Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε ένα ματς χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις 2 πλευρές το γήπεδο του ΠΑΟΚ ηταν για άλλη μια φορά γεμάτο με 20000 φίλους του στην εξέδρα να αποθεώνουν την ομάδα και να την ευχαριστούν για την πολύ καλή πορεία της και για τις χαρές που τους χάρισε.Ο κόσμος χωρίς να σταματήσει ούτε ένα λεπτό να φωνάζει παρακολούθησε ενα καλο παιχνίδι και πανηγύρισε στο 22' το γκόλ του Ηλια Αναστασάκου,ενός παίκτη που στο τελος της χρονιάς και βλέποντας τους αριθμούς (16 συμμετοχες-971 αγωνιστικά λεπτα-7 γκολ) αποδείχτηκε μια απο τις καλύτερες μεταγγραφές του Δικεφάλου.

Την αποθέωση γνώρισαν κατα την αλλαγή τους ο Sergio Conceicao και ο Pablo Contreras.Απο τα μεγάφωνα ακούστηκε 2 φορές το ευχαριστήριο μήνυμα της ΠΑΕ προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ,για την στήριξη της ομάδας οικονομικά αλλα και ηθικά.Μετά το τέλος του αγώνα και παρά τις επαναλαμβανόμενες παρεκκλήσεις για να μην εισέλθει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο,αυτό δεν έγινε εφικτό γιατι η αγάπη του κόσμου για αυτην την ομάδα ειναι τόσο μεγάλη που ήθελαν να την εκφράσουν στους παίκτες από κοντά.Φυσικά όλοι οι παίκτες έδωσαν τις φανέλες τους και χειροκρότησαν και αυτοι απο την πλευρά τους τον κόσμο του που ήταν παντά δίπλα τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος,καθώς αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ.Απο την αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν γλίτωσε ούτε ο Zlatan Muslimovic o οποίος "απειχθει" απο αυτους και έγινε αντικείμενο λατρειας παροτι ηταν εκτος αποστολης.
Το νεο ραντεβού μεταξύ της ομάδας και του κόσμου θα γίνει στην 1η συγκέντρωση της ομάδας κατα την οποία για αλλη μια φορά "Η Τουμπα παλι θα είναι καζάνι".

Beach Handball !

Η γυναικεία ομάδα Beach Handball "AVANT GARDE" από τη Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας με 2-0 σετ την κροατική Detono Zagreb.

Έτσι για να μην υποτιμούμε τα αθλήματα που δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση και αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα. Πάντως τα γυναικεία χέρια και πόδια τον τελευταίο καιρό γνωρίζουν αρκετές διακρίσεις!

Επιμέλεια : Άννα Παπαδοπούλου

ΠΟΡΤΟ:ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Μετά το Πρωτάθλημα πήρε και το Κύπελλο Πορτογαλίας απέναντι στην αδύναμη Πάκος Φερέιρα με γκολ του Λισάντρο Λόπεζ στο 6'λεπτό.Αυτό το Κύπελλο είναι το 14'ο στην ιστορία της Πόρτο.

Αρης : Ανακοίνωση για τη διαιτησία από την ΚΑΕ

"Στις απόπειρες αυτές δεν αντιδράσαμε, επειδή πιστεύαμε ότι οι εκάστοτε διαιτητές –ικανοί και με πλούσια εμπειρία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις– και τα θεσμικά όργανα της διαιτησίας δεν θα μπορούσαν να παγιδευτούν από τέτοιες παλαιολιθικές πρακτικές. Φαίνεται, όμως, ότι αυτές "ζουν και βασιλεύουν", αφού στους αγώνες της ομάδας μας είναι φανερή η προκλητικά άδικη και άνιση διαιτητική αντιμετώπισή της".

"Αναφέρουμε ενδεικτικά τα κρίσιμα σε βάρος της ομάδας μας εμφανή διαιτητικά λάθη κατά τους αγώνες της και εντός και εκτός έδρας, τόσο με την ομάδα του Πανιωνίου όσο με την ομάδα του Αμαρουσίου, τα οποία μάλιστα κατά τους δύο πρόσφατους αγώνες στην Αθήνα –για κάθε αντικειμενικό και σώφρονα παρατηρητή– ουσιαστικά αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα".

"Ενόψει αυτών, είμαστε εκ των πραγμάτων εξαναγκασμένοι να καλέσουμε τα θεσμικά όργανα της διαιτησίας και τους διαιτητές που θα οριστούν να ανταποκριθούν στην αποστολή τους και στη βαρύτητα του τελευταίου κρίσιμου αγώνα, να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να απονείμουν στις αγωνιζόμενες ομάδες, στους επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και τους προπονητές τους δικαιοσύνη και ισότητα".

"Ο έμπρακτος σεβασμός της ομάδας μας προς τη διαιτησία και τους διαιτητές δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ανοχή σε κάθε προκλητική σε βάρος μας αδικία και μεροληψία. Φαίνεται, ότι πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους, ότι κάθε ομάδα δικαιούται να είναι νικήτρια του αγώνα και όταν η αγωνιστική της απόδοση είναι απλώς καλύτερη του αντιπάλου της και όχι μόνο όταν είναι συντριπτικά ανώτερη
".

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Άρης ΚΑΕ".

«Φουντώνουν» τα σενάρια για Ταμούδο!

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό, με τις Ισπανούς να τονίζουν πως οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ενός συμπατριώτη τους. Σύμφωνα με τους Ίβηρες, ο Ραούλ Ταμούδο πιθανότατα να φόρεσε σήμερα κόντρα στη Μάλαγα για τελευταία φορά τη φανέλα της Εσπανιόλ, και το «τριφύλλι» να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, ωστόσο οι Ισπανοί κάνουν λόγο πως ο Ραούλ Ταμούδο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με την Εσπανιόλ. Μάλιστα, φαίνονται σίγουρο πως το ματς με τη Μάλαγα – σημείωσε χατ τρικ – ήταν και το τελευταίο με την φανέλα των Καταλανών. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα δεν σταματούν εδώ, αφού γίνεται λόγος πως παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ ο 31χρονος φορ βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Πρωταθλητής στο πόλο

Πρωταθλητής Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχηκε ο Ολυμπιακός που νίκησε με 12-5 τον Πανιώνιο στο "Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά" και έκανε το 3-0 στους τελικούς των πλέι οφ.
Αυτός είναι ο 10ος τίτλος των ερυθρολεύκων τα τελευταία 11 χρόνια και ο 22ος συνολικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πειραιά γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο που κατακτάει τον τίτλο έχοντας πετύχει μόνο νίκες.

Άρης - μεταγραφές

Ας ρίξουμε μια ματιά στα μεταγραφικά του Άρη. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη, η περίπτωση του Σμόλαρεκ είναι "τελειωμένη", απομένει απλά να συμφωνήσει ο πολωνός μεσοεπιθετικός με την Ρασίνγκ Σανταντέρ η οποία του οφείλει χρήματα. Μόλις ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, θα αναρτηθεί ανακοίνωση συμφωνίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την περίπτωση του Γάλλου (με ρίζες από την Τυνησία) Μεχντί Ναφτί. Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Αρη βρίσκεται όμως στην υπόθεση ενός λατινοαμερικάνου επιτελικού μέσου με τον οποίον φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις ο Ιομάρ Μαζίνιο. Το όνομά του διαφυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού και τονίζεται ότι εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα προκαλέσει αίσθηση στο ελληνικό - ποδοσφαιρικό - κοινό. Μάλιστα, οι επιτελείς του Άρη αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει τις ικανότητες να αναλάβει ηγετικά καθήκοντα, διαθέτοντας επίσης και την σχετική εμπειρία.

Ειπε..........................

Δεν γνωρίζω αν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά ξέρω ότι εγώ δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

Πεπ Γκουαρντιόλα

(Ρεσιτάλ... μετριοφροσύνης από τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα)

Συμφώνησαν με Γεωργαλή, Ξανθόπουλο

Στον Πανελλήνιο θα αγωνίζονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τη νέα χρονιά οι Γιάννης Γεωργαλής και Βασίλης Ξανθόπουλος. Αμφότεροι τα έχουν βρει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας με την ομάδα της Κυψέλης.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να μείνουν ελεύθεροι από τον Πανιώνιο προκειμένου να ανακοινωθούν επίσημα. Στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, ο οποίος φαντάζει ως μία πολύ καλή λύση για τη θέση του πλέι μέικερ, ενώ το τέλος των πλέι οφ θα δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Τσαλδάρη.

Πήρε Τζανίσο η Λάρισα

Στη Λάρισα πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, γι αυτό και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν για τους "βυσσινί" φροντίζουν να αποκτούν ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα έχει στη διάθεση του ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την αρχή της προετοιμασίας. Ο Τζανίσο της Σετουμπάλ θα φοράει τη φανέλα της ομάδας του κάμπου από την επόμενη σεζόν.

Ο 30χρονος θα αποκτηθεί με ελεύθερη μετεγγραφή, καθώς το συμβόλαιο του με τη Σετούμπαλ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι φέτος, λήγει τον Ιούνιο. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει διετές συμβόλαιο που θα το αποφέρει 100.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Ο Τζανίσο δε Χέσους Γκόμες Μάρτινς, όπως είναι το πλήρες όνομα του, αγωνίζεται στην Πορτογαλία από το 1997, ενώ στην εθνική ομάδα της χώρας του έχει 12 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει δύο φορές.

ΚΩΔΙΚΟΣ EUROPA LEAGUE


Σημερα ο ΠΑΟΚ ολοκληρωνει την φετινη του επιτυχημενη χρονια με ενα παιχνιδι στο σταδιο της Τουμπας με αντιπαλο την ΑΕΛ για την διαδικασια των PLAY OFF και το μυαλο ολων ειναι στα παιχνιδια που θα διεξαχθουν για να περασει ο ΠΑΟΚ στους ομιλους του νεου ουεφα το οποιο μετονομαστηκε σε EUROPA LEAGUE.Για να εξετασουμε το ποιοι θα ειναι οι αντιπαλοι του ΠΑΟΚ στην πρωτη απο τις 2 φασεις των προκριματικων αγωνων.Ο ΠΑΟΚ θα παιξει με μια εκ των ακολουθων ομαδων εχοντας ηδη χωριστει οι παρακατω ομαδες σε 2 γκρουπ δυναμικοτητας οπου ο ΠΑΟΚ θα βρισκεται εστω και οριακα στουσ δυνατους......

1.IF Elfsborg (Sweden)2. BSC Young Boys (Switzerland)3. K.A.A. Gent (Belgium)4. Vålerenga (Norway)5. Fredrikstad (Norway)6.Legia Warsaw (Poland)7.Dinamo Tbilisi (Georgia)8. Vojvodina (Serbia)9. FK Sevojno (Serbia)10. Beitar Jerusalem (Israel)11. Omonia (Cyprus)12. IFK Göteborg (Sweden)13. MFK Košice (Slovakia)14. FC Spartak Trnava (Slovakia)15. St. Patrick's Athletic (Ireland Republic)16. Derry City (Ireland Republic)17. ND HiT Gorica (Slovenia)18. Hajduk Split (Croatia)19. Rijeka (Croatia)20. NK Slaven Belupo (Croatia)21. Rabotnički (FYROM)22. HJK (Finland)23. FC Honka (Finland)24.Cup Winner of Slovenia25.Cup Winner of Hungary26.The third placed team in the Austrian Football Bundesliga*27.Danish Fair Play (Favorites : Randers FC)28.Scottish Fair Play (Favorites : Motherwell or St. Mirren)29.Cup Winner of Slovenia (Interblock Ljubljana or NK Koper)30.Cup Winners of Hungary (Budapest Honvéd FC or Győr ETO FC)31.The third placed team in the Israeli league

Αν ο ΠΑΟΚ καταφερει και περασει απο αυτον τον γυρο τοτε θα αγωνιστει στα PLAY OFF των προκριματικων με μια εκ των 1.Roma (Italy)2.PSV (The Netherlands)3. FC Zenit Saint Petersburg (Russia)4. Hamburger SV (Germany)5. SL Benfica (Portugal)6.Ajax (The Netherlands)7. Fenerbahçe S.K (Turkey)8.German Cup Holder9.FC Basel (Switzerland)10. ABC Braga (Porugal)11.Everton (England)12. sc Heerenveen (The Netherlands)13. Rosenborg (Norway)14. Lazio (Italy)15. Hertha BSC (Germany)16. Club Brugge K.V. (Belgium)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ:ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΟΣΦΠ-ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΑΟ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Για το θάυμα ο Ολυμπιακός-για το δέυτερο triple crown o Παναθηναϊκός!
Ο ΠΑΟ θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά κατακτώντας το Πρωτάθλημα μπροστά στους φιλάθλους του.Στο μεταξύ ο ΠΑΟ ανακοίνωσε τις δυο πρώτες μεταγραφές πρόκειται για τους Τέπλις και Καλάθη.
Ο ΟΣΦΠ είναι στην ευχάρηστη θέση να έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Τσίλντρες ενώ το πλήγμα ακούει στο όνομα του Παπαλουκά που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Gossip

  • Ο Ροναλντίνιο έρχεται τη Δευτέρα (1/6) στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά οι φήμες και τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν...
  • Ολος ο... καλός κόσμος αρχίζει σιγά - σιγά να μαζεύεται στην Μύκονο. Η οικογένεια Νικοπολίδη και Μπασινά αποφάσισαν να απολαύσουν μαζί κάποιες στιγμές χαλάρωσης στο "νησί των ανέμων". Στη κοσμοπολίτικη Μύκονο βρίσκεται και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που για ακόμα μια φορά προτιμάει να κάνει διακοπές μόνος του.
  • Οι 350.000 (!) ευρώ που προσφέρει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον Αντώνη Πετρόπουλο, από τη στιγμή που ο παίκτης στον Παναθηναϊκό παίρνει 150.000, σαφώς και είναι μεγάλο δέλεαρ, αλλά ο "ψηλός" δεν το κουνάει από την Παιανία...

"Φαβορί το Αμβούργο"

"Record".





Eκεί που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του παίκτη οι πορτογάλοι αναφέρουν πως το Αμβούργο ξαναμπήκε στο παιχνίδι για τον "Κατσούρ" και μάλιστα πολύ δυναμικά.

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν πιθανότατα την Δευτέρα (1/6), ωστόσο, οι πορτογάλοι θεωρούν πως αυτή τη στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του Κατσουράνη είναι το Αμβούργο και όχι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι, πάντως, αναμένεται να αντιδράσουν, καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα και αυτό είναι το καλό τους χαρτί.


Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Αμβούργο για την πώληση του Κώστα Κατσουράνη είναι η Μπενφίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record». Η πρόταση του γερμανικού συλλόγου αξιολογήθηκε από τη διοίκηση των «αετών» και ο 29χρονος μέσος περιμένει την απόφαση της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα, δεν έχει καταθέσει τα όπλα και ελπίζει πως θα λυθεί φαινομενικά το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπενφίκα και εν συνεχεία θα υπογράψει με το «τριφύλλι» χωρίς να δοθούν τα 5 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως αποζημίωση στην ΑΕΚ σε περίπτωση που ο διεθνής άσος επαναπατριστεί για ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ.

BAYERN MUNCHEN:ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟ ΓΚΟΜΕΖ.















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Μια ανάσα βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου από την απόκτηση του επιθετικού της Στουτγάρδης Μάριο Γκόμεζ.Σύμφωνα με όσα προκύπτουν μέχρι στιγμής η Μπάγερν θέλει πολύ τον υψηλόσωμο super mario και είναι διατεθημένη να πληρώσει την ρήτρα των 30εκ. ευρώ για να τον φέρει στο ''Αλιάντς Αρίνα''.Ο Γκόμες καλείτε για να δώση λύση την επιθετική δυστοχία την φετινή χρονιά του Λούκα Τόνι.Φέτος η Μπάγερν σκέφτεται να ξοδέψει πολά χρήματα σε μεταγραφές για να γίνει η παλιά Μπάγερν που όλλοι ξέραμε είχε πει και ο Μπένγκενμπάουερ.Για το θέμα του Ριμπερί,κατά πάσα πιθανότητα μένει και φέτος στους ''Βαυβαρούς''.

ΠΑΟΚ: Δευτέρα ανακοινώνονται Παπάζογλου και Κρέσιτς

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την Δευτέρα 01/06/09 αναμένεται τελικά να γίνουν οι ανακοινώσεις της απόκτησης των Θανάση Παπάζογλου και Ντάριο Κρέσιτς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημέρωσε χθες τις ΠΑΕ Άρη και Πανιώνιο αντίστοιχα.
Oι δύο θα πάρουν την σκυτάλη από τους Κουτσιανικούλη και Αμπουμπακαρί κι όσο για την συνέχεια από την ελληνική αγορά αναμένεται να γίνει με τον Γιώργο Φωτάκη του οποίου το συμβόλαιο με την Λάρισα ολοκληρώνεται.
Την ίδια ώρα οι συζητήσεις καθημερινά προχωρούν ολοένα και περισσότερο με τον Πέτρο Κανακούδη του οποίου το συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης επίσης οδεύει στην ολοκλήρωσή του ενώ στα υπόψη είναι πάντα και ο Αργεντινός Φιλόμενο.
Από εκεί και πέρα από το εξωτερικό σε πρώτη γραμμή είναι πάντα η περίπτωση του Ζοάο Πάολο Αντράντε από την Πόρτο η απόκτηση του οποίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Παράλληλα στον ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό έχουν προχωρήσει σε πρόταση απόκτησης του Νούνο Ασίς της Γκιμαράες τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Σάντος.

Σήμερα είναι το τελευταιο παιχνιδι του ΠΑΟΚ για την φετινή περίοδο με αντίπαλο την ΑΕΛ.Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Muslimovic, Vierinha, Χούτος (τραυματισμοί) και Αθανασιάδης (Εθνική Ελπίδων).
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται απο τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Βαγγελή, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Bakayoko, Bizera, Conceicao, Contreras, Garcia, Ivic, Lino, Sorlin, Sznaucner, Veron.

Μοιραζω εκκατομυρια!

Καλημερα μαγγες και καλη κυριακη!
Σημερα θελω να σας δωσο μια υποσχεση!Ναι θα γραφω το τελικο ς με ς και οχι με σ!
Anyway!Λοιπον ,σημερα θα σας δωσο μια τετραδα στο στοιχιμα να πατε να πληρωθειτε,μπας και βγαλουμε τα δειαρκειας για τις ομαδεςμας!
1)ΜΙΑΛΜΠΙ-ΣΙΡΙΟΥΣ ΑΣΟΣ μικρος μεν δυνατος δε!1.30
2)ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΕΑΛ ΑΣΟΣ η ρεαλ ειναι τωρα μονο βασσιλισα του πνευστου!1.70
3)ΧΙΧΟΝ -ΡΕΚΡΕ ΑΣΟΣ η ΡΕΚΡΕ παει για χαβαλε και κοψιδια!1.30
4)ΑΣΥΡΙΣΚΑ-ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ ΑΣΟΣ ειμαστε με τα παοκτσακια της ασσυρισκα η αλλη εχει 7 απουσιες!1.30

ΣΥΣΤΗΜΑ


1)ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2πλο ο δικεφαλος δεν κερδιζει ποτε σε αγωνα φιναλε!5.20
2)Πρωτο γκολ στο ματσς ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ!4.20
3)Πρωτο γκολ στο ματς ντιεγκο μιλιτο!4.2
4)ΧΙΧΟΝ-ΡΕΚΡΕ 2ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΣΣΟ ΤΕΛΙΚΟ!27.5

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Έχει... ΠΑΟΚ μες στο μυαλό


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικέφαλου του Βορρά» Βασίλης Κουτσιανικούλης επισημαίνει ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ και πως θα βελτιωθεί. Παράλληλα τονίζει ότι βασικό ρόλο στην επιλογή του να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν η παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο.


Για όλους και για όλα μίλησε στο ένθετο περιοδικό SMS της εφημερίδας SportDay σε συνέντευξη του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Η φιλοδοοξία σου είναι κάποια στιγμή να αγωνιστείς στο εξωτερικό;

«Κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί σε σύλλογο του εξωτερικού. Δεν βιάζομαι όμως να πάρω αυτή την απόφαση. Στο μυαλό μου τώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Έχω μπροστά μου όλο το μέλλον για να δουλέψω και να βελτιωθώ».


Βασίλη, η φετινή σεζόν ήταν για εσένα μαγική, με αποκορύφωμα τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Όντως, ήταν κάτι μαγικό αυτό που έζησα τη δεύτερη χρονιά μου στη Σούπερ Λίγκα. Έκανα ένα «γεμάτο» πρωτάθλημα με 27 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Κλήθηκα στην Εθνική ομάδα, οπότε καταλαβαίνεις… Η επιβράβευση της φετινής παρουσίας μου ήρθε με τη μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ».

Για ποιους λόγους επέλεξες τον ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική επιλογή και βέβαια αποτελεί άλμα για την καριέρα μου. Είναι μια μεγάλη ομάδα με τη φετινή παρουσία του και τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Η συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA είναι ένα επιπλέον δέλεαρ για έναν ποδοσφαιριστή με φιλοδοξίες. Θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Τι ρόλο έπαιξε η παρουσία του Φερνάντο Σάντος;

«Ένας από τους κυριότερους λόγους που πήγα στον ΠΑΟΚ είναι ο κ. Σάντος. Το έργο του και η συμβολή του στη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ είναι τεράστια . Από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα και έδειξε ότι με υπολογίζει. Είναι στο χέρι μου να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα»

Τι εντυπώσεις σου άφησαν ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης και ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας;

«Οι κύριοι Ζαγοράκης και Βρύζας μου έδειξαν με τον τρόπο τους ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα. Έχουν βοηθήσει σημαντικά ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει ανανεωμένο πρόσωπο τη φετινή σεζόν».

Από την Αργεντινή ο ηγέτης στο κέντρο...

Ντα Σίλβα και Μαζίνιο στην προπόνηση του Αρη Για Αργεντινό που θα εντυπωσιάσει αναφέρονται στον Aρη. Μιλούν για τη μεταγραφή της χρονιάς, για ποδοσφαιριστή που ενέκρινε ο τεχνικός της ομάδας, Μαζίνιο και μάλιστα είναι ο άνθρωπος που παίζει σημαντικό ρόλο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τη φανέλα του Aρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επιτελικό μέσο, για παίκτη που θα ενισχύσει με τη λάμψη του τους "κίτρινους" και θα γίνει βάση για τη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου.

Όπως και να έχει πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχουν ακόμη οριστικές εξελίξεις είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση, δηλαδή, είτε για να κλείσει, είτε για να καταγραφή ως μια απόπειρα για μια μεγάλη συμφωνία.

Παίζει λοιπόν στη μεσαία γραμμή και διακρίνεται για την ηγετική του φυσιογνωμία, ξέρει να οργανώνει, μπορεί να εκτελεί και συγχρόνως να κατευθύνει ολόκληρη την ομάδα, ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε από το ρόστερ του Αρη.

Περισσότερα, μάλλον από τη Δευτέρα, αφού, όπως πληροφορούμαστε, θα τρέξουν οι εξελίξεις και θα υπάρχουν αποτελέσματα της προσπάθειας για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Λέγεται, τέλος, ότι η συμμετοχή του Μαζίνιο επηρέασε θετικά τις διαπραγματεύσεις.
(31/5 11:53)

Οι Μάτζικ στους τελικούς του ΝΒΑ

Ο Χάουαρντ σε προσπάθεια του απέναντι από τον Ιλγκάουσκας Οι Μάτζικ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έφτασαν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, εκεί όπου τους περιμένουν οι Λέικερς. Ολοι περίμεναν μία μάχη Μπράιαντ με Τζέιμς, αλλά η παρέα του Χάουαρντ είχε διαφορετική γνώμη, παίρνοντας το εισιτήριο με 4-2 νίκες. Στο τελευταίο παιχνίδι το Ορλάντο επικράτησε του Κλίβελαντ με 103-90.

Ο Χάουαρντ ήταν ασταμάτητος στο έκτο παιχνίδι φορτώνοντας το καλάθι των Καβαλίερς με 40 πόντους, ενώ κατέβασε 14 σκουπίδια, μοίρασε τέσσερις ασίστ και είχε από ένα κλέψιμο και κόψιμο. Αντίθετα ο Τζέιμς μπορεί να πέτυχε 25 πόντους και να έδωσε επτά ασίστ, ωστόσο η βοήθεια του δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν οι παίκτες και οι φίλαθλοι των Καβαλίερς. Το αστέρι του Κλίβελαντ είχε πολλές άστοχες προσπάθειες, σπαταλώντας αρκετές επιθέσεις της ομάδος του.

Ετσι οι Μάτζικ κατάφεραν να κάνουν κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο πριν τα πλέι οφ, δηλαδή να πετάξει -έχοντας μειονέκτημα έδρας- εκτός συνέχειας τους περσινούς πρωταθλητές (Σέλτικς) και την ομάδα με το καλύτερο φετινό ρεκόρ, τους Καβαλίερς. Είναι η πρώτη φορά μετά το 1995 όπου το Ορλάντο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δαχτυλίδι των πρωταθλητών στους τελικούς.

Ορλάντο: Χάουαρντ 40, Λιούις 18, Πιετρούς 14, Αλστον 13, Τούρκογλου 10, Λι 8.
Καβαλίερς: Τζέιμς 25, Γουέστ 22, Ουίλιαμς 17, Βαρεζάο 14, Ουάλας 4, Γκίμπσον 3, Ζέρμπιακ 3, Ιλγκάουσκας 2.

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΤΑΣΟΦ!

















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο προπονητής του γηραιού Ολεγκ Προτάσοφ θέλει δυνατά φιλικά.Στα τέλη Ιουλίου ο Ηρακλής θα βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ιταλία και εκει θα βρίσκονται δυνατές ομάδες όπως:Ζενίτ,Στουτγάρδη κ.α.Δεν αποκλείεται μέσα στον επόμενο μήνα ο Ηρακλής να ανακοινώσει και τα φιλικά σε Ιταλία και Αυστρία.

Ντίκα

Ο προπονητής του Ηρακλή πιστεύει πολυ στις δυνατότητες του ρουμάνου σούπερ στάρ Νικολάε Ντίκα ο οποίος θα έχει ηγετικό ρόλο μέσα στο γήπεδο,εξάλου δεν είναι τυχαίο οτι πήρε την φανέλα με το νούμερο 10 που πέρσι ανήκε στον Φερνάντο Μάρκες.

Μεταγραφές

Ο Ηρακλής περιμένει απάντησεις από παίκτες στους οποίους έχει ήδη κάνει κρούση αλλά την συγκεκριμένη περίοδο επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην μεταγραφή του Πίτου Γκαρσία.Σύμφωνα με πληροφορίες ο γηραιός ς έχει ήδη προσυμφωνήσει με παίκτη που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της επίθεσης.Στα υπόψην είναι και ο ισπανός επιθετικός Χουάνχο που βρίσκεται μέσα στις εναλακτικές λύσεις.

Αποδεσμεύσεις

Στην λεγόμενη ''μαύρη λίστα'' του Ολεγκ Προτάσοφ βρίσκονται:Εξουσίδης,Βούκοβιτς,Μπούρμπος και ο νεαρός Κομβολίδης.Για να λυθούνε τα συμβόλαια τους πρέπει να πάρουνε πρώτα τα δεδουλευμένα ώστε να βγει και επίσημα ανακοίνωση για την αποδέσμευση τους.Η διοίκηση του Ηρακλή έχει κάνει πρόταση στον Κοβαλέφσκι για ανανέωση συνεργασίας και περιμένει απάντηση.

Φίλαθλοι

Δυσαρέσκεια επικρατεί στον κόσμο του Ηρακλή μετά τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν με τα δεδουλευμένα προς τους παίκτες με την μη πλαισίωση οικονομικών παραγόντων και πόρων στην ομάδα.

Συνέλευση Γ.Σ

Αύριο στις 19:00 ώρα έξω από τον Ιβανώφειο η γενική συνέλευση του Γ.Σ Ηρακλής.Δηλώνεται ο,τι εκτός από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη καλείται να συμετάσχει και ο γενικός κόσμος της ομάδας ούτως ώστε να βρεθούνε λύσεις που θα ικανοποιούνε το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου του Ηρακλή.Διότι όσο περισσότερς γνώμες τόσο καλύτερες λύσεις(αρκεί να υπάρχει καλή θέληση).

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο

Την έξοδό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε την 38η και τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης, με το άνετο 3-0 επί της αδιάφορης βαθμολογικά Αλμερία. Η Βιγιαρεάλ, παρά την εκτός έδρας νίκη της με 3-2 επί της Μαγιόρκα θα περιοριστεί στο Γιουρόπα Λιγκ, όπως και η Βαλένθια, που νίκησε 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπά
Tα αποτελέσματα
Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ 2-3
(36ο Αντουριθ, 90ο Γουεμπό - 30ο Τσάνι, 40ο, 53ο Γιορέντε)

Λα Κορούνια-Μπαρτσελόνα 1-1
(31ο Μποντίπο - 89ο Ετό)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλμερία 3-0
(19ο Κουν Αγκουέρο, 27ο Ραούλ Γκαρσία, 50ο Φορλάν)

Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0
(7ο,90ο Βίγια)

Το πήρε η Μπορντό..

Οι οπαδοί της Μπορντό πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου Για 6η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 1999, η Μπορντό στέφθηκε χθες το βράδυ πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ο Λοράν Μπλαν, οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου επικρατώντας εκτός έδρας της Καέν (υποβιβλάστηκε) με 1-0. Εκτός Ευρώπης η Παρί. Σώθηκε η Σεντ Ετ
Η Μπορντό, με τη Μαρσέιγ που νίκησε άνετα τη Ρεν με 4-0, θα παίξουν απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, ενώ στα προκριματικά του καλοκαιριού θα παίξει η πρώην πρωταθλήτρια, Λιόν, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 0-0 με την Τουλούζ.

Η τελευταία με την Λιλ (νίκησε 3-2 τη Νανσί) πήραν το εισιτήριο για το νέο Γιουρόπα Λιγκ αφήνοντας εκτός την Παρί Σεν Ζερμέν στην τριπλή ισοβαθμία, μιας και οι "πρωτευουσιάνοι" δεν κατάφερε να νικήσουν στην έδρα τους την αδιάφορη Μονακό (0-0). Στη Λιγκ 2 έχουν υποβιβαστεί ήδη, εκτός της Καέν και οι Ναντ, Χάβρη

Κυπελλούχος ο Τζιόλης...


Οι παίκτες της Βέρντερ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας Για 6η φορά στην ιστορία της η Βέρντερ Βρέμης αναδείχθηκε Κυπελλούχος Γερμανίας. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ νίκησε στον τελικό, που διεξήχθη στο Βερολίνο, την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 1-0, χάρη σε τέρμα που πέτυχε στο 58ο λεπτό ο Οζίλ με σουτ, μετά από πάσα του Ντιέγκο.

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου η ομάδα της Βρέμης "έσωσε" κατά κάποιο τρόπο την χρονιά, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου UEFA από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και η 10η θέση στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Αγγελος Χαριστέας μπήκε αλλαγή στη θέση του Κάστρο στο 85ο λεπτό, αλλά στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να βοηθήσει τις "ασπιρίνες" να φτάσουν στην ισοφάριση. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του τελικού μπήκε στο ματς και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος αντικατέστησε τον σκόρερ της Βέρντερ, Οζίλ. Η συμμετοχή των δύο Ελλήνων παικτών ήταν η πρώτη στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου.