Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Μανίκας: «O Ιωαννίδης ό,τι μας είπε το έκανε»

«Ο κύριος Ιωαννίδης ό,τι μας είπε το έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μανίκας στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή τόνισε πως παρά την άνοδο της ομάδας στη Football League δεν πανηγυρίζουν, καθώς δεν είναι αυτή η θέση του Ηρακλή, ενώ στάθηκε και στις νέες καινοτομίες που εισήχθηκαν στο σύλλογο με την παρουσία της νέας διοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στην αρχή σχολίασε το πώς νοιώθει μετά τη χθεσινή απόφαση για την άνοδο της ομάδας: «Δεν πανηγυρίζουμε, αν δεν δούμε την ομάδα εκεί που πρέπει, στη Superleaugue. Το μόνο που έγινε είναι η εν μέρει ηθική αποκατάσταση» και πρόσθεσε για την πίεση που άσκησε η διοίκηση σε πολιτικούς και άλλους φορείς:

«Αυτός είναι ο ρόλος μας. Πρέπει να πιέζουμε και να υψώνουμε φωνή. Δεν είμαστε αχάριστοι. Ο κύριος Ιωαννίδης ό,τι μας είπε το έκανε. Εμείς συνεχίσαμε τον αγώνα που χάραξε ο λαός του Ηρακλή. Με τη βοήθεια αυτών των αγώνα κερδίσαμε 3 κατηγορίες σε 6 μήνες. Από κει και πέρα η μπάλα είναι στα χέρια του κόσμου με την αγορά μετοχών και διαρκείας. Ο κόσμος με την αγορά μετοχών μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Δεν εννοώ μόνο το οργανωμένο κομμάτι του Ηρακλή. Όλοι αυτοί που κάνουν κριτική μέσω διαδικτύου να μην μένουν μόνο και να μην μείνουν αμέτοχοι. Να κάνουν κριτικοί στις συνελεύσεις της ΠΑΕ Ηρακλής. Ό,τι γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια δεν θα ξαναγίνει. Τα έχω με όλους αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν με ανταλλάγματα. Η πόρτα του Ηρακλή έκλεισε για αυτούς. Θέλουν κάποιοι να βολέψουν παίκτες, για αυτούς μιλάω, αλλά δεν θέλω να το επεκτείνω».

Για τη διάθεση των μετοχών: «Η διάθεση είναι ικανοποιητική. Υπήρχε μια στασιμότητα με τον ντόρο που έγινε, αλλά σύντομα το 49% πρέπει αν περάσει στον κόσμο του Ηρακλή. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει αυτό».

Για τα πεπραγμένα της διοίκησης: «Μετοχές και διαρκείας πάνε μαζί. Περιμένουμε την ώθηση. Ό,τι προσπαθούν να πετύχουν κάποιοι δε θα καταφέρουν. Εμείς μιλάμε με πράξεις. Κάναμε πολλά. Ομάδες με υποδομή καλύτερη και με μεγαλύτερο μπάτζετ δεν έχουν μπουτίκ. Εμείς έχουμε και σήμερα θα ανακοινωθεί και το e-shop. Επίσης ξαναφτιάξαμε 5 γήπεδα στη Μίκρα. Την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει εστιατόριο για τους παίκτες. Οι ακαδημίες είναι ίσως καλύτερες από τα προηγούμενα χρόνια. Τα παιδι8ά είναι πολλά και οι συμμετοχές δεν έχουν τελειώσει. Ό,τι είπαμε το κάναμε».

Για τον αγωνιστικό σχεδιασμό από εδώ και πέρα μετά τη γνωστοποίηση της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί ο Ηρακλής: «Ο Ηρακλής έχει λόγο, έχει οργάνωση. Θα δουλέψουμε. Το προπονητικό τιμ είναι αρκετά καλό Όλοι μαζί προχωρούμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη αν μας δοθεί η ευκαιρία μεταγραφών. Γρήγορα ο κόσμος του Ηρακλή θα μάθει τους παίκτες που θα έρθουν με το που πάρουμε το οκ. Θα τι βρούμε την άκρη και για κάποιους παίκτες που έφυγαν. Παλεύουμε να μάθουμε μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές».

Για την υπόθεση Τάκη: «Η μήνυση στο Τάκη έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτα από το κράτος. Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Δεν έχουμε αφήσει τα πράγματα έτσι».

Στον επίλογό του υπογράμμισε: «Η ομάδα είναι καθαρή, θα μείνει καθαρή και δεν θα την πειράξει κανένας. Η επιδίωξή μας είναι να ενώσουμε ξανά όλο τον κόσμο. Προχωρήσαμε σε κάποιες κινήσεις και θα έχει και συνέχεια αυτό».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: