Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

«Έκλεισε» ο Σηφάκης!!

«Έκλεισε» ο Σηφάκης
Παίκτης της Σαρλερουά μπορεί να θεωρείται πλέον ο Μιχάλης Σηφάκης.

Μετά τη συμφωνία του με τον βελγικό σύλλογο, ο διεθνής τερματοφύλακας πέρασε την Πέμπτη και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει πλέον είναι να υπογράψει μέχρι το βράδυ το συμβόλαιό του.

Αφότου γίνει και αυτό, η Σαρλερουά (μια μέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για τις μεταγραφές ελεύθερων παικτών) θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του για τον επόμενο ένα χρόνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Βενγκέρ… μείνε!!

Βενγκέρ… μείνε!
Μπορεί το συμβόλαιο του Αρσέν Βενγκέρ να μη λήγει πριν το 2014, όμως οι διοικούντες της Άρσεναλ θέλουν να εξασφαλίσουν πως ο Αλσατός τεχνικός θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στο Λονδίνο.

Όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής των «κανονιέρηδων», Ιβάν Γαζίδης, η διοίκηση της Άρσεναλ είναι έτοιμη να καταθέσει από τώρα πρόταση ανανέωσης στον Γάλλο, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως άνθρωπο-κλειδί για το μέλλον της ομάδας:

«Δεν έχει να κάνει με οποιουδήποτε είδους συναισθηματισμό, ούτε ανταμοιβή για τις υπηρεσίες του. Είναι καθαρή πίστη ότι έχουμε έναν απίστευτο προπονητή που αγαπάει την ομάδα και είναι ο καλύτερος για να μας οδηγήσει και στο μέλλον».

Ο Γαζίδης προσέθεσε εξάλλου πως ακόμα και όταν έρθει η ώρα της αποχώρησης του Βενγκέρ από τον σύλλογο, ο διάδοχος του θα πρέπει να μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εκείνον: «Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι αρετές τις οποίες έφερε ο προπονητής μας, έχουν αποτυπωθεί στο DNA της ομάδας και ότι ακόμα και όταν εκείνος θα αποσυρθεί, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με τις ιδέες του και τη δουλειά του».

Οι οπαδοί πάντως των Λονδρέζων δεν συμμερίζονται καθολικά την ίδια εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του 62χρονου τεχνικού, ο οποίος συμπληρώνει πια 16 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» παραμένουν χωρίς τίτλο τα τελευταία επτά χρόνια.



πηγή: sport-fm.gr
 

«Μητσιμπόνας ενσάρκωση του απόλυτου ηγέτη!»

Σήμερα συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τον άδικο χαμό του Γιώργου Μητσιμπόνα και η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση προς τιμήν του.
«Μητσιμπόνας ενσάρκωση του απόλυτου ηγέτη!»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία της ΑΕΛ. Ο Γιώργος Μητσιμπόνας, ενσάρκωση του απόλυτου ηγέτη, βασικό στέλεχος της «χρυσής» ΑΕΛ της δεκαετίας ’80 και εκφραστής της μεγάλης ποδοσφαιρικής επανάστασης που έφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η «βασίλισσα του κάμπου» - όντας ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ που «σφράγισε» την κατάκτηση του πρωταθλήματος - έφυγε τόσο ξαφνικά στις 13 Σεπτεμβρίου του 1997.
Ήταν μόλις 35 χρόνων, αλλά είχε προλάβει να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη νεότερη ιστορία της ομάδας μας. Δεκαπέντε χρόνια μετά η απουσία του είναι πιο αισθητή από ποτέ - ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές - η παρακαταθήκη του, όμως, παραμένει ζωντανή δίνοντας έμπνευση και δείχνοντας το δρόμο…»
 

Ανακοίνωση ΚΑΕ Άρης για τα διαρκείας!!

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΚΑΕ Άρης για τη διάθεση εισιτηρίων και για τον ΑΣ Άρης, με τιμή 25 ευρώ. Αναλυτικά:

"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει πως έχει στη διάθεσή της εισιτήρια διαρκείας του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ, αφορούν όλα τα τμήματα του Συλλόγου και περιλαμβάνουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Play Offs του ανδρικού βόλεϊ, ενώ δεν περιλαμβάνουν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ώρες λειτουργίας Γραφείων Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Γρ. Λαμπράκη 2) Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-20.00 (τηλ. 2310 265 600)".

Συνεχίζει τελικά ο Παπακώστας!!

Μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Γιάννη Παπακώστα από την πάγκο της Παναχαίκής , η ΠΑΕ με νέα ανακοίνωση, πληροφορεί πως η παρεξήγηση λύθηκε και ο τεχνικός συνεχίζει.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει μετά από επικοινωνία που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Αλέξιος Κούγιας, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Λούβαρης και ο προπονητής κ. Γιάννης Παπακώστας λύθηκε η αιτία της λύσης της συνεργασίας τους η οποία οφείλετε σε θέματα αρχών. Και τα δυο μέρη συνεχίζουν σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης τους".

Παράλληλα με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε: "Μοναδικός στόχος της ομάδας παραμένει η άνοδος και η καταξίωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή στην Super League τα επόμενα χρόνια με αρχές και αξίες".

«Στήριξη στον Ηρακλή, όλοι διαρκείας»

Τη στήριξή του στον Ηρακλή έδειξε ο Απόστολος Βέλλιος μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, προτρέποντας μάλιστα τον κόσμο του "γηραιού" να στηρίξει την ομάδα, αγοράζοντας διαρκείας, ενώ αποκάλυψε πως θα το κάνει και ο ίδιος.

«Μερική δικαίωση για τον Ηρακλή. Στήριξη στην ομάδα τώρα που είναι αρχή, ΟΛΟΙ διαρκείας! Σε λίγο καιρό θα έχω και εγώ ένα στα χέρια μου» έγραψε στο προφίλ του ο νεαρός επιθετικός της Έβερτον.



πηγή: metrosport.gr
 

Στράντζαλης: «Θα τα δώσω όλα και δεν με φοβίζει τίποτα»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την τελική απόφαση της Φούτμπολ Λιγκ, το φιλικό με τον Βατανιακό και τις μεταγραφές που θέλει να κάνει η ομάδα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην τελική απόφαση να συμμετάσχει ο Ηρακλής στην Φούτμπολ Λιγκ:

«Υπάρχει ικανοποίηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στην διοίκηση. Μπορέσαμε εν μέρει να δικαιωθούμε και λέω εν μέρει γιατί ο Ηρακλής αποβλήθηκε από την Σούπερ Λιγκ και όχι από την Φούτμπολ Λιγκ».

Για τις προτεραιότητες και τις μεταγραφές της ομάδας:

«Προτεραιότητες υπήρχαν από τη στιγμή που υπήρχε η περίπτωση να αγωνιστούμε στην Φούτμπολ Λιγκ. Δεν ξέρω αν μας δώσουν το δικαίωμα παράτασης για μια βδομάδα ώστε να κάνουμε μεταγραφές. Εμείς είμαστε σε επικοινωνία με κάποιους ξένους αξιόλογους παίκτες.

Οι αγώνες που θα δώσουμε θα είναι πολλοί και θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζουμε αν μας δοθεί τελικά η εντολή να μας δώσουν ένα χρονικό περιθώριο για μεταγραφές. Μπορεί και να μην μας δώσουν επειδή αντιδρούν κάποιες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το ταλέντο όλων των παικτών που υπάρχουν στη ομάδα».

Για το φιλικό με τον Βατανιακό:

«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή τα φιλικά παιχνίδια είναι για τον προπονητή ώστε να αξιολογεί τους παίκτες. Το τελευταίο με τον Βατανιακό σίγουρα μας προβλημάτισε αλλά μας κάνει να δουλεύουμε ακόμα πιο δυνατά. Για μένα αυτό το αποτέλεσμα ήταν ντροπή αλλά μας δίνει την δυνατότητα για βελτίωση.

Αυτό το παιχνίδι ίσως είναι οδηγός για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Ο κόσμος μέσα από την αγανάκτησή του, ένιωσε μια πικρία από το αποτέλεσμα. Εγώ είμαι ήδη μέσα στο μονοπάτι και γνωρίζω τις δυσκολίες, θα τα δώσω όλα και δεν με φοβίζει τίποτα».

Για την δυσκολία του πρωταθλήματος:

«Καταρχάς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Σούπερ Λιγκ. Θα μετρήσει πολύ η σταθερή απόδοση της κάθε ομάδας, οι πρώτες 8-10 αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας:

«Δεν υπάρχει χρόνος, εγώ είμαι υποχρεωμένος να παρουσιάσω την ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται γι? αυτό χρειάζομαι και κάποιους παίκτες με προσωπικότητα. Υπάρχει μια κούραση αλλά το χρονικό περιθώριο που υπάρχει μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας δίνει την δυνατότητα να παρουσιαστούμε έτοιμοι».


πηγή: metrosport.gr
 

Ελευθεριάδης: «Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η στάση του κόσμου»

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την προσπάθεια που έγινε όλο αυτό το διάστημα αλλά και τον κόσμο του Ηρακλή.

Αρχικά αναφέρθηκε στη προσπάθεια που έγινε:

«Προσπαθήσαμε όλοι, ο κόσμος πάλεψε για το καλό της ομάδας και σήμερα μιλάμε για την εν μέρει αποκατάσταση της αδικίας και αυτό γιατί ο Ηρακλής αξίζει να είναι στην Σούπερ Λιγκ. Σήμερα δεν χαιρόμαστε γιατί συμμετέχουμε στην Φούτμπολ Λιγκ αλλά γιατί σε ένα χρόνο θα έχουμε την δυνατότητα να βρισκόμαστε στην Σούπερ Λιγκ».

Για τα θετικά που κράτησε από την όλη ιστορία:

«Στα θετικά δεν θα ξεχάσω ποτέ την στήριξη του κόσμου που μας εξέφραζε την αγωνία του. Η διοίκηση τα αντιμετώπισε με σωστές ενέργειες τα πράματα ώστε να φτάσουμε ως εδώ, υπήρξαν πολλές ώρες αγωνίας. Αυτή η διοίκηση μιλάει με πράξεις και όχι με λόγια. Η διοίκηση αφού πρώτα αξιοποίησε όλα τα δεδομένα θεώρησε καλύτερα να δουλέψει παρά βγαίνει και να μιλάει».

Για αυτούς που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο τόνισε:

«Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η στάση του κόσμου. Εμείς δώσαμε σε όλους να καταλάβουν την αδικία που υπέστη ο Ηρακλής. Καταλυτική παρουσία έπαιξε και ο Ιωαννίδης».

Για το αν υπάρχουν αμφιβολίες για την χθεσινή απόφαση:

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα αλλά με την χθεσινή απόφαση πιστεύω πως είναι δεδομένο ότι θα βρισκόμαστε στην Φούτμπολ Λιγκ».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:

«Εδώ και καιρό το ΤΑΠ έχει μετατραπεί σε ΠΑΕ, το 51% ανήκει στον Παπαδόπουλο και το 49% στον κόσμο. Θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα οργανώσουμε και την ομάδα».

Για τον Παπαδόπουλο:

«Σας διαβεβαιώνω ότι ο Παπαδόπουλος έχει ως στόχο να κάνει έναν μεγάλο Ηρακλή και πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την Σούπερ Λιγκ».

Για τις μεταγραφές:

«Θα γίνουν κινήσεις αν μας δοθεί χρόνος, να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα προχωρήσουμε σε κινήσεις».

Για τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου:

«Το Καυτανζόγλειο είναι η φυσική μας έδρα που θα μας δώσει την δύναμη να πετύχουμε τους στόχους μας. Για να γίνει αυτό πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για όλα όσα έκανε για την ομάδα, είναι αυτός που μας έδωσε την δύναμη και μας έδειξε τον δρόμο ώστε να συνεχίσουμε αυτή τη δύσκολη μάχη. Δεν σταματάμε εδώ».



πηγή: metrosport.gr