Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τσούπκοβιτς: «Θα έχουμε πολύ δυνατό σύνολο»

Βέβαιος πως ο Άρης θα είναι ισχυρός την ερχόμενη σεζόν δήλωσε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ενώ υποκλίθηκε στον κόσμο και την ιστορία της ομάδας.

Τσούπκοβιτς: «Θα έχουμε πολύ δυνατό σύνολο»
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαία παράδοση, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο. Η ομάδα κάνει καλές κινήσεις στις μεταγραφές και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο», ανέφερε ο 27χρονος Σέρβος.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην άσος των Τρικάλων, έχει πάρει γεύση από Αλεξάνδρειο. «Ήταν το 2006 αν θυμάμαι καλά. Ο Άρης αντιμετώπισε τη Χέμοφαρμ στον ημιτελικό του ULEB Cup και παρακολούθησα το παιχνίδι. Αυτό που έβλεπα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Από τότε κατάλαβα τι εστί ο κόσμος του Άρη και έχοντας παίξει στα γήπεδα της Ελλάδας, μπορώ να πω ότι η νέα ομάδα μου έχει τους καλύτερους φιλάθλους στη χώρα. Τους θέλουμε δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους δώσουμε χαρές».

Γνώριμη στον Τσούπκοβιτς είναι και η Θεσσαλονίκη. «Έχω φίλους στη Θεσσαλονίκη και έρχομαι όποτε μπορώ. Μάλιστα, δεν ξέρω μόνο την πόλη που θα είναι το «σπίτι» μου για την επόμενη σεζόν, αλλά και τη Χαλκιδική, όπου έχω κάνει αρκετές φορές διακοπές. Μάλιστα, πριν από 20 μέρες ήμουν στη Νέα Καλλικράτεια», τόνισε.

Όσο για τους στόχους; «Είναι πολύ καλό που ο Άρης θα παίξει στο Eurocup. Αυτό σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες. Πιστεύω ότι ο μίνιμουμ στόχος θα είναι να καταφέρουμε ό,τι έκανε η ομάδα την περασμένη σεζόν: Να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες με μεγάλα μπάτζετ, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να χτυπάμε όλα τα ματς και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο».

Τέλος για τις συζητήσεις του με τον Δημήτρη Πρίφτη είπε: «Δε χρειάστηκε παραπάνω από μία συζήτηση για να πούμε αυτά που θέλαμε. Μου είπε τι περιμένει από μένα, μου εξήγησε το ρόλο μου και βρήκαμε αμέσως κοινή γραμμή πλεύσης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: