Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Νέο «τεστ» στην Ολλανδία!!


Νέο δυσκολότερο φιλικό δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία, καθώς αντιμετωπίζει την Φέγενορντ που τερμάτισε στην 4η θέση της Eredivisie.

Νέο «τεστ» στην Ολλανδία
Τους ρυθμούς στις προπονήσεις έχει αυξήσει τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχώς ζητάει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του, ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν αρκετά πράγματα από τη φιλοσοφία του και να παρουσιαστούν όπως πρέπει στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να τσεκάρει και την ετοιμότητά τους σε φιλικά με άλλες ομάδες. Μετά τη νίκη επί της Τβέντε, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Φέγενορντ, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους (21:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από την αναμέτρηση θα λείψει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης με τη Σίβασπορ.

Εκτός λογικά θα μείνει και ο Μαζουακού, ο οποίος απέχει στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να επανεμφανιστεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας, αφού υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα του Κασάμι και αντίθετα ικανοποίηση με την προσπάθεια του Μπουχαλάκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: