Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η ζήτηση έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα του Παναιτωλικού!!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού και για αυτό το λόγο η διοίκηση αποφάσισε αλλαγές στο πρόγραμμα διάθεσής τους.

Η ζήτηση έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα του Παναιτωλικού
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις έχει αρχίσει η σεζόν για τον Παναιτωλικό, γεγονός που έχει ενθουσιάσει και τον κόσμο της ομάδας που έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠΑΕ για αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Λόγω αυτής της αυξημένης κίνησης, η ΠΑΕ του Αγρινίου ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Λόγω της αυξημένης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Παναιτωλικού, το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 3 Αυγ. 17.00 έως 20.00
Τρίτη 4 Αυγ. 10.00 έως 13.00
Τετάρτη 5 Αυγ. 17.00 έως 20.00
Πέμπτη 6 Αυγ. 10.00 έως 13.00
Παρασκευή 7 Αυγ. 10.00 έως 14.00

Μετά από αίτημα πολλών φιλάθλων, δίνεται παράταση μιας εβδομάδας (από 3 έως και 7 Αυγούστου) να ανανεώσουν τις θέσεις τους οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Στο ίδιο διάστημα μπορούν να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις οι νέοι ενδιαφερόμενοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όσα πρέπει να ξέρετε για τα εισιτήρια διαρκείας. Τις τιμές ανά θύρα και τμήμα, τις ημερομηνίες και τον τρόπο διάθεσης, τα προνόμια και τις παροχές. Τους λόγους για τους οποίους ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το σχετικό τηλεοπτικό σποτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: