Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Χαβίτο: «Χαρούμενος στην Ελλάδα»


Αν και δεν κρύβει πως είχε σαν πρώτη επιλογή να επιστρέψει στην Ισπανία, ο Φρανθίσκο Χαβίτο δήλωσε ευτυχής που παρέμεινε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Πανθρακικό.

Χαβίτο: «Χαρούμενος στην Ελλάδα»
Δεύτερη πατρίδα έχει γίνει για τον Φρανθίσκο Χαβίτο η Ελλάδα. Αν και ο ίδιος μιλώντας στον ισπανικό Τύπο παραδέχτηκε πως είχε ως πρώτη επιλογή αυτό το καλοκαίρι να επαναπατριστεί, η μεταγραφή του στον Πανθρακικό δεν τον «χάλασε» καθόλου.

«Περίμενα κάποια καλή πρόταση για να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις που ήθελα. Έτσι τελικά αποφάσισα να παραμείνω στην Ελλάδα και υπέγραψα στον Πανθρακικό για ένα χρόνο. Θα ήθελα πάντως να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Εστρεμαδούρα», δήλωσε.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου που έμεινα στην Ελλάδα, γιατί βρίσκομαι πολλά χρόνια στη χώρα. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ, όλοι μας φέρονται πολύ καλά», πρόσθεσε ο 31χρονος μεσοεπιθετικός.

Τέλος, για τη σεζόν που πέρασε στην Κέρκυρα, είπε: «Ο στόχος μας ήταν εξ αρχής να σωθούμε και τον πετύχαμε, άρα όλα καλά. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: