ριμπ.), Μπιλ 18 (4), Π. Γκασόλ 6, Μπερκ 11 (1), Γκριν 17 (3), Μ. Γκασόλ 6 (8ριμπ.), Φαρίντ 9. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτή η φουρνιά αξίζει έναν τελικό…!!


Οι 97ηδες είναι μια ευλογημένη γενιά για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά μέχρι τώρα την κυνηγάει μια μικρή… κατάρα. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος

Αυτή η φουρνιά αξίζει έναν τελικό…

Πηγή: Superbasket.gr

Άρχισε, σαν πρωταθλήτρια!! (video)


Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε την πορεία για την διατήρηση των σκήπτρων στη Σκωτία η Σέλτικ, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Ρος Κάουντι στην πρεμιέρα της Premiership.

Άρχισε, σαν πρωταθλήτρια (video)
Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε τη δύναμή της και ήρθε η ώρα να το αποδείξει και σε… δικό της έδαφος.

Μετά από τρεις νίκες στο δρόμο της προς τα «αστέρια» η Σέλτικ ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της και στο πρωτάθλημα Σκωτίας, επικρατώντας 2-0 της Ρος Κάουντι.

Οι Κέλτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο και άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρίφιθς, ενώ ο Γιόχανσεν στο 35’ έκανε το 2-0.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη φετινή της πορεία και η Νταντί, η οποία διέλυσε με σκορ 4-0 την Κιλμάρνοκ, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο για αντιδράσεις.



Αναλυτικά η πρεμιέρα:

Σάββατο 1/8

Σέλτικ-Ρος Κάουντι 2-0
(4’ πεν. Γκρίφιθς, 35’ Γιόχανσεν)

Χάμιλτον-Πάτρικ Θιστλ 0-0

Ινβερνές-Μάδεργουελ 0-1
(4’ Φλέτσερ)

Κιλμάρνοκ-Νταντί 0-4
(34’, 78 Στιούαρτ, 45+1’, 47’ Λου)

Κυριακή 2/8
Χαρτς-Σεντ Τζόνστον (14.30)
Νταντί Γιουνάιτεντ - Αμπερντίν (17.30)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:
Σάββατο 8/8 - 17.00
Νταντί-Χαρτς
Μάδεργουελ-Νταντί Γιουνάιτεντ
Ρος Κάουντι-Χάμιλτον
Σεντ Τζόνστον-Ινβερνές

Κυριακή 9/8
Πάρτικ Θιστλ - Σέλτικ (14.30)
Αμπερντίν-Κιλμάρντοκ (17.00)

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πληρώσαμε για την απόκτηση του Νομπόα»!


Δεν ήταν δωρεά του Ιβάν Σαββίδη στη Ροστόφ η μεταγραφή του Νομπόα επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής ομάδας.

«Πληρώσαμε για την απόκτηση του Νομπόα»
Ο αντιπρόεδρος της Ροστόφ διευκρίνισε ότι η απόκτηση του Νομπόα δεν ήταν δωρεά από τον Ιβάν Σαββίδη.

«Πληρώσαμε για τη μεταγραφή του Νομπόα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλεξάντερ Σικούνοφ ο οποίος συνέχισε:

«Το ποσό δεν θα ανακοινωθεί, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές μας, αλλά ήταν επιθυμία του προπονητή μας, Μπερντίγιεφ, με οποίον δούλεψαν μαζί για πολλά χρόνια», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το… ξεκόβουν για δανεισμούς στον Πανιώνιο!!

Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που ήθελαν τον Πανιώνιο να κινείται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εντός συνόρων με την μορφή δανεισμού προχώρησε η ΠΑΕ.

Το… ξεκόβουν για δανεισμούς στον Πανιώνιο
Δεν πρόκειται να αποκτηθεί παίκτης με την μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ. Οι «κυανέρυθροι» δηλώνουν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα το εξέταζαν μόνο εφόσον ο σύλλογος είχε όφελος και υλικό εκτός από το αγωνιστικό.

«Κάθε μεταγραφική κίνηση που γίνεται, πραγματοποιείται με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας και μόνο. Στο πλαίσιο αυτό, κανείς παίκτης δεν πρόκειται να αποκτηθεί ως δανεικός, αλλά μόνο εάν και ο Πανιώνιος έχει μελλοντικά όφελος και υλικό, εκτός από αγωνιστικό», αναφέρουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εγκώμια της συζύγου του Σάντσεθ για Παναθηναϊκό!!

Ο Σάντσεθ αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και η σύζυγός του μιλά σε ισπανική ιστοσελίδα για την ζωή της στην Ελλάδα και αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους.

Εγκώμια της συζύγου του Σάντσεθ για Παναθηναϊκό
«Σίγουρα, είναι ενθουσιασμένος. Ο Παναθηναϊκός είναι για την Ελλάδα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα για την Ισπανία», τόνισε για τις πρώτες εντυπώσεις του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στο τριφύλλι.

Μάλιστα, μετά από σχετική είδηση που της έγινε υποστηρίζει ότι η κατάσταση στη χώρα δεν είναι τέτοια όπως και αυτή παρουσιάζεται από τα ισπανικά ΜΜΕ.

«Από εδώ (Ισπανία), η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη επειδή αυτά λένε στην τηλεόραση», υπογραμμίζει.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης της συζύγου του Σάντσεθ, Ελίζαμπεθ Ρέγες σε ισπανική ιστοσελίδα:

Δυσκολεύεσαι με τη νέα ζωή σου στην Ελλάδα;
Καθόλου. Θα πάω όπου με πάει η καρδιά. Ήταν ξεκάθαρο εξαρχής ότι θα συνοδεύσω τον Σέρχιο όπου και αν επέλεγε να αγωνιστεί. Όπως και να έχει, η Μαδρίτη απέχει μόνο τρεις ώρες και θα έρχομαι συχνά, επειδή έχω πολλή δουλειά.

Ναι, αλλά, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι περίπλοκη.
Το ξέρω ήδη. Ο Σέρχιο βρίσκεται εκεί για μερικές εβδομάδες και μου είπε ότι δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν. Από εδώ, η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη επειδή αυτά λένε στην τηλεόραση.

Έχετε βρει σπίτι;
Όχι ακόμα. Έμεινα εδώ για περισσότερο καιρό, προκειμένου να ρυθμίσω τις λεπτομέρειες της μετακόμισης, διότι έπρεπε να ξενοικιάσουμε στη Μάλαγα. Στο μέλλον, θα ήθελα να αγοράσουμε ένα σπίτι στη Μάλαγα.

Θα μετακομίσετε σε μονοκατοικία;
Όχι. Είμαι κοινωνική και θέλω να έχω γύρω μου ανθρώπους. Θα νοικιάσουμε ένα ρετιρέ ή ένα οροφοδιαμέρισμα.

Ο Σέρχιο είναι χαρούμενος με τη μεταγραφή;
Σίγουρα, είναι ενθουσιασμένος. Ο Παναθηναϊκός είναι για την Ελλάδα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα για την Ισπανία.

Θα μπορούσε να είχε υπογράψει σε μία ισπανική ή σε μία ιταλική ομάδα;
Θα μπορούσε, αλλά δεν το έκανε. Εγώ είμαι ενθουσιασμένη, γιατί μου αρέσει να αλλάζω και να ζω νέες εμπειρίες.

Η γλώσσα είναι πρόβλημα;
Στην Ελλάδα μιλάνε αγγλικά και ελληνικά. Συνεννοούμαι στα αγγλικά, αλλά, πρέπει να τα μάθω καλύτερα.

Ο Σέρχιο έχει ξεπεράσει τα προβλήματα με την καρδιά του;
Ναι. Δόξα τω θεώ, εντόπισαν νωρίς το πρόβλημα και τον εγχείρισαν στη Γερμανία. άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πουέρτα, δεν ήταν τόσο τυχεροί. Με είχε φοβίσει πολύ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φαν Χάαλ: «Καθόλου καλή κατάσταση για μας και τον Ντε Χέα»

Τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα έδωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ από τη στιγμή που ο Ολλανδός διαπίστωσε ότι το μυαλό του Ισπανού δεν βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ .

Φαν Χάαλ: «Καθόλου καλή κατάσταση για μας και τον Ντε Χέα»
Ορθάνοιχτο είναι πλέον το ενδεχόμενο πώλησης του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του Ισπανού γκολκίπερ στα φιλικά της Γιουνάιτεντ στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λουίς Φαν Χάαλ εξοργίστηκε με το γεγονός ότι ο Ντε Χέα δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στο τελευταίο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν δείχνοντας εμφανώς εκτός κλίματος ομάδας και μίλησε ανοιχτά για το μέλλον του γκολκίπερ.

«Έχουμε μια κατάσταση που δεν είναι ευνοϊκή για τον Ντε Χέα, αλλά ούτε και για εμάς. Ίσως αυτό συμβαίνει γιατί θέλει να πάει σε άλλο σύλλογο», είπε ο Ολλανδός τεχνικός, ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου.

Ωστόσο, για να προκύψει τελικά η πώληση του Ντε Χέα, πρέπει και η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να μειωθούν, αφού το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τελευταίο επεισόδιο με Λούκας;

Το σήριαλ της παραμονής του Λούκας στον ΠΑΟΚ πλησιάζει στο τέλος του. Ο Ισπανός θα βρεθεί στην πατρίδα του με τον ατζέντη του και θα επιστρέψει με την τελική και… βελτιωμένη πρόταση της Λα Κορούνια.

Τελευταίο επεισόδιο με Λούκας;
Ειδική άδεια εξασφάλισε ο Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ, λίγο πριν τον επαναληπτικό με την Σπαρτάκ Τρνβα στην Σλοβακία. Ο λόγος είναι το θέμα της παραμονής του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Προκειμένου λοιπόν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα βρεθεί την Κυριακή στην πατρίδα του και μαζί με τον ατζέντη του θα έχουν νέες επαφές με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η άδεια του παίκτη θα τον κρατήσει μακριά από την ομάδα τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όμως στον ΠΑΟΚ περιμένουν η επιστροφή του να συνοδευτεί με την τελική πρόταση των Γαλικιανών.

Η τελευταία προσφορά της Λα Κορούνια δεν είχε ικανοποιήσει τους Θεσσαλονικείς και γι’αυτό τον λόγο δόθηκε η δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να βρεθεί στην Ισπανία και να πιέσει την ομάδα να «ανεβάσει» και μάλιστα σημαντικά το ποσό για την απόκτησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συμφωνία Ρόμα-Σίτι για Τζέκο!!

Σελίδα στην καριέρα του ετοιμάζεται να γυρίσει ο Έντιν Τζέκο καθώς η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρόμα για την παραχώρηση του Βόσνιου φορ.

Συμφωνία Ρόμα-Σίτι για Τζέκο
Η επιθυμία των τελευταίων ετών του Έντιν Τζέκο φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα τα βρήκαν για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Ο Βόσνιος φορ ήταν από την αρχή του καλοκαιριού πρώτος στόχος της Ρόμα, αλλά οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν «κολλήσει» λόγω της μεγάλης διαφοράς στο οικονομικό. Οι «σίτιζενς» ζητούσαν ένα ποσό της τάξης των 30 εκατ. ευρώ για να συναινέσουν στην πώληση του διεθνούς επιθετικού, τη στιγμή που οι Ρωμαίοι δεν έδιναν παραπάνω από 20 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο παίκτης από την πλευρά του πίεσε τη Σίτι να ρίξει τις απαιτήσεις της, όπερ και εγένετο, καθώς Ρόμα και Μάντσεστερ τα βρήκαν στα 23 εκατ. ευρώ και πλέον αναμένεται ο 29χρονος να μεταβεί στη Ρώμη για τις τελικές συζητήσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Κλείνει» Σολδάδο η Βιγιαρεάλ!

Επιστροφή στην Ισπανία για τον Ρομπέρτο Σολδάδο, καθώς μετά από ένα απόλυτα αποτυχημένο πέρασμα από την Αγγλία και την Τότεναμ θα επαναπατριστεί για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ.

«Κλείνει» Σολδάδο η Βιγιαρεάλ
Ο «εφιάλτης» της Premier League με τη φανέλα της Τότεναμ φτάνει στο τέλος του για τον Ρομπέρτο Σολδάδο, καθώς μετά δύο χρόνια φθοράς, ο Ισπανός φορ επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ.

Όπως αποκάλυψε ραδιοφωνική εκπομπή της Marca, ο 30χρονος έψαχνε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τρόπο διαφυγής από το Λονδίνο, αφού δεν ταίριαξε ποτέ στην Τότεναμ και τη νέα προοπτική του την προσφέρει η ομάδα του Μαρσελίνο, ο οποίος εισηγήθηκε προσωπικά την απόκτησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βιγιαρεάλ βγήκε νικήτρια στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή διότι τόσο η Σεβίλη όσο και η Μπενφίκα ενδιαφέρθηκαν σοβαρά για την απόκτησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Καναρίνι» ο Κιν!

Ο Τζέικ Κιν αποτελεί την 5η μεταγραφή της Νόριτς. Ο 24χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Μπλάκμπερν και συμφώνησε με τα «καναρίνια» για διετές συμβόλαιο.

«Καναρίνι» ο Κιν
Ένας τραυματισμός στο γόνατο και αλλεπάλληλοι δανεισμοί του στέρησαν τη θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια της Μπλάκμπερν. Ο Τζέικ Κιν ελπίζει σε ένα νέο ξεκίνημα πλέον μέσω της Νόριτς, η οποία προβιβάστηκε στην Premier League κι εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τα «ρόδα» του πρόσφερε διετές συμβόλαιο εντάσσοντάς τον στο ρόστερ της.

«Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά από τη στιγμή που ενδιαφέρθηκε η Νόριτς μπορούσα απλά να κλείσω το τηλέφωνο. Θέλω να επιστρέψω στα επίπεδα που ήμουν πριν τον τραυματισμό στο γόνατο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω με την υποστήριξη των ανθρώπων της ομάδας», είπε ο 24χρονος τερματοφύλακας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι»


Η πορτογαλική O Jogo υποστηρίζει ότι ο Ερνάνι είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ενισχύοντας τις πληροφορίες που υπάρχουν από χθες για αυτό.

«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Ερνάνι»

Όπως αναφέρει, ο Ερνάνι είναι σχεδόν δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την Πόρτο με προορισμό τον Ολυμπιακό.

«Ο 23χρονος άσος είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο οποίος προπονείται από τον Μάρκο Σίλβα», αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα και συνεχίζει:

«Ο Πορτογάλος προπονητής έχει δώσει την έγκρισή του για την απόκτηση του παίκτη τον οποίο εκτιμά πάρα πολύ. Το κύριο ζήτημα όμως παραμένει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η μετακίνηση του παίκτη. Δανεισμός ή αγορά», αναφέρει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά σε Αρανγκίθ η Λέστερ με ποσό ρεκόρ!!

Πολύ κοντά σε μια σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Λέστερ, καθώς η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι συμφώνησε σε όλα με την Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Τσαρλς Αρανγκίθ.


Κοντά σε Αρανγκίθ η Λέστερ με ποσό ρεκόρ
Στην τελική ευθεία μιας πολύ σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Λέστερ, καθώς οι «αλεπούδες» συμφώνησαν σε όλα με την Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Τσαρλς Αρανγκίθ.

Ο Χιλιανός που εντυπωσίασε με τη φανέλα της εθνικής Χιλής στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, βρήκε τη «χρυσή» τομή με τους Βραζιλιάνους, σύμφωνα με το «Skysports» στο ποσό των 15 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί και ρεκόρ για τη Λέστερ.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αρανγκίθ είναι να τα βρει η Λέστερ με τον παίκτη και να «πέσουν» οι υπογραφές, με τον Χιλιανό να θεωρείται ως έναν από τους παίκτες «κλειδιά» για την ομάδα που ετοιμάζει ο Κλαούντιο Ρανιέρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπαρτομέου: «Ούτε πρόταση για τον Πέδρο»

Μεγάλη σύγχυση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της μητέρας του Πέδρο ότι ο γιος της έχει ήδη συμφωνήσει για τη μεταγραφή του στην Αγγλία και η Μπαρτσελόνα πήρε επίσημη θέση.

Μπαρτομέου: «Ούτε πρόταση για τον Πέδρο»
Μεγάλη σύγχυση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της μητέρας του Πέδρο ότι ο γιος της έχει ήδη συμφωνήσει για τη μεταγραφή του στην Αγγλία και η Μπαρτσελόνα πήρε επίσημη θέση.

Την είδηση της ημέρας έδωσε, μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ, η μητέρα του Πέδρο, αφού αποκάλυψε ότι ο γιος της έχει συμφωνήσει για τη μεταγραφή του στην Αγγλία, χωρίς να διευκρινίζει όμως την ομάδα.

Από εκείνη την ώρα τα ρεπορτάζ περί οριστικοποίησης της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή στη Λίβερπουλ έχουν πάρει φωτιά, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να αναγκαστεί να πάρει θέσει στη ακατάσχετη φημολογία των τελευταίων ωρών.

Συγκεκριμένα, το «ESPN Deportes» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Μπαρτομέου, ξεκαθαρίζοντας το πώς έχει σήμερα η κατάσταση: «Έχω διαβάσει πολλά πράγματα περί πιθανής αποχώρησης του Πέδρο, αλλά καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία μας».

Μένει να φανεί αν τις επόμενες ώρες προκύψει κάποια νεότερη ενημέρωση αναφορικά με το μέλλον του Πέδρο που δύσκολα θα συνεχίσει να είναι παίκτης των Καταλανών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε το χρυσό και το… κορίτσι!!

Δεν πήρε μόνο το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Καζάν ο Σιμεόνε Ρουφίνι, ο οποίος μετά από μια πρωτότυπη πρόταση γάμου άκουσε το «ναι» απ’ την αγαπημένη του Ορόρα.

Πήρε το χρυσό και το… κορίτσι

Ο Ιταλός κολυμβητής αφού κρέμασε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, έκανε την μεγάλη έκπληξη στην αγαπημένη του Ορόρα, αλλά και στον κόσμο που παρακολουθούσε τις απονομές.

«Ορόρα, θα με παντρευτείς;» έγραφε το σημείωμα που ύψωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, εισπράττοντας την θετική απάντησή της απ’ τις εξέδρες.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ζήτηση έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα του Παναιτωλικού!!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού και για αυτό το λόγο η διοίκηση αποφάσισε αλλαγές στο πρόγραμμα διάθεσής τους.

Η ζήτηση έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα του Παναιτωλικού
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις έχει αρχίσει η σεζόν για τον Παναιτωλικό, γεγονός που έχει ενθουσιάσει και τον κόσμο της ομάδας που έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠΑΕ για αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Λόγω αυτής της αυξημένης κίνησης, η ΠΑΕ του Αγρινίου ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Λόγω της αυξημένης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Παναιτωλικού, το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 3 Αυγ. 17.00 έως 20.00
Τρίτη 4 Αυγ. 10.00 έως 13.00
Τετάρτη 5 Αυγ. 17.00 έως 20.00
Πέμπτη 6 Αυγ. 10.00 έως 13.00
Παρασκευή 7 Αυγ. 10.00 έως 14.00

Μετά από αίτημα πολλών φιλάθλων, δίνεται παράταση μιας εβδομάδας (από 3 έως και 7 Αυγούστου) να ανανεώσουν τις θέσεις τους οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Στο ίδιο διάστημα μπορούν να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις οι νέοι ενδιαφερόμενοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όσα πρέπει να ξέρετε για τα εισιτήρια διαρκείας. Τις τιμές ανά θύρα και τμήμα, τις ημερομηνίες και τον τρόπο διάθεσης, τα προνόμια και τις παροχές. Τους λόγους για τους οποίους ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το σχετικό τηλεοπτικό σποτ».

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο γιος του Μπεκενμπάουερ!!


Τη χειρότερη μέρα της ζωής του βιώνει ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ, καθώς ο μόλις 46 ετών γιος του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο γιος του Μπεκενμπάουερ

Ο Στέφαν Μπεκενμπάουερ μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή μόλις σε ηλικία 46 ετών, σκορπώντας τη θλίψη σε όλη την οικογένεια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο αδικοχαμένος γιος του «Κάιζερ» αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου, στη Μόναχο 1860, στους Κίκερς Όφενμπαχ και με τη Σααρμπρίκεν ενώ σε προπονητικό επίπεδο βρέθηκε στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Πάρμα βρήκε χορηγό και αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο της!!


Με τέτοιο κόσμο δεν έχει να φοβάται τίποτα η Πάρμα. Η ιστορική ιταλική ομάδα υποχρεώνεται να κάνει επανεκκίνηση από την 4η κατηγορία,αλλά όπως φαίνεται κάθε σαββατοκύριακο θα παίζει σε γεμάτο γήπεδο.

Η Πάρμα βρήκε χορηγό και αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο της

Μόλις σε τρεις μέρες διέθεσε 4.382 εισιτήρια διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν δημιουργώντας με το… καλημέρα νέο ρεκόρ κατηγορίας και δείχνοντας πως το χωρητικότητας 27,906 θεατών, «Ένιο Ταρντίνι», θα είναι γεμάτο κάθε σαββατοκύριακο.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 25 ευρώ, ενώ το ακριβότερο κυμαίνεται λίγο πάνω από τα χίλια ευρώ (1.015) με μια σειρά από προνόμια για τους φίλους της ομάδας. Πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, Κυπέλλου, στα φιλικά παιχνίδια, σε τρεις αγώνες της ομάδας κάτω των 14, έκπτωση 20% σε όλα τα επίσημα προϊόντα, μια συλλεκτική εμφάνιση, ελεύθερο πάρκινγκ στο «Ένιο Ταρντίνι» τις μέρες των αγώνων, ενώ αυτομάτως εγγράφονται νέα μέλη του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τσούπκοβιτς: «Θα έχουμε πολύ δυνατό σύνολο»

Βέβαιος πως ο Άρης θα είναι ισχυρός την ερχόμενη σεζόν δήλωσε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ενώ υποκλίθηκε στον κόσμο και την ιστορία της ομάδας.

Τσούπκοβιτς: «Θα έχουμε πολύ δυνατό σύνολο»
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαία παράδοση, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο. Η ομάδα κάνει καλές κινήσεις στις μεταγραφές και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο», ανέφερε ο 27χρονος Σέρβος.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην άσος των Τρικάλων, έχει πάρει γεύση από Αλεξάνδρειο. «Ήταν το 2006 αν θυμάμαι καλά. Ο Άρης αντιμετώπισε τη Χέμοφαρμ στον ημιτελικό του ULEB Cup και παρακολούθησα το παιχνίδι. Αυτό που έβλεπα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Από τότε κατάλαβα τι εστί ο κόσμος του Άρη και έχοντας παίξει στα γήπεδα της Ελλάδας, μπορώ να πω ότι η νέα ομάδα μου έχει τους καλύτερους φιλάθλους στη χώρα. Τους θέλουμε δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους δώσουμε χαρές».

Γνώριμη στον Τσούπκοβιτς είναι και η Θεσσαλονίκη. «Έχω φίλους στη Θεσσαλονίκη και έρχομαι όποτε μπορώ. Μάλιστα, δεν ξέρω μόνο την πόλη που θα είναι το «σπίτι» μου για την επόμενη σεζόν, αλλά και τη Χαλκιδική, όπου έχω κάνει αρκετές φορές διακοπές. Μάλιστα, πριν από 20 μέρες ήμουν στη Νέα Καλλικράτεια», τόνισε.

Όσο για τους στόχους; «Είναι πολύ καλό που ο Άρης θα παίξει στο Eurocup. Αυτό σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες. Πιστεύω ότι ο μίνιμουμ στόχος θα είναι να καταφέρουμε ό,τι έκανε η ομάδα την περασμένη σεζόν: Να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες με μεγάλα μπάτζετ, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να χτυπάμε όλα τα ματς και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο».

Τέλος για τις συζητήσεις του με τον Δημήτρη Πρίφτη είπε: «Δε χρειάστηκε παραπάνω από μία συζήτηση για να πούμε αυτά που θέλαμε. Μου είπε τι περιμένει από μένα, μου εξήγησε το ρόλο μου και βρήκαμε αμέσως κοινή γραμμή πλεύσης». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Αρέσει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Ντουμίτρου»


Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν στο στόχαστρό τους τον Νικολάο Ντουμίτρου της Νάπολι, που έπαιξε φέτος δανεικός στη Βέροια, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο.

«Αρέσει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Ντουμίτρου»

«Αρέσει στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και η Ελλάδα είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Ντουμίτρου, που ίσως έχει ακόμη πιο λαμπρό μέλλον εκεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο 24χρονος επιθετικός, που έχει γεννηθεί στη Σουηδία αλλά έχει ιταλική υπηκοότητα, αγωνίστηκε φέτος δανεικός στη Βέροια έχοντας οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε 30 εμφανίσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χαμηλά η μπάλα για να ξαναγίνει PANATHINAIKOS!!

Ο Διονύσης Δεσύλλας διαφωνεί με την αποθέωση που γνωρίζει ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη επί της Μπριζ, γράφει για τη ρεβάνς στο Βέλγιο, αλλά και τη διαφαινόμενη επιστροφή της ομάδας σε κάθε επίπεδο.

Χαμηλά η μπάλα για να ξαναγίνει PANATHINAIKOS

Ναι, θέλει μαγκιά και ωριμότητα μια τέτοια ανατροπή, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Και η αλήθεια είναι ότι οι «πράσινοι» παρουσιάζονται, πια, πιο ώριμοι απ’ ότι πέρυσι, όταν στις λεπτομέρειες αποκλείστηκαν από τη Σταντάρ Λιέγης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου (ο οποίος πήρε δέκα με τόνο στο τακτικό κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου) έχει, ήδη, προκριθεί ή είναι έτοιμη 100% στην περίοδο που διανύουμε. Κάθε άλλο…

Υπάρχουν αδυναμίες κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι και αυτές θα πρέπει να διορθωθούν. Σε ένα μεγάλο βαθμό είναι δικαιολογημένες. Το 4-2-2-2, με το οποίο ξεκίνησε το ματς το «τριφύλλι» είναι κάτι καινούριο που μαθαίνεται, το αμυντικό δίδυμο Ταυλαρίδη – Σάντσεθ έχει παίξει μαζί όλες και όλες δυο φορές, ο Πράνιτς «επιστρέφει» φέτος στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ ο Βέμερ παρουσιάζεται ακόμη κάπως σφιγμένος και κουρασμένος από την προετοιμασία. Να, λοιπόν, η αμυντική τετράδα…

Δεν είναι, φυσικά, μόνο αυτά. Σε μια τέτοια εποχή είναι απολύτως λογικό να βγαίνουν αδυναμίες και ανορθογραφίες. Το θέμα είναι αυτές να ελαττώνονται για να φτάνεις στον στόχο σου. Κι αυτό πρέπει να κάνει το «τριφύλλι» στη ρεβάνς, αρχικά, αλλά και στη συνέχεια.

Ας σταματήσουν οι πανηγυρισμοί και οι θριαμβολογίες για την ευρωπαϊκή νίκη. Ας κρατηθούν τα θετικά, ας προβληματίσουν τα αρνητικά και με δουλειά και χαμηλά την μπάλα να πάει ο Παναθηναϊκός στην Μπριζ, με στόχο την πρόκριση. Στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου δεν έχει κερδηθεί τίποτε από καμία ομάδα στον κόσμο. Πόσο μάλλον από τους «πράσινους», οι οποίοι είναι στη διαδικασία… επιστροφής, σε κάθε επίπεδο. Δουλειά, λοιπόν, και χαμηλά η μπάλα απ’ όλους, για να ξαναγίνει η ομάδα PANATHINAIKOS… *Πηγή: sport-fm.gr*

Κι άλλος πρώην «πράσινος» στην Κράσνι!

Μετά τον Ντι Τζέι Κούπερ, η Κράσνι Οκτιάμπρ απέκτησε και τον Αρ Τι Γκουίν.

Κι άλλος πρώην «πράσινος» στην Κράσνι
Δύο παίκτες που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό απέκτησε η Κράσνι Οκτιάμπρ σε μια μέρα. Η ρωσική ομάδα, εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Eurocup, ανακοίνωσε μετά τον Ντι Τζέι Κούπερ και τον Αρ Τι Γκουίν.

Ο 34χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ (2,08μ.) έπαιξε φέτος στην τουρκική Κόνιασπορ έχοντας 10,5 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 24 λεπτά κατά μέσο όρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει Φορτούνα ο Αμπέντ!!

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μεντί Αμπέντ.

Πάει Φορτούνα ο Αμπέντ
Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Μεντί Αμπέντ είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο γερμανικός σύλλογος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο διαθέτει τα οικονομικά μέσα για την απόκτηση του Αλγερινού μέσου, που δεν είναι στα πλάνα του Στιβ ΜακΛάρεν.

Ο Αμπέντ είχε κάνει μια πολύ καλή σεζόν με 38 εμφανίσεις και 10 γκολ στον Παναθηναϊκό πέρσι, αλλά επιστρέφοντας στη Νιούκαστλ μέτρησε μόλις 16 εμφανίσεις και φέτος έγινε σαφές από νωρίς πως δεν υπολογίζεται. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεθάρρεψε ο Λάτβαλα!!

Όχι απλώς παραμένει πρωτοπόρος, αλλά άνοιξε και τη διαφορά του στα τρία δευτερόλεπτα από τον Σεμπαστιάν Οζιέ ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα στο Ράλι Φινλανδίας.

Ξεθάρρεψε ο Λάτβαλα

Ακολουθούν οι Κρις Μικ και Μαντς Όστμπεργκ με Citroen, ενώ πίσω τους είναι τα Hyundai των Τιερί Νουβίλ και Ντάνι Σόρντο. Ο αγώνας, όγδοος από τους συνολικά 13 της σεζόν, περιλαμβάνει άλλες τέσσερις ειδικές το Σάββατο και ολοκληρώνεται με άλλες δύο την Κυριακή.

Η κατάταξη:

inner

Οι νικητές των ειδικών διαδρομών:

SS1: Ντε Σάνκτις
SS2: Λάτβαλα
SS3: Οζιέ
SS4: Οζιέ
SS5: Οζιέ
SS6: Λάτβαλα
SS7: Μικ
SS8: Λάτβαλα
SS9: Λάτβαλα
SS10: Οζιέ
SS11: Λάτβαλα
SS12: Οζιέ
SS13: Οζιέ
SS14: Λάτβαλα *Πηγή: sport-fm.gr*

Έμεινε στη Λαμποράλ ο Ντιόπ!


Η Λαμποράλ Κούτσα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Μαμαντού Ντιόπ για έναν χρόνο.

Έμεινε στη Λαμποράλ ο Ντιόπ
Συνεχίζει να επενδύει στο ταλέντο του Μαμαντού Ντιόπ η Λαμποράλ Κούτσα.

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος ψηλός (2,05μ.) είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής την περασμένη περίοδο, ωστόσο οι Βάσκοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μαζί του για έναν ακόμη χρόνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Σφήνα» της Μπράιτον για Λούκας!

Το ενδιαφέρον της Μπράιτον για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στη Λα Κορούνια, αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος.

«Σφήνα» της Μπράιτον για Λούκας
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ παρουσιάζεται η Μπράιτον, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η τοπική ιστοσελίδα «theargus.co.uk» υποστηρίζει ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ - που έχει εκφράσει την επιθυμία του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Κρις Χιούτον.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η διοίκηση της Μπράιτον σκοπεύει να καταθέσει προσφορά ύψους 2.83 εκατ. ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος φημολογείται πως έχει κάνει απαντήσει θετικά στο 1,5 εκατ. ευρώ (όμως το ποσό αυξάνεται με τα μπόνους και προβλέπεται οψιόν μεταπώλησης 50%) με την Ντεπορτίβο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γκολ από κόρνερ ο Κόκε!! (video)

Ένα γκολ από αυτά που μπαίνουν σπάνια πέτυχε ο Κόκε, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στον φιλικό αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σαγκάν Τόσου στην Ιαπωνία.

Γκολ από κόρνερ ο  Κόκε! (video)












 



*Πηγή: sport-fm.gr*

ΚΑΙ γοργόνες, ΚΑΙ μάγκες!!

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου η Εθνική πόλο Γυναικών. Επικράτησε 8-5 του Καναδά και στον προημιτελικό της Δευτέρας θα παίξει με την Ιταλία.

ΚΑΙ γοργόνες, ΚΑΙ μάγκες!

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει με 4-3, αλλά με ένα σερί 4-0 «καθάρισε» το παιχνίδι και τώρα θα βρει μπροστά της τη «σκουάντρα ατζούρα» με στόχο να συνεχίσει στο δρόμο των μεταλλίων.

Τρία γκολ πέτυχε η Στεφανία Χαραλαμπίδου και δύο η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ενώ εξαιρετική δουλειά έκανε η γκολκίπερ Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-1, 0-2, 1-2.

Τα γκολ: Κώτσια, Χαραλαμπίδου 3, Ελ. Πλευρίτου, Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη 2.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η μάνα του Πέδρο «έδωσε» τη μεταγραφή!!

Η μητέρα του Πέδρο αποκάλυψε πως ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα παίρνει μεταγραφή για αγγλική ομάδα και φήμες κάνουν λόγο για τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Η μάνα του Πέδρο «έδωσε» τη μεταγραφή
Ολοταχώς για Μαν. Γιουνάιτεντ οδεύει ο Πέδρο. Η μητέρα του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα δήλωσε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό πως ο γιος της παίρνει μεταγραφή για αγγλική ομάδα και βουίζει ο τόπος πως πρόκειται για τους «κόκκινους διαβόλους».

Υπολογίζεται πως το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 30 εκατ. ευρώ, με τον 28χρονο άσο να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα μετά από έντεκα χρόνια, τα οκτώ εκ αυτών ως μέλος της πρώτης ομάδας.

Δεν αποκλείεται ο αγώνας για το «Ζοάν Γκαμπέρ» στις 10 Αυγούστου να είναι και το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για τον Πέδρο, που έχει 318 συμμετοχές και 98 γκολ με τους «μπλαουγκράνα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μεξικό ο Μπαράλες!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Χερόνιμο Μπαράλες στο Μεξικό, αφού ο Αστέρας Τρίπολης φαίνεται πως έχει αποδεχθεί πρόταση από σύλλογο της συγκεκριμένης χώρας.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μεξικό ο Μπαράλες
Θετικά φέρεται να έχει απαντήσει ο Αστέρας Τρίπολης σε πρόταση που έχει δεχθεί από ομάδα του Μεξικό για την παραχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός φορ, πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών σύλλογο από Βέλγιο, Ρωσία και Αμερική, όμως όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμό στην καριέρα του θα είναι στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Εδώ και καιρό οι Αρκάδες είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πουν το «ναι» σε πρόταση που δεν φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ για τον 28χρονο άσο και οι εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Στη συνέχεια, ο Αστέρας θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ισάξιου σέντερ φορ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του παραχωρηθέντα Μπαράλες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ελληνικό νησί αγόρασε ο Ρονάλντο στον μάνατζέρ του!!

Ένα ελληνικό νησί φέρεται να δωρίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για τον αυριανό γάμο του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου.

Ελληνικό νησί αγόρασε ο Ρονάλντο στον μάνατζέρ του!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «movenoticias.com», ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί στη χώρα μας, η αξία του οποίου κυμαίνεται από 3 μέχρι 50 εκατ. ευρώ.

Ο γάμος του διάσημου ατζέντη θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Φοζ ντο Ντουρό, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και η βάπτιση του μικρότερου γιου του, ο οποίος είναι δύο ετών.

Η δεξίωση θα γίνει σε κτήμα της περιοχής, με όλους τους χώρους να είναι κλεισμένοι μέχρι τη Δευτέρα. Εκτός από τον Ρονάλντο, καλεσμένοι θα είναι και άλλοι παίκτες όπως ο Κοεντράο και ο Πέπε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σοβαρός ο τραυματισμός του Βαλέντσια!!

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο και τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού υπέστη ο Ένερ Βαλέντσια στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ για τον 3ο προκριματικό του Γιουόπα Λιγκ.

Σοβαρός ο τραυματισμός του Βαλέντσια!
Ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν, πριν αυτή ξεκινήσει καλά-καλά για τη Γουέστ Χαμ, μπορεί να θεωρηθεί ο Ένερ Βαλέντσια.

Ο επιθετικός των «σφυριών» τραυματίστηκε στην αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άστρα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Τα μαντάτα μετά το πρώτο στάδιο των εξετάσεων δεν είναι καλά, μιας και ο Εκουαδοριανός έχει υποστεί σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το διάστημα που θα παραμείνει εκτός δράσης, αν και αυτό αναμένεται να είναι μεγάλο.

Πηγή: england365.gr