Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στράντζαλης: «Θα τα δώσω όλα και δεν με φοβίζει τίποτα»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την τελική απόφαση της Φούτμπολ Λιγκ, το φιλικό με τον Βατανιακό και τις μεταγραφές που θέλει να κάνει η ομάδα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην τελική απόφαση να συμμετάσχει ο Ηρακλής στην Φούτμπολ Λιγκ:

«Υπάρχει ικανοποίηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στην διοίκηση. Μπορέσαμε εν μέρει να δικαιωθούμε και λέω εν μέρει γιατί ο Ηρακλής αποβλήθηκε από την Σούπερ Λιγκ και όχι από την Φούτμπολ Λιγκ».

Για τις προτεραιότητες και τις μεταγραφές της ομάδας:

«Προτεραιότητες υπήρχαν από τη στιγμή που υπήρχε η περίπτωση να αγωνιστούμε στην Φούτμπολ Λιγκ. Δεν ξέρω αν μας δώσουν το δικαίωμα παράτασης για μια βδομάδα ώστε να κάνουμε μεταγραφές. Εμείς είμαστε σε επικοινωνία με κάποιους ξένους αξιόλογους παίκτες.

Οι αγώνες που θα δώσουμε θα είναι πολλοί και θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζουμε αν μας δοθεί τελικά η εντολή να μας δώσουν ένα χρονικό περιθώριο για μεταγραφές. Μπορεί και να μην μας δώσουν επειδή αντιδρούν κάποιες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το ταλέντο όλων των παικτών που υπάρχουν στη ομάδα».

Για το φιλικό με τον Βατανιακό:

«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή τα φιλικά παιχνίδια είναι για τον προπονητή ώστε να αξιολογεί τους παίκτες. Το τελευταίο με τον Βατανιακό σίγουρα μας προβλημάτισε αλλά μας κάνει να δουλεύουμε ακόμα πιο δυνατά. Για μένα αυτό το αποτέλεσμα ήταν ντροπή αλλά μας δίνει την δυνατότητα για βελτίωση.

Αυτό το παιχνίδι ίσως είναι οδηγός για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Ο κόσμος μέσα από την αγανάκτησή του, ένιωσε μια πικρία από το αποτέλεσμα. Εγώ είμαι ήδη μέσα στο μονοπάτι και γνωρίζω τις δυσκολίες, θα τα δώσω όλα και δεν με φοβίζει τίποτα».

Για την δυσκολία του πρωταθλήματος:

«Καταρχάς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Σούπερ Λιγκ. Θα μετρήσει πολύ η σταθερή απόδοση της κάθε ομάδας, οι πρώτες 8-10 αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας:

«Δεν υπάρχει χρόνος, εγώ είμαι υποχρεωμένος να παρουσιάσω την ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται γι? αυτό χρειάζομαι και κάποιους παίκτες με προσωπικότητα. Υπάρχει μια κούραση αλλά το χρονικό περιθώριο που υπάρχει μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας δίνει την δυνατότητα να παρουσιαστούμε έτοιμοι».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: